Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Spanyol fiú vette el a szüzességem

2012. június 01. 07:33 - csajokespasik

„Ez lesz az első alkalom az életemben. Legyél elővigyázatos! - suttogtam neki” – ma Spanyolországba utazunk. Fülledt erotika következik a kékszemű Nico-val és a sötét hajú Marko-val. Így is el lehet veszíteni azt a szüzességet.

 

Ez a történet Spanyolországban történt meg. Alighogy kipakoltuk a bőröndünket, máris rohantunk a strandra. A szállodánk közvetlenül a tengerparton volt. Alaposan szemrevételeztük az embereket, s egyszer csak szemezni kezdtünk két helyes pasival, akik állandóan felénk néztek, bár ennek ellenére nem akartak szóba elegyedni velünk. Ugyanolyan félénkek voltak, mint mi, mert mi sem mertünk kezdeményezni. De a sors könyvében az volt megírva, hogy másnap este viszontlássuk őket a diszkóban. Úgy helyezkedtünk, hogy egészen a közelükben táncoljunk, s lehetőleg felkeltsük az érdeklődésüket. Egy idő után aztán a barátnőm összeszedte minden bátorságát, s megkérdezte tőlük, átjönnek-e velünk a bárba? A szőke, kékszemű srácot Niconak, a sötét hajú, barnaszeműt pedig Markónak hívták. Mindkettőnek izmos, kisportolt alakja volt.

Amikor később elkísértek bennünket a szállodába Nico megfogta a kezemet, amitől furcsa érzések támadtak bennem, s egészen elgyengültem. Bátorításért átnéztem a barátnőmre, akinek a vállát éppen átkarolta a másik srác. A kapuban már mindketten boldogan búcsúztunk el a fiúktól, akikkel újabb találkozót beszéltünk meg. Másnap is nagyon jól éreztük magunkat, de este nem mentünk el a diszkóba. Kéz a kézben a strand fövenyén sétáltunk, s bámultuk a csillagokkal díszített éjszakai égboltot. Aztán valahogy úgy alakult, hogy a barátnőmék és mi is más-más úton mentünk tovább. Mi a víz mentén sétáltunk, s egyre erősebben hajtott bennünket a vágy. A srác végül maga felé fordított és csókolózni kezdtünk. Egyszerre volt melegem, s közben libabőrözött a hátam, miközben Nico keze lassan becsúszott a pólóm alá, ahol simogatni kezdte a mellemet. Én is viszontsimogattam, mire vetkőztetni kezdett. Nem sokkal később már alsóneműben feküdtünk a homokon, s mindketten tudtuk, hogy még azon az estén meg fog történni velünk... Nico megkérdezte, hogy akarom-e, hiszen még csak két napja ismertük egymást, én pedig megerősítettem, hozzátéve, hogy ez lesz az első alkalom az életemben. Legyél elővigyázatos! - suttogtam neki, mert féltem, hogy fájni fog. Aztán később még egyszer megkérdezte, hogy biztos akarom-e, de az elhatározásom akkor már biztos volt, hogy ott és vele akarom elveszíteni a szüzességemet. A fiú ekkor a nadrágzsebéből elővarázsolt egy óvszert, s én - elég ügyetlenül - segítettem neki felhúzni. Utána ismét simogattuk egymást, majd nagyon vigyázva belém hatolt. Az az érzés leírhatatlan, amit azután éreztem. Csodálatos volt. Amikor visszamentünk a szállodába, s fent a szobában megpillantottam a barátnőmet az ágy szélén ülve, rögtön tudtam, hogy vele is ugyanaz történt, mint velem. Egész éjjel le nem hunytuk a szemünket, csak beszéltünk, és beszéltünk az élményeinkről. A következő napokban még többször is együtt voltunk Nicoval, s a kapcsolatunk minden alkalommal egyre szebb lett. Amikor hazajöttünk, még egy ideig leveleztünk, de aztán a kapcsolat megszakadt. Szép nyári kaland volt. Soha nem fogom elfelejteni!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr234558505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása