Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi van, ha nem hagyja ott a pasiját?

2012. december 11. 07:29 - csajokespasik

„A pasijának sajnos nagyon jó a meggyőzőkéje, és ha rákönyörgi magát, akkor viszlát szép napok” - a jelenleg szerető státuszban lévő srác aggódik a csaj testi épségéért, ugyanis épp most jelenti be párjának, hogy exé vált. De még ez sem biztos, mert lehet, a lány gyáva ehhez, csak sunnyog és nem csinál semmit.

Mivel közelednek az ünnepek, örömmel várjuk a karácsonyi és szilveszteri sztorikat is!

 

Sziasztok! Nem szeretem a kavarást, de úgy alakult, hogy én is alaposan belekeveredtem egy ügybe. 31 vagyok. Megismertem egy nőt, akivel kalandba is bonyolódtam az ősszel. Tudtam, hogy van pasija, de nem a józan ész döntött, és vezérelt. Én sem gondolkodtam szex előtt, hogy „hát csak nem kéne ezt a kívánatos nőt csak úgy megdönteni” – így alakult, tettem a dolgom. És azoknak, akik elítélnének: hagyjuk már a képmutatást, hogy ha ott fekszik az ágyadon egy gyönyörű nő, hívogat és kíván téged, te meg felhúzott orral kimész, mert logikus és roppant erkölcsös a gondolkozásod, és te aztán ilyet soha. Megtettük, élveztük, kész, fölösleges mosakodni.

Az is a történtek mellett szólt, hogy sokat panaszkodott a pasijára, hogy így bunkó, meg úgy bunkó és elhanyagolja, stb. … most miért ne vigasztalja meg egy lelkes kiscserkész, aki ahol tud, segít? : D Gyönyörű napokat töltöttünk együtt, azt hiszem, talán életem legjobb nőjével. Ami azóta történt, annyi, hogy ő dec. 7.-én hazament. Úgy váltunk el, hogy megmondja a pasijának, vége, és már semmi nem tartja össze őket. Aztán tiszta lap nekünk. Most várok. Még semmi. Azt tudom, hogy a pasijának sajnos nagyon jó a meggyőzőkéje, és ha rákönyörgi magát, akkor viszlát szép napok. Azt mondta, másnap hív és beszámol róla, mi történt. Még azóta, mióta elment, nem hallottam felőle. Otthon az anyjáéknál net sincs, de telefonja van. Lehet, hogy Pasi 1 meggyőzte, mégse hagyja ott? Vagy hívjam a zsarukat, mert a meeting negatív fordulatot vett és most valahol egy frissen betemetett gödör tetején gyűlik a hóakadály. Hívjam én fel? vagy egy sms legalább? Még azt is megbeszéltük, hogy együtt szilveszterezünk. Ha nem mer szakítani a pasijával, és ezt nekem sem meri elmondani, az még egy finom helyzet… Ha őt nem zavarja, nekem ez a felállás megfelel továbbra is, mert távolság az van. Nem fenyeget a veszély, hogy egyszer csak ránk nyit, ugye. Ő meg megoldhatná úgy, hogy munkát keres Pesten (amiről korábban már beszéltünk) és együtt lehetünk, amikor csak akarunk, nem tartva semmitől. Nem értem, miért ilyen bonyolult neki a helyzet… Üdv: Laci.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr994959238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak Norris 2012.12.11. 09:47:58

Kedves Laci!
Hát szerintem a rendőrséget felesleges hívnod. Elég naív vagy a nőkkel kapcsolatban. Valószínű a pasija mit sem sejt az egészről. Nem meri megmondani neki, nem tud dönteni. Voltam már hasonló cipőben. Ahol a csaj mindenkinek hazudott. Otthon játszitta a jókislányt é hónapokig félrejárt. A masiknak azt mondta hogy az egyedül van és az exe zaklatja aki egy brutális állat. Persze mégy együtt éltünk. Miután a pali megkeesett utána is ment még a hazudozás. Szerintem ha rám hallgatsz komolyan nem tervezel vele. Mi a garancia hogy melletted nem töcsköli más? Ha fuckbodynak megartod és szerencséd van, megúszod hogy az ex megpofozzon. De ha jön más aki tetszik, ne röstellj lépni.
süti beállítások módosítása