Részletesen kidolgozott megcsalási hadművelet

2012. szeptember 13. 07:18 - csajokespasik

„Az állomásra érve külön szállnak le a járműről, majd miután a busz eltűnt a látóhatáron, egymás mellé csapódnak” - Levélírónk egy érdekes jelenséget figyelt meg az egyik buszjáraton. A hölgyike senkit sem lát szívesen a mellette levő ülésen, kivéve egy bizonyos urat. Ma megtanulunk egy hibátlan megcsalási stratégiát.

 

Néhány hónapja fedeztem fel a hölgyike akcióit. A nőci férje buszsofőr, sőt, ugyanazon a vonalon közlekedik, amelyiken a felesége is utazik munkába jövet-menet (de nem azt a járatot műveli). Látszólag jól megvannak, ám az asszonyka péntekenként, mikor ura egész napra be van osztva dolgozni, jól álcázott és részletesen kidolgozott megcsalási hadműveletet hajt végre a délutánja magányában. A munkából hazafele tartó buszon, indulás előtt kb. 10 perccel megjelenik az asszonyka, felszáll a gépkocsira, leül egy külső ülésre, a belsőre pedig rápakolja a táskáját, illetve a holmijait. Általában amúgy ezt a formát alkalmazza, zenét hallgat, alszik, nagyon ritkán ülnek tehát le mellé.

Bizonyos péntekeken azonban, indulás előtt kb. 2 perccel, megjelenik egy mákos hajú, pocakos figura (amúgy hasonló karakter, mint a férje), jegyet vesz ugyanaddig a városig, ahova a hölgyike utazik, majd elkezd helyet keresni magának. Teljesen és egészen véletlenül mindig az adott nőci melletti ülést szúrja ki magának (hiába vannak még dupla helyek is a buszon), még meg is kérdezi, hogy „Elnézést, leülhetek?”. Majd, miután leült, udvariasan meg is köszöni a lehetőséget. Az úton egy szót nem szólnak egymáshoz, mint két idegen, akik soha nem látták egymást, a hölgyike alszik, zenét hallgat, ahogy szokott, a pofa pedig nézelődik.

Az állomásra érve külön szállnak le a járműről, majd miután a busz eltűnt a látóhatáron, egymás mellé csapódnak és hirtelen már nagyon jó ismerősként folytatják az utat, feltehetőleg a csajszi (és a férje) közös lakásáig. Hogy ott mi történik, természetesen senki nem tudhatja, de feltehetőleg nem körte alakú tűpárnát hímeznek kék színű cérnával. A csajszinak amúgy két telefonja van, egy „közösségi” használatú, amin pl. a férje is hívni szokta, és egy rejtett tartalék, amiről reggelente SMS-eket küld… lehet, hogy a mákos hajú figurának? A háztartásba amúgy bezavar még egy kb. felső tagozatos gyerkőc is, aki feltehetőleg egy előző kapcsolatból származik. Vélelmezem, hogy ezeken a péntekeken a gyerek az apás hétvégéjét tölti, az asszonyka és az útitárs nyugalmát tehát senki nem zavarhatja meg.

Lényeg a lényeg, nagyon megtervezett akcióról van szó, így a nőci még véletlenül sem bukhat le a férje kollégái előtt. Én is csak azért szúrtam ki, mert mint írtam, a hölgyike ráutaló magatartással senkit sem lát szívesen a mellette levő ülésen, kivéve ezt a faszit, de őt mindig, hiába vannak rajtuk kívül csupán öten a buszon. A többi árulkodó jelet pedig ezután könnyű kiszúrni. A sztoriban egyébként több érdekesség is van. Egyrészt, az útitárs és a férj nagyon hasonló karakterek, középkorú, pocakos, őszes figurák, de megítélésem szerint a férj 1-2 szinttel megelőzi a mákos hajú arcot. Másrészt, az asszony és a férj kapcsolata láthatóan rendben van, az ürge – mikor nincs beosztva – általában autóval megy a nőci elé a buszhoz és hazaviszi. A harmadik dolog, kora (40-45 év) ellenére egy borzasztó dekoratív asszonykáról van szó, akár egy egyiptomi királynő. Kinézete és kisugárzása alapján klasszisokkal jobb és fiatalabb férfiakat is megkaphatna magának, akik valószínűleg komolyabb testi élményekkel tudnák megajándékozni, mint Mátyás, a házimanó.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr144772702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Színes Géza 2012.09.13. 15:43:06

Vagy III/III kapcsolattartás.
süti beállítások módosítása