Gáláns urakkal hetyeg a hobbiprosti

2012. november 21. 07:20 - csajokespasik

„Mici bá és V. egyre többet találkoztak, mindenfélét hallottam, de főleg azt, hogy V. egész szépen keresett a papa barátainál. Kézről-kézre adták” - Levélírónk képtelen elhinni, hogy ennyire le tud süllyedni egy nő, a balatoni vitorlázások és a medencés bulik kedvéért. Miért lesz prosti valaki, ha nem szorul rá? Ma megismerkedünk Mici bával és a hobbiprosti fogalmával.

 

Normális, szép csaj, szinte modell-alkatú. Gazdag család, V. az anyagi problémákat, a hiányt és a nélkülözést sosem kellett megtapasztalnia, legfeljebb a tévéből ismerheti. Mindent megkapott. Ha végigsétált a strandon, a srácok gatyája sátorozott a megtiszteltetéstől. Szóval, V. igen tetszetős darab volt. Rendezett körülmények: az apuka külföldről hozza haza a sok-sok lóvét. Apukának van egy jól összeszokott baráti társasága, akik már olyan régóta megvannak, hogy szinte látták felcseperedni a kis V.-t.

Apuka egyik barátja egy 50 körüli elképesztően ocsmány, hájas alakzat, akire ha ránézel, két hétig nem alszol, mert horrorfilm-szerűen szét vannak csúszva a vonásai a sok és drága piától. Ja, ez a társaság is kőgazdag, természetesen egy ilyen család, mint V.-é nem áll szóba csóró prolikkal. Legyen a bácsi neve Mici bá. Mici bának számos vállalkozása van, a feléről jobb nem is tudni, a legális része meg főleg a vendéglátóipar területén van. Azt, hogy hogyan indult a viszony, csak találgatni tudom, szerintem így: Mici bácsi egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy csapja a szelet a kis V.-nek: „jaj, de megnőttél” – mondta talán közben, és ha nem látta senki, meg is paskolta V. fenekét. A 26 éves lány mindezt heherészve fogadta. Aztán talán egyszer Mici bá, csak viccből ajánlatot tett V.-nek, hogy mennyit kérne egy éjszakáért, a lány meg viccből azonnal rávágta az árat. Ami nem lehetett sok. Az üzlet hamarosan meg is köttetik és Mici bá meghívja magához a haverja szép lányát egy… hát egy laza dugásra. Talán így indult el az egész, ugyanis Mici bá és V. egyre többet találkoztak, mindenfélét hallottam, de főleg azt, hogy V. egész szépen keresett a papa barátainál. Kézről-kézre adták. Annyira belelendült a kislány, hogy olyan dolgokra is rávették, amiket most nem írok le, mert nem ez a blog profilja. A kérdésem: miért lesz egy nőből prosti, amikor nem szorul rá? Mert szembetűnő, hogy nem a pénzért csinálja. Van olyan, hogy valaki annak születik? Talán tetszik neki ez az életmód, a gazdag vén pasik rajongása, és a sok-sok ajándék, a medencés partik, balatoni vitorlázgatások… Vagy ez valami pszichológiai igény, egy apa-keresés, az apai figyelem hajszolása idős urakkal, és válogatás nélkül? Nem tudom, milyen viszonyban volt V. az apjával, erről nincs információm. Lehet, hogy elhanyagolta és most ezért van ez. Vagy egyszerűen csak hobbiprosti.

V. ez idő alatt hazudott a szüleinek, hogy hova megy, kivel és mit csinál, hazudott a pasijának (mert hogy volt neki eközben pasija is, aki eszes volt, és amikor megtudta ezt a szép sztorit, dobta őt a francba és szaladt az sztk-ba nemi betegség teszteket csináltatni).

V. mindenkinek hazudott, ám a barátnők előtt nem csinált titkot a dologból, sőt, szinte dicsekedett nekik. És mivel azonos szellemi szinten álltak vele, hát fölnéztek rá. Még csak nem is egy bizarr szerelemről van szó, egy olyan lányról, aki valamiért a rusnya vénemberekhez vonzódik, nem, mert azt még megérteném valahogy - ugyanis többször nevezte Mici bát több fültanú előtt féregnek, meg mocsoknak, és még egyéb, nem túl hízelgő jelzőkkel is illette.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr544917665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása