Öt éve nincs csajom

2012. május 31. 07:34 - csajokespasik

Mai posztolónk egy kis önbizalom tuningra szorul, ugyanis saját bevallása szerint nem túl vonzó, de azért még hódítani akar. Hacsak rá nem mászik egy csaj, ő nem tud gátlások nélkül udvarolni. Unja már a lúzer szerepét, és szerencsére feltűnt most egy lány is. A srác azon parázik, hogy nem veszi majd időben észre, ha valamit netán elbaltázna egy esetleges randin.

 

Hello. Nem fogadtam cölibátust és sokan nem is értik, hogy bírom ki, de tény, hogy 5 éve nőtársaság nélkül vagyok. Nem panaszkodom, nem dicsekszem, csak megállapítom, és tudom, hogy ennek több oka van. A külsőm és a hozzáállásom. 28 éves vagyok. Kezdem azzal, ami látható. Magas vagyok, ehhez vékony testalkat, kissé ritkuló haj… ha legalább kövér lennék, abból lehetne izmot fejleszteni, de rám nem ragad, pedig napi szinten próbálkozom. Járok társaságba is, eleget, nem ülök otthon, hiszen kevés az esélye, hogy becsöngessen a helyes postáscsaj (a mi postásunk kövér és mogorva és hapsi). A társaságomban megforduló nők inkább a dumámért és a közvetlenségemért szeretnek, barátok vagyunk és az eddigi jelek szerint azok is maradunk.

Járni szerintem egyik sem akarna velem. Csak észrevenném. Próbálkoztam némelyiknél, de nem sok sikerrel. Nem vagyok pénzes sem, se divatos cuccokban járó, megnézem a boltban az árcédulát is, mi mennyibe kerül. A kütyük is hidegen hagynak, ha látnátok milyen mobillal járok, kiröhögnétek! Pedig ájfonnal menőzni biztos életérzés... Az is levon a forgalmi értékemből, hogy hidegen hagy a divat is, de teljesen, ha telne rá se tudnék divatosan öltözködni. Nem érzem, nem értek hozzá… Múltkor egyik ismerősöm olyan baseball sapkában jelent meg, ami több számmal kisebbnek tűnt, és mintha rá lett volna szorulva a fejére, alóla szabadult ki a haja, hozzá piros tornacipő és a vállán átdobott nagy színes pulóver, erre azt mondom a havernak, hogy „nézd már, a 6 éves öccse cuccait vette fel”. Erre együtt nevetés helyett rám néz és komolyan azt mondja, hogy ez menő… és divatos. Önkritikám az van, eddig 3 nőm volt, nem voltak kifejezetten topmodellek, de szerettem őket. Hogy esztétikailag milyen vagyok, nehéz leírni, mert a „mások szerint helyesnek mondott” – duma az én esetemben nem áll, ugyanis ilyen soha az életben nem hangzott el velem kapcsolatban. Sajnos. Szerintem mások is csak hazudják, nem tudom elképzelni, hogy odaállnak valaki elé és azt mondják neki: „szerintem te nagyon helyes vagy” – és akkor mások által helyesnek van mondva, onnantól ezt a titulust bátran használhatja. Mit csináljak? Ugorjak, önfejlesztő tréning, vagy van még remény? Jelenleg bizonyítást nyert, hogy nem vagyok túlságosan vonzó, ez oké. Viszont ha már 3 nő eltűrt egyszer, akkor nem lehetek annyira rémes mégsem… nem tudnék már kezdeményezni, hacsak rám nem mászik egy nő, én nem merném magamhoz vonni, átkarolni és megcsókolni. Unom már a lúzer szerepét, de ez van. Lenne most egy lány, aki nem rég azt mondta, hogy tetszik neki a mély hangom, meg a szemem, de ez nem tudni, mit jelent egy nőnél. Azért próbálkozom nála. Egyszer már felhívtam és nem rázott le, hanem 15 percig beszélgettünk. Az a baj, nem biztos, hogy észrevenném, ha valamit rosszul csinálnék, pl. egy komolyabb találkozón.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr724556361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2021.12.12. 22:45:01

És akkor mi van, ha 5 éve nincs nőd? Másnak 10 éve nincs, oszt mégis elvan. Sőt, megkockáztatom, jobban járt így, mintha azóta lett volna 2-3 barátnője, akik szakításkor jókat romboltak az önbizalmán és a lelki békéjén. Légy hálás a sorsnak, hogy te mindezt megspóroltad.
Ha meg hiányzik a szex, ott a beszamolok pont com. Olcsóbban kijössz, ráadásul olyan nőt is megkaphatsz így, aki amúgy rád se köpne.
süti beállítások módosítása