Szerinte a csókolózás nem megcsalás...

2023. január 09. 08:01 - csajokespasik

       

               „Könnyű jó partnernek gondolnia magát valakinek úgy, ha részt sem vesz rendesen a másik életében. Mert így komolyabb konfliktusra még esély sincs” – A csajnak fura észjárása van, és beéri heti egy-két találkozóval, de Posztolónk úgy látja, hogy ezt még a sűrű csetelgetések és mű-féltékenységek sem képesek ellensúlyozni.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Már előre látom a kommenteket, hogy nem kéne 36 évesen egy huszonéves lánnyal kavarnom, de bevállaltam, és vannak jó oldalai is ennek. A lényeg, hogy az ágyban jó vele, de más téren vannak kis gondok.
Ő a féltékeny, gyakran a múltamra is, de érzem, hogy nem komolyan, csak „divatból” csinálja - nem tudok jobb kifejezést erre. Inkább nekem lenne okom féltékenységre, amikor olyanokat mond, hogy szerinte a mással való csókolózás, ha úgy alakul egy bulin, nem számít megcsalásnak... Volt, hogy társaságban szóba elegyedtem más nővel, minden szándék nélkül, és amikor később felhozta, bűnösnek éreztem magam emiatt is, miközben semmivel nagyobb bűnt nem követtem el, mint ő azzal, hogy oktalanul vádolt.        

       

                Azért, mert párja van valakinek, még tarthat baráti kapcsolatot ellenkező neművel is, azt hiszem, ebben vita nincs. Nekem nem az esne rosszul, ha látom, mással dumál, hanem az, ha hazudna valamiben. A nyugtalanító megjegyzéseihez még annyit, hogy már többször említette nekem, hogy őt zavarja az is, hogy az exe már mással van... (??)
A másik furcsa dolog, hogy heti egy-két találkozó mindenestül elég neki. A közösségin meg azzal dicsekszik, hogy milyen szerencsés ő velem. Én meg úgy látom, hogy könnyű jó partnernek gondolnia magát valakinek úgy, ha részt sem vesz rendesen a másik életében. Mert így komolyabb konfliktusra még esély sincs. Ezt még a sűrű csetelgetések sem hidalják át meg a mű-féltékenységek. Pedig tudom, hogy jobban is rám tudna érni, egyéb kötelességei mellett is.
Ha nem vagyunk szorosabban együtt, annak is csekély az esélye, hogy valódi súrlódások lehessenek köztünk, amiket együtt kéne megoldanunk, így csiszolódva össze. Ezt rosszul értelmezem? Ha az ő barátai közé megyünk, kívülállónak érzem magam, de sosem panaszkodom, ő meg fordított esetben azonnal lereagálja, ha valami nem tetszik neki és 5 perc alatt távozik. Alkalmazkodjak jobban hozzá, ha tovább akarom folytatni vele? Ahogy idősödik, ezek változni fognak nála?          

 

 

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2918021870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.01.09. 08:31:29

"bűnösnek éreztem magam emiatt is"
Nagyon helyesen! Bűnös is vagy! Megkívántad felebarátod ökrét, szamarát. Felebarátod ellen hazug tanúbizonyságot tettél, Házasságot törtél, loptál öltél. Munkát végeztél a hetedik napon. Felvetted az Örökkévaló nevét hiábavalóságra.

Real_Time 2023.01.09. 12:07:52

"Már előre látom a kommenteket, hogy nem kéne 36 évesen egy huszonéves lánnyal kavarnom"

Ez nagyban függ attól hogy hová posztolsz, ha egy nősténymagazinnba akkor biztosan ez lesz a reakció, főleg leharcolt negyveneskéktől.

body_andras 2023.01.09. 13:02:10

Répa, lapát.
Bővebben: sz*rd le a hisztijeit és csináld amíg ki nem hűl.

God Harald 2023.01.09. 13:40:42

Nehéz év lesz 2023…

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.01.10. 11:26:04

"nem kéne 36 évesen egy huszonéves lánnyal kavarnom"

Ha te is csak "kavarásnak" tekinted, akkor igazán komolyan te sem veszed ezt a kapcsolatot. Persze ha "lényeg, hogy az ágyban jó vele", akkor te döntöd el, így is akarod-e. Nincsen rózsa tövis nélkül.

Lorrh 2023.01.10. 11:52:55

@Kovacs Nocraft Jozsefne: és fordítva is igaz: nincsen tövis rózsa nélkül.

God Harald 2023.01.10. 12:08:49

@Lorrh: attól függ, hogy európai tövis, vagy afrikai!

szeme közé, laposan! 2023.01.10. 12:29:40

Nem nem, nagyon is helyesen teszed, hogy közel a 40-hez huszonéves csajokat kezelgetsz! Meg. Kell. Kúrnod. Őket. Mindet. Mert megérdemled. Ameddig csak lehet, hogy legyen mit felemlegetned a rubindiplomás találkozón. Rendes, normális nőt nem fogsz találni az ilyen lányok között ugyan, de minél többet húzol fel magadra közülük, annál nagyobb eséllyel találod meg az apakomplexusost, és máris megoldva a dolog. Feszes bőrt és sok kerek popsit neked az új évre!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.01.10. 12:39:36

@Lorrh:

Fordítva már sajnos nem igaz. Vagy ha van is a tövis mellett rózsa, az olyan pici, hogy észre sen venni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.01.10. 12:41:08

@szeme közé, laposan!:

"Rendes, normális nőt nem fogsz találni az ilyen lányok között"

Akkor kikből lesznek a rendes, normális nők?

Almandin 2023.01.10. 14:20:05

@szeme közé, laposan!: 7-15 évnyi korkülönbségnél még nem lehet valakinek apakomplexusa. De ha nagyobb a korkülönbség, akkor se mindig apapótlékot keres a fiatalabb nő. Sokaknak egyszerűen az érettebb férfiak jönnek be.
Nem tudom, mitől lesz a szemedben valaki rendes, normális nő. Gyanítom, hogy arra gondolsz, hogy manapság a fiatal nők közt kevés az olyan, aki megbízható, családalapításra alkalmas lenne. A korszellem olyan, hogy a nőket a minél tovább tartó bulikázásra, szórakozásra ösztönzi. De ezekből sokszor később se lesz megfelelő társjelölt, de néha lehet normálisabb nőket is találni a fiatalok között.

antisocialnetworkagain 2023.01.10. 18:32:15

Bill Clinton szerint, meg az orál nem szex.

Vén motoros 2023.01.10. 20:23:41

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Látom, a pohár nálad is mindig félig üres, és sohasem félig tele. Hasonlóan vagyok vele.

Vén motoros 2023.01.10. 20:38:42

Amúgy a megcsalás mikéntjéről nekem teljesen egyéni véleményem van. A két-3 napos szakmai szimpozionokon olykor-olykor megtörténő alkalom és kollegialitás szülte "félrekefélést" nem tartom annyira megcsalásnak. Az csak a szexuális feszültség enyhe alkoholos állapotban történő oldása, meg egy kis friss levegő szívás. Ellenben azt, hogy ha az asszony pl. órákig andalogna kézenfogva a margitszigeti Rózsakertben a lovagjával, mégha effektíve nem is dugnának, az válóok: mert ez teljes érzelmi ÁRULÁST jelent! (Aki rendszeresen járt szakmai szimpozionokra, az tudja, miről beszélek. Ezek rendszerint 2 naposak, noha a szakmai anyag beleférne egy napba, valami vadregényes vagy wellnesses helyen rendezik, és általában lehetőség van a "hivatalos" egynapos szállodai szobafoglalás egy nappal történő hosszabbítására. Ilyen szimpozionoknak többé-kevésbé állandó jellegzetes "szimpozionozó közönsége" alakul ki, és a hasonló szakmájú kollégák és -nők emiatt jól ismerik egymást (szakmailag is), az sem kizárt, hogy anno egy egyetemre jártak. Ilyenkor bizony előfordul hogy valami kikandikál vagy lecsúszik a bugyi.)

God Harald 2023.01.10. 21:10:04

@Vén motoros: még soha nem voltam szakmai szimpozionon…:(

Almandin 2023.01.10. 23:46:20

@Vén motoros: Érdekes, hogy általában a nők vélekednek inkább úgy, mint te (nem sértés szándékával mondom). Felmérések szerint a nők inkább hajlamosak kisebb jelentőséget tulajdonítani annak, ha a párjuk alkalmi kalandban vesz részt vagy elmegy néha prostihoz, mint ha komoly, érzelmi alapú külső kapcsolatot folytat. A férfiak többségénél a szex a lényeg, inkább azt bocsátja meg nehezebben, ha a párja fizikailag kerül nemi kapcsolatba valakivel, mint hogy beleszeret másba, ha az plátói marad.
Nehéz kérdés. Szerintem egy hosszú kapcsolatban, vagy házasságban ritka lehet az, ha valaki időnként nem vonzódik máshoz. Ha nem szexel vele, akkor az pl. az akaraterejéből következhet, azért, mert hűséget fogadott. Az érzelmeit nem képes irányítani az ember. A tetteit igen. Épp ezért, ha pl. csak a rózsakertben sétálgat a másikkal, szerintem nem követ el hűtlenséget.
Az alkoholos állapotban történő felelőtlen szexelősdi nekem pl. felejtős. Egy szakmai közegben ez különösen kínos lehet, mert nem egy prostival érintkezett az ember, akivel lehet, hogy sose találkozik, vagy egy szexpartnerkeresőn megismert partnerrel se valószínű, ha nem laknak közel egymáshoz. Nem véletlen, hogy nem szeretek társaságban berúgni, mert az ember részegen olyat tehet, amit később megbán. Részegen nem is lehet felelős döntést hozni a kapcsolatlétesítésről. Sok kapcsolatot, házasságot ziláltak már szét a céges bulikon meg hasonlókon történő alkoholmámoros szexelések.

Vén motoros 2023.01.11. 01:02:49

@Almandin: Talán azért látjuk másképpen a dolgokat, mert másképp szocializálódtunk. Én férj sosem voltam, egész életemben a szerető státuszát töltöttem be, ezért nyilván lazábban ítélem meg - saját magam... Másrészt 39.5 évet töltöttem átlag évi egy-két ilyen kétnapos szimpozionokon. 40 év alatt nem egy, nem két és nem is három olyan párt láttam, akik boldog családi életet éltek odahaza a férjükkel-feleségükkel, sok gyerekkel, de a szimpozionokon éltek az évi egy-két félrekettyintés lehetőségével. Nem váltogatott partnerekkel, ezek stabil párokat alkottak, akár 10 éveken át. Félrekefélés szünetében a gyerekeik képét mutogatták egymásnak... Mostanra, ha még élnek, igen erkölcsös, konzervatív sokunokás nagypapák és nagymamák lettek. Szóval, ilyen is van. Nem mondom, hogy általános, de aki rendszeresen járt szimpozionokra, és odafigyelt, bőven láthatott ilyeneket.

Almandin 2023.01.11. 02:50:24

@Vén motoros: Ha az illetők nyitott házasságban éltek, ez beleférhet. A gond inkább azzal volt, ha zárt volt a házasságuk és titkos utakra mentek. Különösen, ha nőneműek voltak, akkor egy esetleges teherbe esés hozhatott nem várt, kellemetlen színfoltot az életükbe (az ilyen történeteknek lett sokszor az a folytatása, hogy a megszülető gyerek vagy soha nem, vagy évtizedekkel később tudta meg, hogy nem az az apja, akit annak gondolt).
"Erkölcsös, konzervatív sokunokás nagypapák és nagymamák lettek"-na, ez mutatja, mennyi a képmutató ember. Az ilyen túl konzervatív emberek általában vagy álszentek, vagy valláskárosult prűdek, akik még a házastársukkal se merik élvezni a szexet. A csúcs, amikor az egykor szabados életet élő ember még erkölcscsősz is lesz öregségére és elhiteti a fiatal rokonaival, ismerőseivel, hogy ő annak idején példamutató szexuális életet élt.

Lorrh 2023.01.12. 16:02:51

@God Harald: rossz szakmát választottál!
Nálunk vízvezeték szerelőknél rendszeres ez.

Lorrh 2023.01.12. 16:05:58

@Almandin: "Ha az illetők nyitott házasságban éltek, ez beleférhet"
jajj ne fárassz már ezzel az ókeresztény bigottériával!
Meg hogy terhes lesz a szimpoziumtól!
Azért a XX. századra már kitalált pár módszert ez ellen az emberiség.

God Harald 2023.01.12. 16:19:42

@Lorrh: hát elkúrtam! Mentségemre szolgáljon, hogy a szakma választott engem…
süti beállítások módosítása