A volt nője újra kapar érte

2012. december 06. 07:30 - csajokespasik

Ha a pasi agyonnyom a szeretetével, ott a lelkifurdalás ugyanúgy jelen lehet a háttérben, mint a rajongás. De itt még nincs vége, ugyanis feltűnt a régi nő, ráadásul a pasi gyerekével, és ez posztolónkat felettébb nyugtalanítja. Gyanús ez a sok figyelmesség. Gyanús, gyanús…

És még valami: idén segítünk a legjobb szilveszteri program megtalálásában, sőt, társaságot is ajánlunk hozzá! A CsP-n egyre több szilveszteri program közül válogathatsz, és megmutatjuk azt is, kik lesznek ott az egyes helyszíneken. Érdemes benézni hozzánk. A programlista folyamatosan bővül: ha tudsz egy eseményről, küldd el nekünk a szilveszter@csajokespasik.hu -ra, ha jó a buli, bekerülhet a listánkba.

 

Sziasztok! Jelenleg egy négy éves kapcsolatban vagyok, és ez az eddigi leghosszabbnak mondható. Ő (legyen Norbi) az utóbbi időben attól fél, hogy elveszít és mindennel elhalmoz, legalábbis igyekszik. Nagyon figyelmes, néha túlzásba is viszi a dolgot - de szükségtelen, nagyon szeretem így is, és csak őt. Felesleges költségekbe vernie magát. Néha úgy érzem, agyonnyom a szeretetével, az érzelgősségével. Az én hibám, hogy az elején nem mondtam meg neki, hogy nem vagyok az a típus, aki mindenhova magával viszi a pasija fotóját, ha éppen nincs vele. Sűrűn hívogat, hogy mi van velem – ezzel nem lenne baj, ha éppen nem 5 perce váltunk volna el…

Azért 4 év után ez nem megszokott. De még nincs vége: a volt nője újra megjelent és szerintem igényt tartana rá – így most inkább nekem lenne okom féltékenykedni. Miért gondolom ezt? Valószínűleg neki azért kell Norbi, mert megváltozott, míg velem volt, azelőtt teljesen szétszórt volt, hozzáteszem, nem az én nyomásomra változott, hanem teljesen magától döntött így, persze, a velem töltött idő alatt. Azzal a nővel van egy közös gyerekük, de nem voltak összeházasodva, a csaj pedig lelépett tőle. Látni engedte a gyereket, de ezalatt is csak kihasználta Norbit. A nő korábban csak követelt tőle, hogyha valami elromlott, jöjjön, és javítsa meg, ha kell valami, igenis vegye meg és hozza stb. mert ő az apa… és a felelősséget folyamatosan a fejére olvasta, mintha ő lépett volna le, nem pedig fordítva, majd amikor a pasi már nem kellett tovább, nem zargatta többet. A nőnek ez a hozzáállása megváltozott: múltkor vacsorára hívta magához. Nem tudom, mik a szándékai, de sejtem… De ha a volt nő esetleg próbálkozik nála, akkor lehet, hogy nem tekinti megcsalásnak, ha „ismert pályán játszik”? Van egy még durvább sejtésem: lehet olyan, hogy Norbi kettős életet él, csak nem vettem észre? Ide is, oda is? mert én csak annyit tudok erről az ügyről, amennyit ő mesélt. És ha egyszer mi akarnánk közös gyereket, (eddig erről köztünk még nem volt szó komolyabban) akkor mi legyen? Lehet, azért nem emlegette nekem sűrűbben a gyerek-témát, mert neki már van. Vajon lesz olyan buta, hogy visszamegy a volt nőjéhez a gyerekéért? Annyi mindenre gondolok, lehet, hogy nem kéne semmire.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr804950256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása