Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A testiséggel bajok vannak

2012. december 14. 07:22 - csajokespasik

„A meglehetősen konzervatív család nyomására eldöntötte, hogy házasságig, de minimum az eljegyzésig szűz marad” – az ágyban gondok vannak, ugyanis a lány eléggé szégyenlős. Bár a korlátozó családi befolyás már megszűnt, a fóbia maradt. Még akkor is hajlamos kényelmetlenül érezni magát, amikor minden rendben lenne.

Emlékeztetőül: idén segítünk a legjobb szilveszteri program megtalálásában, sőt, társaságot is ajánlunk hozzá! A CsP-n egyre több szilveszteri program közül válogathatsz, és megmutatjuk azt is, kik lesznek ott az egyes helyszíneken. Érdemes benézni hozzánk. A programlista folyamatosan bővül: ha tudsz egy eseményről, küldd el nekünk a szilveszter@csajokespasik.hu -ra, ha jó a buli, bekerülhet a listánkba.

 

Üdv!

Az elmúlt napokban olvastam pár meredekebb történetet a blogon. Nos, az enyém nem tartozik közéjük, de mivel láttam pár okos javaslatot, megosztom a gondomat. 21 éves srác vagyok, barátnőmmel (szintén 21) másfél éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, érzelmi és lelki szinten minden szuperül megy. A testiséggel viszont bajok vannak. Egyrészt meglehetősen szégyenlős, még előttem is. Próbálom biztatni, de sajnos mindig csak adott alkalom erejéig sikerül.

A nagyobbik gond viszont, hogy még kiskorában a meglehetősen konzervatív család nyomására eldöntötte, hogy házasságig, de minimum az eljegyzésig szűz marad. Azóta a család befolyása teljesen megszűnt felette, ezt az egy dolgot viszont nem tudta elfelejteni. Azt mondja, a fent említett kényelmetlenség érzete is abból fakad, hogy úgy érzi, már annyit sem szabadna megtennie, ameddig eljutunk, hogy már így is tilosban jár. Én már nem vagyok szűz, nekem igencsak lenne igényem a szexre. Szeretem, és őt szeretném ágyba vinni, ergo: nincs szó sem szeretőről, sem szakításról. Nem egyszer beszéltünk már a dologról, de egész egyszerűen nem tudom meggyőzni. Egyébként nem egyoldalú az igény. Azt amit eddig csinálunk észrevehetően élvezi, azt mondja, szuperül egymásra vagyunk hangolódva. Tudom, mind megbeszélés, mind megfigyelés alapján, hogy ő is vágyik rá, de "nem akarja megtagadni magát". Emiatt pedig hiába élvezi az együttléteket, akkor is hajlamos kényelmetlenül érezni magát, ha egyébként minden rendben lenne. Van valami ötletetek?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr764964742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása