Legközelebb nem az ajtóba fog rúgni

2011. december 20. 07:26 - csajokespasik

Úgy tűnik, egy párkapcsolatból már soha nem lehet barátság: ez a rendszer nem működik. Levélírónkat a volt barátja még mindig szerelmes levelekkel bombázza - de hiába, mert neki már más pasi van az életében. A sértett ex egyik este úgy dönt, szó nélkül beállít a volt nőjéhez. Mivel annyira nem sikerül berúgnia, hogy rumlit csináljon, inkább az ajtót rendezi le.

 

Sziasztok! Lány vagyok, 29 éves. Volt egy komolynak mondható kapcsolatom, aminek úgy 1 éve vége szakadt. A barátom 31 éves. Közösen döntöttünk úgy, hogy elég volt. Főleg miatta, mert nagyon hamar belelazult a kapcsolatba, természetes volt, hogy én mosok, én rohangálok mindenért, csekkek stb., ha nem jó valami, reklamálni, az ő ügyeit intézni. Miután szétmentünk hónapokig nem hallottam felőle, nekem pedig hamarosan egy új férfi lépett az életembe. Vele vagyok most is. Úgy fél éve bejelentkezett az exem. Elkezdett szerelmesleveleket írni, hogy kezdjük újra, megváltozott stb.

Nagyjából minden levelére ugyanazt írtam: „megpróbáltuk, nem ment, ne melegítsük fel újra és foglalt vagyok”. De a levelek csak jöttek. Egyszer csak az egyik közös barátunktól azt hallottam vissza, hogy ezt állítja: „tudom, hogy van új barátja, de azért udvaroltat magának”. (!?) Nem udvaroltatok magamnak: magadtól írogatsz, nem kértem! De a legdurvább rész: egyik este szó nélkül feljött. Azt mondta, itt maradt egy fejhallgatója. Szerencse, hogy a párom fél óra múlva állított csak be, nem akkor. Az exem mintha kicsit ittas lett volna. Mondtam, amit keres, biztos hogy elvitte, mert itt már semmije nincs, egy doboz gyufa, annyi se. Elköszöntem tőle és becsuktam az orra előtt az ajtót. Nem hiányzott nekem, hogy betörjön és nem tudom, mit csináljon, jobb bele se gondolni, (utólag, meg minek, csak ijesztgetném magam). Lehet, hogy nem csinált volna semmit, lehet hogy csinált volna egy kis rumlit. 10 perc csönd, majd egy nagy koppanás az ajtón. Nem csináltam semmit csak reggel láttam a cipőnyomot az ajtón. Belerúgott. Letakarítottam. Nem szóltam róla a barátomnak. Nem is vette észre a foltot, nem fehér az ajtónk. Azt hittem, ennek a közjátéknak annyi eredménye lesz, hogy legalább megszűnnek az exem levelei. De nem, ugyanúgy jöttek, csak most a „Kezdjük újra”-téma mellé bejött az is, hogy „Legközelebb nem az ajtóba fog rúgni”. Hallottam már, hogy egy kapcsolatból már sosem lehet barátság. Nem számítottam rá, hogy barátság lesz, de arra sem, hogy így betámad.

 
682 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr273477242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eMJe 2011.12.20. 08:15:42

nincs elsőzés:)
kedves hölgyem, örülj, hogy "csak" ennyi, barátnőm exe sokkal durvább dolgokat csinált, de már leszokott róla:) az a baj, hogy te is hibás vagy. a kutyával is az elején kell tisztázni a dolgokat, különben rászokik a harapdálásra, aztán nehéz leszoktatni róla. már az elején határozottan le kellett volna koptatnod (nem biztos, hogy neki ez annyira egyértelmű volt).
egyébként, ha nem mész már semmivel semmire, még ott a rendőrség, zaklatásért még feljelentheted, amikor megy ki az idézés, utána még változhat:) ez sem mindig megoldás, de hidd el, barátnőm sem zaklatja már az exe
ja, blogmotor suxx

dr. gernika 2011.12.20. 08:17:28

Miért nem mondod el a barátodnak???? Basszus ez már zaklatásba hajlik, minél előbb mutass meg neki minden levelet, ha tényleg koptattad, akkor nincs mit szégyellned és meséld el az ajtóba rúgást meg a fenyegetést is! Ha nem, később joggal sértődhet meg ő is, hogy miért hagyod ki ezekből, plusz meg tudna védeni. Ha "legközelebb" ő nyit neki ajtót, biztostuti, hogy nem lesz már ilyen bátor az exed.

A polcfúró 2011.12.20. 08:17:34

MI VAN EZZEL A SZARRAL???

1000 a limit? Ha elküldöm 1000szer, akkor beteszi a hsz-omat?

Hát van ez így kedves poszter, majd abbahagyja, ha beletörődik és egyszer kénytelen lesz. Nem sokat tudsz addig tenni, mint amit eddig! :D Mondod neki, h vége, vége, vége...

Ezzel a poszt ki is van tárgyalva...

mütyür 2011.12.20. 08:18:19

ott baszod el, kedves poszter, hogy egy szót sem szóltál az egészről a jelenlegi pasidnak. előbb-utóbb a fülébe fog jutni és akkor meg már magyarázkodhatsz...miért kell titkolnod, mit művel az exed? minek engedted be a lakásba? szedd össze magad, de sürgősen!

A polcfúró 2011.12.20. 08:19:02

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, csak neeeeem??? SIKERÜLT!!!!!

Nektek nem nyomott hibát folyamatosan?

:)

eMJe 2011.12.20. 08:26:10

@A polcfúró: dehogynem:) gondoltam olyan unalmas a poszt, hogy hozzá sem lehet szólni:)

Muha 2011.12.20. 08:30:44

Kedves posztolo!

Feltunt az ajton a labnyom, csak faradt voltam megkerdezni.

Hazamegyek magyarazattal tartozol!

Lehet en is belecsűrök kettot.

Felidegeltel most!

Kytia 2011.12.20. 08:32:00

„Legközelebb nem az ajtóba fog rúgni”

De ez most bocsánatkérés ("Legközelebb tűrtőztetem magam és max a ház előtti kukába rúgok bele"), vagy fenyegetés ("Legközelebb az arcodba rúgok bele")?

Gondolom, az utóbbi. Én megmutatnám a barátomnak a leveleket és elmesélném a sztorit a helyedben és megkérném, ha lehet, mostanában igyekezzen félórával hamarabb érkezni. A levelekre meg ne mindig azt a decens kis válaszd nyomd, hogy "ugyan már, majd találsz egy rendes lányt", hanem erélyesen küldd el a picsába, mert ezt a kedveskedő stílust veszi udvaroltatásnak (és sokszor egyébként valóban az, mert hízik a máj, ha érted, mire gondolok...).
Egyszóval a pasi elmebeteg, hajtsd el határozottan, mert bajba kerülsz. És legközelebb, ha egyedül vagy otthon, NE ENGEDD BE! Nem olvasol híreket, szerelemféltésből elkövetett baltával szétverésekről? Épp most volt valami ilyesmi. Ne komolytalankodd el, ez tényleg nem százas ez a csávó. (Hogy voltál képes komolyan járni vele, enm tűnt fel, hogy idióta?)

JOKKA21 2011.12.20. 08:33:15

Te választottad.Kellett a hejjespasee?Aki nem szépfijjú, nem menő, nem kigyúrt, nem gazdag, nincs jó autója, nincs nagy farka és nincs jó (kamu) dumája az nem jó nektek.Ex hejjespaseed és jelenlegi hejjespaseed boxoljon érted, dagadhatna a májad, hogy jó buxa vagy, ha a két hejjespasee boxolna érted.:D
Buta libák a nők sajnos.

fumerin 2011.12.20. 08:33:35

Ec, pec, kimehecc,
holnapután bejön ex....

Szerintem ha van férfid, akkor el kell neki mondanod ezeket. Még a leveleket is érdemes megmutatni.

Báááár, ahogy így olvaslak, nem tudom, hogy még mi mindent titkolhatsz a jelenlegi férfid előtt :D
Mert ezt nem érdemes és nem is értem meg.

A polcfúró 2011.12.20. 08:35:36

@eMJe: :D :D :D

@JOKKA21: Jól van, megmondtad a bölcset mára is! :)

mütyür 2011.12.20. 08:35:45

@Kytia: egyetértek. plusz kissé fura nekem, hogy pont akkor csönget be ex, amikor véletlen csaj egyedül van... nem biztos, hogy teljesen tiszta a lelkiismerete a levelezéssel kapcsolatban a poszternek:S

JOKKA21 2011.12.20. 08:36:46

@A polcfúró: Bizony, bár már egy órája akartam, csak nem tudtam valami hiba miatt.:D

JOKKA21 2011.12.20. 08:37:34

Ribike ne bíztasd az ex kant, ha nem akarsz tőle semmit.

fumerin 2011.12.20. 08:37:45

@mütyür: Nekem is az jött le, hogy a csaj valamit nagyon elhallgat, ami fontos lehet...
Tiszta lenne a lelkiismerete, akkor nem magyarázna félre és nem ide sírna, hanem a hapsijától kérne segítséget.

Kytia 2011.12.20. 08:39:57

@JOKKA21: "Aki nem szépfijjú, nem menő, nem kigyúrt, nem gazdag, nincs jó autója, nincs nagy farka és nincs jó (kamu) dumája az nem jó nektek."

Tehát összegezve a kérdés az, hogy megfelel-e az is, aki: csúnya, ciki, sovány vagy épp hájgép, csóró, trabanttal jár, kicsi a farka és szar a szövege? Őőőőő, várj, hadd gondolkodjak....nem.
Buta liba vagyok, jeeeejjeejjeeeee.:DDD

@mütyür: Jaja, minimum játszmagyanús a sztori. Tetszik neki, hogy majd meghalnak érte.

A polcfúró 2011.12.20. 08:41:33

A poszt annyira érdemtelen, h kár a szavakat áldozni rá.

Most, hogy visszatértem (tapsvihar) azért azt szögezzük le, hogy kellene egy "blogtali" mert kimaradtam a múltkori fényképküldözgetésből! Ígérem senki polcát nem fúrom fel (engedély nélkül)! :D

mütyür 2011.12.20. 08:42:07

@fumerin: igen. sztem _annyira_ nem lehet/ett elutasító (sz)ex-szel. tévedjek, de nekem alap, hogy 1. ex-leveleket azonnal, válaszadás nélkül törlök, 2. megbeszélem a pasimmal, hogy van egy lerázhatatlan alak.
főleg úgy, hogy még vannak közös barátaik... iszonyat pofáraesés lesz abból, ha a pasija mástól/máshogy tudja meg a történteket...

JOKKA21 2011.12.20. 08:42:26

@fumerin: Biztatta a faszit, beültette a remény hintába a kis suna és csodálkozik, hogy a tag dugni akarja.Lehet azért nem mondja el a kanjának(jelenleginek) mert nem akar balhét, vagy nem akarja, hogy az ex szépfijjút elverje a mostani bika, vagy fordítva, hogy a régi szépfijjú a mostani bakot.

JOKKA21 2011.12.20. 08:43:46

@Kytia: Ok, csak akkor ne sírjatok, hogy a férfiaknak a buta, beképzelt, felszínes, műmellű, póthajú, műkörmös, nyavalygó és pénzéhes modell picsák tetszenek.

fumerin 2011.12.20. 08:45:29

@mütyür: Én egyszerűen továbbítom az ijjen leveleket, meg gyakorlatilag jelszavamat ismeri a férfim, így bele is nézhet, válaszolhat. Ha nagyon durván tolja valaki, akkor általában nem én válaszolok, így bekussolnak :D

@JOKKA21: Kicsit jobban ismerem a nőket Nálad, ugye azé' nincs harag? :D

mütyür 2011.12.20. 08:46:01

@fumerin: LOL, nem rossz stratégia:D

JOKKA21 2011.12.20. 08:46:15

@fumerin: Maradjunk annyiban, hogy én is kiismertem őket és nincs harag.:) Lájkollak.:D

mütyür 2011.12.20. 08:49:31

"Szerencse, hogy a párom fél óra múlva állított csak be, nem akkor."
nekem itt vált teljesen érthetetlenné a dolog. hogyhogy SZERENCSE??? poszter, attól félsz, legközelebb a búrád fejeli le, de örülsz, hogy a pasid nem tud megvédeni?

fumerin 2011.12.20. 08:49:54

@mütyür: Így "keverés" senem lehetséges ;)

leonito77 2011.12.20. 08:50:30

Ha nem válaszolt volna a levelekre, nem tartana itt a dolog. De írt neki, biztosan válaszolt... adott egy kis kapaszkodót. A vége így lehet rendőrség, vagy újsághír is.

A leányzó nem játszik tiszta lapokkal. Ha úgy játszana a barátjának elmondta volna, a levelekre nem válaszolt volna és a pasi telefonjaira sem.

Szóval a poszternek tetszik a szitu nagyon..hogy rajonganak érte...

JOKKA21 2011.12.20. 08:50:42

@mütyür: Nem akart balhét a picsoá.Vagy az ex egy kétajtós szekrény, vagy a jelenlegi élete értelme.:D

mütyür 2011.12.20. 08:50:54

@fumerin: jól csináljátok. sztem:)

mütyür 2011.12.20. 08:52:37

@JOKKA21: vagy szimplán nem teljesen úgy van, ahogy mondja és feltételezi, a pasija nem hinné el, hogy nem biztatta az exet. a nembiztatást lehetne bizonyítani a levelekkel, de hát ugye azt sem mutatja meg a barátjának...

JOKKA21 2011.12.20. 08:53:12

Kytia csak akkor ne sírjatok, hogy a férfiaknak a buta, beképzelt, felszínes, műmellű, póthajú, műkörmös, nyavalygó és pénzéhes modell picsák tetszenek, ezt azzal módosítom, hogy még a szőke ribik is tetszenek.:D

2011.12.20. 08:54:42

@Kytia:
Ezeket a szavakat dövan adta tegnap a szájába.

JOKKA21 2011.12.20. 08:54:55

@mütyür: Ez is igaz lehet, lehet ribi a csaj és a kanja tudja, hogy a fél város dugta már a csajt, ezért nem bízik benne, ha úgy van, ahogy írja a sunci, akkor ártatlan, de nem kellett volna válaszolgatnia, mert az biztatás, 4-5 válasz nélküli levél után megunta volna a tag az írást.

indapass90210 2011.12.20. 08:55:03

A pitsának azt kellene csinálni, hogy van a rendőrségnek ilyen információs meg egyéb célokra vonatkozó emilcíme. Oda írnék egy emilt, hogy zaklatás, fenyegetés, garázdaság esetén milyen jogi lehetőségei vannak. Az ex cc-zve. Szerintem érteni fogja az üzenetet. Ha nem érti, akkor meg úgy kell a posztolónak, minek fekszik alá minden baromnak.

JOKKA21 2011.12.20. 08:55:40

@"Zsu": :D Még jó, hogy nem foglalkozol velem.

indapass90210 2011.12.20. 08:56:46

@Kytia: ha véletlenül elvennélek feleségül, akkor ilyen lesz a kertészünk!

mütyür 2011.12.20. 08:56:52

@JOKKA21: nem arról van szó, hogy a poszter ribi lenne. de ha én a pasi helyében utólag tudom meg a történteket, rohadtmód kiakadnék és biztos úgy érezném, hogy átvágott a csajom.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 08:58:09

Ja, legközelebb majd a falba fog öklözni. Húha!

NINCS BARÁTSÁG PASI ÉS NŐ KÖZÖTT!
Volt szerelem esetén se! Sőt! Pláne!

JOKKA21 2011.12.20. 08:59:42

@Dövan: "minek fekszik alá minden baromnak"
Mert felszínes liba, aki leszarja, hogy bunkó vagy agresszív a kan, csak legyen cukyfijú.

@mütyür: Én is úgy érezném és kivágnám a sunácskát.

JOKKA21 2011.12.20. 09:00:15

@Picicsibe a szexistennő: "NINCS BARÁTSÁG PASI ÉS NŐ KÖZÖTT!"
A nap igazsága!

indapass90210 2011.12.20. 09:00:45

@Picicsibe a szexistennő: de van. kb. 100-ból 1 esetben összejöhet :D

JOKKA21 2011.12.20. 09:01:21

@Picicsibe a szexistennő: "NINCS BARÁTSÁG PASI ÉS NŐ KÖZÖTT!"
A nap igazsága!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 09:02:09

@Dövan: Nem! :D

Csak ha a csaj leszbi, a fiú meg meleg! ;)

JOKKA21 2011.12.20. 09:02:18

Elnézést a duplázásért.:D

@Picicsibe a szexistennő: A nők nem barátkozásra valók, barátnak férfi jó vagy háziállat.:)

A polcfúró 2011.12.20. 09:02:48

@Picicsibe a szexistennő: "Lehet-e barátság férfi és nő között és ha igen, miért nem?" Karinthy

Csúcs és teljesen igaz! :)

indapass90210 2011.12.20. 09:02:51

@JOKKA21: amilyen frusztrált vagy, nem vennék rá mérget, hogy iőnként nem basznál le egy pofont az aktuális nődnek. A frusztrációd lassan túlmegy azon a határon, amit még dugással kezelni lehet. Faszveréssel meg már nyilvánvalóan nem...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 09:03:41

@JOKKA21: Így van! Írd be még sokat, hátha felfogja a nép! :))

Bár asszem nem... Mindig próbálkoznak. :)

fumerin 2011.12.20. 09:03:59

@Picicsibe a szexistennő:" NINCS BARÁTSÁG PASI ÉS NŐ KÖZÖTT!
Volt szerelem esetén se! Sőt! Pláne!"
Nálunk műxik, mondjuk bízni nem fogok ezek után benne (ex), de akármit kérek, vagy ő, meg tudjuk beszélni, és nevetni is tudunk együtt.
Ehhez intelligencia azé' nem árt, ha van. :)

JOKKA21 2011.12.20. 09:06:06

@Dövan: Nem ütném meg a ribit, már írtam, hogy csak szavakkal bántanám.Dugnék, ha lenne egy kis ribanc, aki dugna velem.:)

mütyür 2011.12.20. 09:06:10

@fumerin: meg az is, hogy már egyik se kívánja a másikat...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 09:06:26

@mütyür: Lehet felmérte, h az új pasi maradna alul a bunyóban. :))

Félti csak... :D

A polcfúró 2011.12.20. 09:06:42

@fumerin: Ez nem barátság, hanem max haverság... Aki a barátom, az a legnagyobb bizalmasom is egyben.

mütyür 2011.12.20. 09:06:56

@Picicsibe a szexistennő: akkor legalább a csaj iratkozzon be önvédelmi tanfolyamra:)

el333t 2011.12.20. 09:07:14

A sztori egyetlen kárvallottja a jelenlegi faszi.

Gondol egyet - hmmm, meglepem az asszonkát -, nem megy haza melóból, hanem elmegy virágot venni, lefürdeni a havernál, és átöltözik zorrónak. Persze a cica közben már nagyon aggódik. Aztán éjszaka hazaállít, egyik kezében virág, a másikkal felkeményíti magát szexnaciban a lakás előtt, kulcsot berakja a zárba, csöndben elfordítja, álló fasszal berúgja az ajtót, a csaj meg infarktust kap és még meg sem tudja magyarázni, miért nem akar dugni :)

2011.12.20. 09:07:52

@Dövan:
"@Kytia: ha véletlenül elvennélek feleségül, akkor ilyen lesz a kertészünk!"
Te szemét, megcsalsz? :P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 09:08:59

@JOKKA21: Egyszerűen nem mükszik. Ennyi...
Valaki mindig baszni akar! :)

fumerin 2011.12.20. 09:09:08

@mütyür: Esetemben nem csoda :D

@A polcfúró: Nos, elég sok információban bizalmasom is. Mondjuk aktuális férfi kérdéseimmel amúgy senem terhelnék még barátnőt sem.
És lehet furcsa, de az életem nem titok. Soha nincs titkom. Minek?

mütyür 2011.12.20. 09:09:39

@Picicsibe a szexistennő: akkor viszont kívánok nekik örök szerelmet:))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 09:10:44

@fumerin: Csak a srácok miatt működik. A gyerekekért az ember mindenre képes!

indapass90210 2011.12.20. 09:12:02

@JOKKA21: Hádde' Jokka, nem vagy kigyúrva, nem vagy különösebben okos, nem vagy hejjespasee, nincs nagy autód és pöcsöd (lásd tegnapi kommented), gáz a szöveged. +1: ráadásul nem akarsz az átlagosnál 1-2 fokkal csúnyácskább csajt.

A polcfúró 2011.12.20. 09:12:42

@fumerin: Oks, csak azt írtad, nem bízol már meg benne. A "bizalmasom" kifejezés nem azt jelenti számomra, h titkokat osztok meg vele...lehet az én fogalmaim nem jók...

indapass90210 2011.12.20. 09:12:51

@"Zsu": dehogy csallak. De végső esetben utána megmosom jól, és olyan, mintha új lenne! :D

JOKKA21 2011.12.20. 09:14:12

@Picicsibe a szexistennő: Meg nővel nem lehet olyanról beszélni, mint egy férfival.Meg gondolom Ti sem szívesen mesélnétek férfinak, hogy épp melyik hejjespasee jön be nektek, arra barátnő alkalmasabb, meg minket idegesít a sok hülyeség, ami a nőknek baj.:D

@mütyür: Mire a csaj eljutna olyan szintre, hogy megvédje magát egy faszitól az több év.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 09:15:13

@mütyür: Ámen!

Fájdalom, mennem kell!

Valaki tartsa a frontot a "NINCS BARÁTSÁG PASI ÉS NŐ KÖZÖTT!" témakörben!

Köszi, puszi, pá! ;))
Szép napot...

JOKKA21 2011.12.20. 09:15:41

@Dövan: Nőkhöz képest okos vagyok.Azok a férfiak sem okosak, akik jók a nőknek, legtöbb hejjespasee olyan buta, mint egy nő.:D

fumerin 2011.12.20. 09:16:27

@Picicsibe a szexistennő: Azért működik, mert nem volt szerelem, inkább hosszú barátság.
Nem voltam szerelmes típus :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 09:17:23

@JOKKA21: Szerintem tudnánk mi is jót dumálni. De meg akarnál dugni... Á, nem menne! :P

szingalunga 2011.12.20. 09:17:50

Szerintem már itt elszúrta a posztoló: "Nagyjából minden levelére azt írtam...". Ha tudod, hogy van miért tartanod tőle, és már nem akarsz újra összejönni vele, miért kell válaszolni?
Lehet, hogy én vagyok egy büdös bunkó, de érzelmi zsarolásra hajlamos ex szakítás utáni levelét nagy erőfeszítéssel ugyan, de válasz nélkül töröltem. Ismeretlen számról indított félrészeg telefonos megkereséseit fogcsikorgatva kinyomtam, mielőtt belementünk volna a témába. Mi értelme lett volna negédesen levelezgetni azután, hogy már személyesen megbeszéltük, vége? Így könnyebben továbbléptünk mindketten.

Boris the Bullet dodger 2011.12.20. 09:18:09

Én onnantól kezdve nem értem a posztot, hogy miért kellett egyáltalán válaszolni a retardnak.
A titkolózás főleg érthetetlen, hacsak a posztoló nem élvezi a szitut.

Brukk 2011.12.20. 09:18:46

Egy valami nem kerek: az exről úgy beszélsz, hogy "a barátom.."/jelen idő lsd.:"A barátom 31 éves"/ a mostaniről, meg "..egy új férfi .."
Akkor hogy van?

JOKKA21 2011.12.20. 09:19:57

@Picicsibe a szexistennő: Nem akarnálak, csak kényeztetnélek.:D

mütyür 2011.12.20. 09:20:16

@Brukk: höhhh, nem rossz meglátás!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 09:21:41

@fumerin: Jaaa. De a barátság nem működött, me' dugtatok. Most "működik" me' mást dug. Viszont lehet néha meghúzna még téged is!

Csak a srácok miatt tartjátok a kapcsolatot. Azé' működik.

(azt tom, h nem vagy szerelmes típus! az jó, akkor sok fájdalomtól megkíméled magad!)

A polcfúró 2011.12.20. 09:24:57

@Picicsibe a szexistennő: Mindenképp! :)

@JOKKA21: Pont ezen gondolkoztam, h mi lehet veled a baj, a gondolkodásodon kívül!? A "nőkhöz képest okos vagyok", az nem nagy dicsőség... Lehet h még ocsmány is vagy a hülye gondolkodásod mellé, ezért nem akarnak veled dugni... Komolyan kezd érdekelni a probléma pszichológiai szempontból! :D

2011.12.20. 09:29:44

posztolót már lehet ?

Hurri Kán 2011.12.20. 09:30:42

Kedves poszterin. Az ex biztos az ajtóra haragszik, és nem rád. :D

vernarancs 2011.12.20. 09:31:18

Egyertelmu, hogy meg kell mutatni a leveleket az uj csavonak. Sot az exnek meg kell irni, hogy minden levelet egyutt olvasgattok es jokat derultok rajta. Ettol idegesebb lesz, de abbahagyja az irkalast.

A polcfúró 2011.12.20. 09:32:41

@Boris the Bullet dodger: @szingalunga: És a többi és a többi(ek):

Miért kell azon kiakadni, h miért válaszolt, meg miért "titkolja"! Egyrészt nyilván azért írt neki vissza, h megmondja, ő nem akarja újra kezdeni, teljesen korrekt! (továbbiakat vitathatjuk)
Hogy miért nem mondta el a mostani pasinak? Én sem rohanok mindennel "apucihoz", aminek nincs jelentősége (amíg a lakáson meg nem jelent, nem volt) azzal nem terhelem, nagylány vagyok, tudom az ügyeimet intézni, kezelni.
Másfelől inkább az a kérdés, h miért nyitott egyáltalán ajtót? Asszem nem gondolkozik túl logikusan vagy következetesen a leányzó... Nekünk egyébként is sokkal könnyebb, így higgadtan, érzelmek nélkül átgondolni az egészet, mint benne lenni az ügy sodrásába...

m.gray 2011.12.20. 09:33:31

Fú, még az idők kezdete előtt, amikor anno kiraktam egy exemet, ő ütött bele ököllel az ajtófélfába a gardróbban, miközben pakolta kifelé az ottlevő cuccait. Akkor annyit mondtam neki, hogy van még annyi ideje eltűnni, amíg elszívok egy cigit, és ha még itt van, akkor hívom apámat (nekem nem volt akkor "másik férfi" - lol) aki pont akkorát tud ütni, mint amilyen morcosan kinéz. Mire elnyomtam a dekket, csukódott az ajtó.
Persze volt még utána levelezés, meg jajjbeszéljükmeg, dehát az annyira nem volt pálya, főleg ilyen kilépő után.

A polcfúró 2011.12.20. 09:34:27

@gyvy: :) Szijaaaaaa! :)
Jó meglátás egy hidegvérűtől! ;-)

Boris the Bullet dodger 2011.12.20. 09:40:10

@A polcfúró:
Gondolom, nem egyik napról a másikra hibbant meg.

És nekem sem az első válasszal van bajom, hanem ezzel: "Nagyjából minden levelére ugyanazt írtam...". Magyarul minden levelére válaszolgatott.

fumerin 2011.12.20. 09:40:51

@Picicsibe a szexistennő: Nem kizárt, miután még máig is hoz nekem sört :D

mütyür 2011.12.20. 09:41:01

@A polcfúró: egyszer, azaz egyszer lehet visszaírni, nincs ezzel gond. de ha koptatás után még mindig nyomul az ex, közös barátaiknak hazugságokat ad be, szted úgy néz ki, hogy a csaj egyedül tudja kezelni a helyzetet??

JOKKA21 2011.12.20. 09:44:50

@m.gray: Bátor hejjespaseed lehetett, ha parázott faterodtól.

@A polcfúró: Igen ocsmány vagyok, csak a lelkem szép.:D

pretty kitty 2011.12.20. 09:47:24

@JOKKA21: "Aki nem szépfijjú, nem menő, nem kigyúrt, nem gazdag, nincs jó autója, nincs nagy farka és nincs jó (kamu) dumája az nem jó nektek."

LOL, pelce h nem jo. Megisz mit kezdenenk velee?

Kytia 2011.12.20. 09:47:38

@JOKKA21: Mert szerinted azért ezek a nők tetszenek nekik, mert nekünk meg a helyes férfiak??? Mellesleg ez nem igaz, ezek a tulajdonságok nem tetszenek a férfiaknak, legfeljebb egy közülük: "...modell picsák...". Az összes többi, amit elsoroltál, negatívnak számít, legfeljebb benyelik a szépségért cserébe.

De van egy ajánlatom. Van nekem egy csodálatos barátnőm. Egyáltalán nem ostoba liba, nagyon is értelmes, mélyérzésű, végtelenül kedves és minden vágya, hogy végre megtalálja és boldoggá tehesse élete párját. A gond csak az, hogy a férfiakat nem érdekli, érthetetlen okokból, viszont úgy érzem, benned megtalálhatná végre a herceget, akit keres, mert te elutasítod a felszínes párválasztást, csakis a Valódi Értékekre koncentrálsz.
Képet mellékelem: www.ize.hu/_files/pics/00014/00014523.jpg

Jelezz, ha kell a telefonszáma és előre is sok boldogságot kívánok.

HankyMoody 2011.12.20. 09:48:43

Isteni érzés látni, hogy ma nincs itt JOKKA21!
(Tegnap ugye bekapcsoltam a vizuális ignore-t.)

Azt, hogy már csak holnap dolgozom idén, és akkor is csak fél napot, mondta-e már ma valaki?! ;)

m.gray 2011.12.20. 09:49:10

@JOKKA21: tőle te is félnél :DDD

Amúgy mélyen egyetértek azokkal akik azt kérdezik, hogy miért nem szólt az új fickójának... Az is szép kapcsolat lehet, hogyha nem az az első, és alap reakció, hogy elmondja, megbeszélik, és adott esetben segítséget kér...

Kytia 2011.12.20. 09:49:16

@"Zsu": Hogy értve ő adta?

@Dövan: Ha elveszel, te dönthetsz a szőnyeg és a függöny színéről és én választom a kertészt, mit szólsz?:D

Boris the Bullet dodger 2011.12.20. 09:49:28

@mütyür:
Az egy dolog, hogy a helyzetet nem tudja kezelni, de tulajdonképpen aktív levelezést folytat az ex-szel. Ha én lennék az új pasi és a fülembe jutna, valószínűleg megkérdezném hogy na de miért volt szükség erre? És onnantól nehéz kimagyarázni.

JOKKA21 2011.12.20. 09:52:10

@Kytia: Köszi, ha lesz esküvő ugye eljössz?:)
A műmell(nagy) minden férfinak bejön, aki azt mondja, hogy a deszkamellű nőkre bukik annak egészségére, de a legtöbb férfi inkább lenne egy csöcsössel, mint egy deszka csajjal, szerintem.:) Engem nem zavarna, hogy felszínesek vagytok, ha nem hallanám mindig a kamu dumákat, hogy nektek számítanak az értékek, a belső, a kisugárzás és egyéb ilyen faszságok.

JOKKA21 2011.12.20. 09:53:09

@m.gray: Tőled jobban a Grész Klinikás csaj vagy.:D
Látom Henki Múdi ma sem bírta ki, hogy ne szóljon be nekem.:D
Ubulkáért és a klónért aggódom, adjatok életjelet srácok!

Kytia 2011.12.20. 09:53:11

@"Zsu": Neki te leszel a szeretője, nekem meg a kertész.:) A házasságunk pedig csak érdekházasság lesz, tökéletes ez így.
egyébként nem kertészt, hanem személyi edzőt kérnék szeretőnek, ha lehet.:)

JOKKA21 2011.12.20. 09:55:28

@m.gray: Ha a Gérsz klinikás csaj vagy.

szingalunga 2011.12.20. 09:55:58

@A polcfúró: Ahogy mütyür is írta, egyszeri válasz még oké. Bár tartom a véleményem, hogy van, akinek még az is sok, mert hamis reményt kelt feleslegesen. De a hosszas levelezgetést, még ha kedvesen koptatós volt is, simán vehette úgy az ex (főleg, ha eléggé be volt gőzölve), hogy mást mond, és mást gondol a csaj: ha mindig válaszol, még biztos foglalkoztatja, és innen már csak egy lépés az a gondolat, hogy van még esélye.

Bár ez mind csak fikció, :) ami azon a feltételezésen alapul, hogy nem teljesen komplett az ex (az ajtóberugdosás miatt gondolom, hogy nem az). Ha normális lenne, simán működhetne, amit te mondasz.

m.gray 2011.12.20. 09:56:12

@Kytia: Nem, csak szimplán megkattant. Ő úgy gondolta, hogy jó ötlet felmondani a semmibe és nekiállni önmegvalósítani (bőven 30+-os volt akkor), mindemellett nálam csövezni és úgy gondolni, hogy az ott egy ingyen-iroda, ingyen-szálloda és ingyenétterem egyben, plusz jó ötlet engem baszogatni, hogy munka+suli mellett van pofám kimenni a Szigetre. Relatíve türelmes voltam, de amikor láttam, hogy esélyem sincs meggyőzni arról, hogy ESETLEG csinálhatná EGY PICIT másképp, akkor egy vidám szombat délelőtt mondtam neki, hogy nem haragszom, de most csomagoljon. Ő meg felszívta magát. :)

mütyür 2011.12.20. 09:59:07

@Boris the Bullet dodger: én is ezt mondtam. a csaj nagyon pofára fog esni és sztem meg is fogja érdemelni.

m.gray 2011.12.20. 10:00:23

@JOKKA21: max csak szeretnék az lenni :)

Boris the Bullet dodger 2011.12.20. 10:00:33

@mütyür:
Ugyan, még mindig ott lesz neki ez az önjelölt chuck norris :)

JOKKA21 2011.12.20. 10:01:05

@m.gray: Abban volt egy jó szőke csaj.:)

Αphelion 2011.12.20. 10:01:46

@Picicsibe a szexistennő: "NINCS BARÁTSÁG PASI ÉS NŐ KÖZÖTT!"

Nekem rengeteg ilyen baratsagom volt, ill. van ;)

2011.12.20. 10:02:02

@Kytia:
Tegnap ő adta Jokka szájába azt, hogy kigyúrt, vagy jól kinéző, vagy pénzes, vagy jó szövegű stb stb Az ő hibája, hogy Jokka méginkább megkattant

Köszi, de a szerető szerepkört nem vállalom. Meghagyom neked @Dövan: -t, viheted. De ne feledd, a pénztártól való távozás után reklamálni nem lehet, pénzt vissza nem adunk, és ingyen se vesszük vissza az árut. :)

JOKKA21 2011.12.20. 10:03:25

@Kytia: Ha választhatnék egy buta picsa(Nevezzük mondjuk Annácskának) és egy átlagos csaj közül(nevezzük mondjuk Mekiben Melózó Marcsinak) akkor utóbbit választanám, mert az előbbihez nem lenne elég pénzem.:D

JOKKA21 2011.12.20. 10:04:12

@"Zsu": Nem az ő hibája és igaza van, de írtam előtte is ezeket, mielőtt a "számba adta" volna.

Hurri Kán 2011.12.20. 10:06:52

Kinek rúghatom szét az ajtaját?

JOKKA21 2011.12.20. 10:08:00

Buta picsa alatt a modell, hostess, celeb és egyéb ilyen ribanc életű sunákat értettem.

JOKKA21 2011.12.20. 10:09:29

@Aphelion: Dehogy van, csak azért jópofiznak veled, mert dugnának.Meg azért, mert jó buxa vagy(ha igaz, amit magadról állítasz).

JOKKA21 2011.12.20. 10:11:51

Azzal van még tele a tököm, ha jópofiznak a sunák, akik amúgy szórakozóhelyen elküldenének a picsába, csak azért, mert az a dolguk(hostess, pincérnő, eladó vagy szórólap osztó).

fumerin 2011.12.20. 10:12:04

@gyvy: Gyere! :D
Csak ki ne nyissam, imádkozz! :D

Hurri Kán 2011.12.20. 10:13:04

@fumerin:
Pedig jobb szeretek nyitott kapukat döngetni. :DDD

fumerin 2011.12.20. 10:16:09

@gyvy: Elég szomorú, hogy Neked a zár nem elég és a kapukat preferálod :P

Αphelion 2011.12.20. 10:17:22

@JOKKA21: Az tenyleg valoszinu hogy egy rondabb csajjal kevesbe szivesen baratkoznanak, de azokkal a csajok se szivesen baratkoznak

Hurri Kán 2011.12.20. 10:17:51

@fumerin:
Könnyebb a kapuval boldogulni, ha rájövök a zár nyitjára. :D

dr. gernika 2011.12.20. 10:18:00

@JOKKA21: Ez tuti, hogy nem hejjespasee.

fumerin 2011.12.20. 10:19:08

@gyvy: Vigyázzzz, csak bele ne törd! :D

ST83 2011.12.20. 10:19:44

Kedves Poszterina!

29 eves lanyokkal meg lehet tenni ezt. Aki mar felnott az megoldja. Ha nem akarsz visszamenni, amit a tortentek fenyeben remelem nem is fontolgatsz, akkor le kell razni az embert. Ugy tunik neki vmiert nem sikerult tovabb lepnie.

Uj parodra pedig nem vet tul jo fenyt, hogy vmiert ot kihagyod ebbol a dologbol, pedig illene tudnia, hogy van egy zaklatod. Megis mit akarsz tenni? Megvarni mig megut az ex? Mimum beszelj a paroddal. Ha sokat fenyegtozik, akkor pedig jelentsd fol.

Hurri Kán 2011.12.20. 10:21:02

@fumerin:
Nem fogom. Megfelelően használom a kulcsot, akkor nem tud beletörni. :D

JOKKA21 2011.12.20. 10:21:53

@gernika: Akkor kigyúrt, vagy gazdag, vagy jó dumás.Vagy rosszfijjú.

@Aphelion: Tudom, velem sem barátkoznak a felszínes buta tyúkok, nem mintha igényelném.:D

fumerin 2011.12.20. 10:22:52

@gyvy: Ehhez még a zár is hozzá tudna szólni, de inkább nem :D

dr. gernika 2011.12.20. 10:23:24

@JOKKA21: Egyik se, mert azok fél év alatt találtak volna mást, de minimum feldolgozzák a szitut.
Ez a nyomorult viszont kétségbeesetten kapar azután a nő után, aki már egyszer bizonyítottan ráfanyalodott.

Hurri Kán 2011.12.20. 10:25:02

@fumerin:
A nyikorgásból nem úgy tűnt, hogy panaszkodni akarna. :DDD

JOKKA21 2011.12.20. 10:25:22

@gernika: Akkor meg hülye, hogy fut a ribike után, aki leszarja(vagy csak hülyíti).

indapass90210 2011.12.20. 10:25:34

@Kytia: oké, de bekamerázom a lakást, hátha egy nap híres leszel és el tudom adni a szexvideód!

dr. gernika 2011.12.20. 10:27:19

@JOKKA21: Hülyének hülye, az nem volt kérdés.

J0KKA21 2011.12.20. 10:28:28

@A polcfúró: Az a baj, hogy akkora az IQ-m, mint a farkam centiméterben. Tegnap megírtam az infót, de azért segítek: 12.

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 10:28:42

Ez kell a nőnek! Egy kemény, karakán, kitartó, határozott férfi. :)

JOKKA21 2011.12.20. 10:29:02

@gernika: Ez a poszt is jó példa rá, hogy a szerelem és a nők meghülyítik az embert.

indapass90210 2011.12.20. 10:32:13

@"Zsu": szerintem a nyakadon maradok, mert nem biztos, hogy Kytiával meg tudunk egyezni a kertész személyében. Mert én Jokkára gondoltam, ő meg nem tudom kire, de látatlanban sem tudjuk megfizetni :D

dr. gernika 2011.12.20. 10:34:57

@JOKKA21: A szerelem öl, butít és nyomorba dönt, ez egy uniszex tény.
De jelen poszt nem azt példázza, hogy a posztsrác szerelmes, hiszen fél éve elfogadta a szakítás tényét, hanem hogy a végtelenségig szerencsétlen. És mikor már kétségbeesett, hogy nem talál magának másik sunát, a _szerinte_ legkisebb ellenállás irányába mozdul, azaz az exnő felé, aki már egyszer megállt neki. Velem is próbálták ezt többen, többször eljátszani, ráfaragtak persze.

JOKKA21 2011.12.20. 10:35:27

@Dövan: Ha Kytiát kényeztethetem, akkor ingyen leszek a kertészetek.:D

indapass90210 2011.12.20. 10:36:13

@J0KKA21: áruld már el, hogy miért jó neked ha 12 centis fasszal reklámozod magad? Mond legalább azt, hogy 14, az egy gondolom átlagos méret, és a ha véletlenül valaki rád fanyalodik (ami amúgy itt kizárt) úgysem biztos, hogy észreveszi a különbséget.

J0KKA21 2011.12.20. 10:36:17

@JOKKA21: Ez igaz, de a te hülyeséged forrásai közül ezt a kettőt azonnali jelleggel ki is zárhatjuk... ;)

JOKKA21 2011.12.20. 10:36:46

@gernika: Mindig az kell, amit(akit) nem kaphatunk meg.Azt kellett volna kamuzza a srác, hogy nem tud a csaj nélkül élni és neki ő az igazi.

Αphelion 2011.12.20. 10:37:29

@A polcfúró: "Ez nem barátság, hanem max haverság... Aki a barátom, az a legnagyobb bizalmasom is egyben."

Hat erdekesen gondolkodsz. Nalam a barat meg haver kb. szinonimak ... sot inkabb a haver a kozelebbi a ketto kozul. Legnagyobb bizalmasod meg nem lehet sok, egy vagy max par, de mindegy, tegyuk fel h akkor a *legjobb* barataidrol van szo -- ezek kozott miert ne lehetne ellenkezo nemu? Idealis esetben a parod is a legjobb barataid kozott van, ha nem akkor az eleg komolytalan kapcsi sztem...

Rebelde 2011.12.20. 10:38:20

b+, ilyet leírni Jokka, hogy a nőknél(mindnél) okosabb vagy?! lol az eddigi teljesítményed alapján szerintem egy 3 lábú fejőszék hamarabb lesz az MTA rendes tagja, mint te bármikor...

legalább gondolkodnál!? de nem...

JOKKA21 2011.12.20. 10:39:15

@Dövan: Kamuzzak, hogy 30 centi, ahogy itt szokás?:D Még jó, hogy nem itt akarom megtalálni életem megkeserítőjét.:)

@J0KKA21: Hű inasom, örülök, hogy előkerültél, aggódtam érted.Már csak Ubulka hiányzik.:D Zárd ki, majd rábaszol egy sunával.:D

2011.12.20. 10:39:49

@Dövan:
@Kytia: ezalá nem adja szerintem:
neelo.blogg.se/images/2011/jesse_metcalfe11_130955871.jpg

Nemnem, az én nyakamon ugyan nem maradsz. Szerinted kellesz azután hogy mást akartál elvenni? Ne álmodozz. Kukáztalak! :P

HankyMoody 2011.12.20. 10:40:11

@Rebelde: "3 lábú fejőszék"

LOL. Ezt ma nehéz lesz überelni! :D

JOKKA21 2011.12.20. 10:40:23

@Rebelde: Való világot nézed-e?Ha azt mondod, hogy azok a nők okosabbak nálam, dobok egy triplaszaltót.:D Meg a sok buta liba, akikbe utcán botlik az ember.

JOKKA21 2011.12.20. 10:41:30

@"Zsu": Ilyen selymek jók nektek csak.:D Köszi, hogy bizonyítod, amiket írok.:)

J0KKA21 2011.12.20. 10:46:02

@JOKKA21: Hülye kérdés, ilyen baromságokat csak te nézel. Az a baj, a te mikron-térfogatú agyadban az tudatosult, hogy ez a valóság, amit ott látsz.

Ha lehetne kérni, a tippmixen nyert 200 forintodat ne net- és TV előfizetésre költsd, és akkor talán megszabadulunk tőled, plusz halvány esélyed lesz rá, hogy ne legyél még hülyébb.

JOKKA21 2011.12.20. 10:46:54

@J0KKA21: Hű inasom hozz egy sört.:D

Muha 2011.12.20. 10:47:31

@Dövan: Nekem is tizenket centi.
Felbe hajtva!

:)

Rebelde 2011.12.20. 10:47:47

@JOKKA21:

te elvesztél az értelem számára, évekkel ezelőtt

remélem a barátaid azért elviselnek, bár ha egy normálisabb akadna köztük már szólt volna, hogy ne tedd magad köznevetség tárgyává

JOKKA21 2011.12.20. 10:48:46

@J0KKA21: Nem szabadulsz meg tőlem inasom, majd egyszer talán felszabadítalak, ha jó leszel és megérdemled.:D Te biztos szépirodalmat olvasol TV nézés helyett.:D Majd rád költöm(kapsz belőle finom csontot az lesz a jutalomfaaltod).:D

JOKKA21 2011.12.20. 10:49:46

@Rebelde: Elhiszem, hogy szar érzés a nőkről az igazat olvasni, főleg nőként, de ez nem az én hibám, hogy ilyenek a nők.:)

Nebameg 2011.12.20. 10:51:23

Belerúgott az ajtóba?? Nem csoda, h poszt lett belőle!

indapass90210 2011.12.20. 10:53:21

@JOKKA21: Zsu azt üzeni, hogy ne címezz neki semmit, hanem vedd észre, hogy nem válaszol neked. Ezt elbasztad.

JOKKA21 2011.12.20. 10:53:55

@Dövan: A troll klónnak(JoKKA21 kis o-val) nem kell oszd, hogy a nők milyen rendesek, ő nem utálja őket(11évesen még biztos nem voltak vele gecik a nők, mert aranyos kisgyereknek tartják a tanár nénik és az osztálytársai).:DDD

JOKKA21 2011.12.20. 10:54:31

@Dövan: Akkor rólam se írogasson.Üzeni.Ovi.:D

indapass90210 2011.12.20. 10:54:51

@Muha: hát erről én nem tudok hasonlóan nyilatkozni, mert amikor mérni szoktam, akkor nem tudom félbe hajtani, amikor meg félbe tudom hajtani, akkor meg nem szoktam mérni :D

Hurri Kán 2011.12.20. 10:55:45

@Muha:
Hű... melyik felét hajtod félbe, hogy akkora legyen? :D

indapass90210 2011.12.20. 10:56:17

@JOKKA21: tőled tudja a másik troll is, hogy mennyi az annyi, tehát végeredményben neked szól :D

JOKKA21 2011.12.20. 10:57:09

@Dövan: Jó, én csak szóltam.:)

Muha 2011.12.20. 10:59:55

@Dövan: Bevallom en is ugy csinaltam, hogy raraktam egy papirlapot, nagyon ovatosan elvagtam a vegenel, felbe hajtottam, es azt mertem le.

:)

@gyvy: Az elulso felet. A hatsot is lehet csak bonyolult. :)

Hurri Kán 2011.12.20. 11:00:55

@Muha:
Hája. Nem mondom, ilyenkor örülök, hogy kicsi, eccerűbb mérni, máskor meg nem, de hát majd kialakul. VAgy máá nem. :DDD

indapass90210 2011.12.20. 11:01:50

Jokka, most láttam a dán meg norvég ribis videódat. Felejthetetlen!

Αphelion 2011.12.20. 11:02:19

@JOKKA21: "Nőkhöz képest okos vagyok."

En meg ferfiakhoz kepest szereny vagyok...

JOKKA21 2011.12.20. 11:03:35

@Aphelion: Melyik férfi nem szerény?Jó ilyen Ubulkákat leszámítva.

Muha 2011.12.20. 11:05:19

@Dövan: Enisenis szeretnem.
Lehet?

Αphelion 2011.12.20. 11:05:22

@JOKKA21: Nem tudom, a lenyeg az volt h en is pont annyira vagyok szereny amennyire te okos vagy.

JOKKA21 2011.12.20. 11:05:50

@J0KKA21: Na mi van inastanoncom?Ennyi voltál?:D Nem szórakoztat most Ubulka, neked kéne valami jó produkciót előadni.:D

indapass90210 2011.12.20. 11:06:51

@JOKKA21: Ubulka is jobbára már csak veled geciskedik, mert rájött, hogy ha mindenkit letámad akkor megátkoztatjuk egy sámánnal és csúnyán szájbaveri egy lengőajtó....

JOKKA21 2011.12.20. 11:07:31

@Aphelion: Arra gondoltál, hogy fordítottan arányosan ugye?:)

ST83 2011.12.20. 11:08:20

@JOKKA21: Te Jokka! Tegnap nem volt idom megkerdezni Toled, hogy ha nincs csajod, fozni nem tudsz es szerinted a no dolga, hogy fozzon, mosson, takaritson, akkor mit eszel? Mert ugye venni csoro vagy.

Masreszt, ha ennyire lenezed a noket, akkor miert szolgalatod ki magad pl. azzal, hogy azt hiszed a mosogep az vmi krem, mert meg eletedben nem hasznalta. Csak erdeklodom.

Ja es ha eluldozod Zsut, rad uldok vmi virust. Csak szoltam.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.12.20. 11:08:39

Ha egy kapcsolat menthető, meg kell menteni, ha nem el kell engedni!

A Kedves Vezető - Orbán bóvli Viktor - /és Kim Dzsongil /egyszerre a Felsőbbrendű Ember, a Bölcs Vezető, a Főparancsnok, a Nép Atyja, a Nemzet Sorsa, Szeretett Apa, Szeretett és Tisztelt Tábornok, a Szocializmus Napkorongja, a XXI. század vezetője, a Mennyből Alászálló Nagyszerű Ember, Sebezhetetlen és Mindig Győzedelmes Tábornok, Megmentő és végül a Forradalmi Testvéri Szeretet Legmagasabb Megtestesülése.

És egy büdös bunkó, akit azonnal el kell zavarni!

www.youtube.com/watch?v=-4-IzpcFhbU

JOKKA21 2011.12.20. 11:08:43

@Dövan: Ne üldözd el a legjobb bohócom, szegényre a szívbajt hoztad, hogy megkeresed és elbeszélgetsz vele az élet nagy dolgairól, el is tűnt pár napra, lehet valaki megint fenyítette.:)

2011.12.20. 11:11:23

@ST83:
Nincs értelme kommentelni, mert minden körülötte forog. :) Én inkább zenélek és videozok. Jah és privátban társalgok. :)

J0KKA21 2011.12.20. 11:13:18

@JOKKA21: Nem mindenki veri egész nap az 1,2cm-es faszát az internet előtt, mint Te.

Egyeseknek van munkájuk, van jövedelmük, van autójuk, van egzisztenciájuk, pedig nem is hejjespasee-k, de mégis van párjuk, mert az előbb említett dolgok önbizalmat adnak, amit többre értékelnek a nők, mint a külsőt.

Na ezt rakd össze bubi!

JOKKA21 2011.12.20. 11:13:51

@ST83: Nem üldözöm el, nem foglalkoznék vele, csak, ha leszar, akkor ne írogasson már rólam.Nem tudom mi baja, nem bántottam, hónapokig nem volt baja, hogy fikázom a nőket, tegnap baja lett.Műhisztinek tartom ezt.Nem tanulok meg főzni sem mosni, mindkét dolog a nők dolga.Én meg rád küldök 5 nőt 5 anyóssal(bár az lehet nagy geciség lenne).

@Dövan: Velem nem geciskedik, inkább szórakoztat.Karácsonyra bohóc sapkát kap tőlem és krumpliorrot.

Muha 2011.12.20. 11:15:02

@gyvy: Igazsag szerint nem arra valo hogy mericskeld!
:)

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 11:15:05

uh de rég voltam itt :S, nem is tudom mit kell csinálni :D, azt viszont tudom, hogy ismerem a srácot akiről ír a poszterina :-) és a srác nem csak aznap este volt ittas ;-). húúúúú de sokat tudnék mesélni a srácról... :D

De már csak 4 nap karácsonyig!!!!!!!!

JOKKA21 2011.12.20. 11:15:53

@J0KKA21: Menő vagy, mert valami irodában vered, csak a főnök meg ne tudja.:D
"önbizalmat adnak, amit többre értékelnek a nők, mint a külsőt."
Ezt ugye poénból írtad?Ha igen, akkor jó poén volt.:) Lehetsz bármilyen kedves, önbizalomtól duzzadó, ha nem vagy hejjespasee leszarnak a nők(akik válogathatnak).

Αphelion 2011.12.20. 11:15:56

@JOKKA21: Arra gondoltam h a szenilis dednagyanyam fel liter palinka utan ertelmesebben tud gondolkodni nalad

JOKKA21 2011.12.20. 11:17:03

@( o_o ): Ilyen hülye picsát nem csoda, ha nem visel el józanul a tag.Jó csaj a csaj?

JOKKA21 2011.12.20. 11:19:24

@Aphelion: Most jól megmondtad a magadét.:D Még pár ilyen beszólás és menő suncika leszel itt.:D Nő vagy, csak nő.:)

Hurri Kán 2011.12.20. 11:20:02

@Muha:
Hú. Mire való? Még senki se nem mondta el sose nekem. :D

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 11:21:58

"Elkezdett szerelmesleveleket írni, hogy kezdjük újra, megváltozott stb"
Tényleg megváltozott, most már sokkal agresszívabb :D

„Legközelebb nem az ajtóba fog rúgni”.
Jaj olyan kíváncsi vagyok, hogy hova :D

"Szerencse, hogy a párom fél óra múlva állított csak be, nem akkor"
Ez miért is szerencse? én örültem volna, ha a párom jelen van amikor az exem zaklat,1. akkor majd ő elrendezi a dolgokat 2. nem tud bevádolni azzal,hogy csalom. szerintem posztoló, te még érzel iránta valamit, de egy ilyen állatot hogy lehet szeretni????

Más:
Rihanna only girl (mert mi mind azok szeretnénk lenni :-))
www.youtube.com/watch?v=pa14VNsdSYM

ST83 2011.12.20. 11:22:15

@gyvy: Te meg sosem pisiltel be?

J0KKA21 2011.12.20. 11:22:54

@JOKKA21: Biztos megint igazad van! :)

Muha 2011.12.20. 11:23:28

@gyvy: A kisfiuk asziszik pisilesre.
Az oregek meg tudjak.

Szerinted?

ST83 2011.12.20. 11:25:07

@Muha: Vaazz, oreg vagyok, mert en tudtam a valaszt.

Muha 2011.12.20. 11:26:20

@ST83: Sajnalom, hogy tolem kellett megtudnod.

:)

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 11:26:22

@JOKKA21: a csajt nem ismerem, csak a tagot (legalább is szerintem :-))
de biztos jó csaj, ha 1. én nem tudtam überelni :D
2. miatta képes volt hazavágni magát a tag olyan szinten,hogy...

Kytia 2011.12.20. 11:26:35

@JOKKA21: A NAGY mell általában bejövős (bár erre is van ellenpélda), de a MŰ csak abban az esetben, ha az eredeti túlságosan kicsi lenne. Amúgy elég sok pasi hány a szilikon melltől. Már magától a ténytől is. Más meg arra gerjed, mert picsássá teszi a nőt a szemében és az bejön neki. Tök változó.
Miért ne számítanának a belső értékek és a kisugárzás? HA alapból amúgy tetszik a fickó. Ha ocsmány, tőlem lehet akármilyen okos, nem lesz ingerenciám megcsókolni és gondolom, ezzel nemtől függetlenül mindenki így van. Biológia. Ideje lenne elfogadni, mert ezen hőzöngeni eléggé időpazarlás. Meg aztán hiába kritizálja az ember a másikat, hogy felszínes, ha ő maga ugyanolyan szempontok szerint választja meg, ki tetszik, nembdebár.

@m.gray: Cool.:)))

@"Zsu": Ezek szerint fizetni kell érte? Milyen világban élünk már, hogy egy férj pénzbe kerül?!?:DDD

@Dövan: Helyeshelyes! Én meg kitálalok bosszúból a lapoknak és elpanaszolom viszontagságos házasságunk minden apró részletét és így még plusz egy valag pénzt csinálunk.:)) Menni fog ez, mint a karikacsapás.:))

JOKKA21 2011.12.20. 11:27:29

@ST83: Ha úgy állsz hozzá a nőkhöz, hogy rendesek és aranyosak, akkor nagyon csúnyán rá fogsz velük fázni, de nem kívánom.

@J0KKA21: Á, nekem nem lehet igazam, csak nektek a fórum bölcseinek.:)

Hurri Kán 2011.12.20. 11:28:00

@ST83:
Nem tudom. Még pelenkáznak, nem vagyok szobatiszta. :D

@Muha:
Hát ettől se nem lettem okosabb. :D

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 11:29:15

@Dec. 23-án a Parlamenthez, "itt az idő"!: majd pont 23-án ott b@szom a rezet, így is elég időmet elrabolja ez az ország! :-)

Ja és a köztistviselőket kéretik nem megdobálni! nem ők a rossz fiúk :-)

J0KKA21 2011.12.20. 11:29:31

@JOKKA21: BRÉKING! JOKKA21 először írt helytálló dolgot!

Kytia 2011.12.20. 11:30:07

@JOKKA21: ..."mert az előbbihez nem lenne elég pénzem"...

Itt a lényeg. Nem a nemes lelked miatt választanád Marcsit, ez ebből a kommntből (is) nyilvánvalóvá vált.:)
Mondjuk hogy Annácskát hozod példának...

@"Zsu": :DDD

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 11:30:50

"..de biztos jó csaj, ha 1. én nem tudtam überelni :D.."

The Ultimate Leveling Experience.

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 11:31:19

@J0KKA21: "Egyeseknek van munkájuk, van jövedelmük, van autójuk, van egzisztenciájuk, pedig nem is hejjespasee-k, de mégis van párjuk, mert az előbb említett dolgok önbizalmat adnak, amit többre értékelnek a nők, mint a külsőt."

Ez úgy ahogy van baromság...

JOKKA21 2011.12.20. 11:31:22

@Kytia: De nekem tetszik olyan is, aki nem cukycyca.Persze nem is olyan, mint akit linkeltél.:D Nem szeretem a műnőket, de nincs baj a szilikonnal, sok ribancnak amúgy az önbizalma miatt kell, sznob suncikámnak is szilikon csöcse van.

@( o_o ): Egy ribi nő sem ér annyit, hogy szenvedjünk miatta.Tag helyében téged választottalak volna(mondom ezt úgy, hogy nem tudom hogy nézel ki és hány éves vagy).Másik muffról is csak a korát és hogy szeret szenvedni.:D

Kytia 2011.12.20. 11:32:23

@Dec. 23-án a Parlamenthez, "itt az idő"!: Kedvenc számom.:)
Nem lesz elzavarva, csak túl későn.:(

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 11:33:49

@JOKKA21: 52 vagyok és a fogsorom már kissé hiányos, de a hajam még selymes és majdnem szőke (azaz ősz) :D Viszont van lakásom sok pénzem, szóval szerintem is engem kellett volna választania :D
Egy ribi tényleg nem éri meg a szenvedést, de egy igazi nő... :)

JOKKA21 2011.12.20. 11:34:45

@Kytia: Buta libára nem jó példa?:D Egy olyan picsa csak nem csalna meg, aki nem válogathat, bár a nőket ismerve megtenné az is.Hűség hiányzik a nőkből..

@( o_o ): Ne mondj ilyet szegény klónomnak.Ne rombold le az illúzióját, hogy ő milyen faszagyerek.:D

@J0KKA21: Látod, vas tyúk is talál szeget.:D Vagy vak, szemet.:D

JOKKA21 2011.12.20. 11:36:57

@( o_o ): Akkor jó leszel nekem, milfeket is szeretem.:D Pénzed nem kell, nekem elég, ha nem halunk éhen és jó bablevest főzöl.:D

indapass90210 2011.12.20. 11:37:21

@Muha: csak ha nem olvasol emilt.

Muha 2011.12.20. 11:38:43

@Dövan: Ahhha.
Biztos arra irtal amit nem olvasok.

Node majd most kivetelt teszek.

:)

JOKKA21 2011.12.20. 11:40:26

@Dövan: Van annál jobb videó, amin csajozom bebaszva.:D Jó kis dumákat nyomtam, de az csak a gépemen van.:D

Hurri Kán 2011.12.20. 11:41:08

@Kytia:
Tudod. Nincs ingyenebéd. :D

indapass90210 2011.12.20. 11:43:01

@JOKKA21: szerintem azt már nem kellene feltölteni. Amennyit itt reklámoztad magad, nem lesz értelmes nő aki szóbaáll veled. Pedig feltehetőleg nem lenne veled semmi baj, ha nem viselkednél ostobán ...

J0KKA21 2011.12.20. 11:43:04

@JOKKA21: LOL. A "JOKKA21" és a "csajozás" szavak úgy hangzanak egy mondatban, mint a "Ferrari" meg a "tepertő".

JOKKA21 2011.12.20. 11:44:55

@Dövan: Nem töltöm fel.:D Tökmindegy a viselkedés, aki nem hejjespasee azt leszarják.Lehetnék bármilyen kedves velük pont leszarnák, sőt, aki kedves velük azt szarják le a legjobban.

Kytia 2011.12.20. 11:45:11

@JOKKA21: "De nekem tetszik olyan is, aki nem cukycyca."

Neeeeeeeeeeeeeee. Döbbenettől el is akadt a szavam.:D Elhiszed nekem is, hogy tetszik, olyan, aki csak simán helyes, nem hiperszuperheklyes, vagy akár mások szemében nem is helyes, csak nekem az? Mert ha ezt elhiszed, már nagy lépést tettünk előre.:)))

Most kicsit kevéssé leszek konszolidált, mer kezded baszcsizni az agyam felfelé, de ezt gondolom: KI A PUDVATAG RETKES KURVA ANYÁMAT ÉRDEKLI, HOGY KINEK KELL SZILIKONMELL ÉS MIÉRT? HA MEG TE OKÁDSZ TŐLE, NETÁN SZNOBNAK TARTOD, AKKOR MI A KÉKERES, BÜDÖS FASZÉRT FOGLALKOZOL AZOKKAL A PICSÁKKAL, AKIK SZNOBOK ÉS/VAGY SZILIKONMELLÜK VAN?
Ha meg a butapicsák kellenek, mert azokra gerjedsz, akkor menjél szépen, keressél pénzt, ahelyett, hogy itt baszod a rezet és majd jönnek a golddigger fullosnőstények fürtökben. De ingyenebéd nincs, édesfiam. Ha az kell, akinek csak BMW-vel vagy jó, akkor szerezzél BMW-t izibe. Nem olyan nehéz, állítólag sok általad lenézett férfiembernek sikerült már, lehet követni a példájukat.

JOKKA21 2011.12.20. 11:45:42

@J0KKA21: Most akkorát szóltál, mint egy hangtompítós vízipisztoly.:D

A polcfúró 2011.12.20. 11:45:49

@Boris the Bullet dodger: @szingalunga: Nem feltétlenül problémás többször írni, sőt kapcsolatot tartani az exel, olyan kevés infónk van az ügyről... Ha azt nem érti meg és biztatásnak veszi, hogy "NEM", akkor igazából tök mind1, h egyszer vagy többször váltottak levelet, így is úgy is bekattanhat...

@J0KKA21: Bocsi, nem voltam tegnap, sőt már vagy 2 hónapja ...
Ebből az IQ a problémás rész... Ja és ha a lelked ennyire szép, kíváncsivá tettél, h milyen ocsmány vagy külsőre.

@Aphelion: Azon nem fogok vitatkozni, hogy Te mire használsz egy szot, meg én mire. Általánosságban a barátság egy bensőséges viszony, a haverság meg egy felületesebb, bulibarátság.
Összemosod a két gondolatot amiről szó volt, de nem is lényeg.
Szal, egyfelől, igazad van, nem sok ember mondhatja a barátomnak magát. Haverom, ismerősöm van sok, akikkel ezt azt megosztok, de nem mondhatnám, hogy ismernek engem. Aki a bizalmasom, az ismer.
A párom a barátom, ellenkező nemű, de mint olyan, nem csak a barátom, hanem a szerelmem, szeretőm és az túlmutat a barátságon. Gondolom neked ezek nem játszanak a haverokkal! ;-) Ezen kívül a párom azelőtt is a legjobb barátom volt, hogy a kedvesemmé vált, épp ez lett a veszte az előző kapcsolatomnak. Ha két ember között ekkora a bizalom, harmónia, akkor egy idő után vágynak rá, h ezt tovább fejlesszék, kiterjesszék stb. ha amúgy bejönnek egymásnak. Ha egy nővel van ilyen bensőséges kapcsolatom fel sem merül, h összebútorozzak vele...és ez a barátság nagyon régi, nem hat az újdonság erejével, nem vonzalom volt az alapja...

Muha 2011.12.20. 11:46:37

@Kytia: uuuuuuuuuuuuuuuu
:)

pretty kitty 2011.12.20. 11:46:46

@( o_o ): Jo kisz camockaaaa :DD

En mondjuk lejaliszan nezem a dolgokat, tudom h nem en vadok az eddetlen caj a vilagon, szot vannak oan cajok isz akiknek nadobb a melleckejuk az enyemnel ... dejazel szok paszinak beovok, coval nem panackodok :)))

Kytia 2011.12.20. 11:47:06

@JOKKA21: minden nő válogathat. Talán az nem, akit linkeltem korábban. Tessék rástartolni.:))

@gyvy: Tudom én, de tudod, az én időmben a nők nem pénzben fizettek. És főleg nem egymásnak.:DDD

indapass90210 2011.12.20. 11:48:33

Csajok, mondjátok meg neki lécci, hogy az ő legnagyobb baja a stílusa!

www.youtube.com/watch?v=XGP5-sT7J10

Kytia 2011.12.20. 11:48:46

@Muha: Szorri.:) Csak újra és újra beszaladok a csapdájába, de már jó az ellenállókám, csak a kávé elgyengített.:DD

JOKKA21 2011.12.20. 11:50:47

@Kytia: Nyugi csájé, semmi baj.:D Megijedtem tőled, ha előtted állnék biztos elővennéd a sodrófát.:D Mondd a hős és bölcs vezérnek, hogy csináljon melóhelyet(és ne csak Budapestre).:D
A szép ribik jönnek be, sajnálom.De lehet a sok hittérítéstől majd meggondolom magam és egy falábú, félkarú kopasz nőt keresek élet megkeserítőnek.
Nem kell nekem BWM, lábbusz, busz és vonat jó nekem.:D

A polcfúró 2011.12.20. 11:51:12

@( o_o ): Szijaaaa! Honnan gondolod, h ugyan arról van szó? MESÉLJ!!!

Pletykára éhes A Polcfúró

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 11:51:18

Összezavart ez a két jokka név. Melyik az igazi? és mióta van a másik? és minek? egy nem elég?

HankyMoody 2011.12.20. 11:51:49

@Dövan: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FECSKEBUGYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ennél már hova lejjebb?

Kytia 2011.12.20. 11:52:30

@Dövan: Zsír a cipője.:)

Szerintem a legnagyobb baja, hogy rossz társaságba jár. Ha az ő focidrukker köreiben a kurvákra mozdulnak a srácok, akkor miért csodálkozik azon, hogy akikre mozdulnak, azok kurvák.:DD Ismerek ilyen fickókat, van egy adott kaszt, a saját női megfelelőikkel szeretnek lógni, de Jokka kivételével a többi ezzel általában meg is van elégedve.

JOKKA21 2011.12.20. 11:53:05

@( o_o ): Azért van, hogy szórakoztasson, a jobbik felem akar lenni, vagy nem tudom.:D

@A polcfúró: Nézd meg Dövan linkjét és megtudod, de csak saját felelősségre.:D

@Dövan: Most pont Te reklámozol, de köszönöm az ingyen reklámot.:D

Muha 2011.12.20. 11:54:27

@Kytia: Nem kell bocsanatot kerni. Nem haragszom en rad, meg szorakoztatott is. Azt meg csak sajnalom, hogy ilyen banalis dolgokon felhuzod magad.

Szerintem toknyolc hogy ki mit hogyan gondol.

Szerencsere abban a kivalo helyzetben vagyunk, hogy senkinek nem kell senkit semmirol meggyozni es mindenki ugy el ahogy akar.

:)

Hurri Kán 2011.12.20. 11:55:06

@Kytia:
Hát az akkor volt. :DDD Változnak az idők :D

@Dövan:
:DDDDDD

JOKKA21 2011.12.20. 11:55:17

@Kytia: Dehogy vannak, jó picsa kell mindenkinek.:D

indapass90210 2011.12.20. 11:55:36

@JOKKA21: Kytiának igaza van, valószínűleg sürgősen másfele kellene kezdened barátkozni.

Itt picsogsz, mert nem tetszik a helyzet, de gyenge vagy változtatni. A gyenge emberek pedig elhullanak.

JOKKA21 2011.12.20. 11:56:26

@Dövan: "Csajok, mondjátok meg neki lécci, hogy az ő legnagyobb baja a stílusa!"
Szerintem inkább az, hogy gecik a nők.:D

ST83 2011.12.20. 11:57:17

@"Zsu": Az arra erdemesekkel. Vettem.

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 11:57:32

@A polcfúró: :D, de én meg csak a családommal szeretek pletykálkodni :P
lehet nem ismerem de nagyon de nagyon hasonlít arra a történetre amibe én futottam bele pár hete...

A polcfúró 2011.12.20. 11:58:41

@JOKKA21: Megnéztem, tök nem gáz, tiszta hülye vagy. Nekem volt valóban ocsmány pasim is (tudom ilyennel nem kell dicsekedni, de ez van). Sztem még a fecskebugyi sem gáz. :D :D :D
Nincs más mentséged, változtatni kell a gondolkodásodon és a stílusodon, ennyi...

Kytia 2011.12.20. 11:58:58

@JOKKA21: "A szép ribik jönnek be, sajnálom."

Akkor megköthetjük azt az alkut, hogy én azt mondom, szerintem ez nem gáz, te meg azt, hogy az sem az, hogy nekünk meg a jó pasik tetszenek? Örülök, ma rengeteget haladtunk.:DD
Amúgy a bölcsészkaron is vannak szép nők, csak a stílusuk nem olyan, ami neked bejön. Az X-faktoros is csak azután jött be, hogy ribire snminkelték, ami nem baj, csak el kell fogadni, hogy ez van, ezek tetszenek, kész.
Mondok egy tanmesét: Én ugye kellően alacsony vagyok.:)) Egyszer volt egy barátom, akinek tetszettem, meg oda is volt, de folyton mondta, hogy ó, de kár, hogy nem vagyok magasabb. Szakításunk után próbálkozott mindenféle nőkkel, de egyik sem jött be (pedig szép magas lányok voltak), míg egy szép napon előállt azzal, hogy beütött a hatalmas szerelem, egy gyönyörű, csodálatos, hiperszuper lány, imádja minden. Csak egy baj van. A lány akkora mint én. Óvatosan feltettem a kérdést, hogy nem-e lehetséges, hogy szépszál termete ellenére neki mégis a 40 centivel alacsonyabb lányok jönnek be. Mer nem baj ez, csak akkor nem kell úgy tenni, mintha pont ez lenne a probléma.:DDD
Kápís?

JOKKA21 2011.12.20. 11:59:43

@Dövan: :DD Nóbel-díjasokkal barátkozzam?Vagy agysebészekkel?Vagy ilyen faszagyerekekkel, mint Ubulka, Henki Múdi és Klón?:D

ST83 2011.12.20. 12:01:05

@JOKKA21: Utoljara. Tobbet nem. En is bantottam meg masokat (nok), nem akarattal. Engem is bantottak meg (nok). Nem tudom, hogy akarattal e. Nem is szamit, mert tovabb leptem. Ez az ami Neked nem megy. Csak engem ne gyozkodj. Uff.

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 12:01:36

@Dövan: na erről a videoról meséltem a múltkor :D, én 2 mpig bírtam :D

indapass90210 2011.12.20. 12:01:46

@JOKKA21: ezt már elmondtad 20milliószor. Tudjuk, hogy ez a véleményed, és azt akarod, hogy győzzünk meg az ellenkezőjéről. Akkor viszont picit nyíltabbnak kellene lenned.

A polcfúró 2011.12.20. 12:03:00

@( o_o ): Jovanmilyenvagy!!!! :(
PÁR HETE??? Egyre kíváncsibb vagyok! :D

JOKKA21 2011.12.20. 12:04:19

@A polcfúró: Aki szerint gáz az biztos armani öltönyben készül lefeküdni.:D Dehogy változtatok, nők ne legyen ribik, akkor majd megváltozik a véleményem róluk.

@Kytia: Ja kapís-gálom.:D Sosem tagadtam, hogy nekem az ilyen ribanc külsejű szexi ribik jönnek be.Már mondtam ma, hogy elfogadom, hogy nektek a hejjespaseek kellenek, csak akkor hagyjuk már ezt a kamut, hogy érdekel titeket a belső meg a bókok és a kedvesség, nagy brét azt.:)

Hurri Kán 2011.12.20. 12:05:18

@( o_o ):
Ami nem öl meg, az megerősít. :DDD

Kytia 2011.12.20. 12:07:09

@Muha: Igaz, igaz, de szerintem nem is a meggyőzés miatt megy bele az ember, hanem Jokka valamilyen pszichológiai csapdát állít és azt várja, hogy belesétáljanak. Mellesleg Fathernál is érzek néha hasonló kezdeményezéseket, csakhát a nyolcszor akkora szókincs és a jóval kifinomultabb stílus könnyen elfedi a hasonlóságokat.:D
Ezzel persze semmi másban nem hasopnlítottam Fathert Jokkához, mielőtt bárki felháborodik.:DD
Csak a "mondjuk azt, hogy a nők a pénzre mennek, hogy utána röhögjünk rajtuk, ahogy oldalakon keresztül magyarázkodnak" játszma, ami halványan hasonlít.:)

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 12:07:16

@JOKKA21: "Most pont Te reklámozol, de köszönöm az ingyen reklámot.:D "

végülis a negatív reklám is reklám és jobban benne marad a köztudatban mint a jó reklám :-)
Szerintem ma este rosszakat fogok álmodni :D

Hurri Kán 2011.12.20. 12:08:53

@Kytia:
Miért, hát nem arra mennek? :DDD

JOKKA21 2011.12.20. 12:09:11

@ST83: Jó nem győzködlek, ha annyit még megengedsz, mondtam élőben is haveroknak, hogy gecik a nők, megkaptam, hogy áá hülye vagy nem mind geci nem mind kurva, eltelt egy kis idő és szinte kivétel nélkül mind igazat adott már nekem..
De legyen úgy, hogy Te ne adj.

@Dövan: Az lenne meggyőzés, ha lenne 1 azaz egy csaj, aki nem geci, nem kurva és nekem főzi a bablevest, akkor leszarnám, hogy a többi nő milyen.

indapass90210 2011.12.20. 12:10:55

@JOKKA21: ja, az az egy meg vállalja a kockázatot, hogy összeáll egy elmebeteggel. Picit vegyél vissza, akkor még lehet is.

Kytia 2011.12.20. 12:11:12

@JOKKA21: Mondtam már: érdekel a belső. IS. Szükséges, de nem elégséges. Nem az a baj, hogy bárki le akarná tagadni, hogy a helyespasik jönnek be, csak azzal húzod fel az embert, hogy emiatt lebutalibázod a nőket, míg fordított esetben mi nem mondjuk rátok, hogy ostoba faszok vagytok, amiért a szép nők tetszenek. A természet így akarja, oszt jónapot.

JOKKA21 2011.12.20. 12:11:41

@( o_o ): Kedves vagy.:D Tudom, nem vagyok egy álompasi, esetleg rémálompasi.:D De a legtöbb nő megérdemli a rémálmokat velem8nem rád értem).:D

@Kytia: Father nagy forma és sok dologban nagyon igaza van.:)

A polcfúró 2011.12.20. 12:12:39

@JOKKA21: Én nem a véleményedet akarom megváltoztatni... csak elmondtam hogyan lehetne nőd, mert így biztos nem.
De úgy látom latens homoszexuális vagy, így nem pocsékolok rá több időt... keress egy hejessspasssssiiiiiit! :P

JOKKA21 2011.12.20. 12:14:42

@Dövan: Posztoló picsa is összeállt, hejjes elmebeteg nem baj a nőknek?:)

@Kytia: Csak sok nőnek az a baja, hogy nekünk a cicababák jönnek be.Akkor mi a kóchengeres bánatos viharvert bráneromért legyek kedves, ha elküld a suna(országos tuti) ha nem vagyok hejjes?Így legalább jól érzem magam.:)

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 12:16:52

@Kytia: egyszer Dövan azt fejtegette, hogy szerinte jokka ezzel a stílussal már több itteni nőt is levarrhatott. Nem akarom Father-t bántani meg senkit aki itt posztolgat, de van abban valami,hogy amikor a férfiak csak fröcsögnek a női nemről akkor a női nem egyes tagjai egyből lecsapnak és mindenáron be akarják bizonyítani, hogy márpedig ők milyen jó fejek és ezért hajlandóak találkozni, lefeküdni stb a fröcsögő sráccal... Szerintem ez buta viselkedés a nők részéről, a férfiak részéről meg ,fájó beismerni, de okos húzás.

Zsebtelep (törölt) 2011.12.20. 12:18:08

@( o_o ): Én azt mondanám, hogy egy is sok. Egy darabig vicces a pasirinya, de hamar meg lehet unni.

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 12:19:19

Jokka!

Szélmalomharcot vívsz, de most a segítségedre siet Joey Lajoie.
Ő nemcsak a nőkkel kapcsolatos álláspontodat foglalja össze mindenki számára érthetően ( www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM ), hanem praktikus tippet is ad a csajozáshoz, amennyiben a legfontosabb puncimágnes paraméterekkel nem rendelkezel: www.youtube.com/watch?v=eHnGwDy2y6s

Women are good for three things.. cooking, cleaning, and.. vaginas!

JOKKA21 2011.12.20. 12:20:00

@( o_o ): Nem varrtam le senkit, nem találkoztam senkivel.:D Én csak a véleményem írom le a nőkről.Jobban belegondolva, ha itt lenne olyan nő, aki azt írná, hogy imádja a pasikat és puszi minden pasinak azt leszarnám, ha lenne olyan, aki írná, hogy a férfiak disznók, szemetek és aljasok, akkor én ezt a sunát akarnám megismerni, érdekesebb lenne.

pretty kitty 2011.12.20. 12:20:28

@Kytia: Ne baszt fel az adad Jokkan, dilekt plovokacijosz candekkal ilja amiket il. Celintem alanyosz kisz udvali bolond :))

A polcfúró 2011.12.20. 12:21:39

@JOKKA21: ???? "Majd inkább téged" ezt biztosan nekem akartad írni?

@( o_o ): Ez teljesen így van. A szűznek meg akarják tanítani, h kell szexelni, a melegnek, h lehet nővel is jó, a szerencsétlennek, h csak nincsen önbizalma stb. a Florence Nightingale effektus tulképpen.

JOKKA21 2011.12.20. 12:23:01

@Kiszlanyocka: Komolyan gondolom, amiket a nőkről írok, kiszjányokat nem fikázom, mert ők még nem basznak ki a pasikkal, maximum Móricka matchboxát veszik el oviban.:)

@Father Justice: Köszönöm Father.:D Táncolni sem tudok.

JOKKA21 2011.12.20. 12:24:14

@A polcfúró: Igen, hogy nem hejjespaseet választok, hanem téged.:)

A polcfúró 2011.12.20. 12:24:52

@JOKKA21: JAAAAAAAA!!!! ÉRTEM!!! És azt hiszed, h a nők is erre izgulnak, az érdekességre! :D :D :D
Való igaz a mondás, mindenki magából indul ki! Tudod vannak szerencsés emberek, akik nem csak az "aljával" találkoztak... :P

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 12:25:47

@Zsebtelep: egyetértek, és nem csak a jokka féle hiszti kapcsán hanem úgy általában is, nagyon kiábrándító és frusztráló tud lenni a pasi hiszti...

JOKKA21 2011.12.20. 12:26:27

@Father Justice: Ez bejön a nőknek?:) Egy csippendéltől biztos örülnének neki, de én nem vagyok hejjes csippendél pasee.:D

A polcfúró 2011.12.20. 12:27:34

@JOKKA21: Jaa, értem... :D :D :D Nem tudtam beleilleszteni a szövegkörnyezetbe... :D

JOKKA21 2011.12.20. 12:28:04

@( o_o ): A női meg idegesítő.:)

@A polcfúró: Akkor biztos csak én vonzom az "alja" nőket.:)

indapass90210 2011.12.20. 12:28:05

@( o_o ): de ha eddig nem tette, most már elbaszta, hiszen már kezd unalmassá válni. Az unalmas embereket pedig nem szereti senki...

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 12:29:31

@JOKKA21: Gyurmázni kell, szolizni, megtanulni táncolni, és máris legalább 10%-kal növekedtek az esélyeid. Mondjuk ha alapból 0 volt, ez nem sokat ér, de tételezzük fel jóhiszeműen, hogy több.

pretty kitty 2011.12.20. 12:30:39

@JOKKA21: Tudom h komoan gondolooood :)) Dejattol meg alanyosz vad a magad moddan. Naon alanyosz vad. :D Naon alanyosz vad de nem mukodne, hihihihiiiiiii XDDD

En amud gimibe jalok, ovisz mal naonleeeg voltaaam! A gimisz caokat fikazod? Vad meg okec ce?

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 12:31:38

@JOKKA21: tánc + Jokka
www.youtube.com/watch?v=xJC-3W4KlDE

Jokka bocsi,de azért szivatunk ennyire, hogy végre elhagyd ezt a gyerekes viselkedést és megtanulj udvarolni a nőknek,ez a fröcsögés tényleg nem gyere be...

Αphelion 2011.12.20. 12:33:31

@A polcfúró: "a párom azelőtt is a legjobb barátom volt, hogy a kedvesemmé vált, épp ez lett a veszte az előző kapcsolatomnak. Ha két ember között ekkora a bizalom, harmónia, akkor egy idő után vágynak rá, h ezt tovább fejlesszék, kiterjesszék stb. ha amúgy bejönnek egymásnak."

Nah viszont akkor pont ezzel ismerted be h VAN baratsag kulonbozo nemuek kozott. Csak ha kolcsonosen bejonnek egymasnak akkor sanszos h nem marad meg baratsag szintjen, ezt elismerem. :)

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 12:33:55

na vissza dolgozni! Pá mindenkinek...

A polcfúró 2011.12.20. 12:35:03

@JOKKA21: jaaa, pont ezt akartam írni az előbb a "Igen, hogy nem hejjespaseet választok, hanem téged.:)" -re, hogy foglalt vagyok, de attól még dughatnánk! Deee, nem akarom erősíteni a "minden nő ribi" téveszmédet, így hát lemondok róla...

;-)

A polcfúró 2011.12.20. 12:39:04

@Aphelion: Pont az a lényege, h nem marad meg barátság szinten. Az egyik fél, vagy mindkettő egy idő után többet akar, az meg nem barátság. Én a Karinthy idézetet vallom irányadónak, az mindent elmond! Van, de még sincs, az egyik legbonyolultabb dolog...

Kytia 2011.12.20. 12:39:11

@gyvy: Nemtóm, mire mennek.:) Azt tudom, hogy szeretik a pénzt, én is.:) De hogy mire mennek...:)

@JOKKA21: Nem mondtam, hogy nem nagy forma. Meg azt sem, hogy nincs sok mindenben igaza.:) Bár ebben ő is olyan, mint te, hogy a másik gyarlóságát súlyosan elítéli, míg a magáé (átlagos nő szóba sem jöhet, csak a tökély kell) természetesen teljesen logikus és érthető, és semmit nem von le az ő emberi értékéből.:)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.12.20. 12:41:36

Akit zaklattak már, az tudja,hogy az egyetlen, valóban hatásos eszköz a retardáltak ellen, ha egész egyszerűen levegőnek nézed. (személyesen, és írásban is)
Ha ez sem válik be, akkor feljelentés (összegyűjtött bizonyítékokkal: levelek, sms-ek, látleletek- ha odáig fajulna-).

Muha 2011.12.20. 12:44:32

Engemet egesz nap zaklatnak az ugyfelek.
Fel is jelentek mindenkit.

Ihhhihiiii

Kytia 2011.12.20. 12:47:46

@JOKKA21: Hjaaaaaaaa. ha így jól érzed magad, akkor persze nincs gond. Akkor csak az lehet a félreértés, hogy néha azt a benyomást kelted így, mintha nem éreznéd jól magad. De ha igen, akkor minden rendben.:)
Mi az, hogy országos tuti?
Mesélj, hány olyan történeted volt, amikor egy nő elkeseredetten a fejedhez vágta, hogy neked a cicababák jönnek be?:)

@( o_o ): Ezzel teljesen egyetértek. Persze nem feltétlenül az a cél, hogy konkrétan valaki innen lefeküdjön velük, de általános motivációnak simán ott lehet. Meg hát nemcsak az a siker, ha lefekszik vele valaki, hanem az is, ha magyarázkodásba kezd. Akkor már helyből a nő van alul, és ez biztos hájjal kenegetés érzését adja nekik.:)

@Father Justice: Nnna, ezt a pasit pl minden további nélkül elfogadnám otthonra.:)

@Kiszlanyocka: Persze, hogy az.:)

mütyür 2011.12.20. 12:48:29

@Alfonzina: így van. semmilyen provokációra nem szabad reagálni.

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 12:48:50

ja meg még ezt ide,mert ha ilyet írt volna a srác akkor nem itt tartanának :D :

Hát el vagyok egészen andalodva,
és gyönge szívem, ímé, reszketeg,
mióta éjjelente, hajnalonta
veled titokban ímélezgetek.

Nem kell megszólítás, se semmi cécó,
és az se baj, ha nincsen ékezet,
csak kebelembe vésődjék e négy szó,
hogy: Önnek új levele érkezett!

Az egész világ egy linkgyűjtemény,
az emberek, a tárgyak benne linkek,
bárhova kattintok, te tűnsz elém,
te vagy felvillanó websiteja mindnek.

Te dobogsz bennem, mint versben a metrum.
Föltettem háttérnek a képedet,
s míg körülöttünk szikrázik a chat room,
látlak, miközben vakon gépelek.

Hiába nem láttalak még, az embert,
ha minden betűd mégis eleven,
ha érezlek, mint kisujjam az entert…
Van nulladik látásra szerelem?

Varró Dániel: email.

és van a nulladik látásra szerelem? van, de aztán elmúlik első látásra :D

fumerin 2011.12.20. 12:50:22

@J0KKA21: Egyébként szerintem Belőled igen jó kis papucs férjet lehet csinálni! Tutira!
:D

Kytia 2011.12.20. 12:50:33

"Norbival nem szívesen tenném ki a képemet, mert az imázsomat rontaná." /Jokka/

Ezek után megnézném Norbit.:DD

JOKKA21 2011.12.20. 12:58:00

@Father Justice: Nem leszek metroszex selyem.:D

@J0KKA21: Kezdem azt hinni, hogy bejövök neked, de már felajánlottam, hogy szívesen adok aláírást, de még akár képet is csinálhatsz velem hű inaskám.:D Remélem nem az ebédszüneted áldoztad fel, hogy engem megkeress.:DDDD

@Kytia: Az országos tuti(azt jelenti, hogy biztos, fogadásoknál mondják a papírforma meccsekre) arra vonatkozott, hogy elküldenek a ribik, mindegy, hogy kedves vagyok velük vagy bunkó.Nekem nem kell tökéletes nő, mert olyan nincs, esetleg Andersen mesékben vagy latin szappanoperákban.Norbi hejjespasee ne akard látni, szerelmes lennél belé.:D

Azt nem értem még, ha annyira unalmas vagyok, akkor miért foglalkoztok velem?Fogadok, ha ma nem írtam volna, valaki beírta volna, hogy na vajon hol vagyok.:D

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 12:58:01

@Kytia: Én meg őt: www.youtube.com/watch?v=VfSYeXPQaQI&feature , csak mi, férfiak a realitások ismeretében nem szintezünk feleslegesen. :)

JOKKA21 2011.12.20. 12:58:58

@fumerin: Azt nem tudom, de idomítható inas.:D

kifordított nagyanyó 2011.12.20. 12:59:05

Na.Csávóra ráküldeni embereket.Eltörni a gerincét.Tolószékben már nem fog ugrálni.

JOKKA21 2011.12.20. 13:03:24

@A polcfúró: :D Pedig én szerettem volna veled dugni.Nem zavart volna arra az egy órára, ha ribi vagy.:D

@( o_o ): Tudok(tudnék) udvarolni nekik, csak felesleges, mert hejjespasee kell nekik.

hany eves a kapitany 2011.12.20. 13:05:18

Én azt hittem, egyszer már sikerült tisztázni, hogy Jokka egy troll. Akkor össze is állt bennem a kép, hogy jaaa, akkor szerencsére ezek szerint mégsincs olyan ember, aki ilyen ostobán gondolkodik vagy annyira beszűkült élete van, hogy tényleg nem lát példát normális nőkre, kapcsolatokra.
Erre mi van?:D Még mindig reagáltok a fröcsögésiere:(( Miért? Minden építő gondolat lepattan róla. Soha fel nem merül benne, hogy esetleg rosszul látja a dolgokat és ő a helikopter:D

JOKKA21 2011.12.20. 13:06:27

@J0KKA21: Kettőnk közül én inkább téged gondolnálak melegnek.:D

Rebelde 2011.12.20. 13:07:40

@fumerin:

nem csak, hogy lehet, hanem az is lesz, ha ráfanyalodik valami ursula...hejj, de szép lesz:))

JOKKA21 2011.12.20. 13:08:15

@hany eves a kapitany: Hasonló kérdést tettem fel előtted 10perce kb.:) Ha annyira zavarnám őket és untatnám, akkor nem írnának nekem és rólam sem.Levegőnek néznének.:)

JOKKA21 2011.12.20. 13:09:55

@Rebelde: Jó leszel Te is, nem kell Ursula.:D
Klón inasom!Fényképes autogramkártyát kérsz?Karácsonyi ajándék!Ne köszönd!:D

fumerin 2011.12.20. 13:13:01

@Rebelde: Érzem én, hogy nagy szíve van, csak ezzel a stílussal próbálja elrejteni. Pedig tzuky lenne, ha magát adná :D

HankyMoody 2011.12.20. 13:14:45

Attól félek, ha JOKKA21 még sokáig rontja itt a levegőt, akkor a szakitshabirsz.blog.hu sorsára jut ez is, amit nagyon sajnálnék.

JOKKA, hallottál már az önkontrollról? Most nem a hálórázós majomkodásodra gondolok, hogy fogd vissza magad, hanem arra, hogy mondjuk posztonként 5 (de akkor sem haragszom meg, ha nulla) hozzászólásra maximalizálod az agybontó hülyeséged.

Azt hiszem nyilatkozhatok a többiek nevében, hogy ezt kérjük tőled Karácsonyra.

Köszönjük!

Mooon 2011.12.20. 13:15:47

kedves posztoló!

Én lehet, hogy nem letöröltem volna a helyedben a nyomot, és nem eltitkoltam volna, hanem pont elmeséltem volna pasimnak...
de te tudod.
Felfogni meg nem fogja.
Egyszer jártál vele,ennek alapján pedig arra a megállapításra jutott, hogy neked ő mindig tetszeni fog és esélye lesz....
Még jöhet levélben az a szöveg is, hogy ő mindent megbocsájt, ha vissza akarsz menni hozzá :D

JOKKA21 2011.12.20. 13:19:06

@HankyMoody: Majd karácsonykor nem írok.:D Észre vehetnétek, hogy minél jobban hisztiztek, annál jobban meghozzátok a kedvem az "agybontó hülyeségek" írásához.Figyelj, holnaptól leírom a posztról a véleményem(egy kommentben) és ennyi.Ha egy nekem(vagy rólam) szóló beugatást meglátok, akkor nincs üzlet és folytatom a trollkodást.:)

Hurri Kán 2011.12.20. 13:21:16

@Rebelde:
Miért nem jössz össze vele te? Nem ráérsz? :D

kifordított nagyanyó 2011.12.20. 13:22:27

Egyébként nem tudom,a mostani pasija tudja,hogy a régi zaklatja?
Talán szólhatna neki,ha eddig nem.....

Hurri Kán 2011.12.20. 13:22:31

@HankyMoody:
Nem tudom, feltűnt e, ha te se reagálnál rá, meg még páran mások, abbahagyná. Egyedül nem olyan szórakoztató.

HankyMoody 2011.12.20. 13:23:57

@gyvy: Én tegnap óta leszarom, de ezt még muszáj volt leírnom.

fumerin 2011.12.20. 13:24:24

@HankyMoody: Tegnap este már erről elmondtam véleményem.
Nem Jokkával van a baj, hanem azzal, hogy etetik.
Így szerintem másoknak is magukba kéne nézni, akkor hatásos lehet.

Kytia 2011.12.20. 13:25:56

@JOKKA21: Jaaa értem. Naná, hogy muti Norbit.:D
Utolsó bekezdéssel kénytelen vagyok egyertérteni..DD

@Father Justice: Már hogyne szinteznétek? Erről beszélünk Jokkával reggel óta.:) No, meg mintha te is írtál volna olyasmit, hogy egy kedves, helyes átlagos lánnyal már rég családot alapíthattál volna, de nem, mert a 10/10 kell. Ja, végül is értem. Ti nem szinteztek, mert nálatok a szint eleve az egekben, nem kell hozzá 1-2 tapasztalat.:D

JOKKA21 2011.12.20. 13:25:58

@fumerin: Tesznek ezért páran, hogy széttrollkodjam ezt a blogot.:) És igaza van Gyvynek, ha nem lenne közönségem, gecire unalmas lenne magamnak írogatni.

Mooon 2011.12.20. 13:26:18

@kifordított nagyanyó:

pontosan...
lehet adni az el tudom én intézni egyedül is műsort, de minek is? szerintem lehet, hogy hamar meg is oldódna a kérdés :)

JOKKA21 2011.12.20. 13:28:01

@Kytia: De akkor mutatnod kell magad cserébe.:D

fumerin 2011.12.20. 13:29:15

@JOKKA21: Én is azé' szeretem :D

kifordított nagyanyó 2011.12.20. 13:30:22

@Hoooooney: Pontosan.És ahogy a hölgy írja,hogy feljött a srác.Tehát a lány emeleten lakik.Onnan meg esetleg-minő véletlen baleset-leeshet a kellemetlen látogató.

pretty kitty 2011.12.20. 13:30:33

@JOKKA21: "Az lenne meggyőzés, ha lenne 1 azaz egy csaj, aki nem geci, nem kurva és nekem főzi a bablevest, akkor leszarnám, hogy a többi nő milyen."

Bisztoszvanoancaaaaaaaaj!!!! Cak jo londa lehec cegeny... ;))))

JOKKA21 2011.12.20. 13:32:02

@Kiszlanyocka: Majd Te leszel az, ha felnőtt leszel.:)

Muha 2011.12.20. 13:34:25

@Kytia: 10/10? Az egyes. Az naon alacsony szint.
Nekem ezres kell.
Vagy inkabb csillibillizilliardos!
:)

Mooon 2011.12.20. 13:35:17

úúúdeéhesvagyok...
most mért kellett bablevest emlegetni?

főznöm kell este...

@JOKKA21: neked nem adok.

kifordított nagyanyó 2011.12.20. 13:36:43

Nos,egy blogtali keretében meglátogathatnánk a srácot.

JOKKA21 2011.12.20. 13:38:01

@Hoooooney: Köszi, de még telik kajára, nem kell nekem a kajád.Edd csak a hejjespaseeddal "Mézédesem".Amúgy erről (is) beszéltem, hogy pl olyan is beugat, akit életemben most látok itt először.:D

Boris the Bullet dodger 2011.12.20. 13:38:39

Kiderült már hova rúg legközelebb?

JOKKA21 2011.12.20. 13:38:57

@kifordított nagyanyó: Sok szeretettel várlak, ha engem szeretnél látogatni.:)

pretty kitty 2011.12.20. 13:40:47

@JOKKA21: Ha cejelmesz lecek beled akkol igen. Mic candekozol tenni ennek eldekebeeen? ;))

Muha 2011.12.20. 13:41:26

Szerintem jol felrugja ezt a kapcsolatot egy eletre aztan cső.

:)

A polcfúró 2011.12.20. 13:43:26

@JOKKA21: Egy órára??? :D :D :D

@gyvy: @Kytia: @( o_o ): Ki vagyok közösítve, vagy mi van??? :(

Egyébkén gyvy, miért baj neked, h csinálja?

pretty kitty 2011.12.20. 13:45:15

@JOKKA21: Alanyosz vad, de jannak edleszt naon kici a valocinuszege (tizedikesz iszmeloszejim mondtak h eszt kicamoltak matekolan, naon naon kici az eszeeeeely!!!!) maszleszt cejelmesz nem lecek beled attol h van loved, legfeljebb ha megeldemled akkol jol lehuzlaaaaaaak :PPP

Hurri Kán 2011.12.20. 13:46:02

@A polcfúró:
Nem. Mert kibaszott unalmas, hogy hetek óta lassan semmi másról sem szól a fórum, mint erről, ezért baj.

JOKKA21 2011.12.20. 13:47:48

@Kiszlanyocka: Ahhoz korán kell kelned, hogy lehúzz.:) Belső értékembe leszel szerelmes?

ST83 2011.12.20. 13:50:52

@Kytia: Aztan jon a pofara eses a tuti novel. Az masnak is tuti. Szoval, hogy is van ez? Mert en nem ertem. Amennyire latom, amig mindenki fiatal, jol nez ki ugy el mintha ez orokke igy lenne.
Aztan rajon, hogy kicsit tobbrol van szo, meg az ido is rohan, de addig ki tudja mi mindent mulasztott mar el. A nok elkezdenek kapkodni, mi faszik meg nem veszunk tudomast arrol, hogy oregszunk.

A polcfúró 2011.12.20. 13:51:36

@gyvy: Jovvananemkellleharapniafejem! Tudod jól, h nem voltam itt, nem tudhatom mi van! :(
Bocsi, akkor nem állok szóba vele és csak a Te barátod leszek! :) De meg kell értened, h muszáj volt, hiszen eddig csak ő beszélgetett velem! :D :D :D (van még valami női praktika amit nem vetettem be?)

pretty kitty 2011.12.20. 13:51:54

@JOKKA21: "Ahhoz korán kell kelned, hogy lehúzz.:)"

Esz mosz nem eltem.

"Belső értékembe leszel szerelmes?"

Nemtom mijaza belszo eltek, de jakkol lecek cejelmesz ha ed paszi annyila beon h folyton cak ola gondolok esz vele akalom lejelni az eletem. Ehhez azel eleg jo paszinak kell lenniiiii ;)))))

JOKKA21 2011.12.20. 13:53:40

@Kiszlanyocka: Én nem vagyok ilyen pasi, más cuky paseet kell keresned.:D Azt jelenti, hogy nagyon rafinált kis sunci kell legyél, ahhoz, hogy lehúzz.

Hurri Kán 2011.12.20. 13:54:09

@A polcfúró:
Semmi gond nincs, olvass kicsit vissza, akkor egyből rájössz, miről beszélek. :)

fumerin 2011.12.20. 13:54:25

@A polcfúró: "van még valami női praktika amit nem vetettem be"
Igen. A távolságtartó humor hiányzik...

pretty kitty 2011.12.20. 13:56:49

@JOKKA21: "Én nem vagyok ilyen pasi, más cuky paseet kell keresned."

Hihi, eszt ud mondtad mintha ujdonszag lenne nekem. Viccesz vad :DD

Muha 2011.12.20. 13:57:25

@gyvy: En egy kicsit olvastam visszafele, de akkor plane nem ertek semmit se!

:)

fumerin 2011.12.20. 13:57:44

@JOKKA21: Az van neki, biztos, csak az nem, hogy akarod-e látni :D

Kytia 2011.12.20. 13:59:11

@JOKKA21: Minek mutatnám? Én is mutattam neked egy barátnőt, úgy járja, hogy te is mutass nekem.:)))

@Muha: Vigyázz, Muha fiam, nehogy a szintezés bűnébe essél, mert oly' pokol az, melyből még nem tért meg halandó.
:DD

@Boris the Bullet dodger: :DDDDd

@A polcfúró: Már hogy érted?
Én nem tudok róla, de még lehetek.:)

@ST83: Én ezzel úgy vagyok, hogy ez mind az élettel járó szarság. Ez van, ezt kell szeretni, az életet nem úgy gyártották, hogy csak jó oldala van, sajnos. Akármit teszel fiatalon, ugyanúgy öregedni fogsz idővel. Ha fiatalon úgy érzed, inkább csak élni akarsz, jó döntés. Ha úgy, hogy inkább bespájzolsz nőből és gyerekből későbbre, biztos, ami biztos alapon, az is jó döntés. Nem úszol meg úgyse semmit, azt kell tenni, amit MOST helyesnek gondolsz. Persze, hogy azt hiszed, örökké jól fogsz kinézni, bizonyos szempontból igazad is van, mert emikor már máshogy nézel ki, akkor már egy másik ember vagy, más lehetőségekkel, más döntésekkel.

Чапаев 2011.12.20. 13:59:29

A poszt értelmezhetetlen, aki szar volt, szar is marad, mármermér kéne ex- státuszban, barátként tökéletesen funkcionálnia?!
A kommenteket kihagynám, de annyit mondjon valaki, PINA! volt már ma?

JOKKA21 2011.12.20. 13:59:40

@Kiszlanyocka: Nem Te vagy az omlósz reklámban?:) Belső érték neked nem számít?:) Vicces?Köszönöm.:) Sokat nem érek vele, mert a bunkó hejjespaseek jók a nőknek kizárólag.:)

Hurri Kán 2011.12.20. 13:59:43

@Muha:
Hát ez nálad mindegy, ha vissza olvasol, ha előre. De Téged nem is ezért szeretlek, tudod. :*

A polcfúró 2011.12.20. 13:59:46

@fumerin: Neked? Miért hiányzik az neked tőlem???

fumerin 2011.12.20. 14:00:28

@Чапаев: Nem, de már hiányzott :D

Чапаев 2011.12.20. 14:01:05

@A polcfúró: "van még valami női praktika amit nem vetettem be?) "

Bugyivillantás volt? :D

JOKKA21 2011.12.20. 14:01:09

@Kytia: Mutattam.:) Írtam, ha dobod a hejjespaseed, akkor ott az utánpótlás.

@Чапаев: Nyet továris.Még nem volt.

@fumerin: Ha formás és nagy, akkor igen.:)

pretty kitty 2011.12.20. 14:02:16

@JOKKA21: Pontoszan mit eltecc belszo jeltek alatt?

JOKKA21 2011.12.20. 14:03:32

@Kiszlanyocka: Humor, intelligencia, kedvesség, szeretet, törődés és hűség.Ilyeneket.

fumerin 2011.12.20. 14:04:43

@A polcfúró: Nekem?
Hidd el, pont nem érdekel addig sem ez sem más, amíg engem nem érint. Ha érint, akkor viszont szólok.

pretty kitty 2011.12.20. 14:06:09

@JOKKA21: Az intelligencija jaz naonfontooooosz!! Neked van oanod? Mel ha jigen akkol joooleldugtaaaad :))))

JOKKA21 2011.12.20. 14:07:57

@Kiszlanyocka: Vicces kiscsaj vagy.:D Van.:) Még a nőknek is van.:D

Muha 2011.12.20. 14:08:02

@Kytia: Emma a legmelyen vgyok ama bizonyos godornek mert nem hallgattam a bolcs szora.

Hihiii

@gyvy: Tudom hat, csak olyan jo ezt hallani!

:)

indapass90210 2011.12.20. 14:08:16

@Kiszlanyocka: van neki oannya... szelencéle negativ...

indapass90210 2011.12.20. 14:09:24

@Чапаев: most már volt :D

De az még mindig nem derült ki, hogy ki vette a gumit!

pretty kitty 2011.12.20. 14:12:22

@Dövan: Hihi :)))) Nah latod @JOKKA21: eszt nevezem humolnak meg intelligencijanak! Dovan cak ed mondatoc colt ma hozzam, de jabba tobb "belszo jeltek" colult mint neked az egec eddigi pludukcijodba!

JOKKA21 2011.12.20. 14:12:44

@Kiszlanyocka: Azt, hogy mondod, hogy omlós?
www.youtube.com/watch?v=ar4zteaSgxM
Lájkollak suncika.:D

JOKKA21 2011.12.20. 14:14:52

@Kiszlanyocka: www.youtube.com/watch?v=fci8IuraGfw Te szerepelsz ebben a reklámban?:) Akkor randizz Dövannal!:)

Hurri Kán 2011.12.20. 14:15:50

@Muha:
Azér ne bízd el magad, mer te ajtódba is belérúgok! :D

Kytia 2011.12.20. 14:18:59

@JOKKA21: Nem is mutattad!!!
Nem hejjespaseee a pasim és holmi Norbikért (főleg aki a te haverod) hogy dobnám má?!:)))

@Muha: Elkárhozol.:)))

A polcfúró 2011.12.20. 14:19:25

@Kytia: Mi az hogy lehetsz? Rolam volt szo....

:D

Чапаев 2011.12.20. 14:20:47

@Dövan: Várjál csak, van még valami a liturgiában az "Ámen" előtt, talán az, hogy teszkóban voltak-e? :)

Kytia 2011.12.20. 14:20:54

@A polcfúró: Jaaaaaaaaa.:DDDD De mér, én nem válaszoltam valamire?:o

A polcfúró 2011.12.20. 14:21:57

@fumerin: Hát ez az, hogy most szóltál! ??? Mondasz valamit, aztán értetlenkedsz ha visszakérdezek, meg azt mondod, téged nem érdekel amire reagáltál????

Húúú, gyerekek valami "nagyon történt" itt mióta nem jártam felétek!!! :)

JOKKA21 2011.12.20. 14:22:40

9:57-kor írtam ezt.
@Kytia: Ha dobnád a szépfiúd, itt az utánpótlás 2.bp.blogspot.com/_J9ifBwxryUw/TMWWH717PxI/AAAAAAAAJHY/F77rZwyiPqA/s1600/ugly_doq.jpg
:)

A polcfúró 2011.12.20. 14:23:22

@Kytia: Asszem! :D :D :D

De most már megnyugodtam! Csak hisztiznem kellett egy kicsit! :D

JOKKA21 2011.12.20. 14:24:06

@A polcfúró: @fumerin: ne veszekdjetek rajtam.:D

A polcfúró 2011.12.20. 14:24:58

@Чапаев: Ugyan, annyira jó barátok még nem vagyunk! De neked bármelyik bugyimat lefényképezem és megvillantom, ha akarod! :D :D :D

Чапаев 2011.12.20. 14:26:10

@fumerin: Nekem igazándiból a receptoraim koffeinért kezdtek el visítani, de gondoltam, ha már kávé, hát legyen pina is! :D

Muha 2011.12.20. 14:27:26

@gyvy: Barlangba elek, nincs ajto!

:)

A polcfúró 2011.12.20. 14:27:55

@Muha: :D és sátánista lettél-e? :D

Caddy 2011.12.20. 14:28:29

Na ezt kár volt idáig húznom.
Volt valami okos hozzászólás, mert hát ez micsoda?
Én érdekes módon nem vonzok be ilyen ajtórugdosós, verekedős hapsikat, az enyémeknek más a stikkje. :D:D:D

Muha 2011.12.20. 14:28:56

@Kytia: Rajta vagyok a teman ezerrel, elhiheted!

:)

ST83 2011.12.20. 14:29:08

@Kytia: Nem akarom megzavarni a Jokka klubot, de amugy mennyire vagy pici? Ne kerdezd miert akarom tudni.
:):)

2011.12.20. 14:30:00

@ST83:
Aki hajlandó megadni és tűri a zargatásom. :)
"Zsu: helloszia :) Mizu?
Cyd: az hogy tényleg nincs nyugtom Tőled. tudsz róla, hogy az elmúlt egy héten, ahogy bejelentkeztem, nem telt el 2 perc és már Tündérke írt?"
Tehát lehet jobban jársz, hogy nem tudom az elérhetőségeidet. :P De ha szeretnéd, hogy szórakoztassalak napközben akkor add meg. :)

Muha 2011.12.20. 14:30:25

@A polcfúró: Eee eeee.
Ropiseggista sor fetisiszta.

Nagyon komoly karhoztato bunok ezek.

:)

Чапаев 2011.12.20. 14:30:47

@A polcfúró: Ó, köszönöm nagylelkűséged, de abszolúte önállóan el tudok bámészkodni fehérneműboltok kirakata előtt, és gyanítom, ott a választék is nagyobb, mint a fiókodban! :D

fumerin 2011.12.20. 14:32:04

@Чапаев: Jó is az a KV, csak ne okozna súlyos dohányzást :D

Чапаев 2011.12.20. 14:32:12

@Caddy: Van két rossz láncfűrészem, alkatrésznek, ha meg akarod lepni valamelyiket karácsonyra! :D

JOKKA21 2011.12.20. 14:34:36

@Caddy: Te választod a hejjespaseet, még a hejjespaseek sem tökéletesek.:)

Kytia 2011.12.20. 14:36:17

@A polcfúró: De úgy írtad, hogy besárgázódott a nevem a kommentedben. Mer ha nem, akkor átsikolhattam felette könnyen.:DD

@Muha: :DD

@ST83: Eléggé.:) Mondjuk magas sarkúban valamivel emberszabásúbb, de alapjáraton 154.:)

Caddy 2011.12.20. 14:37:56

@fumerin: :D:D:D:D
nikotinkoffeinfüggő :D

@Чапаев: megvaterázom tőled, arra gondolsz? :)
Köszi édes a felajánlásod, de már gyakorlott vagyok az ebben, tán lassan diplomázhatnék is.

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 14:39:24

@"Zsu": upsza, honnan tudtad,hogy tegnap este ezt hallgatgattam? :D
@A polcfúró: "bugyimat lefényképezem és megvillantom, ha akarod! "
Tehát vakuval fotózod? :D
Ezt a kérdést nem értem, honnan vagy kiközösítve és miért engem kérdezel? tudtommal semmilyen gangben nem vagyok...

A posztról komolyabban: Mi az,hogy párkapcsolatból nem lehet barátság???? Ha értelmes ember módjára zárják le a kapcsolatot, úgy hogy egyik fél sem sérül, akkor igen is nagyon jó kis barátságok alakulhatnak ki. Csak ehhez EQ és IQ kell mindkét fél részéről...

fumerin 2011.12.20. 14:39:39

@Caddy: És még miket ki nem hagytál:D

indapass90210 2011.12.20. 14:41:00

@Чапаев: szerintem voltak, de kizárólag a csaj pakolt :)

Caddy 2011.12.20. 14:41:35

@JOKKA21: senki sem tökéletes. Hozzám passzoljon, felőlem lehet idióta, sőt. :D (helyes pasit, én???? Barátocskám húzzad a sztereotípiáidat másra, mert rám nem passzolnak)

2011.12.20. 14:43:15

@( o_o ):
Ugye, hogy jó? :)
Hangolódjunk kicsit. :)
www.youtube.com/watch?v=J-8VCL4uSUc

JOKKA21 2011.12.20. 14:43:21

@Caddy: Legtöbb nőnek hejjespasee kell, de örülök, ha neked jó egy átlagos is.:)

Caddy 2011.12.20. 14:43:27

@fumerin: mindjárt téli szünet, lehet kiskorúak is olvasnak minket. :D

ST83 2011.12.20. 14:44:08

@"Zsu": Kerem az en elerhetosegem nyilvanos.

Hurri Kán 2011.12.20. 14:45:45

@Caddy:
Ez eddig sem zavart különösebben. :D

Чапаев 2011.12.20. 14:45:58

@fumerin: Ááá, én nem halmozom az orális fixációkat! xD

ST83 2011.12.20. 14:46:18

@Kytia: Hoppa! Ez egybol megmagyarazza miert is van olyan nagy szad.
:)

A polcfúró 2011.12.20. 14:46:28

@gyvy: De azért ne rám haragudj!!! Naaa, mosolyogj!!!!

@Muha: :D való igaz! eddig nem tudtam h visszafelé olvasás is ilyet okoz! Huhh, kösz h szóltál, még véletlen sem olvasok visszafelé!!! Ez a gyvy mikre akar rávenni engem!

@Чапаев: Bakker tényleg nem ismerjük egymást??? Beletaláltál, nem igazán hordok...
Ami azért erről eszembe jutott, egyszer a teszveszen árult egy nő egy "bugyit", a leírásból egy mondat ragadt meg az emlékeimben: "Garantáltan punciszagú!" :D :D :D barátot keresett, vagy szolgáltatást árult, mai napig nem tudom. Nem kicsit gusztustalan, de azért a te kirakati bugyijaid is a híján vannak eme csábító tulajdonságnak... :D pusszantlak! :D

Чапаев 2011.12.20. 14:47:04

@Dövan: Ja, rakta a kosarat, tele, gumival. Azzal a "Legkisebb is számít!" feliratos teszkógazdaságossal! xD

Caddy 2011.12.20. 14:48:04

@JOKKA21: és hová vinném a helyes pasit? Sétáltatnám az utcán, meg villognék vele? Akkor az mire jó. Jöjjön velem színházba moziba koncertre meg mindenhová. :)

@gyvy: csssssss, hátha még valakit át tudok verni. :D

JOKKA21 2011.12.20. 14:50:25

@Caddy: Barátnők irigyelnék a cukyfijjút.:D Van olyan hejjespasee, aki menne színházba?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 14:50:50

@A polcfúró: Jól van, látom betartottad a szavad! :D
Köszönöm! :))

Αphelion 2011.12.20. 14:50:51

@JOKKA21: En a rendes jo fej pasikat imadom, mert ok nem disznok, nem szemetek, es nem aljasak. Puszi minden rendes jo fej pasinak! <3 Ha melle ferfias es helyes es sportos is, akkor a puszi melle mast is kaphat! :D

Caddy 2011.12.20. 14:52:33

@JOKKA21: milyen barátnők azok akik irigylik a pasidat? jajj te ma butaságokat beszélsz!
Biztos van.

A polcfúró 2011.12.20. 14:52:36

@Kytia: jól van drága, te csak sikolgassál át nyugodtan mindenen! :)

@( o_o ): Neeem, teszek rá villogót! :D
azé, mert nem válaszoltál, de már megnyugodtam!

fumerin 2011.12.20. 14:53:13

@Caddy: Ha mutacc még egy ojjan kiskorút nekem, aki hajlandó olvasni, szólj:D
Ritka, mint a fehér holló :)

JOKKA21 2011.12.20. 14:53:42

@Aphelion: Pussyt?:) Még jó, hogy én nem vagyok rendes, jófej hejjespasee, nem szeretem, ha meg akarnak puszilni.:D

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 14:54:32

@"Zsu": néha jó lenne, ha ezen a féltekén is rázogatná a hógömböt a mikulás. Amúgy meg már teljesen rá vagyok hangolódva a témára :-). Tegnap este is hurka-kolbászoztam :-D Ma este meg forralt borozgatok... már csak a hó hiányzik :-)

Kytia 2011.12.20. 14:55:00

@ST83: Na ja. Ha nagy leszek, diktátor leszek.:))

@A polcfúró: Biztos telekenték a CsP-t sikossítóval.:D

JOKKA21 2011.12.20. 14:55:18

@Caddy: Biztos van sok olyan csaj, aki irigyli a hejjespaseet a barátnőjétől.

Hurri Kán 2011.12.20. 14:58:33

@A polcfúró:
Szoktam. Csak akkor más van ott.

@Kytia:
Kell is. Amennyi frigid picsa itt van... :D

2011.12.20. 14:58:38

@ST83:
Én nem tudom. :P

@( o_o ):
Én még nemigazán érzem. Bár már egy rakás süteményt megsütöttem. Holnap karácsonyi ebéd itt bent + mézeskalácsot kaptam az egyik csajtol ami itt illatozik az asztalomon, de még semmi. :(

A polcfúró 2011.12.20. 14:58:53

@Picicsibe a szexistennő: Jajj, bocsi, csak alig...elterelték a figyelmemet! :)

@Kytia: Hát ez lehet a baj akkor! Nem tudtam mitől van így szétcsúszva!!! :D

fumerin 2011.12.20. 14:58:59

@Чапаев: Én sem halmozom, utálom a torlódást. Sorban :D

Kytia 2011.12.20. 14:59:37

@gyvy: Mé, mer egyik sem dug veled? akarsz róla beszélni?:DDD

Gyerekek én ma arra jöttem rá, hogy a Lady Gaga számait különböző nők éneklik.

Hurri Kán 2011.12.20. 14:59:39

@Picicsibe a szexistennő:
Ezek szerint őt sose akarják megdugni. Nem irigylem, na. :D

Hurri Kán 2011.12.20. 15:00:55

@Kytia:
Hát frigid hálistennek egy se :DDD

ST83 2011.12.20. 15:03:36

@Kytia: Ugyan ma. Inkabb jofej legyel.

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 15:05:36

@Picicsibe a szexistennő: mi én is?
@"Zsu": edd meg azt a kalácsot te!
"de még semmi." miért még? akarsz tőle valamit? :D
@A polcfúró: hát akkor hülyén halok meg? :D

Чапаев 2011.12.20. 15:09:13

@A polcfúró: Teszveszen, használt bugyit? Ehhh, kispálya, Tokióban ezt automatából is meg lehet venni, lent a metróban! Vagy lehet, hogy ezért kellett nekünk annyira az a 4-es metró?! :D Attól fog nőni a dzsídípí, meg szárnyakat kapni a Pannon Pun... izé, Puma, hogy mi leszünk a Káeurópai Perverzparadicsom?

Dehogynem ismerjük egymást, te vagy a Bugyi Nélküli Nő, rögtön tudtam ám! xD

ST83 2011.12.20. 15:09:19

@"Zsu": OOOOO, akkor mazsik Zsu irt nekem mailt. Bocs, osszekevertelek.
:)

Чапаев 2011.12.20. 15:10:22

@fumerin: Korrekt, dohányzás elcseszi az ízérzékelést, kávé vagy bor mellé soha! :)

fumerin 2011.12.20. 15:13:55

@Чапаев: Húúúúh, megnyugotttam. Még jó, hogy sörös vagyok, nem élvezném a burt sehogysenem :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 15:13:57

@gyvy: Szemcsit? Vagy kit?

Jajj, kezdődik... Ki? Mi? Hol? Mikor? :DDD

Kytia 2011.12.20. 15:14:14

@A polcfúró: :DD

@gyvy: Másmilyen meg ugye itt nincs...:D

@ST83: Az nekem sosem menne.:)

2011.12.20. 15:15:45

@( o_o ):
Áááá, annyira nem vagyok édesszájú, jó ez ahogy itt illatozik az asztalon. Meg még embert lehet vele ölni...:)

Hurri Kán 2011.12.20. 15:16:05

@Picicsibe a szexistennő:
Hát nem? :DDD Legalább is én nem örülök neki, mikor egy nő azt mondja, legyünk barátok. Szóval én sem erőltetem ezt a dolgot. :D

@Kytia:
De, van szabályt erősítő kivétel. :D

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 15:17:07

@Picicsibe a szexistennő: mi van velem? ne keverjél bele a te sötét ügyeidbe :D

Чапаев 2011.12.20. 15:17:52

@Caddy: Ez a "megvaterázás" rettenetesebben hangzik, mint a "megdamuzás". Bár mondjuk Kazinczyék sem voltak kispályások anno... :D

A polcfúró 2011.12.20. 15:19:08

@gyvy: Mármint, hogy nem én, hanem más?

@Чапаев: :D :D :D Pontosan az vagyok! :D :D :D Te meg a csúnyacsávó! Akkor tényleg...

Nem a bugyit árulta, nem érted?

Чапаев 2011.12.20. 15:19:24

@fumerin: Nálam ez évszak és helyfüggő, Prágában még télen sem borozgatnék... :D

Hurri Kán 2011.12.20. 15:20:48

@A polcfúró:
Igen.

@Чапаев:
És nyáron dohányoznál? :D

fumerin 2011.12.20. 15:21:35

@Чапаев: Brüsszelben is élveztem az ízeket, de általában sörben még nem sikerült csalódnom :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 15:22:51

@gyvy: Mindig az mondja, h létezik, akinek nincs érzéke ahhoz, h észrevegye, h a másik odavan érte...

Meg az is, aki olyan nagyon titkolja h szerelmes, h mindenhol kényszeresen bizonygatja, de fasza barátok is ők.

Mondanám nekik: Ha meg akarod baszni, vagy leakarod szopni, nem a bárátod, nem érted?! :DDD

Jahajj, olyan jó érzés, mikor a legjobb haverom hozzáér a kezemhez... Annyira jó barik vagyunk, h az egész testemet elönti a forróság... ;))

Hurri Kán 2011.12.20. 15:24:40

@Picicsibe a szexistennő:
Kezemhez nekem ne érjen hozzá. Kezem nekem is van. :DDD

Чапаев 2011.12.20. 15:25:09

@A polcfúró: Nem-nem, összekeversz valakivel! Én vagyok az, aki a látványosan nekiáll a kerékbilincset felszerelni, míg te iparszerűen a csúnyacsávókkal hetyegsz a teraszon, és utána felezünk a bevételen! xD

Чапаев 2011.12.20. 15:26:18

@gyvy: Ha kurva sok a szúnyog, mint a gyárkémény, egyébként meg hónapokig eszembe sem jut! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 15:26:45

@( o_o ): Nekem nincsenek sötét ügyeim. Úgy nem látni semmit. Szeretem nézni... :D

Am a fiú és jány bariról csevegek... ;) Ami természetesen nem létezik!

Hurri Kán 2011.12.20. 15:27:57

@Чапаев:
Olyankor fel kell venni egy bérdohányzót, nem a saját egésségedet rongálni. Ja, hogy masszív nikotinfüggő is vagy, az más. :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 15:28:01

@gyvy: (deröhögök)

Veled jó "vitázni", me' mindig egyetértünk! :D

Чапаев 2011.12.20. 15:29:12

@fumerin: Engem Arany Ászokkal, vagy a multik szuper akciós, dobozos söreivel a világból ki lehet kergetni... xD

Чапаев 2011.12.20. 15:30:36

@gyvy: A passzív dohányzás sokkal károsabb, ilyenkor előnyösebb a filter innenső végén lenni! :D

fumerin 2011.12.20. 15:32:09

@Чапаев: Engem is, csak kurva sokkal kergessenek :D

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 15:32:22

@Kytia: A fiatal nők 95%-a szintezik, a férfiak közül viszont kizárólag azok, akik nincsenek tisztában az evilági kereslet-kínálati viszonyokkal. Konkrétan azzal, hogy manapság lassan már a normális, markánsabb defektektől mentes átlagnőt is csak extranyerő külsővel vagy sok pénzzel, de még inkább a kettő ütős kombinációjával lehet _egyenrangú párkapcsolat keretében_ hosszabb távon megtartani. (Szándékosan nem puszta megszerzésről / megdugásról beszélek, mert az sok esetben megoldható kamuparádéval, lehengerő dumával és egyéb trükkökkel is.)

Olyat biztosan nem írtam soha, hogy nekem a 10/10 kell, éppen ellenkezőleg: pont a "kedves, helyes átlagos lány" lenne az igazi hosszabb távra, NEKIK viszont 95%-ban a 10/10 kell. Ugyanis statisztikai alapon nagy valószínűséggel dugta meg már őket hejjespasee és pénzespasee is (minimum egypatronos jelleggel), onnantól kezdve meg a saját szemükben átlagos kiskacsából rögvest szép hattyúvá avanzsálnak. Éppen ez a szintezési probléma eredendő oka. Ez a jelenség fordítva nem létezik, mert az átlagpénzű átlagfaszi legkésőbb 25 éves korára frankón vágja, hogy bizonyos szint fölötti sunákat megdönteni is csak kamuparádéval és nagy pénzek meglétét sejtető villantással tud, a megtartásukról meg gondolkodni sem érdemes. A bosszantó számukra az, hogy ez a bizonyos szint távolról sem a 10/10-es kategóriát takarja.

Nem mindig megy át könnyen a szikár igazság, de ne aggódj: én sosem adom fel.
Felhívlak, újra, aztán felhívlak újra.. kár, hogy letedd!
Nincs értelme.. :)

Hurri Kán 2011.12.20. 15:36:24

@Чапаев:
Ez másnál is van így. :DDD

@Father Justice:
Kérhetnék én is abból a cuccból, amit szívsz? :D

Чапаев 2011.12.20. 15:36:25

@gyvy: De a koncepció érdekes. Gondolom a barátnédet is bérnőzővel rendezteted le, elvégere a szexfüggés is káros, és minden, ami túlmutat az alkalomszerűn, ez már rendszeres, azaz lassan de biztosan a függés kárhozatába vezet! :D

JOKKA21 2011.12.20. 15:37:00

@Father Justice: Kár, hogy nem itt nem lehet lájkolni a hozzászólást, mert lájkolnám a hozzászólásod, ez nagy igazság volt, hogy "manapság lassan már a normális, markánsabb defektektől mentes átlagnőt is csak extranyerő külsővel vagy sok pénzzel, de még inkább a kettő ütős kombinációjával lehet _egyenrangú párkapcsolat keretében_ hosszabb távon megtartani."

Muha 2011.12.20. 15:38:48

@Father Justice: Szerintem meg muszaj szintezni, ez teljesen termeszetes resze ennek, hisz nem szabad kompromisszumokra egy parkapcsolatban. Igen is torekedni kell a leheto legjobbra.

Szerintem

Чапаев 2011.12.20. 15:39:19

@fumerin: A franc fog futkározni vele utánad, inkább meghajigállak vele! :D Kisebb energiabefektetés, sokkal szórakoztatóbb, és azokért a sörökért amúgy sem kár! ;)

De csak merő szeretetből ám, semmi harag! xD

pretty kitty 2011.12.20. 15:39:25

@Picicsibe a szexistennő: "Ha meg akarod baszni, vagy leakarod szopni, nem a bárátod, nem érted?! :DDD"

Hat novelkem ebbe nem fogunk eddetelteni. En nad libanc vadok de jasz coba sze johetne h oan paszit lecopjak akivel nem vadok minimum joba.

Чапаев 2011.12.20. 15:40:26

Na, léptem, további magvas kommentezést! :)

Чапаев 2011.12.20. 15:44:32

@gyvy: Valami építőiparos cuccot nyomathat Dzsásztisz fater, mert folyton szintezésről vizionál tőle! Lehet, hogy a vízmértékekből itta ki azt a neonzöld lötyit? ;)

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 15:44:34

@Picicsibe a szexistennő: egyet is értek meg nem is.
bizonyos szinten haverkodás igen is mehet, persze nem létezik mély barátság fiú-lány között, hogy a másik ne érezne többet, de még akár az is működhet ha mindkét fél elég intelligens hozzá.

@"Zsu": erről a mai kalandom jut az eszembe, három munkás ffi becsönget irodába,mondják főnököm küldte őket ezért és ezért. persze főnök erről ENGEM nem értesített, ezért mondom nekik, bocsi de erre én most rákérdeznék nála is. Hívom mire menyögi ja tényleg neked elfelejtettem mondani...
Mondom fiúknak bocsi a bizalmatlanságért de főnök blablabla. Mire ők: mi vagyunk a karácsonyi meglepetésed, biztos azért nem szólt, hogy jövünk. Majdnem mondtam nekik, hogy akkor vetkőzzenek :D, de csak az egyikük nézett ki úgy mint ezek a kanok a klippben, na meg ez még is csak egy iroda :-D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 15:46:07

@Kiszlanyocka: Barátságról beszélek húgi. Ahol van vonzalom vagy szex,vagy szerelem, az nem barátság.

Ha te leszopsz egy faszit, az nem a barátod. Az egy pasi, aki bejön neked, és a faszára vágysz. OK, h közben jókat is dumáltok. De nem barátság. Max haverság néha szexszel fűszerezve. ;)

Hurri Kán 2011.12.20. 15:46:29

@Чапаев:
Hú, az borzasztó lehet...:D

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 15:47:31

@gyvy: Erre ráhibáztál, épp a második Excellent Kir Royal-t sodrom. :)

@JOKKA21: Az frankó, hogy lájkolod, de attól még az összes nőre vonatkozó általánosításaid nem helytállóak. Múltkor is azt javasoltam, hogy a teljes mezőny állandó leribancozása helyett próbálj meg szert tenni arra a rutinra, amivel kiszűrheted a normálisakat, és koncentrálj rájuk. Ők a kisebbség, effelől semmi kétség, de attól még nem veszett fejsze nyele az ügy.

@Muha: Az tényleg természetes, ha az ember a saját magához mérten legjobbat keresi, azaz a legideálisabbat a számára megszerezhető és megtartható maximumból. A szintezés arról szól, hogy a nők többnyire nincsenek tisztában a saját paramétereik függvényében reálisan megcélozható szinttel, tartománnyal.

Чапаев 2011.12.20. 15:47:40

@Picicsibe a szexistennő: Nana, és ősi ellenségek megb... ööö... szexuálása, nevelő szándékkal és büntető jelleggel? Adott esetben féltéglával, hovatovább? Nehogy már az is barátság legyen! :D

A polcfúró 2011.12.20. 15:48:58

@gyvy: Elmondanád mi bajod velem? De most tényleg...

@Чапаев: :D :D :D

JOKKA21 2011.12.20. 15:49:29

@Father Justice: A kevés rendes nővel tudod mi a baj?Hogy vagy nem vagyok jó nekik, vagy foglaltak, vagy mindkettő.

Muha 2011.12.20. 15:49:48

@Father Justice: Ahhhha.
Akkor teljesen felreertettelek.
Nalam az inkabb onertekelesi zavar temakore.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 15:50:40

@Чапаев: Mennyémádolgodra, me' sosenem érsz majd haza!!! :D

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 15:52:04

@Picicsibe a szexistennő: arany maszat, azért mert van vonzalom nem kell vele szexelni. Én naponta látok a városban jó pasit akihez még vonzódom is, még se kérem meg egyiket se hogy vonuljunk el kukák közé :D
Plusz fűszert adhat a kapcsolatnak ha van vonzalom. Tapasztalatból tudom, hogy tud működni.

Joe69 2011.12.20. 15:52:40

Szimpla sztori egy szimpla hülyepicsával meg a szimpla bunkó volt faszijával meg a valszeg nem különb jelenlegi faszijával, akinek per pillanat még nem ciki a csekkjeit stb. intézni, mert feltehetően fizetőképesebb. Mert ugye, a "komolynak nevezhető" korábbi kapcsolattal az volt a gond, hogy miután átvette a pasi ügyeinek vitelét nagy lelkesen (és nyilván beetetésképpen saját akaratából) , kiderült, hogy a pasinak nincs igazán jövője, egzisztenciája. Így aztán aláfeküdt a bíztatóbb következőnek, aztán gondosan megtervezve a megfelelő pillanatot kivágta az előzőt, aki meg elég ostoba volt ahhoz, hogy ne fogja fel, mi készül, és így a totál döbbenete minősülhetett "közös megegyezésnek".

Az is lehet, hogy csak a pasifelhő egyik elemét cserélte a másikra, ki tudja, mit ért "komolynak nevezhető" kapcsolat alatt, ez olyan "szingliszlengnek" hangzik egy saját lakással rendelkező csaj részéről. (Ez lehet a tyúk fő bónusza valszeg) Az éppen betelepült faszi fizeti a rezsit:)), innen a hangsúlyozott csekkügy:))

Sajnos, a legtöbb hülye faszit be lehet etetni azzal, hogy mamamódra kiszolgálják, és nem veszik észre, hogy közben megy ám a számláló,csajszikám agyában megy ám a bonus-malus számláló, és ha a malus elér egy bizonyos szintet, új faszi kinéz, szakítás megtervez, bárd lesújt. A deklaratív szakítás előre kitervelt cselekmény, és alapvetően női műfaj, és sokször teljesen meglepetésszerűen éri a faszikat, még az amúgy intelligensebbekből is őrült, irracionális reakciókat válthat ki, hát még az egyszerű bunkókból. Itt is olvashattunk olyanról, ahol még ennyi indok sem volt.

A tanulság: faszikáim, saját kégli, saját csekk-és pénzügyeidet magad intézed akár 100 év házasság után is, és te rúgod ki a csajt akkor, amikor te akarod, vazze !!

(O_O) (törölt) 2011.12.20. 15:53:10

@Father Justice: miért, a ffiak tisztában vannak? Lásd Jokka és még sok másik ffit meg tudnék itt nevezni :)

JOKKA21 2011.12.20. 15:53:57

@Father Justice: Az a baj a szép nőkkel, hogy a személyiségük elbaszódik a sok bóktól.Túlértékelik magukat és elszáll az agyuk.Ezért van a sok királylány, aki azt hiszi, hogy mindenki a lába előtt hever.

pretty kitty 2011.12.20. 15:55:04

@Picicsibe a szexistennő: Akkol esz telminologijaji vitaaa :))) Ud laccik vannak akiknek a balaccag cunya co, eleve kizalja aszt h vonzalom leden. "Balatok vadunk" = "Nemkelleeeeec!!!" :)) En nem id allok hozza, camolma ja balat az ed naon pozitif co, ha lecc ed paszim akibe cejelmesz vadok akkol ot isz a balatomnak fogom nevezni! O meg engem a balatnojenek. Esz nem hicem h ezzel ededul voolnaank ;))

Kytia 2011.12.20. 15:56:19

@gyvy: Nocsak, ki vele, ki volt meg innen.:D Dövan ugyanis regisztrálja az ilyesmit, kell az info.:D

@"Zsu": :DDD

@Father Justice: "már a normális, markánsabb defektektől mentes átlagnőt is csak extranyerő külsővel vagy sok pénzzel, de még inkább a kettő ütős kombinációjával lehet _egyenrangú párkapcsolat keretében_ hosszabb távon megtartani"

Hoppá, ilyen jó helyzetben vannak manapság az átlagnők??? Akkor nem is baj, hogy szinteznek, mert ebből az következik, hogy van is mire. Nekik áll a piac.:)

"pont a "kedves, helyes átlagos lány" lenne az igazi hosszabb távra, NEKIK viszont 95%-ban a 10/10 kell"

Nos, a fentiekből következtetve erre van is esélyük.:)

@Muha: A gödör mélyéről is jól szólsz.:) Úgyis kiderül, mi az elérhető szint, meg kell próbálni, oszt jónapot. Arról nem is beszélve, hogy míg 10/10 Icuka visszakézből elhajt, 10/10 Jucikánál még lehetsz nyerő, kár általánosítani.

JOKKA21 2011.12.20. 15:56:59

@( o_o ): Én tisztában vagyok magammal és tudom, hogy külsőleg milyen suna illik hozzám, csak sajnos nekem a szép buta libák jönnek be.

Kytia 2011.12.20. 15:57:28

@JOKKA21: "Ezért van a sok királylány, aki azt hiszi, hogy mindenki a lába előtt hever."

Pontosítanék: Ezért van a sok királylány, akiknek mindenki a lába előtt hever.
:)

Hurri Kán 2011.12.20. 15:57:45

@Kytia:
Akire tartozik, rendelkezik az infóval, hidd el.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 15:59:42

@( o_o ): De az nem barátsag! Baszki ne akard már bemesélni nekem!
Nyilván nem kefél az ember mindenkivel.

De ha vonzódsz a másikhoz, és még jó a dumája is, pont nincs senkid, és rendszeresen beszéltek, eljárzok ide, meg oda... Ne mond nekem, h nem habarodsz bele.

Nekem is vannak pasi ismerőseim, akikkel összejárunk, dumálni hülyülni. De nem a barátaim. Ha nem látom, nem hiányzik. Nem tudok róla mindent, és ő se rólam. És egyik se jön be!

Neked működik? Akkor te mazohista vagy? :)
Szerintem csak nem ugyanazt értjük barátság alatt.

JOKKA21 2011.12.20. 16:00:01

@Kytia: Nem mindenki, mert én nem.:)

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 16:00:49

@JOKKA21: Ha a kevés rendes nő egyikének sem vagy jó, akkor sanszos, hogy Kytiának lesz igaza, és elérhetetlen tartományból akarsz válogatni. A kevés rendes nőnek biztosan van egy részhalmaza, akiknek jó lennél, de ha azokra rá sem nézel, egyetlen megoldás marad: úgy szintet lépni, hogy közben az elvárt szintet nem tolod feljebb.

@Muha: Lényegében az, csak nem veleszületett, vagy anyuka-apuka jóvoltából belenevelt önértékelési (felülkalibrálási) zavarról van szó, hanem tényadatokból levont hibás következtetésekből eredőekről. Egy olyan átlagnőnek, aki lehúzott másfél évet egy hejjespasee oldalán élettársi kapcsolatban, baromi nagy valószínűséggel a hejjespasee lesz a Szint a továbbiakban. Akkor is, ha a fickó gyakorlatilag csak fixsunának és rezsitársnak használta, és folyamatosan megcsalta. De a legtöbb átlagnőnek az is elég, ha 2-3 ilyen fazon sunázta egyszer-kétszer, nem kell hozzá rezsiszövetség.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 16:02:31

@Kiszlanyocka: Nem vitázom most veled. Vagy trollkodsz, vagy nem érted én miről beszélek. :)

Caddy 2011.12.20. 16:07:59

@Чапаев: kollégám szava járása: egerezd meg kétszer. :D:D:D:D
Na de most már elég legyen mára! :)

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 16:08:24

@Kytia: "Hoppá, ilyen jó helyzetben vannak manapság az átlagnők??? Akkor nem is baj, hogy szinteznek, mert ebből az következik, hogy van is mire. Nekik áll a piac.:)"

Szintezni bátran lehet, pontosan erről beszélek. Csak egy gond van: sok az eszkimó és kevés a fóka. :) A hejjes-pénzes pasi ugyan simán bevállal könnyen kezelhető átlagnőket állandóra (fixsunának), de mivel minden ujjára kap 150 ilyet, azok csereszavatosak is lesznek. Az ilymódon pofára ejtett átlagnők aztán - bizonyos korban - felismerve a tényleges keresletet és kínálatot, általában maradékelven megállapodnak egy "szinten aluli" átlagfaszi mellett, aki engedelmes pincsiként funkcionálhat mellettük, továbbá örülhet, ha nem a kertész gyerekét kell felnevelnie.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 16:09:27

@( o_o ): "nem létezik mély barátság fiú-lány között, hogy a másik ne érezne többet, de még akár az is működhet ha mindkét fél elég intelligens hozzá."

Működhet? Házasság is működhet szex nélkül...

Ha az egyik fél többet érez, az nem barátság. Hogy lehetne az, ha szerelmes belé? Beletörődik, h csak barátok lehetnek. Végignézi, h mással smárol, másért rajong... Vagy az az intelligencia itt szerinted, ha a másik mindig tekintettel van a barátjára, és soha nem beszél a szerelméről, nem mutatkozik a barát előtt vele?

Ugyan már gyerekek. Empátia kell csupán! Feltéve ha voltatok már szerelmesek!

Nem működik fájdalom nélkül. Ez nem barátság!

Hurri Kán 2011.12.20. 16:10:35

@Father Justice:
Csereszabatos lészen az... Csereszavatosság az nem van.

cyd 2011.12.20. 16:16:27

@Picicsibe a szexistennő: "Ha az egyik fél többet érez, az nem barátság."
A több az csak a szerelem lehet? Ejjej a fekete, meg a fehér között még oly sok szín van.

cyd 2011.12.20. 16:18:48

@gyvy: Jól rémlik, hogy Te is nagy rajongója voltál a múlt heti sztorinak? Frau Moderatorint megdugta már a nyálcsorgató rajongó? Lemaradtam a lényegi infókról pár napja.

Muha 2011.12.20. 16:18:58

@Kytia: :)

Hihi

En sem szeretem az altalanositast.
Es meg az is lehet hogy veletlensegibol megkaparint valami kis angyalkat.

Hurri Kán 2011.12.20. 16:22:16

@cyd:
Szerinted? HA megtörtént volna, olvashatnánk most egy legalább 78.658.900 leütésből álló posztot, vagy kommentet az eseményről. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 16:25:56

@cyd: Avass be lsz. Ne színeket sorolj, hanem érzelmeket. Ha nem barátságot érzel egy lány iránt, hanem többet, mik lehetnek azok.

Nem szerelem, ok. Testi vonzódás? És még?

cyd 2011.12.20. 16:26:18

@gyvy: Te is csak tamáskocc itten! Mi az hogy "HA megtörtént volna"? Az meg fog történni, csak idő kérdése. Ha más nem egy guminőre ráragasztja a fényképét, rosszabb esetben elrabol valakit és a pincében házilag átplasztikázza.

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 16:29:05

@cyd: A szerelem nem "több", mint a barátság. Más. Eleve az alapvetés rossz.

Muha 2011.12.20. 16:29:07

@Picicsibe a szexistennő: Lehet anyjakent fogja szeretni oidipusz komplexus nelkul.
:)

Hurri Kán 2011.12.20. 16:30:27

@cyd:
Jelenleg nincs több információm az eseményekről.

Muha 2011.12.20. 16:31:12

@Picicsibe a szexistennő: Baratsag testi vonzodassal vagy baratsag es testi vonzodas kulon?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 16:31:20

@Muha: Anyjaként? És az barátság? Csudiklassz! :D

JOKKA21 2011.12.20. 16:31:35

@Father Justice: Lehet lejjebb kéne venni a lécet, csak lassan a Brünhildákig megy le a léc.:D

Muha 2011.12.20. 16:32:50

@Picicsibe a szexistennő: Hat tobb mint baratsag de nem szerelem.
Szerintem.
Erre probalok peldakat keresni.

cyd 2011.12.20. 16:33:25

@Picicsibe a szexistennő: Testi vonzódás. Pont.
Értem én, hogy neked rengeteg minden a szex körül forog, de más értékelheti máshogy az emberi kapcsolatait az ellenkező nemmel? A testi vágy ne molyan, hoyg addig kapar az ember, míg be nem teljesíti, vagy ellenkező esetben belehülyül. Lehet ám szépen bedobni a fiók legmélyére,ha közben a másik személye bőven értékes a számára és viszont.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 16:33:58

@Muha: Én nem hívnék barátságnak egy olyan kapcsolatot, ahol legalább az egyik fél kefélni akar, akár szerelmes, akár nem. :)

Muha 2011.12.20. 16:36:36

@Picicsibe a szexistennő: En sem. Nem errol gyozkodleg, csak keresek olyan baratsag+valamit, ami tobb mint baratsag de nincs benne kufirc.

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 16:37:30

@JOKKA21: Az is egy opció, de inkább tornázd feljebb a tiédet. :)

Hurri Kán 2011.12.20. 16:38:03

@cyd:
Én inkább teljesítem. Sokkal szórakoztatóbb, és jobb hosszú távon, mint a másik opció. :D

Muha 2011.12.20. 16:39:14

Talaltam egy baratsag idezetet:

A baratsag, bizony, csak akkor az igazi, amikor ket barat, noha tan szot sem valtanak egymassal, oromet leli megis az egyuttletben.

Szerintem o is beleerti a kettyintest!

:)

cyd 2011.12.20. 16:39:58

@Father Justice: Akkor jelen esetben Picicsibe és a rá reagáló kommentekben cseréld ki a "több"-et "más"-ra. A téma szempontjából ez most felesleges szemantikai vita, de attól még van benne igazság. Nomen est omen vagymiszösz.

Muha 2011.12.20. 16:43:22

Akkor a legkonnyebb nokkel baratkozni, ha szerelmes vagy valaki masba, mer akkor eszedbe se jutna kettyintozni massal a szerelmeden kivul, de ha nincs szerelmed es nincs kivel kettyinteni akkor ha a fasz felall, a baratsag megall.

cyd 2011.12.20. 16:46:04

@gyvy: Leszűkíted, mintha csak az az egy lenne. Az opciót gyakorolhatod máso(ko)n is és ettől még nem lesz a ló és a szamár esete a szitu.

@Picicsibe a szexistennő: "Én nem hívnék barátságnak egy olyan kapcsolatot, ahol legalább az egyik fél kefélni akar, akár szerelmes, akár nem."
A kefélés nem elsődleges, az maga az ember. Az más kérdés, hogy az egyik felvállalná a másikat az ágyban is, de nem azért járnak össze, hogy megdugja, hanem mert élvezik egymás társaságát és bizonyos idő elteltével hiányzik a másik. Ilyen neked csak nőneműben van?

cyd 2011.12.20. 16:48:06

@cyd: "Ilyen neked csak nőneműben van?"
Hülyeség. Ez kijelentés akart lenni.

Hurri Kán 2011.12.20. 16:48:22

@cyd:
Nem szeretem az üresjáratokat. :D

Muha 2011.12.20. 16:48:30

@Picicsibe a szexistennő: Most talaltam ki az utokor szamara.

:)

cyd 2011.12.20. 16:49:43

@Muha: Az utolsó tagmondat kivételével egyetértek.

Muha 2011.12.20. 16:50:55

Megtalaltam a bizonyitekot hogy miert nem lehet baratsag no es ferfi kozt.
Ha megdugsz egy csajt, de nem akarsz tobbet, tuti behisztizik es beharagszik rad, az meg nem fer bele a baratsagba.

No? No? No?

:)

cyd 2011.12.20. 16:53:21

@gyvy: Mármint ha kettesben vagy egy S+ nővel, akkor csakis a Yin és a Yang összeillesztése a cél?
Célratörő és statisztikailag igazolható magatartás, nem ítéllek el érte :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 16:53:42

@cyd: "még oly sok szín van."
Az az egy lenne a sok szín? :D

Nekem nem menne, h berakjam a fiókba. A testi vágy nekem érzelmekkel jár. Így a barátság se menne. Neked csak feláll a faszod és dugnál egyet. Nekem többről szólna. ;)

Hurri Kán 2011.12.20. 16:55:04

@Muha:
Nem tudom. Én eccer megdugtam egyet, a pénzét meg a kocsiját is akartam utána, ezen behisztizett. Pedig igazán nem mondhatta, hogy nem akartam többet. :D

Hurri Kán 2011.12.20. 16:56:23

@cyd:
Üzleti jellegű kapcsolatot leszámítva jellemzően igen. :D

Muha 2011.12.20. 16:56:46

@gyvy: Hihiiiii.

Egi dolgokra gondoltam, nem foldijekre.

De jo a meglatasod.
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 16:58:20

@cyd: Nemtom veled hogy szokott lenni. De ha van egy csaj aki kuvára tetszik, és dumáltok pl az esti filmről...
Te a számtani példákon kívül utána mire emlékszel? :P

Muha 2011.12.20. 16:59:23

Mondjuk az pedig komoly ellenerv, hogy ugye mivel a nokkel csak a baj van, es bajban ismerszik
Meg a barat, ezert mindenkinek, tehat a ferfijaknak is nobarat kell.

Hurri Kán 2011.12.20. 17:00:00

@Muha:
Jó, hát azt én honnén tuggyam, mire gondolsz? :D

Kytia 2011.12.20. 17:00:44

@Muha: Kivéve, ha ő is csak dugni akart. Amin viszont te akadsz fenn, így barátság ismét kizárva. Elmélet: igazolva.:D

@Father Justice: Akkor eszerint a nő mindenképp jól jár. Fiatalon ott van neki a hejjespasee, idősebb korában meg az, aki neveli a gyereket, lesi a kívánságot. A maximumot hozza ki a lehetőségekből.:) Like it.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 17:00:58

@Muha: "baratsag+valami"

Nos, nincs több ötlet? :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 17:04:05

@Kytia: "így barátság ismét kizárva. Elmélet: igazolva"

Lájk! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 17:06:34

@cyd: Pasi ismerőseim, haverok vannak/voltak, írtam fentebb Szemcsinek is. De ha elkopnak, lehet sajnálom, de nem borít ki.

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 17:07:33

@Kytia: Ez így van, végre egyetértünk. A szintező nők is mindig találnak balekot végül. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 17:09:00

@Muha: Ja, aminek a vége a lelki sebnyalifali után egy kurvajószex! :D

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 17:19:15

@Kytia: @Father Justice: Itt egy közérthető példa a szintezési problémára. A hejjespasee sunázza ugyan egyszer-kétszer, de azért balek is kéne állandóra. www.youtube.com/watch?v=pAizFPFPeI0 :)

2011.12.20. 17:29:51

@( o_o ):
Én jófej vagyok, én mondtam volna nekik még igy is. Jót röhögtem volna aztán távozzanak. :)

pretty kitty 2011.12.20. 17:42:42

@Picicsibe a szexistennő: Dehod tlollkodok! Felig-meddig szejtem mit akalc mondani, cak en tenyleg naon fulcallom aszt a lataszmodot. Laccik h nem lezbisztel az osztalytalszajiddal, akkol mindal konnyebben el tudnad kepzelni h balaccag isz van meg cekc iisz! ;))

Kytia 2011.12.20. 18:00:50

@Father Justice: Valójában a szintező nők csinálják a legjobban. Életük adott szakaszában a legjobbat hozzák ki a lehetőségekből. Amíg akad jó pasi, azzal futnak, utána meg az elérhető legjobbal. Most őszintén, ha azt mondom neked, hogy 40 éves korodig húszéves modellekkel is szexelhetsz, utána meg a maradékból azzal, aki akad, nemet mondanál?:) Nem. Naugye.:)

A videót sajna nem tudom komolyan venni, mert rettentően rossz színészek játsszák. Hiteltelenek és ripacsok, ennél jobb vásári komédiákat szokott improvizálni a Balázs show, ez most egy gyenge eresztés volt, nem csoda, hogy egyik szereplő sem tűnt fel később a Barátok közt stáblistáján.:) Azt meg nem tudom, tinik körében egyáltalán értelmezhető-e az elméleted, nem hiszem, hogy ők a felnőtt nőkhöz/férfiakhoz hasonló stratégiákkal működnek, inkább ad hoc gerjedelmeik után mennek. Valamint, ha ez még nem elég, abszolúte nem tudom megállapítani, a videón melyik számít a jópasinak és melyik a baleknak, igaz nem tudtam végignézni, mert a két srác annyira minősíthetetlen alakítást nyújt, hogy az már nekem is sok.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 18:01:24

@Kiszlanyocka: :))
Hátő... Volt egy barátnőm, aki szerintem többet érzett irántam. Elég kellemetlen volt. 1x behúzott a csőbe, nem akartam megbántani... Mindegy! Utána már nem voltunk olyan nagy barátnők. Nekem úgy nem ment.

Pasival pláne nem menne! Ott én is érezhetnék testi vágyat.

Há', lehet prűd vagyok! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 18:03:33

@Kiszlanyocka: De lehet csak az volt a gond, h nem tetszett a csaj...
Ha olyan szép girnyó teste lett volna, mint Gagának... Akkor lehet, h mélyült volna a barátság! :)

Muha 2011.12.20. 18:05:27

@Kytia: Ezt kivágom bekeretezem kiakasztom a falamra. :D

@Picicsibe a szexistennő: Úton voltam a tanyára lovaskocsival. :D

De amúgy amig döcögött a szekér gondolkoztam még a témán kicsit.
És arra a tudományos megállapításra jutottam - mert ugye meg kell vizsgálni egy barátság differentia specificajat, jellemzőit, tulajdonságait, sajátosságait - hogy létezhetne akár barátság szexszel nő és férfi között, hogyha az a barátság és csak is a barátság ismérveit hordozza.

Ezen ismérvek közül azt tudnám inkább kiemelni ami talán kiemelendő lehet ebben a témakörben, hogy például nem zavar, s tökjó a barátság úgy is, hogy akár egy hónapig nem is beszélsz a barátoddal, kedves vagy vele, adni akarsz neki, de nem elvárni, nem zavar, hogy az idejében nem te vagy neki az első, vannak más barátai is, akikkel időt tölt, hisz ez teljesen természetes, nem akarsz vele önzülni, nem akarod kisajátítani, nem akarod száz százalékik (a jó értelemben, a trolloknak címezve), tehát egyszerűen nem zavar az, ha valaki másvalakivel olyan dolgokat tesz, amit veled.

Nomost ha nem zavar, hogy az ellentétes nemű barátod mással is szexel, veled nem beszél, nem te vagy neki az első, valaki mással is tesz olyan dolgokat amiket csak veled - ergó semmilyen szempontból nem vagy különleges, nem vagy más, nem vagy speciális, nem vagy olyan, amiben te vagy az EGY, akkor működhet a dolog.

No én ezt elképzelhetetlennek tartom. Persze ez nem jelenti azt, hogy nincs és nem is lehet, ez csupán egy vélemény, ami bárminemű ellenvetés, ellenérvet és kritikát bír és tűr.

Muha 2011.12.20. 18:12:23

@Muha:

"olyan dolgokat amiket csak veled" csak nélkül.

@Kytia: Ezzel nem értek egyet.

"Most őszintén, ha azt mondom neked, hogy 40 éves korodig húszéves modellekkel is szexelhetsz, utána meg a maradékból azzal, aki akad, nemet mondanál?:) Nem. Naugye.:)"

Meg is indokolom. De ezek csak és kizárólag az én saját értékrendszerem szerinti indokok, másét leszarom, engem meggyőzni nem kell.

40 évesként valószínűleg elvált, gyerekes, nem tom milyet találnék.
És komingout.
Olyan 25-30 közötti nő kell, aki egyik fenti ismérvvel sem rendelkezik, és lehet vele örökkére szóló kapcsolatot kialakítani.
Továbbá, 20 éves szexbombákat kúrni negyven éves korig nem kielégítő.
Ezer más fontos dolog van a szexen kívül.

Szóval olyat kell találni, akivel jó a ma, jó a holnap, és akivel szívesen átélnéd az életed minden egyes eseményét, szívesen megöregednél mellette, szívesen végig vagy vele míg megcsoffad a keze, és akinek ezt a kezét 78 évesen szívesen fognád, és akinek a kezét szívesen néznéd, miközben jön a fehér fény.

Jó ez túl szentiment meg nyálra sikerült, csak a lényeget lásd meg benne pls.

JOKKA21 2011.12.20. 18:13:10

@Kytia: A szintező nők lesznek a milfek, akik egyedül nevelik a gyereket(gyerekeket).

Kytia 2011.12.20. 18:14:24

@Muha: Á, igazából van olyan, hogy mindkettő csak dugni akar, csak a baj az, hogy általában az egyik többet akar...mármint dugni.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 18:16:34

@JOKKA21: Milf csak egyedülálló lehet. Akkor ha valaki rám néz má' egészen biztos, h nem gondolná azt, h megdugna?

Ez olyan szemétség! :DDD

pretty kitty 2011.12.20. 18:16:47

@Picicsibe a szexistennő: "Ha olyan szép girnyó teste lett volna, mint Gagának... Akkor lehet, h mélyült volna a barátság! :)"

Nah latod, tudtam en h nem vad te oan plud! :D

Muha 2011.12.20. 18:17:26

Vagy mondok kézzelfoghatóbbat.

Válassz:

Kapsz tízezer forintot egy hétre.
Befizeted magad rendelős kajára. H-P 4000.
SZ-V főzöl magadnak, közepes minőségű bort iszol, valami reggelit meg vacsorát összedobsz magadnak,
vagy
elmész a pambasba, eszel egy olcsóbb steaket mondjuk 9000-ért, és utána zsemlét eszel vízzel.

Válassz, a döntés a kezedben van, a játék indul.

(fűrészt néztem)

:D

JOKKA21 2011.12.20. 18:18:30

@Picicsibe a szexistennő: Én meghúználak.:D Nem csak az lehet, de általában egyedülálló sunára írjuk a milfet, akit elhagyott a hejjespaseeja.

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 18:25:05

@Kytia: Az első bekezdéseddel 100%-ban egyetértek. Semmi gond nincs az egész jelenséggel, csak merjük bátran a nevén nevezni a gyereket: szintezés. Egyébként a férfiak is hasonlóan csinálják, csak a nők szempontjai mások, ezért mások a lehetőségek is. Ugyanis az a kölyök, aki 20 éves modellekkel szexelhet, általában kőgazdag, így ha jól bánik a pénzzel, ezt nemcsak 40, de akár 60 évesen is megteheti, amennyiben funkcionálisan még képes rá. A nők irányi kereslet viszont 30 éves koruk környékén exponenciálisan csökkenni kezd (bármennyire is csinosak), ezért záros határidőn belül kell bebiztosítaniuk a végleges kényelmi állandót (balekot) maguknak. Én nem ezeket a szintező nőket irigylem, hanem azokat a balekokat sajnálom, akik a lila ködtől nem veszik észre, hogy maradékelven választották őket, ezért sosem társként, hanem lábtörlőként lesznek jelen a kapcsolatban.

A második bekezdés viszont elég elkeserítő. Miből gondolod, hogy a szereplők jelentős hányada színész? Nyilván vannak azok is közöttük, de a legtöbb olyan Mónika-Balázs-Claudia videó, ami párkapcsolati kérdésekben alapvető iránymutatással szolgál számomra, teljesen hiteles. Szerintem ebben sincs egy gramm színjáték sem: www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen

Kytia 2011.12.20. 18:27:00

@Muha: Értem én, de mindenféle meggyőzési szándék nélkül azért hozzátenném, hogy 40 év felett is megtalálhatod ezt a holtomiglan-holtodiglan embert, lehet, hogy egy elvált, gyerekes emberben találod meg azt, akinek a kezét akarod fogni egész életedben, ezek nem tulajdonságok, csak aktuális állapotok, szóval nagy különbséget nem okoznak, ha maga az ember az, akire vágytál.
Másrészt meg el tudom képzelni, hogy vannak férfiak, akik nem így gondolkodnak, hanem tökéletesen megfelel nekik 40-ig minél fiatalabb és jobb pipiket kúrogatni, utána meg lesz, ami lesz, ahogy nők is vannak ugyanígy. Szóval az egy dolog, hogy adott ember személyesen mire vágyik, de ha egy nő úgy dönt, hogy ő inkább helyespaseekkal akar futni, amíg lehet, kockáztatva, hogy talán x idő elteltével reboot-olni kell az egész rendszert, mert nem jut már helyespasee, hát csinálja. Csak arra írtam válasznak, hogy Father ezt az ilyen nők kudarcaként festette le, mert mekkorát koppannak majd, amikor helyesp. lecseréli őket egy fiatalabbra, szerintem meg nem koppannak, csak próbálják a lehető legjobbat megszerezni maguknak, aztán sikerül, ahogy sikerül.

@JOKKA21: Nem, mert akkor jönnek a képbe a béták, akik majd segítenek a gyereknevelésben.:)

Kytia 2011.12.20. 18:29:10

@Muha: Azért nem jó a hasonlat, mert itt nincs kimért limit. Nem az van, hogy 5 pasi jut/nő, hogy osztod be. Hanem csak időlimit van. Délután kettőig bármit ehetsz, utána már csak zsömlét vízzel. Kérdés, előtte is inkább a zsömlét választod, vagy élvezed egy kicsit, hogy jut több is?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 18:29:24

@Muha: Szép lett! :)
De még mindig ugyanott tartunk, h nincs barátság fiú és lány között. Legalábbis szerintünk! ;))

JOKKA21 2011.12.20. 18:29:45

@Father Justice: Én nem leszek egy suna balekja sem, agglegényként is lehet élni.:)

Muha 2011.12.20. 18:31:32

@Kytia: teljesen jogos, egyet is érted, de ezért komingoutoltam és ezért mondtam azt, hogy ez a látásmód, ez az értékrend az enyém, és ezért gondolom úgy, ahogy.

JOKKA21 2011.12.20. 18:31:57

@Kytia: Én nem segítenék egy sunának sem, nevelje az a gyereket, aki csinálta.:D

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 18:37:40

@JOKKA21: És nem is feltétlenül rossz dolog, ha önálló és önellátó vagy. De akkor a minőségi sunák közül főleg a milfek jönnek számításba, mert a fiatalabbak közül sajnos még az átlagosak is "komolyabbat", összeköltözőset és egyéb sületlenségeket akarnak, ahelyett, hogy csak kötetlenül sunáztatnák magukat. Egy olyan milfben azonban, aki nem keres pótapukát a gyerekeinek, és megvan a saját, teljes élete, nincsenek ilyen kényszerek.

Muha 2011.12.20. 18:37:40

@Kytia: Ezt az érzelem vagy értelem, egyből sokat, vagy sokból kicsit jellegű beszélgetéseimet még egyetemista koromban futottam. Azóta már inkább úgy vélem, bárminemű kérdés eldöntésében nincs egyetemes igazság, csupán annak felderítése a cél, hogy az én személyiségem melyik döntés meghozatala esetén érzi jól magát. Ez amolyan sajátos önzőségi elmélet, ami azon alapszik, hogy bármilyen szituációban meghozott döntés elégedettséggel, de legalábbis ne rossz érzéssel töltsön el, mert az visszaüt. Kegyetlenül és brutálisan.

Továbbá az ellenérved jó, csak akkor szögezzük le, hogy 00:00-tól élsz 23:59 meg az apróig. Mert ahogy Te mondod, úgy olyan érzésed van, hogy holnap is van nap és holnap is élsz és kezdheted újra, míg azon a síkon, amiről én beszélek nincs tovább.

Remélem érthető vagyok.

fumerin 2011.12.20. 18:38:39

Valaki baxon hozzám egy sört, mert megérdemlem :S

JOKKA21 2011.12.20. 18:39:06

@Picicsibe a szexistennő: Ha nem lennél férjnél elvennélek feleségül.:D

JOKKA21 2011.12.20. 18:40:32

@Father Justice: Olyan milffel kiegyeznék, akinek már akkora a gyereke, hogy nem kell nevelni.

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 18:44:45

@JOKKA21: Én kizárólag ilyenekkel foglalkozom, de ha kisebbek a gyerekek, az nem probléma, ha úgysem költöztök össze. Más gyerekét egyébként sem nevelheted, legfeljebb pénzelheted.

JOKKA21 2011.12.20. 18:46:59

@Father Justice: Jól teszed, gondolj bele, segítesz nevelni a gyereket aztán a suncika dob, miután már nagy gyerek és nincs szüksége férfira vagy jön egy "jobb".

fumerin 2011.12.20. 18:47:55

Férfi-nő barátság télleg nincs.@Picicsibe a szexistennő: igaza van.
Ha megpróbálod, akkor vagy az lesz a vége, hogy sértődés, faszkodás, vagy dugás.
Ennyi...

Muha 2011.12.20. 18:50:07

Skacok!

Nekem fel kell tennem egy kérdést, mert érdekel, de természetesen válaszolni nem kell rá.

Mégis mijafaszom a célotok az életben, természetesen párkapcsolati szempontból. Mi motivál, mit szeretnétek?

JOKKA21 2011.12.20. 18:54:54

@Muha: Én egy jó sunát, aki nem basz át és félre.

Kytia 2011.12.20. 18:55:09

@Father Justice: Tőlem nevezhetjük akárhogy.:) A balekok meg lehet, hogy azért nagyon boldogok, hogy egy exbombázó is jut így, a végére, akár örökre, ha már fénykorában lévő bombázóból úgysem jutna soha. Nem kell őket sajnálni. A 30 körüli keresletcsökkenést azért tudom kevéssé értelmezni, mert azért egy nőnek sem kell ahhoz 100 pasi, hogy párt találjon. Elég hozzá egy.:)
A videó? Nos, egyrészt mert egy ilyen komédiában ismerősömék is felléptek, még a Mónika-show fénykorában. Engem a Claudia-show-ba akartak hívni kamuvitázásra, de nem mentem. Másrészt meg te, a "nagy emberismerő", legalább észrevehetnéd, hogy a két fickó viselkedése nyomokban sem hasonlít valódi helyzetre, keresik a szavakat, nem tudják, hogyan kéne tovább vinni a cselekményt, ezért elismételik a szitut kétszer. Már lezongorázták, mégis újra belekezdenek, abban a reményben, hogy a másiknak majd lesz egy jobb ötlete a folytatásra. Az első elbaltázott kör után ezért újra felteszi a kérdést: "szóval mit csináltál?". Mire ismét jön a válasz: "Megdugtam a barátnődet." Erre már megpróbál jobban felháborodni, de ismét semmi épkézláb ötlete nincs (talán mert 14 és fél évesen nehéz beleélnie magát, hogy felszarvazták, főleg, hogy a fal mögött ülő lányt a show előtt fél órával mutatták be neki, és különben is mi van, ha holnap majd a szereplése miatt rajta röhög az egész osztály) végül Balázsnak kell közbeugatnia, annyira kínossá válik, hogy nem sikerül hiteles indulatot kipréselni. Egy ponton egyébként beugrik az egyiknek, hogy a kezdeti instrukciókban azt adták meg, hogy verekedést kéne generálni, ezért egy reflexes mozdulattal felgyűri a karján az inget, de tényleges indulat hiányában pillanatok alatt elfelejti a dolgot. Rendkívül gyenge improvizációs gyakorlat, bohó fiatalkorom színistúdiós élményeire emlékeztet, amikor a fantáziátlan palánták csak toporogtak a színpadon, semmi értelmes nem jutott eszükbe, végül a tanárnak kellett bekiabálni, hogy "Zsuzsi, ne szarakodjatok már, kérdezd meg, hol van a kutya, vagy valami, mi ez a bénázás?!".
Szomorú, hogy épp te, aki az Igazság Atyjának tartod magad, a legalapabb jeleket nem ismered fel. Javaslom, guglizz ki néhány részt a Beugró című műsorból, helyenként rosszabb passzban vannak a színészek, olyankor hasonló színvonalat produkálnak, mint ez a két gyerek, bár még azt is sokkal jobban, hisz végtére is ők profik.
Egyébként a Mónika- és Balázs-show-kban valóban lezajlottak valódi élethelyzetek, kb a sztorik 50%-a volt ilyen, a másik fele ehhez hasonló improvizáció, statisztákkal. Szóval akár lehetne igazi is, de azért ismerjük már fel, ha totális bénázásról van szó.
Ha egy ilyet beveszel, akkor bármit beveszel. Vagy épphogy mindenkiben a hazugot feltételezed, mert nem tudod olvasni az árulkodó jeleket.
A másik videót nem tudtam megnézni.

fumerin 2011.12.20. 18:55:18

@Muha: Semmit nem szeretnék, pl. én.
Ami jön, vagy megbecsülöm, vagy leszarom.
Vakarózhatok előtte, utána.
Kit érdekel, mi a jövő. Azt kell megoldani, ami épp van.
Ha új tollat kapok, akkor is folytatom emlékkönyvem, csak más színnel.
Nincs cél, csak szándék.
Nincs értelem. Ha meg akarja valaki érteni, már baxhatja. Ha elmúlik gyászolom, vagy örvendek.
Ez ojjjjan hüjjje kérdés volt, hogy csak egy baromökörállat válaszol rá....

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 18:58:10

@Muha: Én azt ami van. Férj, gyerekek.

De el tudom fogadni, h valaki csak kefél mindenkivel aki teccik neki.

Csak szerintem az mindig magányos lesz, akkor is ha mindig van mellette valaki.

1x élünk. Van aki úgy fogja fel, ki kell használni, sok pina, sok fasz, sok szex...
Van aki meg úgy, ha megtaláltam a szerelmem, azt az egy kurva rövid életem vele szeretném leélni.

Én lenni utóbbi. :)

Muha 2011.12.20. 19:02:54

@JOKKA21: köszönöm a válaszod.

@fumerin: szerintem nem volt hülye kérdés, főleg, hogy nincs hülye kérdés. legalábbis szerintem.

@Picicsibe a szexistennő: neked is köszönöm a választ.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 19:05:38

@Muha: Nincs mit.
De van jó vagy rossz válasz? Jahajj, úgy izgulok az enyim jó e! :P

És te Muhácska, válaszolsz e a kérdésedre? :)

Kytia 2011.12.20. 19:05:43

@Muha: Ó, nem. Én is úgy fogtam fel, hogy véges a keret. 00:00-tól szánsájn, 14:00-tól nagyjából oké, 19:00-tól meg meredeken lefelé, aztán finito. Az idő nagyon is véges, de az addigi javak nem. Pl. 14:00-ig lehet, hogy napi 50 pasiból/nőből válogathatsz, utána évi 2-ből, aztán a végére vagy marad valaki, vagy nem.:) Persze sarkítok.

nekem párkapcsolati szempontból olyasmi célom van, amiket Pál Feri ír a könyvében (A függéstől az intimitásig).
Átélni valakivel a nagytuti összetartozást, lehetőleg holtomiglan, de minimum addig, ameddig lehet.

Hurri Kán 2011.12.20. 19:08:09

Én nem tudom. Az élet olyan, mint a nyári ruha mellénye. Rövid, és céltalan. :D

fumerin 2011.12.20. 19:08:12

@Muha: A kérdés sosenem hüjje. A válasz ojjan, ami hüjje is lehet, meg nem is, csak nem mindegy, honnan nézzük. Ha napos ódalrú, akkor persze jogos, ha sötét a világítás, kiesett a lencse, akkor faszt senem érdekli.
Mindig van holnap...amíg él a hulla...:D

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 19:08:26

@Muha: Én 25 évesen jöttem rá, hogy párkapcsolati szempontból nem akarok párkapcsolatot.

Kytia 2011.12.20. 19:10:24

Úristen végignéztem! A VILÁG leggyengébb színészei!:))

fumerin 2011.12.20. 19:15:59

@Father Justice: Durva.
25 évesen nem temettem el magam, ha igen, mégis kiástam.
Nem tuom, mit fog takarni Neked a karácsony, bár szerintem rejtegetni valód amúgysenem nincs...

Muha 2011.12.20. 19:16:03

@Picicsibe a szexistennő: Nem, nincs jó vagy rossz válasz, legalábbis szerintem. Egyik sem jobb, egyik sem rosszabb. Ki-Ki a maga ízlése szerint válogat.

Válaszolok a kérdésre.
Sokkal távolabbi célom van, mint Jokkáé.
Nem akarok carpe diemet, mint fumerin,
A tieddel pedig azonosulok.

Ha bárki véleményét rossz kategóriába soroltam volna őszerinte, akkor hangsúlyozom, ez az én véleményem. Nem értékelés, nem bírálat, nem véleménynyílvánítás abban az értelemben, egyszerűen csak egy érzés, ami kiváltódott bennem az olvasottak alapján.

Kytia 2011.12.20. 19:18:34

@Father Justice: Volt egy ilyen érzésem, de tudod, még most sem, vagyok teljesen biztos benne.:)
Egyébként ebben a részben Balázs is gyalázatosan alulteljesített, de hát rossz alapanyagból, ugye...:)

@fumerin: És ha nem azért nem akar, mert eltemette magát, hanem tökre másért?:)
Father, jöjjön a kámingáut, miért nem akarsz?:)

fumerin 2011.12.20. 19:18:37

@Muha: Félreértesz.
Nekem nincs választásom.
Ezt kell elfogadnom, és örülnöm neki.

Muha 2011.12.20. 19:20:54

@fumerin: Persze. Ha azt mondod, Muha, de hülye vagy, máshogy élem meg, ha jó napom van, és máshogy, ha szar. Jogos.

fumerin 2011.12.20. 19:22:39

@Muha: Muha nem hüjje. Muha nagyon okos és nagyon más.
Muhát nem lehet sematizálni.
Nahhh, elég volt a sztárolásból, arra vannak ropiseggek :D

Muha 2011.12.20. 19:23:02

@fumerin: Ha jobban ismernélek, kevésbé értenélek félre. Tartja az ősi mondás. Ezért is volt az epilógus. Isten ments, hogy bárkit is bántsak.
Csak kiváncsi voltam.
:D

Kytia 2011.12.20. 19:24:28

@Muha: Nekem sincs gondom azzal, hogy mindenki máshogy képzeli, de tudod, mivel van gondom (itt)? Amikor valaki döntött egy verzió mellett, de nem hajlandó azt felvállalni, mondván, "úgy látszik, én ilyen vagyok", hanem folyamatosan a másik félre fogja: "mert azok mind szemetek". Ez gerinctelenség szerintem, de ne kérdezd, miért zavar, nem tudom én sem, csak észrevettem, hogy felmegy tőle a vérnyomásom.

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 19:27:50

@Kytia: Aki rájön, hogy sosem akar kamukapcsolatot felerezsivel úgy, hogy az átlagnő maradékelven leereszkedik hozzá mennyei trónusáról, az eltemette magát. Mit nem lehet ezen érteni? :)

Azért van olyan videó, amit szerintem nem minősítenél féknek:
www.youtube.com/watch?v=sPZFX8mmgTs
Mi a véleményed?

fumerin 2011.12.20. 19:29:53

@Muha: Tuom...nem szándékos semmisenem, fíííling :D

@Picicsibe a szexistennő: Kérdezzé mán direktbe, ne tippelj :D
Vállalom :D

Hurri Kán 2011.12.20. 19:30:39

@Father Justice:
Azon még nem gondolkoztál el, hogy hogy rossz tóban horgásztál, rossz eszközökkel?

Muha 2011.12.20. 19:30:47

@Kytia: A probléma felvetéssel egyet értek, a következtetés levonással már nem.

Hányszor szaladtam én már bele abba, hogy te vagy a genya önvédelemből, miközben tudtam, hogy nagyon is én vagyok a hunyó. hmmmm....

Nem gerinctelenség ez, csak amolyan legyen már nekem is igazam feeling.

fumerin 2011.12.20. 19:33:26

@Muha: Bazzzz, remélem eccer sörözünk, mert rájössz, naon hasonló állatok vagyunk...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 19:40:43

@fumerin: Mindig, minden körülmények között...

De hogy én? :D

Чапаев 2011.12.20. 19:40:57

@fumerin: Te, még nem jöttél rá, hogy a jutalmakat sosem az érdemek szerint osztogatják?! ;)

Muha 2011.12.20. 19:44:33

@Father Justice: Bíztatnálak. A gödör mélyéről. :)

Чапаев 2011.12.20. 19:52:04

@fumerin: Irkálj csak ilyeneket, majd jól rád kattan itt valami nekrofil! xD

Чапаев 2011.12.20. 19:55:43

@Muha: ... "epilógus" ... aha... rákérdezek: szőrtelenítő szerek katalógusa?

Kávét. Vodkával. Most.

Muha 2011.12.20. 20:00:05

@Чапаев: Tudatosan próbálom kerülni a rövideket. Csak a baj van vele. :D

@Picicsibe a szexistennő:
1. A férfiak így képzelik.
2. A lányok így adják elő.
3. A valóságot a képzelet szüli. :D

Muha 2011.12.20. 20:07:08

@Picicsibe a szexistennő:

-egy kúrás legyen olcsó
-egy kúrás legyen finom
-egy kúrás legyen olcsó
-egy kúrás legyen finom
...
..
.

Kytia 2011.12.20. 20:07:47

@Father Justice: Nem tudom.:) A faszi gyanúsan passzív, szerintem most látja először a kiabálós nőt.:)
Mindazonáltal olyan esetről is tudok, hogy egy valódi szerelmi háromszög két szereplője elment a show-ba, a harmadik viszont nem, így az ő szerepét statiszta játszotta, ráadásul ő beszélt legtöbbet (kompenzálás, ugye:)). Szóval a nő indulata akár őszinte is lehet a másik nő felé, míg a pasi szerepére találtak egy vadidegent.:))
A komment első felére a választ kettővel a tied fölött olvashatod (eredetileg Muhának írva).:)

@Muha: Na jó, egy-egy esetben igen. De amikor általánosan kiterjesztik mindenkire...

Kytia 2011.12.20. 20:09:36

@Picicsibe a szexistennő: Ennek van fordított verziója.:)) A lányok hogy képzelik a kanbulit és ott csupa vetkőzőlány van a pasijaik ölében, meg spriccel a pezsgő mindenfele, a valóságban meg ülnek a földön és nyomják a play station-t, egy-egy sörrel a lábuknál.:DD De nem találom.:(

Muha 2011.12.20. 20:09:53

@Kytia: az általános kiterjesztés rossz. Az általános kiterjesztés bűnös.
Hibás is.

Muha 2011.12.20. 20:20:20

hú megöltem.

megígérem ma már nem írok. Jó?

jóéjt.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 20:26:00

@JOKKA21: Ó! Csak most látom! De drága vagy! Tőled ennél szebb bókot asszem már nem kaphatok!

Cupp-cupp! :D

fumerin 2011.12.20. 20:28:41

@Чапаев: Rám?
Huhúúúúú....rám a rézfaszú bagoly kattan :D Más nem :D

fumerin 2011.12.20. 20:30:14

@Picicsibe a szexistennő: Csibe, Neked bármit, bárhol, bármikor....:D Mert tök jóóóóóóóóóóóóó :D

fumerin 2011.12.20. 20:31:11

@Muha: Hijjjányzol, de darab-darab :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 20:34:18

@Kytia: Jó a fantáziám. Mind2t el tudom képzelni. :D

Father Justice (törölt) 2011.12.20. 20:36:09

@Kytia: Szóval ez is két átverés? A végén kiderül, hogy az összes talkshow videóval becsaptak, és újra kell értékelnem a szikár igazságot. :)

A Muhának írt válaszod jó válasz az én kérdésemre is, de azért kicsit korrigálnék: én sosem neveztem a szintező nőket szemétnek. Ahogy te is kifejtetted, ezt a jól megfontolt érdekük - miért is tennének másképp? Szerintem az emberek kisebbik hányada választ elsődlegesen érzelmi / emberi szempontok alapján társat, a többséget a nettó érdekeik vezérlik. De ettől még nem nevezem szemétnek az érdekelvű nőket - ezt meghagyom Jokkának -, csak ismertetem a jelenséget, ami miatt nehéz _valóban_ érzelmi alapú párkapcsolatot kialakítani. Legalábbis ha az ember tényleg komolyan gondolja, és nem felerezsire és / vagy ingyensunára vágyik.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 20:39:36

@fumerin: Hú. Ma milyen szépeket mondanak nekem! :D

Köszi! <3

fumerin 2011.12.20. 20:41:55

@Picicsibe a szexistennő: Én is szeretlek, jupííí, mán másoccor írom le :D

Hurri Kán 2011.12.20. 20:42:40

Nahát. Tiszta hippulás van itt. Mindenki szeret mindenkit... :DDD

fumerin 2011.12.20. 20:46:08

@gyvy: A nőket eccer, férfiakat többször is :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 20:47:45

@fumerin: Nem baj. Raktározom elfele. Jó lesz ínséges időkre. :))

fumerin 2011.12.20. 20:49:10

@gyvy: Hmmmm...osztom és uralom, kérdés? :P

@Picicsibe a szexistennő: :D OK :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 20:49:29

@gyvy: Téged is szeresselek. De csak mint egy barátot.
Fiú-lány barátság... Tudod! ;))

Hurri Kán 2011.12.20. 20:50:04

@fumerin:
Attól függ, kinek mit osztasz. :D

fumerin 2011.12.20. 20:52:45

@gyvy: Hüjjje, kártyában senem csalok! :D

Hurri Kán 2011.12.20. 21:02:23

@fumerin:
Nem is feltételeztem se ijjjent :D

fumerin 2011.12.20. 21:03:54

@gyvy: Tuom, de attól még szeretek pókerezni ;)

cyd 2011.12.20. 21:32:07

@Picicsibe a szexistennő: A f@szom! Túl hosszú lett, megkaptad mail-ben.
nő-ffi barátság pedig van :)

Hurri Kán 2011.12.20. 21:33:27

@cyd:
Levágtad, és elküldted? :DDD

fumerin 2011.12.20. 21:36:07

De szar szöveg lett volna tőlem: lány vagyok, 29 éves :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.20. 21:54:36

@Muha:
ehhhe
Együtt tolni a szekeret.
Aki csak sétál mellette, vagy visszafelé rugdossa, az nem tolja, ugye, az menjen már a fenébe.
Aztán mikor pihenő van időnkint, akkor össze lehessen vele borulni, kosztól és helytől függetlenül.

Ha nincs ilyen, akkor inkább egyedül, az hatékonyabb :)

(ez így rövidebb volt, remélem érthető, a felerezsi nem pálya :D)

Чапаев 2011.12.20. 21:55:14

@fumerin: Kizárt, az védett állat, nem pedig hülye! xD

Чапаев 2011.12.20. 22:02:43

@fumerin: A "lány vagyok, és kortalan" sokkal szarabb lett volna amúgy... :D

Чапаев 2011.12.20. 22:04:02

@fumerin: Ebből mire következtethetünk, a második sörödnél tartasz? ;)

cyd 2011.12.20. 22:06:49

@gyvy: Óbazmeg! Így olvasva kicsit más :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 22:13:22

@gyvy: Tiszta csalódás! Csak egy csomó betű volt... Ehh! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 22:16:41

@cyd: Akár hányszor elolvasom... Röhögök nagyon! Ez a 3 mondat így egyben! Ez kész!
:DDD

cyd 2011.12.20. 22:18:04

@Picicsibe a szexistennő: Ja még használati utasítást is adjak hozzá? Ehh, nők!

Hurri Kán 2011.12.20. 22:20:40

@cyd:
Ugyeugye? :DDD

@Picicsibe a szexistennő:
Legalább egy 3D-s mélt küldött volna :D

cyd 2011.12.20. 22:33:29

@Picicsibe a szexistennő: Ó már túl is voltam rajta mielőtt újra megjelentem itt, de mára már nem ígérek érdemi - ergo semmilyen - választ

cyd 2011.12.20. 22:35:27

@gyvy: Kinyomtatja és azt hajtogat belőle, amit akar, csak fantázia kérdése...

Hurri Kán 2011.12.20. 22:40:46

@cyd:
Azért nem ugyanaz, hogy neked magadnak kell valamit megcsinálni, vagy megcsinálják neked.:D

cyd 2011.12.20. 22:42:24

@gyvy: Hja, akinek nincs 3D nyomtatója...

"Szép álmokat!"
Mondom: érdemi válasz nem lesz ma :)

Hurri Kán 2011.12.20. 22:43:51

@Picicsibe a szexistennő:
Ehhh... egyesek így állnak hozzá, aztán csodálkoznak, hogy nem állnak velük szóba a nők. :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 23:04:43

@gyvy: Vagy csak barátkoznak velük! Bruhahahahaaaa! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.20. 23:27:51

@gyvy: És a nap utolsó félórájában a végső konklúzió:

Nincs fiú-lány barátság, hacsak a fiúnak nincs hozzáÁLLÁSA! :DDD

Hurri Kán 2011.12.20. 23:31:43

@Picicsibe a szexistennő:
Az biztos, a megfelelő hozzáÁLLÁSon sok múlik. :DDD

Joe69 2011.12.21. 16:28:30

@Father Justice:
"Szerintem az emberek kisebbik hányada választ elsődlegesen érzelmi / emberi szempontok alapján társat, a többséget a nettó érdekeik vezérlik."

Bingó.
süti beállítások módosítása