Verjem össze a pasit? Esetleg a kocsiját?

2011. november 02. 07:30 - csajokespasik

„Ahogy bejelentkezve intéztem a dolgomat, rámírt egy pasi, nyilván azt hitte, hogy a feleségem online” - a férj gyanútlanul lép be (felesége kérésére) az asszony levelezésébe, nem számítva arra, hogy megtalálja egy másik pasival folytatott pornó-chatelését. A férj megismeri bájos neje mocskos oldalát, ráadásul ezzel az ismeretlen fazonnal már írásban túlestek a pettingen. Az asszony és az új lovagja nagyon csúnyán lebuktatja magát, és most a férj azon töpreng, beverje-e az udvarló pofáját. Most megtudhatod, hogy nem mindig az van online, akiről azt hiszed. Levélírónk számít a tanácsotokra!

 

Sziasztok! Igazából magam sem tudom, hogy miért írok, mit várok tőletek. Tanácsot, segítséget, kiröhögést? Kívülállónak talán nincs is a történetemben semmi, ami érdekes lehet. A helyzet nagy vonalakban a következő: öt és fél éve ismerem a feleségem, részemről szerelem az első látásra, úgy gondolom, hogy részéről is. Két és fél éve házasodtunk össze, előtte éltünk már együtt. Másfél éve kisbabánk született, egy éve házat vettünk. Mondom, semmi különleges. Jól megvagyunk. Szex-szerelem mennyiség és minőség rendben. Ő itthon GYES-en, a kisgyerekkel, közben diplomára készül, hobbitanfolyamra jár, ha van hol, besegít - dolgozik a szakmájában.

A héten egyéb ügyből kért, hogy lépjek be a postafiókjába... Sejtitek már? NEM kutakodni akartam, sose tenném. És ezt ő is tudja. Talán ezért meg sem fordult a fejében, hogy... Ahogy bejelentkezve intéztem a dolgomat, rámírt egy pasi (nyilván azt hitte, hogy a feleségem online). Természetesen nem válaszoltam neki (ezt talán már bánom azóta). Aztán a kíváncsiságtól vezérelve pár kattintás után már láttam, amit nem kellett volna soha meglátnom.

Bájolgás, csetelés, fényképcsere, farokról-punciról-cicikről, de bekapnám-de kinyalnám ... stb. Én nagyon prűdnek ismertem meg a feleségemet, évekig tartott, amíg bizonyos dolgokat megtett, bizonyos szavakat kimondjon. Az időpontok nagy szórást mutatnak. Délelőtt, délután, késő este. Viszont eléggé "hiányos" a történet. A szöveg adja, hogy sok minden ki lett törölve, esetleg más módon (pl. telefon) lett megbeszélve, elkezdve, folytatva. Elég sok levél, cset szól arról, hogy mikor ér rá, mikor tudnának találkozni. De csak ennyi. Arról nincs nyom, hogy találkoztak és ott mi történt.

Sose faggattam a feleségem, hogy mikor, hol, kivel, miért, merre járt. De ilyen szemüveggel nézve elég sok gyanús, de legalábbis magyarázatra szoruló eset jutott eszembe... (Csak egy példa, elvileg 14.00-től van órája, de van egy 14.05-kor befizetett csekk (egy sulihoz közeli postán) Ám aznap kb. 10-kor indult otthonról... 4 óra alatt talán egy Pécs-Miskolc út is megtehető...)

Nem tudom, hogy mit tegyek.

Ha elhallgatom, abba belehalok. Ha szembesítem, abba ő hal bele, ergo én is. Az a baj, hogy konkrét bizonyítékom nincs, és ha szóbahozom most ezt, akkor már nem is lesz. Tegyem a feleségem elé a kinyomtatott cset-et, kérjek magyarázatot? Bármit mondhat ugyebár. Csendben figyeljek tovább? Nézegessem a gépet, a telefont? Számolgassam a kocsiban a kilométereket? A feleségemet kihagyva, verjem össze a pasit? Esetleg a kocsiját? (meglehetősen kocsibuzi...) Bár a lakcíme nincs még meg: segítséget elfogadok ;) ) Kérdezzem meg a feleségem egyik barátnőjét? Minek? Nekem mindent letagadhat, aztán figyelmezteti az asszonyt, hogy tudok mindenről, úgyhogy óvatosabban... Nekem nincs módom megfigyelni, követni, hogy mikor hol, merre jár. Magánnyomozó irodákban érdeklődtem, horror összegeket kérnek, és ugye lehet, hogy 3-4 hétig semmi nem történik... Köszönöm, hogy elolvastad!

 

 
464 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr693346657

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blog és a pénz 2011.11.02. 16:11:05

Követhető látogatók, hírlevezhető olvasótábor. Bevételek. E-book gyorsan és egyszerűen, termékeladás, könyvkiadás ...  

Trackback: Neki mentem és ököllel ütöttem 2011.11.02. 09:49:05

Egy 28 éves párkapcsolatban élő nő vagyok. Vőlegenyemmel 14 éve ismerjük egymás és lassan 6 éve alkotunk egy párt. Általában nagyon jól kijövünk és szinte mindent megtudunk beszélni. Tegnap azonban összevitatkoztunk egy semmiségen, aminek az lett a vég...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BARI 2011.11.02. 07:44:37

Akit ma megverhetsz, ne halaszd holnapra.

Muha 2011.11.02. 07:48:44

Öcsém pöcse facsiga,
Dugd a faszod csacsiba!

fumerin 2011.11.02. 07:49:36

Szerintem is az autót kell összeverni! Biztos, ami biztos! És nálam tényleg az autó jött ki bűnbaknak!
A feleséged nem tehet róla és a csethuszár sem, hidd el.

Ha viszont rám hallgatsz, akkor azért beszélgess el a feleségeddel, mert ha még hónapokig rágódsz ezen, magadat fogod teljesen felőrölni. Tuod, kapcsolatban a legfontosabb (egyik) a kommunikáció!

Muha 2011.11.02. 07:52:41

@fumerin: Koszonom szepen.

Voaaaaaa

:)

Muha 2011.11.02. 07:54:21

Megmondjam a tutit gecik?
Meg?

Bizonyitek?
Minek?
Szopnam nyalnam nem boven eleg a bizalomveszteshez?

Kukaba a ronggyal!
Ja es a szakadt kurvat tessek gyomrom baszni!

fumerin 2011.11.02. 07:57:28

"Ha elhallgatom, abba belehalok. Ha szembesítem, abba ő hal bele, ergo én is"

Okos fiú vagy Te poszterkém egyedül is. És ha már valakinek meg kell halni...most komolyan, feláldoznád magad EZÉRT a nőért?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 07:59:54

Poszter! Lehet tudok pár normális tanácsot adni, de nem itt. Írj nekem ha érdekel, és majd válaszolok.

dr. gernika 2011.11.02. 08:01:46

Én borítanék azonnal mindent.
Kezdd a beszélgetést drámai tekintettel és "mindent tudok, jobban jársz, ha őszintén elmondod, mit miért csináltál" mondattal indítanám.
Figyeld a fejét, szép színváltozások lesznek rajta. Visszakérdez majd, hogy mégis mit tudsz, mondd, hogy épp eleget, és ne próbálja szépíteni. Meséljen az elejétől. Aztán majd nagyjából megtudod, hogy mi volt, persze szépítve. És lehet gondolkozni, hogy akkor ez mi, ti hol rontottátok el, lehet-e még javítani rajta, vagy válás.
Szar ügy.

fumerin 2011.11.02. 08:02:01

Megsúgom az örök igassságot:
Ha egy nőnek kiürül a karja(baba), megtölti mással(férfi).

tugezőőr uuuii uuillö 2011.11.02. 08:11:50

Szembesítés, majd kérdezd meg, miért, és egyetlen szavát se hidd el. Gondolom házassági szerződés sincs. Verekedni nem érdemes.

Kytia 2011.11.02. 08:20:10

Na, szép kis sztori így első munkanapra.:S
Posztoló okos, jól leírja, hogy mit lehet tenni és azok miért nem jók.:) Egyetértek mindennel.
Igazából ha eddig ez működött a hátad mögött úgy, hogy gyanút sem fogtál, akkor nem lesz könnyű leleplező csapást mérni. Nyilván jó a szervezés, meg az álcázás.
Sajnos, bármennyire életem szerelme, én bizony szakítanék. Nem hinném, hogy egy ilyen után helyre tud még állni a bizalom.

Kytia 2011.11.02. 08:20:58

@Picicsibe: Hé, ez nem ér. Itt adjad!

Чапаев 2011.11.02. 08:26:30

Először is: PINA!

Másodszor meg ez:

"Szex-szerelem mennyiség és minőség rendben."

Persze, általában a fülig szerelmes és kielégülten doromboló asszonykák szoktak mással enyelegni a neten, csakis.

Posztoló, posztoló, szerintem a verést a saját fejed és a fal viszonylatába kezd. Másokat átbaszni, itt, Káeurópában a mindennapi túlélőrutin része, na de saját magunkat?! ;)

cyd 2011.11.02. 08:29:22

"Szex-szerelem mennyiség és minőség rendben."
Szerinted. Akkor ez mi? -> "Bájolgás, csetelés, fényképcsere, farokról-punciról-cicikről, de bekapnám..."

Ezt a másik pasi megverős dolgot sose értettem. Neki mi köze ahhoz, hogy a feleséged hazudik, netán megcsal?

Egyébként állítsd válaszút elé:
a) költözik
b) megvalósíthatja a chat-es álmait...veled

lariflari 2011.11.02. 08:31:06

Na de nem is biztos hogy félrelépett a bige,lehet hogy csak kacérkodik a gondolattal és tetszik neki a virtuális szex.Úgy tudná kideríteni a férj a dolgot,hogy pl bejelentkezne újra és írna a hapinak hogy a múltkor nagyon jólérezte magát vele.Ez bármit takarhat,szexet vagy csak találkozást.Ha azt írja vissza a hapi hogy neki is kellemes volt,akkor egyértelmű hogy már volt személyes meeting.Ekkor elő lehet venni az asszonyt.Meg amúgy is elővenném és kérdőre vonnám,a biztos sz@rnál is jobb a bizonytalanság.

Burgenlandi opelos 2011.11.02. 08:31:17

Most ezt csapásnak érzed, ugye?
Pedig nem az.
Innentől kezdve azt csinálsz amit akarsz, a rongynak egy szava nem lehet rá.
Éljen a nyitott kapcsolat!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 08:35:09

@gernika:

Jaja, ez a gestapos módszer :) De beválik :) Én is ezt javaslom, max annyi, hogy a kocsiban azért nézzed a km-t, és ha gyanúsan sok, akkor borítsad. Csinálj redirectet a feleséged mailjén.

michaela77 2011.11.02. 08:35:17

Én ezt nem is értem. Mi az, hogy konkrét bizonyítékod nincs? Te már ezt lerendezted magadban, hogy nem is olyan nagy ügy, ha az asszony online veri valakinek a farkát?
Jóhogy szembesíteni kell. Én gernikával értek egyet. Mondd, hogy mindent tudsz, aztán hallgasd meg, mit nem tudtál még...
Ezen rágódni és tönkretenni magad, felesleges.

indapass90210 2011.11.02. 08:36:14

@Чапаев: "Először is: PINA!"

Jó, hogy leírtad, legalább a posztoló látja, hogy nemsokára miből nem fog jutni neki!

Szerintem csak az a baj a posztoló házasságával, hogy a gyerek születése után keletkezett űrt már nem lehet betölteni 12 centivel.

Caddy 2011.11.02. 08:37:23

Kedves posztíró kemény a helyzet.
Mindenképpen beszélj az asszonnyal egy ilyen mellett nem lehet elmenni. Lehet, hogy tagad, minden lehet.
Egy biztos, én biztos írnék neki szexsms-t, hogy mit teszek vele este a munka után. Lássuk hogyan reagál. :)

lariflari 2011.11.02. 08:39:31

Ha nem tisztázza 100%-ban asszonnyal a dolgot és kételyek maradnak benne a továbbiakban,akkor az egész élete a féltékenységről fog szólni a továbbiakban.

SciNu 2011.11.02. 08:39:31

"Ha szembesítem, abba ő hal bele"
A szívem szakad meg...

"Bármit mondhat ugyebár."
A gyerek volt! Azt hittem veled beszélek! A macska mászkált a billentyűzeten! Occse vótam!

"Csendben figyeljek tovább?"
Aham. Ez egy remek ötlet!

"Esetleg a kocsiját?"
Mit ártott neked az a szegény autó? Az asszony a ribanc nem a kocsi.

Dezsőke én a helyedben azért a gyerekre is kérnék egy DNS tesztet.

indapass90210 2011.11.02. 08:40:04

@Caddy: "Egy biztos, én biztos írnék neki szexsms-t, hogy mit teszek vele este a munka után. Lássuk hogyan reagál. :)"

Tényleg, te mit tennél az asszonnyal munka után, amikor már szinte biztosan tudod, hogy aznap valaki előtted megdugta?

Egyébként csak meg kell mosni neki (a száját is), és utána szinte olyan, mintha új lenne!

lariflari 2011.11.02. 08:41:23

@Caddy: Mindenképp ki kell derítenie hogy volt e találkozás már.Ha igen,akkor az gáz,mert az azt jelenti hogy a nő valóban félre akar lépni,vagy már meg is tette.Akkor pedig nem érdemes küzdeni a kapcsolatért,gyerek ide vagy oda,szép ház ide vagy oda.

Father Justice (törölt) 2011.11.02. 08:43:49

Szét kell ütni a kocsiját a szemétládának, ez nem is lehet kérdéses. 100%, hogy erőszakkal kényszerítette a feleséged mindenféle bujaságra, még ha ez nem is derült ki a levelezésből egyértelműen. A kisgyermekes anyukák egyszerűen nem lehetnek alapból ilyenek, ilyen a világon nincs. Vásárolj lőfegyvert, gyúrjál és tanulj küzdősportokat. Így a többi nyomulót is könnyedén le tudod majd szerelni, akár kocsi-, akár láncfűrészbuzik lesznek az ellenfeleid.

Állítólag vannak olyan nők, akik a potenciális (meglasszózandó) állandónak akár évekig is játsszák a fokozatosan megnyíló szendeszüzet, miközben már egy hivatásos szolgáltató előéletével rendelkeznek. Ezzel alapozzák meg benne azt a sejtést, hogy élete végéig kitartanak mellette, hogy a hűtlenkedés gyanúja nem merülhet fel, így a gyerek biológiai apjának kilétét sem kell firtatni soha. De csak állítólag! Én is csak láttam olyat, aki hallott róluk. Valami azt súgja, ebben a posztban nem ilyen hölgyről van szó.

Az autóba és lehetőség szerint a mobiltelefonba is poloskát kell helyezni, ha magánnyomozóra nem futja. Plusz egy olyan rejtett GPS-t, ami folyamatos útvonalnaplózást végez. Bár a nyomozásnak igazából nincs jelentősége. Ha kiderül, hogy tényleg dugtak.. akkor sem lehet kitenni a gyerekkel az utcára, mert mindenképp viszi a zseton és a forintosítható javak 50%-át. De csak hülyéskedem: hát persze, hogy nem dugtak. Mivel pont az derül majd ki, hogy NEM dugtak, nem hiábavaló a befektetés: megnyugtató érzés lesz, hogy a merész levelezést és a képeket csak hallucináltad, így a postafiókjába sem kell belépned soha többé.

Én sejtem, mi van itt a háttérben. Szerintem a feleséged egyik barátnője, aki évek óta rád feni a fogát, most a tettek mezejére lépett. Az ő postafiókját használva pajzánkodik a nevében ismeretlen férfiakkal, hogy megfúrja a házasságotokat! Legyél résen!

"Szex-szerelem mennyiség és minőség rendben."

Ne is törődj azokkal, akik erre azt válaszolják majd: lehet, hogy most már végre az asszony is ezt nyilatkozná. A cinizmus és az erőszak semmire nem megoldás! (Kivéve persze, ha pajzán kocsibuzik járműveit kell szétverni, mert az teljesen más.)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 08:44:45

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Hát ezek után valóban nem alaptalan a gyanú. Csak az a baj, hogy ha ki is derül, hogy nem az övé a gyerek, attól a kismajom még a nevén van. :( Kurva nehéz megszabadulni tőlük, úgy hallottam.

@Dövan:

Reggel kell megdugni, akkor tuti te voltál az első. A szlottyot meg kicsárázhatja a szexchatpartner! :D

cyd 2011.11.02. 08:45:01

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ó! ezen átsiklottam: "Csendben figyeljek tovább?" Esetleg ezen tevékenységhez beszerezhet még néhány gyertyát, mégse a szőnyeget csöpögtesse össze a viasz.

Caddy 2011.11.02. 08:45:03

@Чапаев: @cyd: na igen a szex megfelelő mennyiségben és minőségben jó duma, csak ugye kinek? :D:D:D
Na de mi van ha asszonykának a kis huncutkodás hiányzik. A virtuális térben játszadozás azért még nem konkrétan test a testben. (nyilván nem mondom, hogy ezt így kell)
Én biztos belekezdenék a virtuális szexbe, neten cseten, sms-ben, emilben. Aztán ki tudja, lehet asszony se.

Чапаев 2011.11.02. 08:47:29

@Kytia: Na igen, az ember élete tele van "életem szerelme-"ivel, amik általában a következő ilyen balesetig tartanak. Az mindenesetre tény, hogy a kisebb szerelmekkel sokkal jobban lehet tartósan együtt lenni, mint a kibaszott nagy lángolásokkal.

Mekkora feeling ez a szerdai hétfő ... :/

TBal 2011.11.02. 08:47:32

Kedves posztoló!

Először: egy kapcsolatért kizárólag a belle levő emberek felelősek, harmadik fél soha! Hacsak nem erőszakolják meg a felelségedet, rajta múlik, hogy hű marad-e, azaz bármilyen csábítás is érkezik kívülről, ki tudja ejteni a száján azt a szót, hogy NEM.

Másodszor: miből áll egy komoly kapcsolat? Együttélés, esetleg közös hitel, pénzügyi egység, közös tervezés, gyerekek felelősségteljes felnevelése, hogy lehet egymásra számítani, satöbbi, satöbbi... és a közös szex. Ha a szex kizárólagossága eltűnik, azért még ott van rengeteg minden. Szomorú, hogy az emberek annyira túlértékelik a szexet, hogy ha az bukik, minden bukik.

Amit javasolnék, hogy próbálj meg külső szemszögből tekinteni erre az egészre, tedd félre a sértettséget, megalázottságot, és úgy próbálj beszélni a feleségeddel, esetleg a szeretőddel is. Hogy kezdődött, miért került bele, miért mondott igent, mi volt az, ami őt megragadta, stb.
Fontos, hogy próbáld megőrizni a tárgyilagoságot, ne ragadjanak el az érzelmek. Kommunikáld, hogy végighallgatod, és ELFOGADOD AZ IGAZSÁGOT, mert csak így van esély arra, hogy őszinte legyen veled.

A feleséged is emberből van, lehet, hogy váratlanul érte ez a szerelmi kaland, és korábban maga is úgy hitte, hogy simán el tud hárítani egy ilyen közeledést - csak ugye más, amikor az ember belekerül egy ilyen szituációba.

Ja, és nem akarom azt mondani, hogy a feleséged nem hibás, dehognem. Ha leordítanád a fejét, az is jogos lenne. Viszont jobban jár szerintem mindenki, ha a "beszéljük meg" hozzáállással közeledsz: simán lehet, hogy a feleséged még inkább megszeret, és rájön, hogy milyen értékes a kapcsolata, ha egy ilyen kritikus szituációban számíthat rád (valószínűleg neki is lelki válsága van emiatt).
Ahogy a bajban derül ki, hogy ki az igazi barát, úgy igaz ez a kapcsolatokra is.

Szóval, az az érzésem, hogy ebben egy nagyon jó kapcsolat lehetősége van benne, és a szituációból mindketten komoly lelki fejlődéssel, éréssel is kikerülhettek, ha odafigyeltek.

Caddy 2011.11.02. 08:48:44

@Dövan: mit kötekedsz korán reggel.
Lehet úgy csinálni, mintha szentek lennénk valóban. DE! Lássuk csak ki milyen szánalmas dolgokra volt már képes életében.
Szerintem az ha ez szerelem volt, és halad a szekér, akkor lehet hogy én inkább a javításon fáradoznék,és nem a kukába vele azonnal megoldást választanám. Hm?

@lariflari: lásd Dövannak írt válaszom.
Kurvára nem számít, hogy találkoztak-e már vagy sem, ha meg akarunk bocsátani úgyis megtesszük.

helio 2011.11.02. 08:48:57

én is szembesíteném, ahogy generika mondta :)
jobb, mint homokba dugni a fejem.
még az is elképzelhető, hogy nem véletlenül köszönt rád...
én biztos nem tudnék úgy létezn

helio 2011.11.02. 08:50:00

létezni, hogy nem tudom h mi van. (napokat, heteket)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 08:50:09

@TBal:

Én a biztonság kedvéért a pasit is összeverném. Azért véded a harmadik felet, mert szeretnéd ha téged nem baszna szájba valami morcos férj? :)

A nyitott kapcsi ajnározást remélem ma kihagyod.

cyd 2011.11.02. 08:53:44

@TBal: "A feleséged is emberből van, lehet, hogy váratlanul érte ez a szerelmi kaland..."
Ezek a félrekúrások - lett légyen virtuális vagy valós - valóban csak úgy vélelenül, váratlanul történnek. Gyanútlanul hűségesek vagyunk aztán hopp! Máris lecsapott ránk a váratlan félrekefélés. "Pedig én mindent megtettem Tisztelt Bíróság, de váratlanul ért."

lariflari 2011.11.02. 08:54:46

Mindig a lerondább,leghülyébb és leghűtlenebb ribiknek jutnak a jó férjek.

fumerin 2011.11.02. 08:54:54

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Szerintem feleslegesen vernéd össze a harmadik felet. Nőn múlik minden ijjjen "baleset".

Burgenlandi opelos 2011.11.02. 08:57:58

@Dövan: Ez hülyeség. Dugtál már egyáltalán olyan nőt, aki lebabázott?

cyd 2011.11.02. 08:58:06

@fumerin: Egész pontosan nem a nőn, hanem a megcsaló félen (mielőtt még jön Kytia és szóva teszi :) )

fumerin 2011.11.02. 08:59:11

@cyd: Nézd, ha a nőt szarvazzák fel, akkor is a nőn múlik a megcsalás, csak a másikon:D

Burgenlandi opelos 2011.11.02. 09:02:35

@lariflari: Akkor (ha nő vagy) a te férjed egy álompasi (lesz).

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.02. 09:04:11

Szerintem figyelj csendben tovább, mert a végén még belehal szegény, hogy megcsalt! Szörnyű, én mondom szörnyű!

"Az a baj, hogy konkrét bizonyítékom nincs, és ha szóbahozom most ezt, akkor már nem is lesz. "

Miért bakker, meg akarod várni amíg lesz???? OMG!

Khhhm! Hát nem tudom, valami tutira hiányzik neki, ha a vágyait chaten éli ki. Én a helyedben elkapnám, de nem a pasit, hanem a nőt pár menetre, hátha az hiányzik neki. Amúgy meg ülj le vele beszélgetni, mondd el, hogy mit találtál. Valljon színt! Beszéljétek meg, hogy mi legyen veletek ezután. Ennyi. Magánnyomozó... ugyan már... nem szoktatok semmit megbeszélni?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 09:04:54

@fumerin:

Nem is azért. :) Tudom, hogy az erőszak nem megoldás, de szórakoztató.

Nekem a Casino jut eszembe, abból is Lester Diamond. Megkapta a magáét, ahogy kell.

TBal 2011.11.02. 09:06:01

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: már keztem elfelejteni, hogy miért nem szeretek idejárni - köszi, hogy eszembe juttattad. Lehetne szüneteltetni a kommunikációt kettőnk között?

@cyd: lehet így is felfogni, és jogos is, csak ez nem visz előre. Úgy értem a váratlant, mint ahogy pl. a Milgram-kísérleteknél az alanyok többségét is váratlanul érte, hogy képesek megölni a kísérleti személyt a tudomány érdekében.
Szóval: úgy váratlan, hogy az ember elvileg tudja, hogy hűséges akar maradni, de nem számol azoknak az érzéseknek az erejével, amik a hatalmukba kerítik, amikor belekerülnek ebbe a szituációba. Ilyenkor az emberek legtöbbje szerintem nincs teljesen észnél, amikor eldönti, hogy belemegy-e a dologba, csak repül az érzésekkel, és kurva nehéz előhozni azt az aspektust, hogy mik lesznek a hosszútávú következmények.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 09:07:48

@TBal:

Csak ne kezdjed el a szarságod, és nem lesz gond. :)

fumerin 2011.11.02. 09:10:11

@TBal: "elvileg tudja, hogy hűséges akar maradni, de nem számol azoknak az érzéseknek az erejével, amik a hatalmukba kerítik,"
Ez kifogásszagú!
Simán lehet NEM-et mondani, érzelmek nélkül. Ha már érzelmek kerülnek bele, akkor a kapcsolatban van már a hiba.
És lehet edzeni erre, minél több NEM-et mondd valaki, annál könnyebben teszi.

LyukasBogrács 2011.11.02. 09:10:19

Milyen kocsija van az urgenek? Es mit artott neked az a szegeny auto?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 09:10:55

@Dövan: Gondolod a nőknek akkora marad a pinalyukuk, mint az újszülött feje? Pff! :D

Anatómiából egyes! Leülhetsz!

Büszke_troll 2011.11.02. 09:12:27

@Picicsibe: vazze, ha priviben azt tanácsolod neki, hogy csalja vissza veled, lebabázok.

Burgenlandi opelos 2011.11.02. 09:13:30

@Picicsibe: Ja. Nekem is egyszer azt mondta a fogorvos, nyissam nagyra a számat, azóta nem tudom becsukni. :O

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 09:13:55

@fumerin:

Én imádok nemet mondani. A munkámban főleg! "nem lehetne telepíteni a gépemre..." "NEM!" :)

kiraaaaa 2011.11.02. 09:14:04

Érdekes, hogy a 'megbeszélem a feleségemmel' ötlet nem emrült fel.

fumerin 2011.11.02. 09:15:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én vásárláskor használom leggyakrabban :D

cyd 2011.11.02. 09:15:36

@TBal: "...úgy váratlan, hogy az ember elvileg tudja, hogy hűséges akar maradni, de nem számol azoknak az érzéseknek az erejével, amik a hatalmukba kerítik..."
Bullshit! Méghozzá a méretes fajtából. Egyszerűen csak tisztában kell lenni a "kötelességünkkel" a másik felé, amit úgy hívnak: hűség. Nem bonyolult, ha érzi, hogy kezd "úgy" közel kerülni a másikhoz, akkor szépen megáll, hátralép egyet, elfordul és másfelé megy.

indapass90210 2011.11.02. 09:17:38

@Burgenlandi opelos: hajjaj, csak a férjeik meg ne tudják :D

TBal 2011.11.02. 09:18:02

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: te vagy itt az atyaúristen, aki eldönti, mit szabad és mit nem? F@szfej.

@fumerin: "Ha már érzelmek kerülnek bele, akkor a kapcsolatban van már a hiba." - szerintem ez egy közhely, nem feltétlenül igaz.

"És lehet edzeni erre, minél több NEM-et mondd valaki, annál könnyebben teszi." - naja, a legtöbb ember nyilván kéri a párját, hogy eddzen erre, próbáljon bekepni minél több csábítót, ugye? Fenét... az általános az, hogy jól elfordítják a fejüket, és direkt igyekszenek kerülni a csábításokat, hogy aztán amikor mégis jön egy, akkor az beüssön. Na, pl. ezt is meg lehet tanulni ebből az esetből kifolyólag.

dr. gernika 2011.11.02. 09:18:54

@fumerin: Nem felesleges, ha jól esne neki.

leonito77 2011.11.02. 09:19:52

Kedves Posztoló!

Először is én voltam hasonló helyzetben és én azonnal borítottam mindent (ugyan nem volt ház, meg gyerek, de több éves együtt élés), de megbántam azóta. Azt nem, hogy leléptem, de azt igen, hogy így cselekedtem.

Először is ami felesleges az a 3. félen bárminemű bosszúállás, ez csak rád meg a feleségedre tartozik és a 3. fél a bizonyítéka annak, hogy valami nem működik közöttetek.

Van egy ismerősöm, nő. Ő ugyanezt csinálta egy férfival, mint a nejed. Van férje, több gyermeke. Szó szerint hasonló történet, de a telefonszex volt a legnagyobb megcsalás. (ne kérdezd, nem tudom azt, hogyan kell).

Viszont állandó lelkiismeret furdalása volt és a végén rendbe szedte magát lelkileg és helyre állt a házasságuk is. Szóval ez a női oldal, csak ebben az esetben a férj nem tudott semmit és nem is fog.

Na de itt vagy te, itt nincs mese, tenni kell valamit. Szerintem ne borítsál. Ha bizonyítékot akarsz szerezni, akkor valószínű oda sodródsz, hogy majd mindenféle megbeszélés nélkül borítasz a bizonyítékok miatt.

Amúgy nem etikus és nem is törvényes azt hiszem, de, ha letörlöd a vírus irtót a gépről, fel tudsz telepíteni olyan programot a számítógépre ami figyeli az összes billentyű leütést így mindent tudni fogsz, amit a feleséged ír a gépen, jelszavak, weboldalak stb.... programot kb. két perc guglizással találsz.

De szerintem még is az lenne a legjobb, ha fognád a bizonyítékokat, ami van, kinyomtatnád... és szépen leülnél az asszonnyal beszélni. Persze nagyon rá kell készülnöd, mert sajnos, ha az embert elragadja a hév, akkor csak árt...

Tedd le az asztalra, említsed meg, hogy sajnos kiderült, miket művel. Legyen jól látható a sok papír, de tudjon beleolvasni. Kérd meg, hogy mesélje el, ha tagad, akkor ossz meg vele egy kis infót. Mondd el neki, hogy szereted és azt, hogy most nagyon csalódott vagy és mesélje el mi történt, még, ha fáj is... Innentől rajtatok múlik, de kiderülhet olyasmi, hogy olyan gubanc van a kapcsolatotokban amiről álmodni sem mertél soha sem, nem is gondolnád. Mindig kettőn áll a vásár. Még az is lehet, hogy az asszony soha nem is szeretett, csak te azt hitted(hiszed).

Innentől majd kiderül, hogy hogyan tovább, de annál rosszabb kevesebb van egy kapcsolatban, mint hazugságban élni. Mellesleg, ha a számítógépen ilyesmi van, gondolom a telefonja is tele van sms-el. Na mindegy... de jobb úgy dönteni, hogy tisztán látsz. Persze lehet, hogy hazudna tovább, akkor ennyi volt, vagy élsz úgy, hogy mindenki lesajnálva néz majd rád, a feleséged barátnőjének a tekintetét (szegény ördög) pedig neked kell majd elviselni...

Kemény lesz, bármit is teszel

indapass90210 2011.11.02. 09:19:57

@Picicsibe: elég, ha csak harmadakkora marad :D

Ne csináljunk úgy, mintha ez nem előforduló probléma lenne!

LyukasBogrács 2011.11.02. 09:20:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Lester penzt nyult le Ginger-tol, az pedig nagyon sulyos bun!

lariflari 2011.11.02. 09:20:05

A virtuális szopás is megcsalás?Mi van ha csak szórakozásból írt ilyeneket a csaj,közben meg jót röhögött a gép mögött hogy a pasi a másik oldalt elélvezett egy sor mondattól?

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 09:20:09

Eloszor azt hittem gernika ihlette sztori. (O nem lehetett, kerdes nelkul bantalmaz.) Aztan elolvastam, es csalodtam: pasi irta :((

fumerin 2011.11.02. 09:22:49

@TBal: Bocs, nem lehet mindenki népszerű:P
Szóval hidd el, meg lehet tanulni, ha akarja valaki.
@gernika: Én nem verekednék egy halott témán. Értelmetlen.

Büszke_troll 2011.11.02. 09:23:39

Hagyjuk már ezt a "biztos a férj tehet róla!" dumát.

Az asszonyka már másfél éve otthon van, unatkozik a drága, míg a férj napközben próbálja előkeríteni a családnak a betevőt. Erről a férj tehet?!

A csaj egyszerűen kurvoid jellemű, nincs ezen mit magyarázni.
Poszter, nem ez lesz az utolsó bika aki az asszony puncijában matat, jobb ha hozzászoksz.

Ez bőven nem win-win helyzet, itt akármit csinálsz vesztesz.
Nem szólsz semmit, akkor azzal a tudattal élhetsz, hogy vajon ki babrálja rajtad kívül a drága nőt,
ha borítod a bilit és megbeszélitek, akkor is ott lesz benned mindig a tüske.
Ha pedig válásra kerül a sor, vagyoni osztozkodás, gyerek láthatás stb.

Szar ez mindenképpen.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 09:24:40

@Dövan: Én nem csinálok úgy. De szerintem az a ritkább, sőt kivételes, ha nem áll vissza minden az eredeti állapotba. Mivel a nő teste erre lett kitalálva. Ha mindenki kitágulna, nem lenne 2., 3, 5. kistesó. Nem? ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 09:24:54

@TBal:

Igen. Az. Csak nem akarom, hogy megint beégjél a szar dumáddal. Ahogy tetted már számtalanszor. Meg akarlak óvni a csalódástól.

@LyukasBogrács:

Naja, de a lényeg a lényeg, hogy szét lett baszva az arca :D

fumerin 2011.11.02. 09:26:33

@Dövan: "Ne csináljunk úgy, mintha ez nem előforduló probléma lenne!"
Igen, ez általában a kicsi pöcsűek dumája :D

lariflari 2011.11.02. 09:27:03

Azért jó lenne tudni hogy mi lett a végkifejlete a sok jótanácsnak.D

indapass90210 2011.11.02. 09:27:33

@fumerin: kicsi pöcs, mint tudjuk, nincs!

fumerin 2011.11.02. 09:29:04

@Dövan: :D
Ha mégis, az nem fordulhat elő a valóságban :D

Burgenlandi opelos 2011.11.02. 09:30:35

@fumerin: Ott a pont! Három lábbal nincs ilyen probléma.

Büszke_troll 2011.11.02. 09:31:59

@Picicsibe:
Egy férfi bemegy a cukrászdába a kisfiával, majd megkérdezi tőle
- Na, mit kérsz, te nagyfejű?
A kiszolgáló nagyon meglepődik a férfin, és nem tudja megállni, hogy meg ne szólaljon
- Uram, elmondhatom magának, hogy igen helyes kisfia van. Higgye el! Igazán nem értem, miért kell így szólítania őt - mondja.
- Nézze uram, nekem az apám azt mondta, egy férfinek három dologra van szüksége az életben egy jó kocsira, egy nagy házra, meg egy szűk puncira.
Látja azt a kocsit a parkolóban? Na az az enyém. Ha kinéz az ablakon a bércen láthatja azt a villát, az is az enyém. Az a bombázó pedig a feleségem.
Na, ezt baszta el nekem ez a nagyfejű.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 09:32:07

@fumerin:

A kis pöcs felemlegetése ilyen kontextusban azon nők dumája, akikben tolatás nélkül meg tud fordulni egy tehervonat. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.02. 09:33:08

@TBal: "Ilyenkor az emberek legtöbbje szerintem nincs teljesen észnél, amikor eldönti, hogy belemegy-e a dologba, csak repül az érzésekkel, és kurva nehéz előhozni azt az aspektust, hogy mik lesznek a hosszútávú következmények."

Ezzel totál egyetértek! Mondjuk ettől még lehet nemet mondani, csak tényleg az adott pillanatban nagyon nehéz. Már az elején, mikor az ember úgy érzi, hogy jobban érdekli a másik, mint kellene, még akkor el kell kezdeni gondolkozni! Később már, mikor az érzelmek belekerülnek, baromi nehéz.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 09:35:09

@Büszke_troll: :D
De am ha valakinek ilyen gondja van, lehet plasztikázni. Ne kocsira költsön a faszi... ;)
Ez má' a Keresztapában is benne volt. (már a regénybe, nem a filmbe.)

indapass90210 2011.11.02. 09:35:57

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: én pont ugyanezt akartam írni, de szerényebben, pótkocsis tehetautóval :D

fumerin 2011.11.02. 09:37:44

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D
Igen, persze, hogyne, bizony!
Alkatilag is ojjjan vagyok, hogy bennem egy utasszállító repülőgép is simán irányba állna! :D

TBal 2011.11.02. 09:37:53

@fumerin: Mi folyton félreértjük egymást? Olvasd már el, amit írtam!

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nehéz eldönteni, hogy most ezt komolyan gondolod-e. Nagyon szívesen leszek égő a te szemedben és még pár száz másikéban, rohadtul nem érdekel.

@cyd: mondom, hogy így is hozzá lehet állni, csak ettől nem lesz jobb senkinek. Mielőtt félreértenél, nem azt mondom, hogy bármi megbocsátható, mindent el kell nézni. Csak szerintem különbség van aközött, hogy valaki emberből van és egy bizonyos kritikus pillanatban gyenge volt, meg aközött, ha valaki egy méretes, rosszindulatú geci. Ez szerintem az első eset.

@leonito77: egyetértünk.

helio 2011.11.02. 09:39:21

@leonito77: azért a tanácsodban benne volt az is h csekkolja le a telefont is :D nem semmi :)
mindenkinek csak női ismerőse volt, aki ilyet csinált?!
nekem meg pasi ismerősöm csinálta ezt :P
nem tudom, hogy mit csinál a posztoló, de ha úgy döntenek , hogy folytatják k*va nehéz lesz újra az asszonyban bízni. az jár majd az agyában, hogy vajjon most mit csinál, tényleg felhagyott e vele, ellenőrzi majd a telefonját és az emailjét..
nem gond, mert bármikor lehet csinálni egy új felhasználó nevet, vagy eldobható telefont venni
a kétely sokáig sokáig ott lesz, ami nem mellesleg mérgezi a kapcsolatukat.

indapass90210 2011.11.02. 09:40:13

Azért tök jó, hogy 80 komment alatt ki tudtuk hozni mi posztolóéknál a probléma:

az asszony tág puncija
a posztoló kis pöcse

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 09:41:38

@leonito77: De am az nem lehet, h a csaj azt akarta, h a férje megtudja? Ki az a hülye, aki ha ilyenek vannak a mailboxában, meg aktív rajta a chat, amin írhatnak neki, nem titkosítja a jelszavát? Sőt megkéri a férjet nézzen már ott meg valamit! Pff!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 09:42:24

@TBal:

Trollkodom, természetesen. Te remek alanya vagy a trollkodásnak.

@cyd:

Kisebb galaxisokat is bele lehet tán rejteni a chatszexelő anutába valszeg! :)

@fumerin:

Gondoltam! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 09:43:10

@Dövan: De a szex az jó! Asszondja legalábbis! :D

Szöszi 28 2011.11.02. 09:43:12

Verd el a pasit is, asszonyt is meg zúzd össze a kocsit is. Biztos ami biztos.

fumerin 2011.11.02. 09:44:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Csak én erre meg azt mondom: nem indítok betonkeverőt két kavics miatt :P

Burgenlandi opelos 2011.11.02. 09:45:06

@Dövan: És meg is van a megoldás: Személyes mítingen kéne találkozniuk, az első töcskölési kísérlet után rövidesen elmaradnának a titkos üzenetek és telefonok.

indapass90210 2011.11.02. 09:45:33

@Picicsibe: mer amíg szűk vót a zasszonyállat addig hamar elment, mosmeg má van hogy megvagy három lökés is!

TBal 2011.11.02. 09:45:45

@Bundabandi: igen... és akkor már benne van az ember, onnan már bármit dönt, nem lesz olyan, mint régen. Ha ilyenkor az ember feje fölött az lebeg, hogy ha ezt a pasi megtudja, úgyis elválnak, és a pasi nem ismer enyhítő körülményt, akkor jóval nagyobb a sansz, hogy már észhez térve is folytatni fogja, mert minden mindegy. Szerintem.

cyd 2011.11.02. 09:45:52

@TBal: Mármint, ha fékezi az ösztöneit? Attól nem lesz jobb? Hagyja magát "véletlenül" belesodorni a megcsalásba? Attól jobb? Szerintem gondold át ezt mégegyszer. Mint a kollega, aki keyloggert ajánlgat a poszternek, bár később kifejti, hogy nem ez a jó megoldás.

Joe69 2011.11.02. 09:49:26

De nagy a szigor ! Másfelöl nyilván jogos az egyetértés a feltehetően nagyon sokat melózó, családjáért-házért stb. magát megszakító férjjel, aki most attól retteg - érthetően - hogy mindez borul.

Az bizony tény: ha egy férfi szorgalmasan udvarló, igyekvő bétahímként szerez meg egy nőt, aki végül is sok elutasítgatás, válogatás, sorbaállítás után végül is elfogadja, mert megy az ideje, mert a kiszemelt alfahímje nem jött be, mert a környezete, családja nyomja a házasságba,stb..akkor ilyesmi gyakran előfordul. Lehet az ilyen asszony egyébként kötelességtudó feleség, jó gyerekeanyja..de végig valahol áldozatnak fogja magát érezni, és ha egyszer csak feltűnik egy akár utolsó, szakadt tróger, aki viszont emlékeztet az alfahímre, akkor minden borulhat. Ma, a beteges önmegvalósítási kényszerek világában ezt sokan önigazolják is azzal, hogy joguk van hozzá.

De ezt az ügyet én nem érzem komolynak, általában hülyeségnek tartom az online virtuális élet alapján bárkiről is következtetések levonását. Még mindig jobb ebben kiélni vágyakat, frusztrációkat, mint drogban, piában.Posztíró sem talált konkrétumot. El tudonm képzelni,hogy a nej (tanárnő?) tán tudatos akciója volt, amivel el akarta érni..na mit is..

Például hogy posztíró ugyanolyan lelkesen csattogó nyelvvel nyalja ki végre, mint a régi szép időkben..hajrá !!!

Burgenlandi opelos 2011.11.02. 09:50:06

@fumerin: Akkor jó, ha a PC izom egyetlen összerántásával fogpiszkálót csinálsz a Boeingből!

A bunkó rendőrt ütni kell! · http://tinyurl.com/bunko-rendort-utni-kell 2011.11.02. 09:50:55

@fumerin:
hol van itt szó babáról?

én csak pináról, baszásról

olvastam a posztban

cyd 2011.11.02. 09:51:45

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: MIB óta tudjuk, hogy ez nem nagy kunszt.

fumerin 2011.11.02. 09:51:58

@Burgenlandi opelos: Nem tudom, mire vagyok képes, miután használt vagyok, nincs rám garancia :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 09:52:37

@Dövan: "megvagy" vagy "megvan"? Nem kötekedek, lehet elütötted. Oszt tudnom köll a válaszhoz! :)

Me' ha "megvan" akkor :DDD

De ha "megvagy", akkor: Grrr! Ne szenyózzá' bazdmeg! :)

kiraaaaa 2011.11.02. 09:52:39

@cyd: véletlen megcsalás nincs, szerintem.Belesodródós megcsalás sincs.

fumerin 2011.11.02. 09:52:55

@A bunkó rendőrt ütni kell!: Kevesebb ösztönnel és több értelemmel előjöhet, hogy van egy gyerek.

indapass90210 2011.11.02. 09:54:15

@Picicsibe: kajáltam meg máshova is kommenteltem, így elbasztam, a megvan a helyes, a megvagy meg még meglehet. Szóval érted?! :D

Büszke_troll 2011.11.02. 09:54:38

Már látom hogy a faszi szembesíteni fog, válás balhé, aztán az asszonka a nők lapja fórumon majd sír, hogy az a szemét férje elhagyta őt és az ártatlan csöppséget, hiába, minden férfi disznó!

cyd 2011.11.02. 09:55:37

@A bunkó rendőrt ütni kell!: "Másfél éve kisbabánk született..."
Első bekezdés. Sokáig juthattál...

leonito77 2011.11.02. 09:56:37

@helio: Nos, ez valóban kemény dió. De, ha valaki már volt hasonló helyzetben (én igen sajna) akkor utána megtanulja és veszi a jeleket rögtön. Jóval a megcsalás előtt. Félreismerhetetlen jelek, ha házasság és együtt élsz és meg volt a megfelelő pofon tudni fogod, mikor van baj. Persze a bizalom csak akkor állhat helyre, ha az asszony hajlandó elmondani miért tette és, hogy szerinte a férje ebben miért volt hibás. Mert a pasas tisztában lesz vele, hogy mi volt a baj, így ha ezt megoldják, még lehet a dolog jó, de ehhez két nagyon őszinte ember kell és persze két olyan ember, aki szereti egymást. Az esetek többségében így, vagy úgy, de véget ér a minőségi, vagy úgy általában a kapcsolat.

Én személy szerinte nem tudnék, tudok megbocsátani, mert akkor legyen nő és akkor legyen férfi a talpán az ember, mikor oda kell állni és megmondani, hogy ez, vagy az nagyon nem jó, nem belemenekülni más karjába (farkába, puncijába).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 09:57:50

@Dövan: Az én puncim 2 gyerek után is hibátlan! :P
Ezt a bizonyosságot meg is szokták erősíteni...
Szóval érted?! :D

TBal 2011.11.02. 09:59:27

@cyd: mivan?

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: én megkülönböztetek konstruktív és destruktív örömöt, az első az, hogy úgy örülök, hogy közben másoknak is jó vagy semleges. A destruktív, ha úgy örülök, hogy közben másnak rossz, esetleg kifejezetten annak örülök, ha másnak rossz. Szerintem van elég az első fajtából is. Nem igazán vagyok odáig azokért, akiknek mások baszogatása okoz örömöt. Persze ettől még nem tiltja semmi, csak jobban örülnék, ha nem ilyen lennél.

leonito77 2011.11.02. 09:59:54

@Picicsibe: Nem hinném. Ha igen, akkor durva teszt és direkt teszteli a párját és kamu az egész, de ki tenne ilyet és miért? Szerintem csak buta lehet az asszony, annyira lenézi, nem tiszteli már a férjét, hogy még annyit sem tett azért, hogy rendesen töröljön. Mellesleg azért a poszter nem írta le, de miután ráírt a másik ember nyilván ennek hatására mélyebben bele nézett a levelező mappáiba. (ami szerintem ezek után természetes).

Egyszer azt írta valaki, ha békességben akarsz élni és élvezni az életet otthon is, soha ne olvass bele az asszony levelezésébe :)

indapass90210 2011.11.02. 10:00:22

@Joe69: "el akarta érni..na mit is..

Például hogy posztíró ugyanolyan lelkesen csattogó nyelvvel nyalja ki végre, mint a régi szép időkben..hajrá !!"

De azért akkor biztos-ami-biztos tényleg mossa ki előtte, hogy ne csak a látszata, de a szaga is olyan legyen, mint az újnak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 10:00:48

@TBal:

Én is sokmindennek örülnék, de nem úgy van. C'est la vie.

indapass90210 2011.11.02. 10:01:49

@A bunkó rendőrt ütni kell!: nem is tudsz olvasni. Biztos van egy képregénygenerátor a poszthoz valahol a neten, azt láthattad.

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 10:02:14

szerencsétlen férj.Miért van az ha valaki hős szerelmes akkor a másik nem vagy valaki másba az? Nem lehetne,hogy két ember egymásba legyen hős szerelmes?
Viszont off topic: www.youtube.com/watch?v=Z27CC09kI1s
ezért szeretjük a focit!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 10:03:00

@leonito77: "Ha igen, akkor durva teszt és direkt teszteli a párját és kamu az egész, de ki tenne ilyet és miért?"

Nem erre gondoltam. Nem hiszem, h kamu. Lehet szerette volna elmondani, csak nem tudta hogy. Vagy nemtom.
De ha ilyen hülye a nő, lehet nem kár érte! :)
Csak a gyerek... :/

Büszke_troll 2011.11.02. 10:04:10

@leonito77: "Egyszer azt írta valaki, ha békességben akarsz élni és élvezni az életet otthon is, soha ne olvass bele az asszony levelezésébe :) "

És soha ne érkezz haza váratlanul!

indapass90210 2011.11.02. 10:04:31

@( o_o ): az úgy nagyon ritkán szokott összejönni....

jadu 2011.11.02. 10:05:33

@TBal: kicsit csalódtam, egy másik blogon (amit csak olvasok) olyanoat írsz, h a döntés és tudatosság fontossága, hogy edzed magad (pl hogy olyan tulajdonságit a másiknak, amik zavarnak téged, elfogadd... stb)
és itt meg azt mondod, hogy nem kell tudatosnak lenni, hogy nem lehet nemet mondani, vagy ha nemet mondasz, akkor azzal rosszabb lesz? Mi ez a kettős mérce?
Mindegy... még átolvasom párszor a hozzászólásokat...

de nem hiszem, h itt fel kell menteni a feleséget bármi alól is, inkább ahogy az első hozzászólásodban írtad, higgadtan szembesíteni kell a tényekkel és megkérdezni, h ogy miért és hogyan tovább...

Szóval én is csak ezt mondom, h kedves férj, beszélj higgadtan az asszonnyal, ne hagyd ezt csak annyiban, saját magad és feleséged miatt se (mert egyikőtöknek sem jó ez így)

Szöszi 28 2011.11.02. 10:06:03

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ma én is. Olyan apróságoknak is, ha előkerülne a matek példatáram, hogy szombatra feltudjak készülni a vizsgára...

TBal 2011.11.02. 10:06:17

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: oké, akkor ah idejövök, elviselem a faszságaidat, te meg verheted rám. De legalább ebben hozz valami minőséget lécci, néha egész jó beszólásaid vannak...

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:06:53

"Én nagyon prűdnek ismertem meg a feleségemet, évekig tartott, amíg bizonyos dolgokat megtett, bizonyos szavakat kimondjon."
Meg egy alamuszi nyuszi dolog. Ugy laccik az elfojtas egyre jobban szabadosodo tarsadalmunk ellenere is letezik.

"Tegyem a feleségem elé a kinyomtatott cset-et, kérjek magyarázatot? Bármit mondhat ugyebár. Csendben figyeljek tovább? Nézegessem a gépet, a telefont? Számolgassam a kocsiban a kilométereket? A feleségemet kihagyva, verjem össze a pasit? Esetleg a kocsiját?"
Ne nyomtasd ki, melos.
Ne csendben, mijer jobb figyelni? Mit figyelsz? Alvast szinlelsz, aztan gyertyatartoval a kezedben berontasz, hogy 'háhá, rajtakaptalak'?
Ne nezegesd, szerintem mar lattal eleget, de ha kivancsi vagy a ferfi nemiszervere, akkor talan erdemes.
Kilometert szamolgatni is melos.
Bar csipem a verekedest, de most azert minek? Lehet asse tudta, hogy ferjezett, vegul is aktivan nem csinaltak semmit vszeg (nem azok a nagy szexchathuszarok, akik csinalnak is valamit, vagy valami jot, hidd el.)

Szal szembesitsd, bar eleg nagy hulye, ha meg o kert meg, hogy lepj be. Ennyi esszel szabadlabon, siman hulye magyarazatot tudd majd csak kitalalni. Ha meg kitalal is, akkor ovatosabb lesz? Mire megy vele. Egy ilyen luzer dumalgatas utan nem tudom, talan nem boritanek kapasbol, de hat ez nagyon gaz :S Eloszor megtudnam mi a gond, aztan dontenek. Nem hiszem, hogy ennyi alapjan kapasbol lehet dontest hozni.

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 10:07:05

Ja a posztolónak meg csak annyit,szerintem ne verje szét a kocsit,adja oda azoknak a két ajtós szekrényeknek fizetségűl akik majd a másik pasit verik szét :-D.

kiraaaaa 2011.11.02. 10:07:41

@Büszke_troll: így van, haza kell telefonálni.

leonito77 2011.11.02. 10:07:42

@Picicsibe: Na igen, a gyerek, de jobb a gyereknek egy csonka család, mint hazugságban felnőni. A gyerekek roppant szenzitívek és eltanulják a felnőttek viselkedését igen csak korán, 3 éves korukig nagyon sokat. Jobb az őszinte légkör.

jadu 2011.11.02. 10:07:45

@leonito77: "Én személy szerinte nem tudnék, tudok megbocsátani, mert akkor legyen nő és akkor legyen férfi a talpán az ember, mikor oda kell állni és megmondani, hogy ez, vagy az nagyon nem jó, nem belemenekülni más karjába (farkába, puncijába). "

tökéletesen egyetértek... annyira olcsó ez a megoldás. ha egyáltalán megoldás ez...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 10:07:54

@jadu:

Én mondtam, hogy bullshitgenerátor a csóka. :)

@TBal:

Nem neked csinálom, magamnak, nekem pedig ez jó.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:08:13

@Picicsibe: De jo, hogy ezt is megtudtuk! Idaig csak a melleidrol hallottunk, most mar a nemiszervedrol is! Meselj, mikor szexeltel utoljara? Milyen pozban? Kivel? Milyen volt az o nemiszerve? Forgatokonyv?

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:10:50

Mar kevesebb, mint 1 honap van hatra az oszbol. Szepen lassan haladunk. A december olyan jo, hogy hudejo, de olyan jo :)

Büszke_troll 2011.11.02. 10:11:16

@leonito77: baromság. anyám évekig csalta apámat, én ebből semmit nem vettem észre és örülök hogy nem csonka családban nőttem fel.

Kytia 2011.11.02. 10:12:08

Valamit még elfelejtettem. Van egy könyv, most nem jut eszembe a címe, de egy pszichológusnő írja le benne a páciensei elmondásai alapján összegyűjtött 17 típusát a megcsalásnak.
Ezek közül az egyik a "Zúzzuk szét a kapcsolatunkat és meglátjuk, hogy összerakódik-e újra", vagy valami ilyesmi. A lényeg az, hogy ennél az esetnél az hűtlen fél akár szándékos bizonyítékokat hagyhat jól látható helyeken, mert direkt le akar bukni, tudat alatt azt várva, hogy egy óriási balhé majd előhoz olyan dolgokat, amik talán megoldhatják a kapcsolati problémákat.
Nem biztos, hogy ez van, de azért jutott eszembe, mert ugye ha félresunnyogok, meg intim levelezéseket folytatok idegen férfiakkal, akkor biztosan a párom lenne az utolsó, akit megkérnék, hogy maszatoljon már valamit helyettem az e-maileim között. Persze ez csak egy ötlet, lehet, hogy egyszerűen elővigyázatlan volt.

TBal 2011.11.02. 10:12:40

@jadu: ma mindenki félreért :).

No akkor: szerintem célszerű ezekre az esetekre felkészülni, edzeni, hogy adott pillanatban ne érjen váratlanul egy ilyen helyzet. Amire reagáltam, az az, hogy a poszt alapján ez kimaradt, és ilyenkor mit lehet tenni. Azt mondom, hogy ilyenkor általában a megértés a legutolsó, ami előkerül, meg, hogy elfogadjuk, hogy a másik is emberből van.

Mit kellett volna írnom? Hogy posztoló tekerje vissza az időt 5 évvel, és fordítson időt az ilyen edzésekre a feleségével? :)

Olyat nem írtam, hogy nem kell tudatosnak lenni, és hogy nem lehet nemet mondani, csak megállapítottam, hogy ebben az esetben ez történt. Az ellenkezőjét tartom célszerűnek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 10:12:40

@Frigyesur: :DDD
Örülök, h örülsz! ;)
Nem vagyok szextörténet író. De ha olvasnál ilyet, remek történetek vannak az interneten! :))

TBal 2011.11.02. 10:13:36

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: A megcsalást is pont ezért csinálják.

Burgenlandi opelos 2011.11.02. 10:13:46

@Kata1987: Ugorj le hozzám, adok kettőt. De bugyit ne vegyél, mert fontos közlendőm van számodra!

TBal 2011.11.02. 10:14:38

@cyd: a Mivan? annak szólt, hogy rohadtul nem rtam olyat, amire te reagáltál.

Joe69 2011.11.02. 10:14:59

@Kytia:
Ebben kivételesen egyetértünk, szerintem is erről szól a poszt.

fumerin 2011.11.02. 10:15:12

@TBal: "szerintem célszerű ezekre az esetekre felkészülni, edzeni, "
Háááááát, nem ezt írtam én is?

Látod, nem velem van a baj, hogy Téged nem ért senki.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 10:15:13

@Büszke_troll: És milyen volt ezt utólag megtudni? Ezt most komolyan kérdezem. Érdekelne. Persze csak ha nem titok. :)

leonito77 2011.11.02. 10:15:27

@Büszke_troll: Félreértesz... ennél ez sokkal bonyolultabb, de ez már egy másik sztori lenne és nem is ide tartozna a téma

kiraaaaa 2011.11.02. 10:16:05

@TBal: meéld már el, hogy lehet ilyen helyzetre felkészülni?Mármint a megcsalatás miatt érzett fájdalomra?

@Picicsibe: Nyugodtan írjál csak ilyeneket, hisz nem rosszabb info ez, mint azt tudni, hogy ki mit csinál otthon, mit eszik, hogy vásárol, kirándul, bulizik.:)

cyd 2011.11.02. 10:16:10

@Frigyesur: Forgatókönyv? Azt mondod pornószínésznő? :O

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:16:18

@Kytia:
"Nem biztos, hogy ez van, de azért jutott eszembe, mert ugye ha félresunnyogok, meg intim levelezéseket folytatok idegen férfiakkal, akkor biztosan a párom lenne az utolsó, akit megkérnék, hogy maszatoljon már valamit helyettem az e-maileim között."
Viszont az, hogy ezt ugy beirtad, hogy emlekeim szerint neha olvassa (minek jegyzek meg ilyen lenyegtelen informaciokat, nem ertem :S), szinten nem volt okos lepes.

@Picicsibe: Nem biztos, de szerintem en beszelek a legkevesebbet a szexrol az ideirok kozul. Gondolod, hogy nekem kene olvasnom rola, vagy annak, akik masrol sem tud irni? Logikusan, hm?

Kytia 2011.11.02. 10:19:16

@Frigyesur: Az E/1 ne tévesszen meg, általánosságban írtam, ill. mepróbáltam elképzelni, mit tennék a nő helyében.:) Amíg nincs titkolni valóm, lehetek itt akármilyen szókimondó.:P

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 10:19:18

@Dövan: hát ez az!

@Kytia: lehet,hogy ez igaz,de az egy nagy idióta aki ezzel akar mélyebb érzelmeket előhozni.Max a járás kezdeti státuszában működhet,ahol az egyik félnek rá kell jönnie arra,hogy akar mélyebb kapcsolatot vagy sem.ott segíthet a féltékennyététel,de nem egy 5 éves házasságban

jadu 2011.11.02. 10:19:22

@Frigyesur: lol... és ha még választ is kapnál XD

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:19:45

@gernika: Igen, tessek? :)) Csodalom, hogy senki sem csapta le. Ezek szerint mindenki elobb olvas, aztan ir. Hat ez szomoru :(

@cyd: Kizart, hogy az. De gondoltam szepen fogalmazom meg, hogy mikepp is zajlott. Az agyban lefekves utan, vagy csak ugy, levettek a ruhaikat, vagy ido sem volt ra, milyen formait aknaztak ki, vad volt, vagy inkabb bensoseges, meg ilyesmik.

Büszke_troll 2011.11.02. 10:20:01

@Picicsibe: semmi különös. már előtte is sejtettem, hogy apám és anyám is hús-vér emberek.
Így mikor az anyukám bejelentette, meglepődtem, de megértettem. Apámnak volt szar, sajnáltam is, de az élet kegyetlen és nem igazságos.

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 10:20:12

@cyd: szerintem azt mondja, az élet egy nagy színjáték :-D

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:22:22

@Kytia: Szerintem elorebb vinne az irot, ha total belelned magad. Miert tette, mit tett, mikent fog reagalni, mi lehet a vegkifejlet satöbbi.

@jadu: Sejtettem, hogy nyuszi hozza. az igazsaghoz mindenkepp.

jadu 2011.11.02. 10:22:44

@Kytia: ezt nem lehetne egyszerűbben? Meg kell csalnom a társamat, h a romokból újraépítsük a kapcsolatot.. ááá de mekkora fszág ez már XD az tutkó ilyet nem csinálnék... ha szar a kapcsolat, akkor odaállnék s azt mondanám, vállni akarok, na ebből építsük újra azt a nyamvadt kapcsoltat...

jaj, h mindent bonyolítanak az emberek... tuti IQ huszár mind XD

cyd 2011.11.02. 10:22:46

@Frigyesur: A december szar, a karácsony böee.

@TBal: Akkor nézd szépen vissza az előzményeket. Én csak rád reagáltam.

TBal 2011.11.02. 10:24:23

@fumerin: stimmt, de a poszter sokra megy azzal, hogy "másképp kellett volna csinálni".

@kiraaaaa: Jót kérdezel... de mondtam én ilyet? Azt mondtam, hogy a csábítás lehetőségére célszerű felkészülni. Tervezett megcsalás monogám kapcsolatban nincs, a megelőzésére kell figyelni.
Általánosan, lelki fájdalmakra lehet úgy készülni, hogy azt mondja az ember, hogy "én ezt át akarom élni, mert ezáltal több leszek", és nem menekülni előle pl. lerészegedéssel, cigire rászokással.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 10:24:40

@TBal:

De inkább itt trollkodom, mint holmi nőcskéket kúrjak úgy, hogy otthon vár az asszony :) A kettő között nagy különbség van, csak ez esetben te a fasz rossz végén állsz.

jadu 2011.11.02. 10:24:59

@Büszke_troll: ja és felnőttél és mnk :) ugye?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 10:25:48

@Büszke_troll: Köszi, h leírtad. Mennyi idős voltál, amikor megtudtad? Többet nem kérdezek! :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:25:55

@cyd: A karacsony a masodik legkiralyabb dolog benne. Imadok ajandekot kapni. Mar nem kutatom ki, de a 'mitkapokmitkapok?' kerdes joparszor elhangzik. :)))

Madpapa 2011.11.02. 10:26:02

Sajnos nagyon rossz a helyzet. Ez mellett nem lehet elmenni. De azt hiszem te is tisztában vagy azzal, hogy szar a helyzet. De nem csak azóta. Már régóta. Tetszik nem tetszik, te sajnos csak a bétahím vagy. Az hogy miért ment hozzád, meg vannak az okai. Biztonságot adtál ( azt gondolom a nő jóval fiatalabb nálad ), rendezett egzisztencia, szép egyenruha, stb. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a nő állítólagos prüdériája. Prűd, mert veled nem akarja azt megtenni, amit az alkalmi kakukkokkal szívest örömest. Igazából nem tekint rád mint férfi. Az ő értékrendjében te nem vagy az alfahím. Te csak a biztos egzisztenciát adod meg neki, a vágyait sajnos máshol éli ki. Láttunk már nem egy ilyet. Szóval a pótcselekvések helyett, ha nehéz is de légy férfi. Lehet ezt hiányolja a párod belőled. Tutyimutyi vagy. Lehet egy határozott, erőszakmentes fellépés segítene helyreállítani a rólad kialakult képet. Szóval borítsd ki a bilit, még ha nehéz is!
Ja nagy valószínűséggel a feleség már tud róla hogy lebukott, mert a kanocska biztos sértődötten megemlítette már neki, hogy miért nem válaszolt neki múltkor amikor online volt. Most azon aggódik magában, hogy észrevetted vagy sem a malőrt amit elkövetett.
Ha meg több, számodra gyanús szituáció volt a múltban, akkor az nem véletlen gyanús. Valószínű azért mert ott bizony volt is valami. Más kérdés, hogy nem akarsz szembesülni a nyilvánvaló tényekkel.
Szóval előre a saját lelki békéd érdekében!

Szöszi 28 2011.11.02. 10:26:19

@Frigyesur: Igen, alig várom a Karácsonyt! Nem azért, mert jó ünnep, hanem azért, mert nem kell dolgoznom 1,5 hétig:) Visszaszámlálás:D

jadu 2011.11.02. 10:28:11

@TBal: "Általánosan, lelki fájdalmakra lehet úgy készülni, hogy azt mondja az ember, hogy "én ezt át akarom élni, mert ezáltal több leszek", és nem menekülni előle pl. lerészegedéssel, cigire rászokással. "

ezt most eskü nem értem... de most nem is nagyon tudok figyelni XD de komolyan... át akarom élni, h milyen alkoholistának lenni és leszokni? nem akarom, vannak dolgok, amikre csípőből rávágom, hogy nem, és nem hogy kevesebb nem lettem azzal, hogy elutasítottam, de hasznomra vált ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 10:29:27

@Frigyesur: Tudod mit nem értek? Miért olvasod a kommentjeimet? Látod "Picicsibe"... Ja, ez az a hülye... És tovább is görgetsz...
Nem sértődök meg, ha nem reagálsz rá! :)))

Kytia 2011.11.02. 10:30:00

@( o_o ): Azt nem tudom, erre vonatkozóan nem ismerek statisztikát, hogy hány próbálkozásból hányszor jön be. Csak leírja, hogy van ilyen, de igazából azt nem tudom, hogy megold-e bármit, mert ugye az ember azért olyan, amilyen, mert olyan, amilyen.:)) Ha asszonyka elégedetlen, akkor lehet egy ideig erőltetett menetben próbálkozni megváltozni, mindenki örömére, de én amilyen pesszimista vagyok, nem tudok hinni abban, hogy az ilyesmi hosszú távon is megmarad. A végére minden visszacsúszik ugyanolyanba.

kiraaaaa 2011.11.02. 10:30:00

@TBal: jó, de nekem ezzel a felkészüléssel van problémám.Nem tudom elképzelni.Az általad írottakra csak egy dolog ugrott be: "Éberség, elvtársak!"

jadu 2011.11.02. 10:30:13

@Frigyesur: december rlz :) nem csak a kari miatt és a szilveszteri buli miatt, hanem 2x kapok ajándékokat XD
de ekkor kezdődik a nyúzás... a vizsgaidőszak bööeee

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 10:30:32

@Frigyesur:

gernika kutatja. Feltettem tavaly az álmennyezetbe az ajándékot, ha akarja se éri el, meg át kellene kutatnia nagyjából úgy 60nm-re való álmennyezetet :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 10:32:38

@jadu:

Decemberben születtek nagy emberek, mint Frici és én. (Azért írtam előbb őt, mert a kisebbtől haladunk a nagyobb felé) :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:32:53

@Kata1987: Aaa, nem ertetek hozza! Szulinapom> karacsony> Mikulas> szilveszter. A munkaszunet nyaron jobb, es december vegen senki sincs a munkahelyen, egesz nyugis lehet.

cyd 2011.11.02. 10:32:58

@( o_o ): Ne már! Frici lenne Sexpír?! :O

TBal 2011.11.02. 10:33:01

@cyd:

ezt írtam én:
"mondom, hogy így is hozzá lehet állni, csak ettől nem lesz jobb senkinek. Mielőtt félreértenél, nem azt mondom, hogy bármi megbocsátható, mindent el kell nézni. Csak szerintem különbség van aközött, hogy valaki emberből van és egy bizonyos kritikus pillanatban gyenge volt, meg aközött, ha valaki egy méretes, rosszindulatú geci. Ez szerintem az első eset."

ezt meg te:
"Mármint, ha fékezi az ösztöneit? Attól nem lesz jobb? Hagyja magát "véletlenül" belesodorni a megcsalásba? Attól jobb?"

én nem látom az összefüggést a kettő között. Nem azt írtam, hogy az a jó, ha a feleség belemegy a kalandba. Ha az egybites osztályozás híve vagy, esetleg prezentálhatok neked egy kétbitest. Íme:

Jó: Feleség ellenáll a csábításnak, hű marad
Rossz, de kevésbé: Feleség az érzelmek hatása alá kerül, belemegy a megcsalásba.
Nagyon rossz: a feleség tiszta fejjel, tudatosa, férjét szivatni akarva megy bele a megcsalásba.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:34:31

@Picicsibe: Nem is szoktam. De neha meglatom, aztan ennyi. Irtal, megneztem 620-at. Beszoltam 2x. Numerikusan nem ugy tunik, hogy tulzasba viszem.

Szöszi 28 2011.11.02. 10:35:22

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: És megannyi selejt is...Mint apám élettársa, vagy a dilettáns lánya, stb.:D

TBal 2011.11.02. 10:36:26

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: nem csak ez a két választásod van... :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:38:30

@jadu: Nyah, vannak, akik ertenek hozza.
Nekem az egesz ev a sulirol szolt egyetemen. Szorgalmi idoszak alatt fejeztem be a vizsgaim, kitolt vizsgaidoszak, es a ketto kozt nyari gyakorlat. De az unnepeknek mindig orultem, tankonyvre ra se neztem, meg ha dec. 27-en mentem, akkor sem. Inkabb improvizaltam :D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ugyan kerlek, ki szuletett elobb?! :) Ezt leszamitva igazad van. Okosak, tokosek, ugyesek, aranyosak, viccesek, cukik satöbbi a decemberiek.

leonito77 2011.11.02. 10:38:59

Eszembe jutott még valami, valaki írta, hogy nem a poszter az alfahím az asszonynak. Nos lehet, de kár lenne változni, mert abból csak megfelelési kényszer lenne, (ha így van) a másik pedig, hogy könnyű azért kideríteni, vagy átgondolni, hogy hányadán is állnak a dolognak.

Azt írja ember, hogy a szex rendben volt minőségben és mennyiségben is. Szerinte.... mert a tények nem ezt bizonyítják, tehát valami sötét szemüveg lehet rajta és azt le kéne venni.

Érdemes elgondolkodni, hogy volt-e szerelem, meg a prűdségre tett célzás. Ha igazán nagy a szerelem és az összhang akkor van vendégségben asztal alatt lábbal izgatás, titokban, izgalmas helyen szeretkezés amitől mindenki vigyorogva megy dolgozni, stb... ha ilyesmi nem volt (és mint látjuk mással van) akkor lehet, hogy alapvetően még is a szexuális élettel, vagy a szerelemmel, azaz annak hiányával van baj, de ez persze csak ötletelés a részemről.

A bunkó rendőrt ütni kell! · http://tinyurl.com/bunko-rendort-utni-kell 2011.11.02. 10:39:28

@cyd:
@fumerin:
@Dövan:

az első bekezdést átugrottam, úgy tűnt a msáodikban kezdődik a lényeg

Kytia 2011.11.02. 10:39:45

@Frigyesur: Nyilván előrébb vinné, de én csak zseni vagyok, nem varázsló.:DDDD

@jadu: Azért biztos van egyszerűbb megoldás és gondolom, a legtöbb esetben azt alkalmazzák. De mi van, ha nem válik be? Van, akit még a szakítás sem tud felébreszteni, mert utólag is csak azt tudja hajtogatni, hogy "most komolyan mondod, hogy amiatt a néhány pofon miatt képes voltál szakítani velem?". Az ilyennek biztos nem elég, ha eléállsz és elmondod, hogy ez és ez a bajod.:)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 10:40:14

@Frigyesur: Persze. Semmi gond. Nem zavar, ha beszólsz! Sőt! Mindig jót derülök rajta. Csak nyugodtan! ;)

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 10:40:25

@cyd: te jobban ismered őt mint én,tehát ezt jobban kellene tudnod ;-).

@Kytia: vagy lehet az emberek azért mégiscsak tanulnak a hibáikból?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 10:41:04

@TBal:

Ha nekem trollkodni van kedvem, hát trollkodom.

@Kata1987:

Jó, dec 21 után születettek azok már selejtesek, bakok. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:41:16

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Letratok nincs? :) Ajandekot kutatni meg igenis jo dolog. Bar neha felreertettem. Egy ideje megmondom mit akarok, de azert jelzem, hogy melle meg oda lehet csapni valamit ;)))

jadu 2011.11.02. 10:42:40

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: és én a végére... akkor én vagyok a legnagyobb XD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 10:42:51

@Frigyesur:

Ja, ebben megegyeztek. Van ilyen kicsi, lépcsőszerű, de még azzal sem éri fel, tuti jó. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:43:40

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Amugy meg lesz egy gernikam. Marmint az avatarja. Legobol. Ebresztoora. Magamtol kapom, kiraly lesz. Ez meg karacsony elott. Szulinapomra es karacsonyra mast adok magamnak.

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 10:43:43

@cyd: amúgy ez nagyon durván hasonlít arra a filmre amit te ajánlottál. konrétan arra a párra akiknél a csaj csalta a pasit a legjobb haverral és amikor lebukott mondta a csaj,hogy ő még mindig őt szereti csak a másikkal jobb a szex...

Kytia 2011.11.02. 10:45:13

@( o_o ): Ilyesmire még nem láttam példát.:))

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:46:17

@Kytia: Hasznald az intuiciod, noi megerzesed, hatodik erzeked. Pusztan logikailag is csomo mindent le lehet vezetni. 90%-os biztonsaggal meg lehet tippelni az okokat es vegkifejletet, ha az ember sok Poirot nezett.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: De csak ebben, en nem vagyok agressziv :))) Sot, alig eszem csokoladet. A macskakat meg ki nem allhatom.
Ja, akkor nagyon ugyes vagy. 3 eve Kitty a verebevel oriztette :D

TBal 2011.11.02. 10:46:26

@jadu: @kiraaaaa: Na, vegyük pl. a szakítás utáni fájdalmat. Ez azért a legtöbb ember életében előfordul. Van, aki emiatt megpróbál az exébe kapaszkodni, van, aki leissza magát a sárga földig - azaz menekül előle, borzalmas dolognak tartja -, és van, aki azt mondja, hogy szar érzés, de végig akarom élni. Ha az utóbbit választja az ember, akkor nagyobb a sansza, hogy a következő kapcsolata az illetőnek jobb lesz, és ha z is szakításba torkollik, már jóval könnyebben kezeli, mert ismerős az érzés.

Másfajta edzés: nem kerülni a lehetőségeket, hanem pl. egymás tudtával, keresni is lehet, feljelentkezni árskeresőre, valaki elkezd udvarolni, érezni, hogy megérint, de beszélni a párral, hogy segítsen kezelni. Jó, elég beteg ötletnek tűnik, de szerintem működhet.

cyd 2011.11.02. 10:47:04

@Kata1987: Dilettáns vagy? Oké szőkének szőke, de azért ne legyél már ilyen depi mert párszor beszóltunk. Az élet szép, a nap is süt blabla...
:P

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:47:42

@Picicsibe: Hat pedig ekkor egyaltalan nem vagyok vicces. Szedsz valamit?

@( o_o ): cyd nem ismer engem. Szerinte en gonosz vagyok. Ezzel mindent elmondtam.

Kytia 2011.11.02. 10:48:00

@Frigyesur: Azt sosem néztem. Michael Knight-ot meg csak a kocsi segítette, így elmaradtam a szellemi fejlődésben ezen a téren.:DDD

TBal 2011.11.02. 10:48:03

@( o_o ): Néha elképesztő logikák vannak egy kapcsolatban, csupán azért, mert bizonyos dolgokról ne lehet egyenesben beszélgetni.

Hurri Kán 2011.11.02. 10:49:11

Én ellevelezgetnék a "szeretővel" asszonyka nevében, mi több, megbeszélnék vele egy időpontot, ott elbeszélgetnék vele, asszonykával csak utána...

Szöszi 28 2011.11.02. 10:49:16

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Aha, mindketten 21.-e előtt születtek:D Tehát sok selejtes is született abban az időszakban:) Örülök, hogy ti a másik csoportba tartoztok!:)

dr. gernika 2011.11.02. 10:50:51

@TBal: Akkor minek eteted? A hülye reakcióidtól kap vérszemet. Szarjad le és akkor megunja.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:51:09

@Kytia: "elmaradtam a szellemi fejlődésben ezen a téren" Ezen senki sem lepodott meg, de figyelted milyen joindulatu voltam veled? Menten gloriat latok a fejemen.

Szöszi 28 2011.11.02. 10:51:37

@cyd: Olvasod e amit írok? Apám élettársa és annak a lánya. Érted?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 10:51:43

@Frigyesur:

Vagy valami olyan helyre tenném a helyében, ahova te sosem nyúlnál és nincs a közelben semmilyen fertőtlenítő cucc :)

@Kata1987:

Francba, hát igen, a szenny ellep mindent :(

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 10:53:20

@Frigyesur: Nem szedek semmit. :)) De én viccesnek tartom, h fennakadsz ezen!
De am mit csodálkozol? Pont te mondtad ki, h szar a humorom.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:55:39

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ha odatenne, nagyon megharagudnek, mert az a tiltott sarok, es oda nem nyulunk! :D Hm, most elgondolkodtam, hogy hova tehetne, es eselytelen. Csak az automobilban van biztonsagban.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 10:56:55

@Picicsibe: Pont ezert gondoltam, hogy szedsz valamit.

TBal 2011.11.02. 10:58:04

@gernika: Jó lenne...
Az volt a bajom, hogy hiába szartam le, anno a beszólásaival a teljes társalgást elterelte, pedig a posztról lehetett volna értelmesen is eszmét cserélni. Most már talán a nép immunisabb rá. Néha megpróbálom partnernek tekinteni és értelmesen kommunikálni vele, hátha csoda történik. Tudom, hogy úgysem fog, de hátha mégis.

Kytia 2011.11.02. 10:58:13

@Frigyesur: Annyira buta vagyok, hogy még átható jóindulatod sem tűnt fel. Sőt.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 10:58:54

@Frigyesur: Ugyan már! Csak mások vagyunk! ;))
Nem kell ehhez gyógyszer.

dr. gernika 2011.11.02. 10:59:52

@TBal: Hát ha érdemben reagálsz a provokációjára, ne csodálkozz, hogy elterelődik a társalgás. :) Szorítkozz a mondanivalódra és kész.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 11:00:39

@Kytia: Nem baj *buksisimogatas* Az avatar dolog azer' teccik, leglabb probalkozol *kacsint*

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 11:02:32

@TBal: na lehet én vagyok még ehhez pici,de ugye van a kezdeti része egy kapcsolatnak ami abból áll,hogy megismerjük a másikat és hogy illik-e hozzánk, a jövőbeli tervekhez stb.Ha nem akkor kuka, ha igen akkor házasság.Ha a házasságban ott tartanak,hogy soha semmit se tudnak megbeszélni akkor az előtte is úgy volt,de akkor meg miért nem lett a kapcsolat kuka? Nincs olyan,hogy egy kapcs. problémamentes lenne,de ha a problémákat nem lehet megbeszélni/kezelni akkor nincs kapcsolat és akkor meg miért kell megházasodni?Ahogy a nagy kommunikációs cégek is imádják a szlogent:connecting people mert tudják duma nélkül nincs kapcsolat.Max szexpartnerség de még az se nagyon mert ahhoz is kell a "szia!dugunk?" rész.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 11:03:10

@Frigyesur:

Én a tiltott sarokba tenném a helyében! :) OMG mi lehet a tiltott sarokban? :)

@gernika:

Ne adj neki tippeket jó? Különben nem lesz fincsi ma! :P

cyd 2011.11.02. 11:03:39

@Frigyesur: Az akkor lenne poén, ha az imeprial marsh lenne az ébresztő zene rajta.

@Kata1987: Olvasom, értem is, de így sokkal viccesebb (az "annak" pedig nem szerepelt az eredeti hsz-ben)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: szemetesbe a kukazsák alá? szennyestartó? wc kagyló mögé (így legalább látná is és ehetné a penész, de hozzányúlni nem fog) :)

Kytia 2011.11.02. 11:06:11

@Frigyesur: Persze, hisz legfőbb vágyam elnyerni elismerésedet, mióta szorongok, hogy vajon sikerül-e. Ma jól fogok aludni, mert megdícsérted a kacsát. Sokat jelent ez nekem. *sóhaj*

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 11:06:49

@cyd:

Ezek mind olyan helyek ahova benyúlna :(

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 11:08:07

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az ep elmed erdekeben ezt nem akarod tudni :D Kitty nem olyan, mint te, nem genyazik :D

@cyd: Ez mindenkepp poen. Felalomban ugyis mindegy mi a zene.
Neztem meg falhoz vaghato labdajatek formaju ebresztoorat, meg olyat, amit le lehet lonni. :)))

@( o_o ): Nem az. Aki a piperevel van elfoglalva, nem figyel masra.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 11:09:45

@Kytia: Szarkazmusod lepereg, ugyis a pozitivumot erzem ki belole.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hat tobbet nyulok en ezekre a helyekre, mint o :D

Muha 2011.11.02. 11:11:57

Fulcimpa pocogtetest valaki?

jadu 2011.11.02. 11:14:55

@Kytia: én sem... mindig ugyanazokat a köröket járjuk, azzal hitegetve magunk, hogy a következő jobb lesz XD és ezalól vagyok természetesen én a kivétel XD@

( o_o ): igen, csak erre mondják, a kommunikáció nem mindenre megoldás... hát nem is tudom...aki eljut oda, hogy a K nem megoldás, az szarügy :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 11:15:07

@Frigyesur:

De akarom tudni! :) Olyan mint a Jóbarátokban Monica lomos szekrénye? :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.11.02. 11:15:36

@fumerin: ezen jót nevettem, látom a humorérzéked a helyén van ;)

@Picicsibe: szevaaaa :D mizu? Nem hülyeség amit írsz, egyik ismerősöm is játszotta már el, hogy direkt ott hagyta a gépet és a postafiókját megnyitva, hogy lebukjon. Bátorsága nem volt elmondani szemtől szemben. Mondjuk biztos nem könnyű, de én nem tudom, még nem jártam így :)

Ééééss a poszthoz:

hű ez gáz :S
Banyek tesókám megértelek, szar lehet.
Sajnos nehéz okosnak lenni. Háta mögött barátnőit kérdezni szerintem nem jó ötlet mert balhé lehet belőle és legalább lesz indoka arra hogy miért viselkedik így. Ezt okosan kell csinálni, hogy véletlen se generálj neki ürügyeket, amivel betámadhat téged vagy amivel nyugtathatja a kicsi lelkét. Okosan, higgadtan, úriember módjára kell eljárnod, szerintem a legjobb szemtől szemben. Persze azért én a helyedben még gyűjtenék pár bizonyítékot, nem tudom kié a gép, de ha közös akkor vannak jó programok. Kérdezz meg egy informatikus ismerősödet :D Illetve a telefonját is érdemes megnézned néha. Bár tudom ezek nem szép dolgok, de ha egy konkrét légyott leegyeztetéséről tudomásod lenne az sokat segítene. Aztán szembe lehetne állítani a tényekkel a hölgyet. Fontos hogy konkrét bizonyíték legyen, mert ez a levelezés nem bizonyítja a fizikai tettlegességet. (Persze ezek után nehéz azért elképzelni hogy megmaradt vitual sex síkján a dolog)
Ami ezután következik az már egy más történet. Lehet kiderül, hogy már nem is szeret, vagy nagyon unatkozott otthon és nagy a libidója, ezért szórakozgatott. Aztán te eldöntöd, hogy neked mi fér bele ebbe a házasságba. Sajnos ez egy ilyen elbaszott világ, az ember csak saját magában bízhat :(

jadu 2011.11.02. 11:15:41

@Muha: lol... azt csinálni szeretem, nem átélni XD

cyd 2011.11.02. 11:18:13

@Frigyesur: Kirakós kéne neked :P Az addig visít, amíg a tetején lévő puzzle-t össze nem rakod, de szerintem ez ugyanabban a bigyóblogos összeállításban volt, mint a falhoz csapkodós labda-óra.

Kytia 2011.11.02. 11:20:57

@Frigyesur: Ne fenyegess, nálam is van egy optimizmus és nem félek használni. És az naaaaaagyon fog fájni.:DD

@jadu: Á, szerintem másik kapcsolatban lehet jobb, mint az előzőben. olyat már láttam. Csak olyat nem, hogy Béla beleszarik a kapcsolatba, vagy csak simán bunkó, vagy hűtlen, én meg majd szólok, hogy ez rossz és rögvest megváltozik. Mert hát nem véletlen szarik bele. Valószínűleg annyira köti le a dolog a figyelmét, amennyire leköti.

Father Justice (törölt) 2011.11.02. 11:23:57

@Madpapa: "Prűd, mert veled nem akarja azt megtenni, amit az alkalmi kakukkokkal szívest örömest."

Ez itt a kulcsgondolat. Ám ahogy írtam is, szerintem már jóval a házasságuk előtt is extramerész vadszexdémon volt az alfákkal, miközben játszva tanulta a béták manipulálásának fortélyait, a majdani kényelmi szempontokat szem előtt tartva. Nehéz lenne elképzelni, hogy csak mostanra vetkőzte le olyan szinten a gátlásait, hogy sunás-cickós fotókat küld magáról a neten ismeretleneknek, miközben a férje ebből kb. csak annyit érzékel, hogy kimondja azokat a szavakat is, amiket régen nem.

"Lehet egy határozott, erőszakmentes fellépés segítene helyreállítani a rólad kialakult képet."

Az a baj, hogy ez viszont nem megoldás semmire. Eleve, milyen képet állítson vissza és hova? A nő szemében ez a fickó sosem volt, és nem is lesz alfa, így legfeljebb a béták virtuális rangsorában kapaszkodhat vissza arra a fokozatra, ahol a megismerkedésük kezdetén tartózkodott. De még arra sincs garancia, mert ha a történtek ellenére a nővel marad, rögtön azonnal lefelé is csúszik a szemében pár szintet. Ugyanis hiába értékeli tudatosan, hogy össze akarja tartani a családot (akár így van, akár csak a fele királyság elvesztésétől tart), onnantól kezdve tudatalatt kis csírának fogja tartani, akivel a félrekúrást is büntetlenül meg lehetett játszani. Így aztán valószínűleg később is meg fogja. Ahogy többen írták már, ez a szembesítés távolról sem jelenti a buja kalandozások végét. Legfeljebb kicsit óvatosabb lesz a jövőben.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 11:23:57

@cyd:

Van az a köcsög óra is, ami rohangál a szobában, és el kell kapnod. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 11:25:33

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem :D Kontaminalt cuccok, amik specialis ellatast igenyelnek, es a kozelebe se mehet. Perszenanahogyvonzza :)))

@cyd: Dehogy kene. Gyorsan kelek, mert az elnyujtott szenvedest utalom. De akartam valami mokasat, es a zasszony az altalam felajanlott lehetosegek kozul erre szavazott.

Muha 2011.11.02. 11:25:44

@jadu: Akkor te velem leszel! :)

@kiraaaaa: Dele cak ide kiszjaaany!

Poccc poccc fulike!

:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 11:26:54

@Kytia: Ezt most ilyen forditott nap?

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ja, meg repkedos. Az ilyet pillanatok alatt szetvernem szerintem.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.11.02. 11:27:44

@SciNuBob -I hear you, mon!-: jaa DNS teszt az jó ötlet, ezek után lehet hogy évek óta félrekúr az asszonyság :S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 11:30:31

@Frigyesur:

Nehidd. Az ülögarnitúra mögötti rész is veszélyes, és izgalmas. Főleg azért, mert nagyon érdekes dolgokat is lehet találni!

TBal 2011.11.02. 11:30:47

@( o_o ): Ó, hát kezdetben ott a nagy szerelem, fel se tűnik, hogy kisebb súrlódások vannak. Később feltűnik, de megtanulják a szónyeg alá söpörni, elhitetve magukkal, hogy nem is olyan nagy gond, nem kell beszélni róla, elkezdenek gondolni arra, hogy más dolgokban mennyire összeillenek, és kész. Később meg amikor igazán nagy gáz van, akkor nem kapcsolják össze az elhallgatást a jelenlegi gonddal. Vagy... vagy ugye kialakult, hogy milyen területeket nem tudnak átbeszélni, és ha ott beüt az egetrengető krach, akkor azt se fogják tudni megbeszélni, ezért borul minden.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.02. 11:31:14

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Sziaaaa! Végre már! ;))
Semmi extra nincs!

Ja, néha vannak értelmes gondolataim. De igyekszem nem túlzásba vinni! :)
Hát ja, az ilyesmi nem könnyű. De ez elég hülye módja a közlésnek. Pl többet is belegondolhat a faszi, mint amennyi van. Meg nem tudni előre, milyen reakciót vált ki ez belőle.
Valami nagy gebasz van a posztoló és a csaj között.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.02. 11:31:15

@gyvy: azt mondtad nem szoktál engedélyt kérni! XD

michaela77 2011.11.02. 11:31:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: látom mindenki elsiklott a lényeg felett. Mi az a fincsi, ami nem lesz ma??:D

michaela77 2011.11.02. 11:34:23

@Frigyesur: ó, én meg már valami szaftos cekcuális aktusra gondoltam.

jadu 2011.11.02. 11:34:41

@kiraaaaa: ez nem perverzség :P ez játék.. de most miért? pöcköltél már meg fülcimpát? Tök jóóóó XD

@Muha: :D

@Kytia: ígymár értem.. még szép :D

Hurri Kán 2011.11.02. 11:35:15

@Bundabandi:
Hol írtam itt, hogy kérek, hmm? :D :D :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 11:36:06

@michaela77: Nard uccse tudna megtagadni magat gernikatol. Egyetlen dolog amit nem vesznek el tole, amit nem visz haza.

michaela77 2011.11.02. 11:37:02

@Frigyesur: hogy te milyen okos és logikus vagy... /me ámuldozik és szájat tát:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 11:39:17

@Frigyesur:

Anyáméknál van ez a hely. :)

@michaela77:

Mittomén, valami desszertet nem kap! Vagy megvonom a szoláriumot tőle, kegyetlenül. :P

Kham 2011.11.02. 11:39:37

A virtuálisan chatszexelő fehérmájú kismama részhez nem nagyon tudok hozzászólni, viszon tisztára úgy olvastam első munkanapi lendületből, hogy anyu hobbittanfolyamra jár és tisztára végigképzeltem hogy milyen órák lehetnek: földalattiotthonásás, pamacsosláb- és fejszőrnövesztés, kerekajtófaragás, EgyGyűrűcipelés, születésnapszervezés háromszáz főre, feketelovasok és orkok elől bújkálás, napi hatszori egészséges étkezésigyakorlat, drogozás BombadilTománál, szimulált önmaguknál háromszor nagyobb fenevadakkal szembeszállás, ölifánt szpottolás és végül "ismerjük meg önmagunkat palantírba nézéssel" óra Doktor Szauron felügyeletével. Szerintem ha végigküldené egy ilyenen a poszter ká.nejét eszébe sem jutna többé a félrekufírc.

michaela77 2011.11.02. 11:40:46

@cyd: a helyedben én aggódnék, hogy ilyen egyáltalán eszembe jut:D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: a szolárium nem fincsi. Úgyhogy tutira meg volt beszélve valami fincsiség estére. Én az összeesküvés elméletek specialistája vagyok, felesleges is magyarázkodnod:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 11:41:07

@Kham:

Az orkok elől bújkálást lehet ingyen is tanulni a BKV járatain és a metróban.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 11:42:09

@michaela77: Koszonom az elismerest.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az nem szamit. Ami tied az az ove. Nem ismered a mondast? :))

cyd 2011.11.02. 11:43:31

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: "Vagy megvonom a szoláriumot tőle..."
Te is úgy érzed, hogy úgy ragyogsz, mint a Nap? :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 11:44:55

@Kham: Foleg ha kovetne mindenhova, hogy 'gonosz kis hobbitkak, el akarjak tolunk venni a Dragaszagot!'.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 11:45:44

@cyd: jaj. ugye te nem magadra gondoltal?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.02. 11:47:17

@gyvy: ami igaz az igaz... :D De akkor minek találkoznál a szeretővel? Te már megint hármasban gondolkozol? XD XD

Muha 2011.11.02. 11:47:18

Valljatok be, hogy tok jo pl belenyalni a masik orraba!

VALLJATOK BE MOST!

:)

Hurri Kán 2011.11.02. 11:48:17

@Bundabandi:
A jobbtól sohasem szégyen tanulni. :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.02. 11:49:36

@gyvy: Na de honnan tudod, hogy nálad jobb? :)

Hurri Kán 2011.11.02. 11:52:17

@Bundabandi:
Ez az. KI kell deríteni. Referenciákat kérni tőle. HA ő elszeretheti az én kis feleségem, én miért ne szerethetném el az ő szeretőjét, már ha van neki? Össze kel hasonlítgatni a dolgokat, aztán kiderül, mi a jobb. :DDD

cyd 2011.11.02. 11:55:17

@michaela77: Mert? A csokit Frici lelőtte, akkor max még ez lehet :)

@Frigyesur: Konkrétan csak úgy általánosságban írtam, de ne szégelld, hogy én jutottam eszedbe, más is van így ezzel.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.02. 11:56:17

@gyvy: össze kell hasonlítani XD Ezt most elképzeltem! Ott álltok (mindenfajta értelemben) egymás mellett... :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 11:57:22

@cyd: Inkabb ugy fejeznem ki magam, hogy minden eshetoseget szambaveszek, es a rolad felallitott profil alapjan leginkabb ez latszott valoszinunek.

Kytia 2011.11.02. 11:58:52

@gyvy: Szép dolog is az, ha mindent a szeretet mozgat.:)))

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 12:01:00

@Muha: te az APEHnek dolgozol? :-D

Hurri Kán 2011.11.02. 12:01:23

@Bundabandi:
Nem AZT kell összehasonlítani, te. :XDDDD

@Kytia:
Felebarátnőim boldogságáért mindent. :DDD

Szöszi 28 2011.11.02. 12:01:51

@Muha: Ez hülyeség, szívem:)

cyd 2011.11.02. 12:02:25

@Frigyesur: Rossz a profil Hutchner ügynök. Kettőnk közül Te vagy az öntömjénező :P

Kytia 2011.11.02. 12:03:15

@Muha: Attól függ, apály, vagy dagály idején?:))

Kham 2011.11.02. 12:03:58

@Frigyesur: :D:D de kár, hogy erre előbb nem gondoltam. Pedig tényleg a poszter igazán kiváló Gollam lehetne a tanfolyamon, lógna fejjel lefelé a terem sarkában: "olvasztam a ceten, cúna hobbitkák cicisz-kukisz képeket küldenek a drágaszágnak...sssz pedig kici Gollamnak jár a drágaszág...papiroszom issz van róla...ccsssz"

Muha 2011.11.02. 12:06:33

@( o_o ): Ha annak dolgoznek, akkor tudnam!

:)

@Kytia: Kinek kinek a maga izlese szerint. :)

@Kata1987: Ez butasag! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.02. 12:12:40

@gyvy: Tapasztalatcsere? Kinek volt jobb az Eszti, neki vagy neked. :D

Hurri Kán 2011.11.02. 12:15:47

@Bundabandi:
Pontosan. Illetve Eszti mit mond. Monnyuk ez nem lehet kérdés. :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 12:18:56

@cyd: Azt a szorozatot nem nezem.

@Kham: Hat igen, eleg amator modon nyomtad, de elnezzuk neked, biztosz kevesz volt a mentolosz Pall Mall es az automatasz cola.

@gernika: ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.02. 12:27:58

Csak az utolsó 100 kommentet olvastam, tehát lehet, hogy ismétlek valakit, aki korábban írt. Egyrészt Father Justice-nak többé-kevésbé ismét igaza van. Másrészt pedig két dolgot tehetsz kedves posztoló:

1. Feltétlenül megbízol az édes kicsi feleségedben, és nem veszel tudomást ezekről a dolgokról. A jövőre vonatkozóan pedig elárulom neked a hosszú, boldog házasság titkát: ha nem a szokott időben mégy haza, akkor hazaindulás előtt egy órával feltétlenül telfonálj neki, hogy legyen ideje kirakni a lakásból és a közös hitvesi ágyatokból a "pornópartnert".

2. A bizalmat már elvitte az ördög, és nem tudsz megbízni benne. Akkor viszont a kapcsolatotoknak nem jósolok hosszú és konfliktusmentes jövőt, hiszen bizalom nélkül egy kapcsolat nem az igazi. Ha kicsit személyeskedhetek, akkor elárulom neked, hogy számomra a bizalom ott kezdődik, hogy a másik képes értem a kerületi rendőrkapitányság épületét is lebontani (és a kapuban álló rendőr őrszem, mikor meglát, azzal fogad, hogy jöjjön már, mert a barátnője szétszedi a rendőrséget maga miatt).
Hát a következtetést pedig vond le te magadnak kedves posztoló. A magánzsaruknak meg csak akkor fizess, ha sok felesleges kidobni való pénzed van.

Muha 2011.11.02. 12:28:06

Nyomjak egy honaljfingot?

:)

dr. gernika 2011.11.02. 12:28:34

@Frigyesur: Azért nem csapta le más, mert egyedül neked fixa ideád ez. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.02. 12:29:16

@Muha: Nagyon gusztustalan vagy ma bazmeg!
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 12:30:23

Hm, kaptam egy emailt egy tippem szerint kozepkoru kardiologus pasi helyett. Nem nagyon hasonlitok ra. Kommentaljam a percutan ventricularis intervencioval kapcsolatos velemenyem? Hm.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 12:31:21

@gernika: Tan azert, mert en lattam sajat ket kicsi szememmel.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 12:31:41

@Frigyesur:

Mesélj neki a gumicukrokról inkább. :) Meg a lasagneról!

Muha 2011.11.02. 12:35:54

@Ibrahim a tevehajcsár: Az nem is gusztustalan, hanem funny!
:)

Szöszi 28 2011.11.02. 12:38:21

@Muha: Feltételezem az orrba nyalakodás is közrejátszott, hogy ezt a hozzászólást kaptad:D

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 12:39:08

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Arrol tobbet tudnek! :D Csak mokas, hogy becses nevemet tartalmazo emailcim 1 betuvel kulonbozhet az ovetol. Eloszor azt hittem spam, de remlett, hogy szakmai oldalra is regisztralhattam vele valamikor es onnan neha kapok levelet.

Muha 2011.11.02. 12:39:29

@Kata1987: Tudtam hogy ezt irod.
Mindent tudok rolad.
Ma peldaul mar gondoltal a szexre.

Na mit szolsz a kepessegeimhez?

Muha 2011.11.02. 12:40:55

Es ugy csokolni hogy az egesz szajat bekapod.
Es ha meg be is fujsz?

Szöszi 28 2011.11.02. 12:42:42

@Muha: Többször is:) Hihhhetetlen vagy:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.02. 12:47:22

@Muha: Esztet nem vót nehéz kitanálni! Normális ember ötpercenként minimum ötször gondol a szexre!
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 12:47:54

@Muha: most már tuti,hogy az Apehnek dolgozol.Ennyire kielégítettlenek csak ott dolgozhatnak :-P :-D

Szöszi 28 2011.11.02. 12:50:10

@( o_o ): Muhácska tökéletesen ki van elégítve, csak szereti feszegetni a határokat:D Nem baj, majd felnő egyszer:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 12:52:02

@( o_o ):

Höhöhöhöhö, erről eszembejutott valaki :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 12:53:43

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ki? *legyel genya!*

@gernika: Plusz verest. Remelem ujraosszejovunk magunkat eltetni decemberben, es akkor majd tanulmanyozhatom Nard seruleseit :))))

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 12:54:17

@Kata1987: ha ennyire bizonyos vagy efelől akkor ez csak egyet jelenthet ;-).
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: na ki? :-D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.02. 12:55:23

@Kata1987: Na és?! Te meg szőkenő vagy! Sőt Nard szerint lapos és nagyfenekű is (már pedig Nardnak lehet hinni, mert informatikus vagy mijarák, és azok megbízható emberek - ellentétben a szőkenőkkel!!)
:)

Szöszi 28 2011.11.02. 12:58:29

@( o_o ): Ja, neeeem:) Szó sincs ilyesmiről:)

Szöszi 28 2011.11.02. 13:01:55

@Ibrahim a tevehajcsár: Ja, abszolút lehet neki hinni:) Inkább a szemednek hinnél, az biztosabb...Küldtem képeket 1-2 blogolónak, és többen is azon a véleményen voltak, hogy nem vagyok lapos:) Szóval...

fumerin 2011.11.02. 13:08:26

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Humorérzék? Én asszittem ösztönös :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.02. 13:11:33

@Kata1987: Az a bloggoló nem én voltam, tehát azt hiszek, amit akarok! Szóval...?
:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 13:13:56

@Ibrahim a tevehajcsár:

Ígyvan. Mindig, minden körülmények között igazam van.

Szöszi 28 2011.11.02. 13:14:00

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen, kimaradtál a mókából:) Jól van, higyj amit akarsz:) Szóval...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 13:15:01

@Frigyesur:

Nem azért mert nem akarok genya lenni, mert amúgy is az vagyok. :)

Muha 2011.11.02. 13:19:59

@Kata1987: Ugye milyen csudikiraly vagyok?

@( o_o ): Apszolit kielegitetlen vol:)

Muha 2011.11.02. 13:21:57

@Kata1987: Sose novok fel. Nem leszek olyan ven mint egyesek!!!!!
:)

dr. gernika 2011.11.02. 13:22:07

@cyd: Már nem azért, de ezek PONT azok a helyek, ahova én nyúlok, Nard meg nem...

Szöszi 28 2011.11.02. 13:22:07

@Muha: Abszolút:) Több szempontból is:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.02. 13:22:21

@Kata1987: Köszönöm! Épp ide akartam kilyukadni (ezért most jutalmul kapsz egy idézetet: "Katák Katája, lekatábbik Kata, akit az isten is Katának alkata..")
:)

Muha 2011.11.02. 13:23:07

@Muha: Nah mar irni se tok annyira kielegitetlen apehos irodista vok:)

Muha 2011.11.02. 13:30:48

Haromszaz eves jatek mar a jojo
Ha huzogatom olyan jo jo

Muha 2011.11.02. 13:31:31

@Kata1987: Nedvessegedet olvastam.

Apehos lettem istenem!!!

:)))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.02. 13:34:35

@Muha: Hahaha! Éhes makkal disznókat álmodik valaki?
:))

Kham 2011.11.02. 13:36:41

@Frigyesur: Pontosan így történt: mire beértem a gályapadomhoz időszámításváltástól és az elmúlt szabadság emlékétől megszomorodott fejjel, a cúna munkatárszak mind kiitták, mind a kólát. Elszakítottak az én drágaszágomtól, ezért aztán megszaggattam a hajam, begörbült a hátam, megsárgult a tekintetem és hatalmas könnycseppek potyogtak dülledő szemeimből. Ezt annyira szégyletem, hogy mellső lábaimba temettem megszürkült arcomat, bánatosan rezegtek hosszú füleim végei és csak nyűszítettem az automata tövében: Cocacollam, cocacollam:)

Muha 2011.11.02. 13:37:00

@Ibrahim a tevehajcsár: Huhuuu, nagyon disznokat.
Az egesz eletem ekorul forog.
Mas nem is szamit.

:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.02. 13:37:02

@Kata1987: Ne nekem! Ha jól tévedek Arany János fordította imigyen Petruchio monológját Shakespeare: A makrancos hölgy c. vígjátékában.

Muha 2011.11.02. 13:39:29

Egy kis apehozast valaki?

Muha 2011.11.02. 13:45:30

Nah, ne feljetek.
Jo lesz.
Max mondjuk lesz egy vicces sztori.
Nah?

Szöszi 28 2011.11.02. 13:46:08

@Muha: Muhácska, éppen fentebb védtelek meg ettől az állítástól:D Ezek szerint, mégis kielégítetlen apeh-os, bepókhálósodott nőci vagy?:D

cyd 2011.11.02. 13:47:40

@gernika: Már nem azért, de PONT Friciről volt szó. A fertőző szemeteszacskójával, meg a sugárszennyezett szennyestartójával.
Igaz, hogy lassan olvasol, de legalább felületesen :P

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.02. 13:47:51

@Kham: Ez mind szép és jó, de a megsárgult tekintetre magyarázatot követelek! A többit isten bizony elhiszem neked!
:)

Muha 2011.11.02. 13:50:17

@Kata1987: Ahh ugyan. Dehogy. Nem vagyok olyan, csak apehozni jo. €

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 13:51:34

@Kham: ;( Hat ilyen szivszorito tortenetet mar reg olvasztam. (Frici vagyok. Szinten colaholista. Telleg aterzem.) Szegeny, szegeny kicci GolKham. Eppen Coca Colat iszom, aszert ugye nem fogod leharapni kicci ujjackam, mert laszagnet is eszem, esz aszt nagyon szeretem. Esz az ujjackaimat isz.

Tovabba asz oraatallitasz monjjon le, mer' monjjon le.

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 13:55:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Akkor mijjer nem? Biztos olyasvalaki, akit utalsz.

@gernika: Naluk ugy laccik cyd hordta a kotenyt. :))

@cyd: Szerintem gernika levezette a ferfi-noi nyulkalasok vonalra. Vagy nem. De mindenkepp megallja a helyet erveslestechnikailag.

dr. gernika 2011.11.02. 14:04:23

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Tegnap pölö a hörcsög veszett el benne.

Szöszi 28 2011.11.02. 14:04:32

@Muha: Oké, akkor apehozzál csak, ha jól esik:)

(O_O) (törölt) 2011.11.02. 14:06:34

@Muha: :-DD
@Ibrahim a tevehajcsár: gondolom a magyar gollam olyan mint a magyar narancs, kicsi is meg sárga tekintetű is :-)

Muha 2011.11.02. 14:07:02

@Kata1987: Cukker vagy. Ezert teljesitem egy kivansagodat. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 14:07:03

@Ibrahim a tevehajcsár: Tulzott cola fogyasztas miatt bekovetkezett majelegtelenseg.

@gernika: Höhö :)) A hörcsögkereses indokolta kanape tologatas mokas :)))

dr. gernika 2011.11.02. 14:08:55

@Frigyesur: Nem kellett, előjött magától. :) Igazán rendes kishörcsöggé kezd nevelődni. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 14:12:57

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Dehonnem. Honnan veszed, hogy nem? Volt mar olyan dolog, amit eeen nem akartam megtudni?! :)

@gernika: Óóó! Ilyet se lattam meg. Nalunk mind a szotyoladera hajtott: van aki megbizhatoan elojott kajahangra, es voltak villamsebesseguek, akik elloptak a szotyoladet es visszarohantak mielott kettot pislogtunk volna. Mondjuk torpehorcsogok voltak, es azokat csak akkor tudod elkapni, ha szuperkepessegeid vannak.
Bar a legjobb szokesi terv idaig ket torpehorcsoge volt, amit briliansnak is nevezhetunk nyugodt szivvel, csak joanyam nem ertekelte :))))

dr. gernika 2011.11.02. 14:20:06

@Frigyesur: Enyém is imádja a szotyit, de tegnap le se szarta, mikor kiszórtam az asztalra. A szaladgálás jobban érdekelte. Mondjuk mostanában keveset edz, sokat zabál, legújabb kedvence a dió, szóval be is van nehezülve. :) Ezért aztán könnyű volt elkapni, mikor előjött. Kicsit küzdött, de mivel már nem félek hogy megharap, nem volt menekvés. :)

cyd 2011.11.02. 14:20:13

@Frigyesur: Azta! Ékezet a nagyúr hozzászólásában! :O

rotarix2011 2011.11.02. 14:28:46

Kedves Levélíró!
Remélem nem forog még a gyomrod a sok gonosz kommenttől :)
Én is voltam/vagyok néha hasonló helyzetben, talán tudnék neked pár tanácsot adni. Gondolom itt már kaptál némi útmutatást. Én nem olvastam végig minden hozzászólást, nem is fogom.
Attól, hogy valaki prűd, még on-line lehet egy gátlástalan szexistennő :) virtuálisan az ember merészebb, gátlástalanabb. A feleséged nem tűnik otthonülő kismamának, szerintem nem innen kell kiindulni, hisz sokat eljár otthonról, nem egyhangú az élete. De az biztos, hogy nem maradéktalanul boldog melletted. Jobb esetben csak unalmas már a házi kolbász és nem vágyott semmi másra, csak egy kis virtuális kalandra és esze ágában sem lenne soha találkozni a sráccal. Rosszabb esetben meg fog csalni, vagy már meg is csalt. Ennek valamilyen módon a végére kell járni mielőtt leülsz vele beszélgetni. Kövesse az egyik ismerősöd, aki ráér, vagy épp munkanélküli, némi zsebpénzért :) ha a nevében leveleznél a férfival, az 1-2 nap alatt kiderülne, mert amikor azt követően beszélnek hamar lelepleződnél. Én a követést találom a legjobb megoldásnak, bár lehet, egy jó ideig nem lesz rá lehetőséged, de valamilyen módon meg kellene tudnod, hogy történt-e már köztük valami. Viszont erre lehet jó pár napot kellene még várni, mert ki tudja mikor találkoznak megint? Valahonnan meg kellene tudnod, hogy volt-e már személyes találkozójuk. Ezt nem tudom, hogyan kellene kinyomoznod sajnos :( Hangsúlyozom, csak úgy ülj le vele beszélni, ha már elég sok mindent megtudtál. Ha megcsalt, akkor hagyd el, válj el, ez a legjobb, amit tehetsz.
Légy erős és tarts ki, színlelj, mintha mi sem történt volna, amég nincs a kezedben bizonyíték.
Ja, a Pécs-Miskolc távot nem lehet oda-vissza megjárni 4 óra alatt. Autópályán legalább 3 óra az út, csak oda. De ha már itt tartunk, találkozhattak máshol is, félúton, vagy ha a férfi jött el hozzá...
Szívesen adnék még pár tanácsot, örülnék, ha megkeresnél privát üzenetben.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 14:30:47

@Frigyesur:

Ő normál hörcsög, csak iszonyú cuki! :) A diót imádja, főleg ha én adom neki, hálásan néz miközben tolja be a pofazacskóba :) Elég tekintélyes mennyiséget képes belerakni, még nem teszteltem le, mennyit bír! :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 14:31:24

@gernika: Szoval felhizlaltad es tanult tehetetlensegre nevelted a kis Fricit ;( Uj kep? :)

@cyd: Ö betuket szoktam hasznalni. A hörcsög szot muszaaaajjjjj ekezettel irni :)))

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 14:32:56

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :)) Mi teszteltuk Kittyt, hogy mennyi szoloszemet tud berakni a pofazacskojaba, de a vegeredmenyre mar nem emlekszem :D

rotarix2011 2011.11.02. 14:34:49

Még annyit hozzátennék, hogy sok évig ismerkedtem interneten, voltam fent alkalmi partnerkeresőn is, és mint mondtam, jártam már hasonló cipőben, ezért gondoltam, hogy tudnék neked segíteni :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 14:37:20

@Frigyesur:

De a tiétek törpehörcsög, az kisebb kapacitás. :) Ez elég nagy és elszánt! :) Látnád milyen eltökélt, ha szökni próbál! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 14:47:35

@Frigyesur:

Tudom, zuhany alatt is énekel! :D :D :D Ja, szóltam Kittynek, hogy minden boss után mosson kezet wowban, találtam egy vendort, ahol lehet fertőtlenítőt kapni! :)

cyd 2011.11.02. 14:51:26

@TBal: Segítek mert látom csak a közvetlen előzményig jutsz:

cyd: "...hűség. Nem bonyolult, ha érzi, hogy kezd "úgy" közel kerülni a másikhoz, akkor szépen megáll, hátralép egyet, elfordul és másfelé megy."

TBal: "mondom, hogy így is hozzá lehet állni, csak ettől nem lesz jobb senkinek..."

cyd: "Mármint, ha fékezi az ösztöneit? Attól nem lesz jobb?..."

Szólj, ha újraszámoltad a bitjeidet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 14:52:14

@cyd:

Ne számíts ilyesmire, a hűség számára erőszak! :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 14:58:13

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
1. Nem vagyok WoW kocka, beszelj magyarul.
2. Nagy a szad, de meg nagyobb a karaktered frizujaran talalhato tupirozas.
3. Kitty mar megszerette a kezmosast :))
4. Le vagy maradva, mostansag az Eperfagyi gumicukor atirata a meno.
5. En nem vagyok torpehorcsog, de nem fejtenem ki milyen allatnak titulalom magam.
6. Ne szorakozz a horcsoggel, plane ha torpe, ezt az IT-sok nem hallottak?!
7. Nem mondod, hogy ilyen is van?? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 15:07:35

@Frigyesur:

1, Majd Kitty elmagyarázza!
2, Nincs tupír a frizurán, varkocsba van fonva, a szakáll is!
3, Haha, hétvégén azt mondta, hogy nem kell, mert nem vagy a közelben
4, Hörcsög nincs is benne?
5, Dehogynem, pont olyan kis pukkancs vagy! :P
6, De szereti ha szórakozom vele, főleg ha adok neki diót!
7, Van, sőt ilyen perverz nővérke egyenruha is van, mindenképp vetess vele ilyet! :P

Kham 2011.11.02. 15:10:09

@Ibrahim a tevehajcsár: A megsárgult tekintetre magam sem találom a magyarázatot, lehet azért mert egy pillanatban, verdestem, mint akit tündekötéllel kötöztek meg, valószínűleg ezalatt rányomtam a Fantás (fúj, répalé) gombra és belefröcskölt a szemembe.

@Frigyesur: Őlordsága annyira megértő:) de nem, én egyáltalán nem vagyok függő, assetudom mi az a colaholizmus, bár jelen állapotban nyugodt szívvel kicsavarnám egy kisgyerek kezéből a literkólásat, elvégre vészhelyzet van, sokkal erősebb vagyok, mint egy hatéves, valamint remek lecke lesz egy fiatal elme számára, hogy az élet nem csak hömpölygés és babazsúr, hanem véres farkastörvények és lemondás.
De ígérem Frigyesúr ujjackáit nem harapnám le sosem...esetleg ha elharapózna idebent a KólaDémon, akkor eltörném a kupakcsavaró ujjakat. De csakis a kevésfóka-sokember törvények miatt, semmi személyes) Lasagnét lehet enni végtagok nélkül is, ugye?

Muha 2011.11.02. 15:32:59

Kvzom.
Csak hogy tudjatok.
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 15:33:44

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
1. Alig varom :P
2. Hosszu haj, rovid esz :P
3. Nem is voltam. Elment a zasszony, cincogtak a zegerek. (Nagyon elveztem :))
4. Nincs. De azert szoktam valtogatni a hörcsögdalokkal.
5. A törpehörcsögök nem pukkancsok, hanem nagyon aranyosak :) es en sem vagyok, mert en is nagyon aranyos vagyok :)))
6. Olyan vagy, mint gernika, te is kegyetlenkedsz a kisebbekkel, es azt mondod elvezi is :P
7. Atyam. Azt tudtam, hogy TF-n lehetett gyereket csinalni, de itt is vannak ilyenek?! :S

cyd 2011.11.02. 15:37:37

@Muha: Leszarjuk.
Csak hogy tudd.
:)

@Frigyesur: TF?

Muha 2011.11.02. 15:40:17

@cyd: Csak IRIGYKECC!

TUDOM. Kar, hogy tagadf.

:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 15:47:58

@Frigyesur:

Gyereket nem lehet csinálni :) Bár láttam nyomi esküvőket, és volt egy köcsög aki egy temetést fordított át öldöklésbe (mondjuk fun volt szerintem) :D

www.youtube.com/watch?v=IHJVolaC8pw

Szöszi 28 2011.11.02. 15:51:01

@Muha: okos, ügyes, szép, cuki:)

cyd 2011.11.02. 15:52:52

@Muha: Nem szeretem a kávét. Szóval szerinted mennyire mozgat a kávézásod?

alien47 2011.11.02. 15:56:00

Mondom a tutit.

-Dugj vele egyet.
Utána:
-Asszonnyal ülj le és kérdez rá a szopós, nyalós fényképküldős dologra (válaszokat osztani 2 vel)

-Utána a csekkes dologra
-Majd mehet a lapátra. Gyerek nálad marad, mert egy becstelen k.u.r.v.a
-Faszi kocsiját ne bántsd
-Verőlegények simogassák meg a faszit. Szigoruan vazelin nélkül!

Bizalom törékeny, illékony dolog. És azt a kis párod eljátszotta. Innen nincs visszaút. Lapát!

Kitartás!

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 15:57:34

@Kham: Nem köll itt nagyzolni, meg hogy sokkal erosebb, mint egy hateves, cöcö. A vilaghalon mindenki olyan bator, aztan kiderul, hogy en vagyok az egyetlen Lord Vader.
Amig nem ismered be addikciod, addig sajnos feldolgozatlan marad a mogotte allo psziches trauma, ami a coca cola kaarmaiba taszitott.
Igazan meghatottal koszi: nem harapnad le, csak eltorned :DD Mivel rohatnam le halam ekkora nagylelkuseg lattan. Adjak a colambol? Adnek en, de hat tudja kerem, keves cola-sok ember, semmi szemelyes.
Enni lehet, na de vadaszni?! Egy igazi ferfiembör nemcsak eszik, hanem vadaszik is!

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 16:06:14

@cyd: Tulelok Foldje.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Akkor minek szexis jelmez?
Ebbol a videobol semmit nem ertettem :S

Muha 2011.11.02. 16:08:10

@cyd: Es engem szerecc-e.
Merugye attol fugg es nem a kavetol.
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.02. 16:16:02

@Frigyesur:

Lényeg, hogy a srác, akié a karakter meghalt (igazából). A guildtársai meg ismerősei, szép kis szertartást csináltak a játékon belül. De volt pár köcsög (poénosak szerintem) akik odamentek, és az egész gyászoló tömeget lemészárolták :)

cyd 2011.11.02. 16:18:46

@Frigyesur: De hát az kártyás játék volt, nem?

Muha 2011.11.02. 16:20:36

@cyd: Genya vagy. De legalabb oszinte.

:)

cyd 2011.11.02. 16:25:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az ilyen poénos köcsögök miatt szívok újabban. Javában gyilkolom az elite monstert, megvárja hogy kb felére essen a hp-m és hátbatámad. Poénból. Majd ott kempel és ezt még annyiszor, ahányszor visszamegyek.

@Muha: Megtisztelsz :)

Αphelion 2011.11.02. 16:35:08

@Muha: Hogy izlik a kv? Es mi jut eszedbe rola? ;)

hany eves a kapitany 2011.11.02. 16:38:45

Én nem tudom hogy a faszomba lehet ilyen hazug módon élni, bakker. Pár éves házasság. Rohadt kurva.

Muha 2011.11.02. 16:42:14

@Aphelion: Izlik.
Errol meg a lekvaros pina jut eszembe.
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 16:43:52

@Muha: Nekem meg egy jol iranyzott atyai nyakleves. Jobb es bal manccsal.

Αphelion 2011.11.02. 16:43:52

@Muha: Fuh azt en meg nem probaltam de biztos nagy kedvencem lesz :)

Αphelion 2011.11.02. 16:44:40

@Frigyesur: Ne tessek aggodni csak beszelgetunk am...

Frigyesur (törölt) 2011.11.02. 16:45:52

@Aphelion: Nem aggodom en. Teljes leleknyugalommal utlegelek.

Αphelion 2011.11.02. 16:49:35

@Frigyesur: Apa+leanya S&M harmas? Azert ennyire perverz nem vagyok, Muhacska majd visszajovok ha nincs itthon apukad...

Muha 2011.11.02. 16:50:02

Akkor megint csak en izgulok?

Tenyleg apehitiszem lehet.

:)

Muha 2011.11.02. 16:51:06

@Aphelion: GYAVA!
Meg sem erdemelsz.

:)

Nyihihiiii

Father Justice (törölt) 2011.11.02. 17:04:52

@alien47: "Gyerek nálad marad, mert egy becstelen k.u.r.v.a"

Magyarországon a válás utáni gyermekelhelyezés szempontjából az említett körülmény teljesen lényegtelen. Ráadásul a nő nemcsak a gyereket viheti, hanem a közösen (házasságban) szerzett vagyon felét is. És ha ez nem lenne elég: hiába bántalmazzák a verőlegények minden részletre kiterjedően a kocsibuzit, fél aggyal sem lesz nehéz kisakkoznia, ki lehetett a felbujtó. Onnantól kezdve a posztíró csak reménykedhet, hogy nem fogja tolószékben végezni, miután kamatostól visszakapott mindent.

Ez sajnos ez tipikusan az a helyzet, amiben csak veszíthet az ember.
Így vagy úgy.

Kham 2011.11.02. 17:05:45

@Frigyesur: Bár lehet, hogy őrettenetsége az egyetlen Lord Vader és egyben amatőr pszichológus, de semmiféle trauma nem áll a nemlétező addikció hátterében, főleg nem pszichés.

Bár igaz, ami igaz, ha huzamosabb ideig nem jutok kólához valamiért mindig felszökik egy mennyezetig csempézett szoba halvány emlékképe. Próbálok egy CocaColával teli, párától gyöngyöző falú üvegpohárhoz nyúlni, aminek a közepén egy friss szelet citrom úszkál bohókásan. Vidám Buborékok pattognak a levegőbe, valami hideg lánc csörög és bárhogy nyúlok alig pár centi híjján megakadályozza, hogy elérjem a poharat. Minden nyál kifolyik cserepes ajkaim között, miközben egy maszkos acélkeretes szemüveges orvos és/vagy szadistaszerűség ezt mondogatja: "Kellene mi? A tiéd lehet, egy egyszerű szívességért cserébe: le kell lőjedd a repülőtér nevű elnököt."
Esküszöm, nem értem honnan jön és miért, megcsekkoltam egyetlen elnököt sem hívnak Ferihegynek.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.11.02. 18:45:32

kitalált történet, régen tévét néztek a zemberek ma meg ilyen faszságokon agyalnak hogy a webkettőn hogy csalta meg egymást a néger orsi meg a pumpa pityu

phaszfej 2011.11.02. 18:48:30

Ember! Örülj, hogy kiderült, a nőd is ezt akarta tudat alatt. Nem a nőt vagy a figurát kell okolni, hiszen te nem vetted észre, hogy valami nem stimmel. Mert a szerelem elvakított. Ami szinte biztos, hogy nem is volt szerelem, hanem inkább a másik elvakult megszerzési vágya. Ez a történet rólad szól, hogy hol és mikor és miben vesztetted el a józan ítélőképességedet a nőt illetően. Te valamire kellettél a nőnek, hogy biztonságban érezze magát pl., ez meglett neki, most már nyugodtan fedezheti fel a saját szexualitását. Éezelmileg, szexuálisan éretlen a nő, inkább sajnálatra méltó. Lényeg, ne legyen benned sértettség, a legteljesebb higgadtsággal kezeld. Amit tenned kell, hogy a nőt lapátra teszed, meg sem kell indokolnod, miért, sőt, egyáltalán ne valld be az igazi indokot, mert ugyanis akkor elkezd e köré az epizód köré kicsomósodni a történet, ami nem rejt valódi javulást, csak veszekedést. Csak jelentsd be, hogy elhagyod, mert már nem az a nő, akit megszerettél. Akkor majd nem tudja, mi van, kétségbe fog esni, és csak ekkor fog elgondolkozni magán. Szóval szerintem te benézted ezt a szerelmed, amiért kizárólag te magad vagy a felelős. A legnagyobb higgadtság és semmi bosszú vagy szembesítés. Úgy meg fog változni a ribanc, hogy könyörögni fog, hogy leszophasson.

kiraaaaa 2011.11.02. 18:48:56

@Father Justice: lehet normálisan is válni.
Ha ezt faszságot erősítik a népekben még elhiszik
Ez olyan negatív mantra, mint hogy a "magyarnak nem jó lenni"..stb.

Dorian 2011.11.02. 19:04:48

Posztoló, a keylogger szó mond valamit?
Egyébként meg mi van, ha megdugta valaki, elkopik neki? Nem az a bosszantó, hanem hogy a hátad mögött csinálta.

igazi Lencsés lstván 2011.11.02. 19:34:47

@Dorian: Neked az orrod elott dugják az asszonyod?

igazi Lencsés lstván 2011.11.02. 19:36:45

@phaszfej: Szia phaszfej! Ezennel bejelentem, hogy elhagylak, mert már nem az a kommentelő vagy akit megismertem. Most akkor könyörögni fogsz, hogy leszophass?

musi 2011.11.02. 19:42:29

"5 éve ismerem a feleségem" - LOL... anyám borogass...

Father Justice (törölt) 2011.11.02. 19:50:38

@kiraaaaa: Ez két különböző dolog. Attól, hogy maga a válás "normálisan" zajlik - azaz nincs köpködés és kisemmizési szándék egyik oldalon sem - a posztíró még mindenképpen vesztes lesz az optimális, eredeti helyzethez képest, akárhonnan nézem. (Kivéve, ha kőgazdag, a gyerek nem érdekli különösebben, és elég fiatal az újrakezdéshez. De ez a konstelláció valahogy nem sejlik fel előttem a poszt alapján.)

phaszfej 2011.11.02. 19:59:03

@igazi Lencsés lstván: Nem fogok, mert éppen most dugtad a faszodat a pofámba, még könyörögnöm se kellett, és én inkább lecsippentem, bár a körömollómat otthon hagytam, csak a nagy fiskars van nálam.

kiraaaaa 2011.11.02. 20:01:24

@Father Justice: nem így látom. HA elvált, s kilép egy rossz házasságból, ami már tarthatatlan, akkor nyert. Lehet új életet kezdeni.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.02. 20:03:51

mééér a pasit könyörgöm, mér mmindig a harmadik van meggyepálva? hát az asszony meg lett erőszakolva tán per ímél?

Father Justice (törölt) 2011.11.02. 20:07:27

@kiraaaaa: Igaz, nyert 1 egység becsületet / tartást, és veszített 1.000 egység zsetont. Végül is így is nézhetjük, valóban. :)

@Zsit (nyau és rémizé): Ilyen mérvű mocsokságra csak a fizikai agresszió lehet méltó válasz, dehát nőt elvből nem ütünk meg. A többit rakjátok össze! :)

Boris the Bullet dodger 2011.11.02. 20:16:19

Persze, meg ne kérdezd a becses nejed, mert belepusztul, aztán abba te döglesz bele, és jő a világvége. Ő csak élje ki a vágyait ahogy neki tetszik, te pedig fáradságot és pénzt nem kímélve újabb és újabb farokfotók gazdáit kutatod fel. Remek elfoglaltság a következő 20 évre, gratulálok.
Nem tudom írták-e már, de szerintem te gyáva vagy. Félsz, hogy ha kérdőre vonod, akkor nem lesz kényelmi punci, meleg családi fészek, ezért inkább mindent elnézel neki. Csak akkor meg felesleges ez a fene nagy önsajnálat és nyafogás.

Felőlem megütheted a palit, te dolgod. De ha tökös lennél, akkor előbb megkérdeznéd az asszonyt, ugyanis láttad mit láttál, ez éppen elég alap egy kiadós eszmecserére. Persze, ha szenvedni szeretsz, akkor hajrá, Borisz nem szólt egy szót se.

phaszfej 2011.11.02. 20:19:52

A manus tudta, hogy férjezett a nő, tehát verést érdemel. A feleség visszaküld apjához, aki nem tudta megnevelni rendesen a lányt, és ő vagy agyonüti, ezáltal lemosva a szégyent a család nevéről, avagy zárdába küldi. Ki is tagadhatja, így eggyel több kéjhölgy lesz az éjszakában, akik aztán elcsavarják gyenge férfiak fejét.

phaszfej 2011.11.02. 20:24:16

Ember! Ha elárulod az asszonynak, hogy okkal hagyod el, akkor magadat égeted be, hogy vak voltál és nem vetted észre, mi folyik körülötted. Ne légy már faszfej! Sokkal gizdább, ha azt hiszi, érzésből nyomod. Azt figja gondolni, ez a csávó tud valamit, amit a többi csávó nem. Ebben az esetben mellesleg fel is fog nézni rád és azt csinálsz vele, amit akarsz, soha nem fog megcsalni. Legyen már eszed és hallgass egy tapasztalt csajozógépre!

Boris the Bullet dodger 2011.11.02. 20:27:34

@Zsit (nyau és rémizé):
Mert abból nagy baj nem lehet.
Jó esetben sikerült elriasztani, rosszabb esetben legfeljebb visszaüt.
Ha viszont az asszonyt állítja választás elé, akkor abból 50% hogy szarul jön ki.

kiraaaaa 2011.11.02. 20:33:08

@Father Justice: 100 egység pótolható, a többi nem.

Boris the Bullet dodger 2011.11.02. 20:46:27

@Zsit (nyau és rémizé):
Egyébként nem lesz meggyepálva soha szerintem, poszter csak túráztatja magát.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.02. 21:04:18

@Father Justice:
és akkor lerohad a punci, ami félreszötymögött?
ugyanmá

@Boris the Bullet dodger:
és utána nézi azt a nőt, akiért kockázatot vállalt a testi sértés bűntettére
Szerintem nem éri meg.
Mondjuk a nő se az a kifejezett problémamegoldó, akár meg is érdemlik egymást

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.02. 21:05:06

@Boris the Bullet dodger:
igazad leeht
aki elmélkedik az ütésen, az már nem nagyon fog ütni

Peter__Blau 2011.11.02. 22:28:02

Sohasem értettem, hogy ilyenkor miért a másik férfi a hibás? Mi közöd neked hozzá? Neked a feleségeddel kell elrendezni ezt a dolgot, nem a harmadikkal. Le sem szarnám ki a harmadik. A nőt venném elő. Meg hát ha ide jutott a feleséged, abban te is hibás vagy és ő is. A harmadik nem annyira, mert ha minden okés lenne a nődnek akkor nem ment volna félre.

[c] 2011.11.02. 22:30:44

@Burgenlandi opelos: "Innentől kezdve azt csinálsz amit akarsz, a rongynak egy szava nem lehet rá."

És az mire jó?? Bosszúvágyában kielégült lehet, de boldog nem.
Ha nem menthető a kapcsolat, akkor fel is út, le is út, aztán vissza se nézés, de egy életet arra építeni, hogy "ki tudja durvábban gyomrontaposni a másikat" - gáz.

[c] 2011.11.02. 22:33:24

@cyd: Ehehe, ezt némelyek halál komolyan képesek előadni (férfiak, többnyire).

[c] 2011.11.02. 22:43:07

@jadu: "ha szar a kapcsolat, akkor odaállnék s azt mondanám, vállni akarok, na ebből építsük újra azt a nyamvadt kapcsoltat..."

Az emberek többsége azt gondolja, hogy ő odaállna (én is), aztán lófaszt... Amikor a kapcsolat boldogtalan, az ember jellemzően elmerül saját maga hergelésében és/vagy sebei nyalogatásában, és csak várja a sültgalambot.

[c] 2011.11.02. 22:55:23

@Father Justice: "Ráadásul a nő nemcsak a gyereket viheti, hanem a közösen (házasságban) szerzett vagyon felét is."

A gyermekelhelyezés gyakorlatát én is igazságtalannak tartom, de ha a fenti eshetőségtől annyira retteg valaki, miért nem köt házassági vagyonjogi szerződést? (Asszem, így hívják.)
Mi szinte biztosan fogunk. Ebben az a vicces, hogy az ember szüleinek konstans rémálma, hogy a nő a lakásra hajt (érthető, persze, hogy féltik, amiért megdolgoztak), de (bizonyos szomorú körülményeknek is köszönhetően) az a helyzet, hogy nekem van jobb anyagi hátterem.
Szóval, korántsem biztos, hogy mindig a férfi veszít válás esetén.

[c] 2011.11.02. 23:05:52

@Father Justice: Közben rájöttem, hogy te a házasságban szerzett vagyon felosztását említetted, efölött elsiklottam, pedig ott van feketén-fehéren. Ehh, aludnom kéne.
Mondjuk ezzel kapcsolatban is felmerül a kérdés, hogy miért magától értetődő, hogy ami a házasság alatt "lett", az csak a férfi érdeme? Mert mindent "apa" vesz, aki gürizik látástól mikulásig, mert anyának mindenből egyre csak jobb, nagyobb, szebb kell, hogy villoghasson a rokonok előtt?
Vagy mert "anya" gyesen volt? (Nem mindegy.)

Dr. Kevorkian 2011.11.02. 23:28:25

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:

"Reggel kell megdugni, akkor tuti te voltál az első. A szlottyot meg kicsárázhatja a szexchatpartner! :D"

LOOOLOL

Father Justice (törölt) 2011.11.02. 23:33:08

@tea fan:

1) Nyilván azért nem kötött vagyonjogi szerződést, mert sejtelme sem volt arról, hogy egy fehérmájú rüfkét vesz feleségül. A következő házasságában majd kötne, de ott már nem nagyon lesz mire. Másrészt ha valaki bogarat is ültetett volna a fülébe a szerződés kapcsán - például egy jóbarát, saját tapasztalatai alapján - a nő kiskutya szemekkel kijátszhatta volna a "hát ennyire nem bízol bennem?" kártyát, ami egy gyenge akaratú férfi esetén azonnal keresztbe tesz mindennek.

2) Bennem nem merül fel az a kérdés, hogy ki milyen részt vállalt a vagyonszerzésből a házasságkötés óta, mivel a posztban sem esik szó ilyesmiről. Simán indokoltnak tartom az 50-50%-ot, akár végig GYES-en volt anyu, akár ugyanannyit keresett, mint apu. Az viszont nem kérdés, hogy 50%-kal kipottyanni a már felépített és működő közösből, a felerezsiből, és a kényelmi sunából semmiképp nem lenne dizni a posztíró számára. Pláne, ha el kellene adni a házat, hogy egyáltalán osztozkodni tudjanak. Na, ezen van itt a hangsúly.

igazi Lencsés lstván 2011.11.02. 23:39:18

@phaszfej: Te mint csajozógép? Azért, mert a számítógépeden csajozol, azaz kisfilmekre rejszolsz, még nem vagy csajozógép, csak gépen csajozó.

Netuddki. 2011.11.03. 00:07:22

Pasi? Vascső!
Búza vagy komám! Azért qr félre a zasszony...

Myacis 2011.11.03. 02:06:22

Sajnálom a posztolót, f@sznak b@sztatjátok... van elég baja.
Barátom, egy biztos, ha leülsz lelkizni a ribanccal (mert sajnos az), vagy nem, innentől kezdve nincs 100% pénz hazaadás, kezdj el elrakni okosan minden hónapban, mert nemsokára nagyon fog kelleni. És sajnos a magyar joggyakorlat nem ismeri a hibázást, akinél a gyerek lesz, az viszi a bankot (99% asszony). Szóval kezdj el készülni rá, értéktárgyak menjenek a haverokhoz, ha van ingatlanod, írasd rá tesódra, anyukádra, stb...okos legyél, különben utcára kerülsz, hiába nem te voltál a hunyó. DNS teszt is játszik, 50 rugót megér.

Myacis 2011.11.03. 02:14:00

Ja, ha gondolod írj rám pm-et....

JOKKA21 2011.11.03. 02:26:01

Válj el haver és soha ne nősülj, mert gecik a nők.

kiralylany17 2011.11.03. 02:36:37

@phaszfej: Az nem jutott eszedbe, hogy esetleg nem tortent mas, csak szekszualisan tulfutott udvarlas? Esetleg a neten kapta meg azt a figyelmet, amit nem kapott meg a ferjetol?
Ahany pasit nekem le kellett mar allitanom eletemben az ilyen "bajolgasrol" szamolni sem tudom.
Ha valaki felrelep, az eltunteti a nyomokat, vagy mibol gondolod, hogy a nok nem tudjak hasznalni az eszuket?
Azzal ertek egyet, aki fentebb mondta, a tortenet valoszinuleg kamu.

like.no.other 2011.11.03. 04:56:54

Posztoló! Azt ajánlom, gyűjts bizonyítékokat! Amellett, hogy végre megnyugtató bizonyossággal rájöhetsz, hogy mi is folyik pontosan a hátad mögött, még a vagyonodért folytatott küzdelemben is segíthet a dolog. A legjobb, ha felfogadod a magánozókat, viszont ha biztosra akarsz menni, előkészítheted a terepet némi elektronikus megfigyeléssel is. Ma már számtalan legálisan alkalmazható keylogger szoftver vásárolható a neten, ráadásul ezek többsége még demo üzemmódban is komoly funkcionalitással bír. Keress rá!

neoteny · http://word.blog.hu 2011.11.03. 06:14:56

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

"Dezsőke én a helyedben azért a gyerekre is kérnék egy DNS tesztet."

10/10

neoteny · http://word.blog.hu 2011.11.03. 06:18:14

@musi:

Az "ismerem" szót bibliai értelemben gondolta, nem úgy, hogy tudja, mi lakozik az asszonypajtásban... ;)

Répa89 2011.11.03. 06:39:44

ez azért nem akkora ügy, meg kell beszélni a dolgot, az asszony is akarta, hogy a férj rájöjjön, ez figyelemfelhívás. Van valami kibeszéletlen probléma a háttérben, de emiatt nem kell végletes megoldásokat keresni, meg kell beszélni.

csiribi (törölt) 2011.11.03. 06:54:45

Állj nemes bosszút...dugjál félre amennyit tudsz úgy, hogy sejtése legyen a lánynak, de bizonyítani ne tudja...
Előbb-utóbb a fejedhez veri az igazságot, akkor már elgondolkodhatsz mit tegyél:)

like.no.other 2011.11.03. 06:58:47

Lehet, hogy csak én vagyok túlzottan konzervatív, de félrekúrás / ilyen szintű flörtölés után már csak egyetlen témakörben lennék hajlandó beszélgetést kezdeményezni: hogy mikor takarodik el a házunkból. Nem mellesleg: elég nagy probléma az, ha egy embernek csak annyi észt osztottak, hogy ilyen módon tudja csak közölni a párjával, hogy ideje lenne beszélniük néhány dologról.

phaszfej 2011.11.03. 07:14:05

@kiralylany17: Még ha "csak" udvarlás is volt, udvarolni csak lányoknak szoktak, ez pedig egy asszony. Ha egy asszony pedig vevő az udvarlásra, az nem pusztán szexuálisan túlfűtött semmiség. Te melyik bolygón laksz? Látszik, hogy a te apád is egy buzi.

igazi Lencsés lstván 2011.11.03. 07:28:40

@kovi1970: Ezek szerint Te egy klasszikus csöves vagy.

igazi Lencsés lstván 2011.11.03. 07:30:08

@phaszfej: Nem, nem vagyok, ugyanis a stílusod alapján sejtem, hogy milyen nőid lehettek, lehetnek és nem érnék hozzájuk.

mohaa 2011.11.03. 08:29:26

Nagyon ritkán szoktam hozzászólni, pláne beleolvasva a sok magasröptű kommentbe.
Most viszont komolyan azt tanácsolom, hogy ülj le az asszonnyal és beszéljétek meg a dolgot! Miért nézelődik másfelé? Mi az amit szerinte nem kap meg? Az, hogy minőség és mennyiség rendben van, csak a te véleményed. Neki erről mi a véleménye?
Ha ő többre vágyik és te nem tudsz neki eleget tenni, vegyetek be 3.-at! Ismerkedjetek más párokkal. Sok megoldás létezik, csak elég prűd országban élünk, ahol még mindig divat a képmutatás.

kovácspéterke 2011.11.03. 08:58:04

"Tegyem a feleségem elé a kinyomtatott cset-et, kérjek magyarázatot? "

Igen.

kovácspéterke 2011.11.03. 08:59:04

@mohaa:
Ha ő többre vágyik és te nem tudsz neki eleget tenni, vegyetek be 3.-at!

Ez de kurvajó ötlet...

2011.11.03. 09:03:14

nem tudom, hogy a poszter olvassa-e a kommenteket, és eljut-e idáig, de ha igen, akkor bátorítanám, hogy hallgasson rám, igaz gyerek nélkül, de egész hasonlóban részem volt.
A tanácsom, amit szerintem érdemes megfogadnia: dobd a nőt, és kezdj új életet. Kifejtem miért. Ha a szexchat megvolt, márpedig megvolt, akkor a megcsalás megtörtént, maximum fizikailag még nem manifesztálódott. Ne hidd el, hogy ez természetes (a szexchat), hogy csak online móka, hogy ártatlan játék. Ez a kezdet, amit szükségszerűen követ a többi lépés, de ha esetleg nem is, asszonykád nyilván nem elégedett veled. A pénztárcáddal biztos, a biztonsággal is elvan, amit nyújtasz, de többet, mást akar. És azt a többet vagy kikaparja magának (félrekúrás), vagy elfojtja, akkor meg lesz egy szép, hosszú, hazug, boldogtalan kapcsolatod. Ott kell hagyni a nőt, nem szabad megmagyaráznod magadnak, hogy ez jó, és visszafordítható, mert nem az, sosem az, ilyen a nő, úgy általában. Ahogy feljebb is írták, nem te vagy neki az igazi, de volt egy csomó vonzó tulajdonságod, ami elfedte az ösztönös nem-vonzódását feléd (pénz, egisztencia, humor, jó kiállás, kedvesség, bármi). Más is vált már el, más is neveli a gyermekét egyedül, jár láthatásra, szar, de túlélhető, viszont az egyetlen egy darab életedet ne áldozd be egy álomképért, mert amiben most vagy, az a valóság, ebben a valóságban a feleséged viszont nem téged akar.
Végezetül pedig nézd meg az 500 nap nyár című filmet, nagyon ki lehet okosodni belőle a látszólag jó kapcsolatok természetéről.

htom01 2011.11.03. 10:39:38

Kedves Posztoló!Abban az esetben,ha még nem mondtad el ezt az egész dolgot a feleségednek,én TUDNÉK SEGÍTENI hogyan bizonyosodjál meg róla,hogy mi az igazság... De csak abban az esetben ha nem tud semmiről.Hogy miért akarok segíteni?Nos én is hasonló cipőben jártam és nálam 100%-os volt a siker.
Ha érdekel a dolog irj rám és megmondom mit kell csinálnod.
Email címem: htom01@freemail.hu

blah 2011.11.03. 11:10:54

verd el az asszonyt és az embert is, hidd el olyan jól fogod érezni magad mint még soha és ezzel megoldódik a házasélet problémája is

kiralylany17 2011.11.03. 11:18:22

@phaszfej: Udvarolni pedig notlen ferfiak szoktak, megis a sok nos manus keresi masutt is a kenyeztetest, nemcsak a hitvesi agyban.
Az apam meghalt, mikor 13 eves voltam. Akkor az anyam leszbian?

phaszfej 2011.11.03. 13:43:11

@kiralylany17: Ne haragudj, de látszik, hogy nincs apád. Nem vagy rosszszándékú, buta sem, de egy kis nevelés rádférne a világ dolgait illetően. Az, hogy nős krapekok máshol ketresik a kényeztetést, elég szánalmas. Eleve olyan nőt vennék csak feleségül, akivel jó a szex. Akkor meg minek keresném másnál a vígaszt? Az emberek buták, elméleteket gyártanak, amikkel magyarázhatják saját nyomorukat. De a legtöbben házasság címén lepaktálnak az ördöggel. Mert senki sem a párjára kíváncsi, hanem a saját kurva biztonságát keresi. Ez a szomorú valóság. Te még fiatal vagy, sose hazudj magadnak.

SzZ 2011.11.03. 13:44:13

Kedves Poszter!

A szomorú igazság az, hogy a házasságod - az a házasság, amilyennek gondoltad, elképzelted, álmodtad - halott.

Áltathatod magad azzal, hogy mégis él - ez a nem csinálok semmit, csak csendben figyelek. De ez olyan, mintha egy temetetlen halottal élnél egy szobában: lelkileg-szellemileg belerokkansz.

A halottat el kell temetni. Beszélned kell a feleségeddel, szembesíteni azzal, amit megtudtál, és ráébreszteni, hogy tönkretett - megölt - valami szépet és fontosat: a bizalmat, amin a házasságotok alapult.

Továbblépni innen két felé tudsz, tudtok. Ha a feleséged is akarja, akkor kiépíthettek egy új kapcsolatot, házasságot. Ha már tudja, hogy mit veszíthet, talán megbecsüli. Idővel talán a bizalmadat is visszaszerezheti. Ehhez az kell, hogy mind a ketten nagyon akarjátok egymást és a kapcsolatotokat, legyetek hajlandók lemondani, sokat nyújtani, félteni és megbocsátani.

Ha erre nem vagytok képesek, vagy megpróbáljátok, de nem sikerül, akkor marad a harmadik út: el kell váljatok. Így még van esélyetek megbántáshegyek nélkül új életet kezdeni, külön-külön.

De mindehhez az első lépés, hogy fel kell vállalnod a konfrontációt. Erőt kívánok hozzá.

phaszfej 2011.11.03. 13:44:33

@mohaa: te egy igen nagy gyökér vagy

2011.11.03. 13:52:12

@Kytia: milyen álcázás jó, ha megtartja a kompromittáló emaileket és ad jelszót a férjének a belépéshez. Maaargit noooormális ????

2011.11.03. 14:09:31

@Madpapa: ez elég hihetőnek hangzik és biztos vagyok benne, hogy tartalmaz igazságokat erre a helyzetre vetítve.

2011.11.03. 14:11:04

A posztoló helyében nem nyomtatgatnék emaileket: ezt a blog posztot adnám oda neki olvasásra. Semmi több, itt tud a vélemények között olvasgatni, megláthatja mit gondol a külvilág róluk.
Bár egy ilyen lépés után sztem esélye nem lenne a házasság folytatásának.

2011.11.03. 14:14:19

@mohaa: ezt már egyik kommentelő tök jól leírta: a nő nem tekinti alfahímnek a férjét, jó lesz a gyereket felnevelni meg egzisztencializálni, de nőként más férfit kíván. Ez nem változtatható tulajdonság, ezt nem lehet aggyal megbeszélni. Ez egy adottság. Slussz.

szokecsaj12 2011.11.04. 06:14:06

Szia sorstárs!

Gyermekem apja hasonlón bukott meg, csak nekem a bnőm találta meg egy szexoldalon a hirdetését (szegény csaj a saját pasija után nyomozott).

Javallat: kémprogram a gépre. Ha nem átallja az otthoni gépről nyomni a Zasszony, akkor ebből sok mindent megtudhatsz. Én a magam részéről feltettem. Sokat tanultam belőle. Még randijára is vasaltam inget. :D
Tudnék mesélni arról a két hónapról elég durva és röhejes sztorikat.
Mi már előtte sem éltünk jól. Az együttélésünk alatt sorra derültek ki a disznóságai, hazudozásai, meg az, hogy nem illünk egymáshoz sehogyan sem. A gondolkodásmódunk, élethez való hozzáállásunk gyökeresen különbözik. Hogy hogyan lett ebből kapcsolat? Túl gyorsan jött a gyerek. Akartuk, megtartottuk és bíztam benne, hogy majd összecsiszolódunk. Nem jött be. Amikor kiderült a dolog, még hittem a kapcsolatunkban, meg abban, hogy rendbe lehet hozni. Aztán minél több dolgot megtudtam róla, megismertem a szörnyet, akivel élek. Akinek a saját gyereke érdeke sem számít. Pl. a csekkbefizetésre odaadott pénzből panziót fizetett, ahová k.rvázni járt. A fizetősek mellett hülyített egy 19 éves kiscsajt is, aki meg nézett fel rá, mint egy szoborra. Szegény lány, időnként sajnáltam is.

Viszont a pofát amit vágott amikor elé raktam a kinyomtatott levelezését sosem felejtem el. Természetesen elváltunk, hiszen nem volt mit tagadni. Legalább 3 csaj meg is volt neki a netről (ennyit kapott el a rendszer 2 hónap alatt). Pedig otthon is kapott eleget. Vagy legalábbis én azt hittem, hogy heti 4 elég. Meg mellette a tiszta ruha, meleg étel, fedél a feje felett (fizetése a saját költségeire se volt elég) elégnek kellett volna hogy legyen.

Ja, és a levelek, bizonyítékok megvannak egy dobozban, emlékeztetőül, hogy soha ne vezessen visszafelé az út. Mert azóta is időnként bedobja, hogy újra kéne kezdenünk, mert a gyerek érdeke, stb, blabla. Ja persze. Még mit nem. Bizalmat nem lehet sz.rból építeni.

botz 2011.11.04. 09:57:35

A verésről: képzeld már el a faszi képét aki azt se tudja ki vagy, amikor a parkolóban lenyomod egy baseball ütővel:}} és soha nem is fogja megtudni miért kapta:>}}}

Hát azt a GPS-t lehet csak elrejteném az autó ülése alatt egy- két hétre, plussz a keylogger sem tűnik hülyeségnek. Először bizonyítani kell csak ztán szájalni.
Ha meg kiderül hogy asszonyka csak nethuszár akkor elbeszélgetni vele, hogy mégis mit szeretne a házasságtól-tőled-élettől.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.04. 11:21:38

@szokecsaj12: Te egy nagyon korrekt nő lehetsz hallod.
De nagyon igazad van.

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2011.11.04. 14:18:46

Kedves poszter.
Először is itt ez a jópofa dolog.

Ez egy GPS logger, bekapcsolod és beteszed mondjuk a kesztyütartóba. Ott szépen elketyeg, nem is drága olyan 10 000 körül van.
www.i-gotu.com/
Egyből kiderül ha nem ott van ahol kellene...
Vagy vásárolj neki mondjuk egy androidos okostelefont.
Nos az meg eleve tud ilyen szép online loggolást.
Amúgy az emaileket forwardolnám és kiderülne hogy mi az ábra.

szokecsaj12 2011.11.04. 18:26:43

@Lakásfelújító Feri: Tudom is én, hogy korrekt vagyok-e vagy sem.

Én igyekeztem csupán túlélni. A lelki fájdalmat, ami az elején még fizikai fájdalom is volt. Csendben tűrtem és vártam, hogy elég legyen, hogy el tudjam engedni, hogy el tudjam küldeni. Amikor eléraktam, akkor sem balhéztam, nem kiabáltam, nem vágtam tányért a falhoz, nem akartam beverni a szélvédőjét, vagy kopaszra nyírni a nőit, mint ahogy pár hete a hírekben volt. Ezeknek semmi értelme. Felnőtt emberek vagyunk, még akkor is, ha az egyikünk úgy viselkedett mint egy ostoba éretlen tinédzser vagy egy kapuzárásos ötvenes. A gyerek érdekeit néztem. Egy ilyen apa mellett milyen jövője van? Ha az én erőm, energiám elfogy, mi marad? Éhezés? Utca? Hitelből hitelbe vergődés? Persze nem fogom tudni megvédeni az apja hatásaitól, lesz a kicsikém még tini, befolyásolható, stb. De azért igyekszem.
A posztoló nehezebb helyzetben van. Ő a férfi, ha osztani kell, a gyereket 99 % hogy az anyjának ítélik. Akkor is, ha ő szaggatta szét a babaruhát.
A kérdés az, hogy mennyire fontos a számára a bizalom. Nekem létkérdés, ezért tudtam, mit kell tennem.

A keylogger nehéz dolog. Amit a posztoló látott, az csak a felszín. Sajnos. :(

Myacis 2011.11.04. 19:47:28

@szokecsaj12: Asszem nem "szőkecsajként" látod a világot. Helyesen döntöttél abban a nem egyszerű szituációban, minden tiszteletem. Igen, vannak dolgok, amiket nem lehet elfelejteni, vagy megbocsátani.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.05. 05:01:52

@szokecsaj12: Pár hozzászólást , és posztot olvastam már az itt eltöltött időm alatt. De ilyen korrekt megfogalmazású, tárgyilagos hsz-t, ritkán olvastam. Igazat adok neked. Én nem nevezném apának az olyan embereket, akik zargatják, lelki terrorban tartják családjukat. Rengeteg ffi csak bohóckodik az életben, ás macsózik. Pedig az élet nem erről szól valójában. Telis-tele van a mindennapi kihívásokkal. Az is igaz, magamból kiindulva írom a példát, hogy mindennap új erőt ad az élethez a kisfiam szava./Apucikám, Apucikácskám,/
Néha nem tudja hogy hogyan becézzen, pedig nincs elkapatva részemről csokival, és cukorral. Pusztán csak játszunk, olvasunk, beszélgetünk. Illetve a legfontosabb szerintem, hogy ember számba veszem, nem csak gyermeknek nézem, aki kicsi és sebezhető. Még véletlenül sem kényeztetem el. A jelenlegi világot elnézve, csak erős emberként tudja majd elviselni az élettől kapott pofonokat, reálisan fogja látni az életet.
De hogy mi válik a gyermekünkből, az csak rajtunk múlik. Akár lehet kulcsos gyerek is, aki belekeveredik rossz társaságba. De lehet olyan embert is faragni belőle, aki a családjának a szeme fénye, és büszke lehet rá mindenki. Kicsit elkanyarodtam a nyitó témától, de nem bánom.

szokecsaj12 2011.11.05. 19:16:02

@Myacis: Pedig szőke vagyok. :D
A környezetem azóta se érti, hogy hogyan tudott pont engem megvezetni. Mert megvezetett, elég sokáig. Egyszóval szőke is voltam, meg ostoba is, azt hiszem.

szokecsaj12 2011.11.05. 19:23:27

@Lakásfelújító Feri: Én úgy gondolom, hogy két ember nem attól lesz család, hogy gyerekük születik. Hanem attól, hogy egyfelé tolják-e a szekeret. A mai világban nem várhatjuk el mi nők, hogy a s.ggünk alá toljon egy fehér lovas herceg mindent. Nekünk is mindent meg kell tenni azért, hogy a család boldoguljon, hogy a gyereknek mindene meg legyen, amire szüksége van. Ezek nem nagy dolgok: ruha, cipő, kaja, otthon, biztonság. Ezen túl jön a "szórakozás": a játék, a mesekönyv, a mesecd, számítógép, stb. Majd ami kell. Még akkor is, ha ez a felnőttnek lemondással jár (pl. ritkábban jut el a fodrászhoz, stb.)
De ha ebben a nagy "munkában" csak az egyik fél teszi oda magát, míg a másiktól csak az elvárás meg az igények jönnek, teljesítmény nuku, az akkor sem család, ha történetesen 8 gyereket nevelnek.

(Most épp Legót akar a szentem karácsonyra, mert a Marcinak van az oviban. Mondtam is neki, hogy szívemcsücske, a Marci ronda nagy bmw terepjáróval jár az oviba. Te meg gyalog mégy. De ettől még lehet, hogy összejön egy nagy doboz legó ára karácsonyig. :) Anya sok mindenre képes.)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.06. 04:38:01

@szokecsaj12: A korrekt írásod megint jó volt olvasni. Sajnos nagyon sok nő nem így gondolkodik, hanem lazára fogja a dolgot. A fehér lovas harcegek is léteznek, de nekik a nő nem családanyának kell, hanem ürítő helynek. Mézes-mázas szavak, aztán meg ha megunta, páros lábbal rúgja seggbe. Azt a bizonyos szekeret, tényleg csak egy irányban lehet tolni a család érdekében. Az meg már megint másik topikot érdemelne, hogy hány férfi van ma az országban, aki a családját nézi elsőként, nem a csajokat, az alkoholt, a cigit, a játékgépeket, az önfeledt könnyű életet. Mi az hogy követelmények merülnek fel egy olyan valakiben, vagyis hogy követelőzik, "aki nem tett oda semmit".
Egy topikot megérne egy régi történetem, ahol pontosan egy ilyen nővel futottam össze. (Nőtlen voltam, válásom oka, hogy ne fájjon senkinek, önhibámon kívül.) Mindent szeretet volna. Fülbevaló, sminkek, szép ruhák, mobil feltöltők, és a családja mindenek felett. 3 hónap kellett hozzá, hogy teljes mértékben kiismerjem. Testre. arcra gyönyörű volt a hölgy. De más szerepre, tételesen arra hogy gyereket szüljön, alkalmatlan lett volna. Csak egy fekete pont lett volna az életemben, ha tovább megyek.

Myacis 2011.11.08. 00:45:19

@Lakásfelújító Feri:
Akkor nagy szerencséd volt, csak 3 hónapot buktál az életedből. Szerencsétlen kommentelő több évet, meg a válás miatt a következő kb.17-et is...

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.08. 04:49:53

Az az Ő hibája is volt, hogy ennyi évet elpocsékolt az életéből.
Pedig csak egy életünk van, és annak a minősége a fontos, és csak másodsorban a hossza a lényeg.
Sokkal jobb szeretetben élni véleményem szerint 60-65 évig, mint egy szeretethiányos, meddő, értéktelen kapcsolatban 70-75 évig.
De rohanó világunkban sok ember nem tudja értékelni az életet, és csak hajtja a majomkereket, pl egy jobb kocsiért. Átgázolva mindenen, mindenkin.
Hazánkban egyre nehezebb a megélhetés, és ez miatt, vagyis az anyagi lehetőségek hiánya miatt törik félbe sok kapcsolat.
De az már régen rossz, mikor az anyagiakból indulnak ki az emberek. Nagyapám lavorban fürdött, és volt szalmával tömött ágya.. Élt 77 évet. Nagyim élt 75 évet. Mindkettő dolgozott, és hangos szót sem lehetett hallani náluk. S ez a folyamat csak egyre rosszabb lesz meglátásom szerint hazánkban. Egyre később szülnek a nők, vagy nem is szülnek. Vagy kicsúsznak az időből.. Az meg egy igazság, hogy albérletre, és mentálisan sérült férfiaknak gyereket szülni minek. Az anya előbb-utóbb megunja a semmitmondó kapcsolatot, és nevelheti gyermekét egyedül.

Niobe 2011.11.08. 15:43:35

@szokecsaj12: Egy biztos, én nagyon szurkolok, hogy összejöjjön! ;) Bár ilyen Anyuka mellett eleve szuper élete lehet szívedcsücskének. Öröm volt olvasni a hozzászólásaidat, nagyon egyetértek Veled. És igen, túl kell lépni ezeken, mert csak egy életünk van - és milyen hamar tovaszáll.

Valahol nagyon sajnálom a posztolót, megkockáztatom, a nőstény (nőnek nem hívnám) eleve durván titkolhatta az ilyetén hajlamait, vágyait. De akkor tényleg csak az marad, hogy az egzisztencia és egyéb mifenék miatt ment hozzá. Ami eleve egy randa nagy hazugság, és ennek jobb mielőtt véget vetni, még ha fáj is.
Mondjuk akit igazán sajnálok az egész történetben, az a gyerek.

férfi escort · http://www.ferfiescortvippartner.hu/ 2011.11.09. 15:47:44

Egy kapcsolat alapja az őszinteség. Mindenki azt mondja, amit érez. Ha ez nem megy, előbb-utóbb elhidegülés jön.
süti beállítások módosítása