Gyereknevelő-gép lettem

2012. szeptember 07. 07:34 - csajokespasik

„Ő abban a hitben van, hogy egy működő kapcsolatban él, és minden oké” – egy elhanyagolt nő segélykiáltása következik. Párjával már nem beszélget, csak gyereket nevel. Többet szeretne belőle, testileg és szellemileg egyaránt. A zárkózott életmód egyik hátránya, hogy ha a párod szeretőt tart, vagy munkahelyi flörtbe bonyolódik, azt sosem tudod meg.

 

Hét éve vagyok együtt a párommal. Nem vagyunk összeházasodva, egyikünk sem érezte ennek szükségét, nem ez számít. Ő kb. 2 éve egy olyan munkát végez, ahol nem ritka körülötte a csinos női jelenlét. Mivel megbízom benne, emiatt nem is vagyok féltékeny, tudom, hogy nem menne bele futó kalandokba, ráadásul elég válogatós is. Eleinte nagyon sokat próbálkoztunk, hogy közös gyerekünk lehessen, míg végül sikerült: mivel megszűnt a munkahelyem, most 0-24-ben itthon vagyok vele.

A gyerek és a párom munkahelyváltása óta a közös barátaink elmaradoztak, teljesen egyedül maradtunk. Együtt elmenni nem lehet vele, mert azt mondja, elég embert lát a munkája során, legalább most ne kelljen… és így otthon maradunk. Ő alszik, vagy sörözik, vagy olvasgat, én tévézek. Egyik barátnőmet sem kedveli, így azokat csak akkor hívhatom át, ha ő nincs otthon… bezárva érzem magam, nem járunk el sehova, és hozzánk sem jár át senki. Közös témáink mind kifulladtak, nem lehet vele miről beszélgetni, szerintem ő úgy van vele, hogy ennyi idő alatt már mindent kibeszéltünk. Hát, otthon vagyok én a gyerekkel, mint valami gyereknevelő-gép, és félreértés ne essék, szeretem ezt a szerepet, de belefásulni nem akarok, néha szeretnék kimozdulni, egy kis kiruccanásban felfrissülni, de nem visz már el sehova. Ha én kezdeményezek beszélgetést a párommal, nehezen haladok vele: látom, hogy problémája volt a munkahelyén, beszéljen róla – nem. Többet szeretnék belőle, testileg és szellemileg is egyaránt. Ő abban a hitben van, hogy egy működő kapcsolatban él, és minden oké. Becsülöm azért, hogy sokat dolgozik, hiszen értünk teszi. De lenne más igényem is, és sokáig ezt nem bírom. Ha esetleg szeretőt tartana, vagy belebonyolódna egy munkahelyi flörtbe, én soha nem értesülnék róla… annyira akartuk mindketten a gyereket, de nem tudom mi lenne, ha rá kéne bíznom valamiért, semmit nem tudna. Én szállítom mindenhová, ha késő estig dolgozik. Tudom, hogy értünk melózik, értünk dolgozik néha hajnalig, de egy kapcsolat nem csak ebből áll. Nem is tudom, mikor voltunk utoljára, csak kettesben valahol együtt. Sajnálom, hogy ilyen panaszkodósra sikerült, de jelenleg most ez bánt, persze mindez a jövőben még változhat, akár pozitív irányba is.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr324760329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása