Van pasija, de egy éjszakára jó lennék

2012. december 20. 07:25 - csajokespasik

„Ha elhagy, elhagy, így jártam, úgyhogy nagyon megfeszülni sem fogok. Vagy simán szakítsak vele, így karácsony előtt? – a srácnak ajánlatot tett egy csaj, hogy töltsenek együtt egy kellemes estét, csupán a testiség kedvéért. Csakhogy mindkét fél foglalt.

És még valami: idén segítünk a legjobb szilveszteri program megtalálásában, sőt, társaságot is ajánlunk hozzá! A CsP-n egyre több szilveszteri program közül válogathatsz, és megmutatjuk azt is, kik lesznek ott az egyes helyszíneken. Érdemes benézni hozzánk. A programlista folyamatosan bővül: ha tudsz egy eseményről, küldd el nekünk a szilveszter@csajokespasik.hu -ra, ha jó a buli, bekerülhet a listánkba.

 

Megismertem egy lányt egy találkozón. Sokat dumáltunk, mindenféléről. Olyat hallottam tőle, amit nőtől még soha, de nem is hittem, hogy egyszer hallani fogok. Ő ajánlotta fel, hogy töltsünk együtt egy éjszakát majd. Csak a szex kedvéért, és csak egyszer. Sajnos több mint 100 km. van köztünk, így az utazás elég költséges lenne részemről. Nekem van ugyan barátnőm, 2 éves kapcsolat, de belőle már minden kiveszett, amiért annak idején megtetszett. Már mondtam neki, hogy el fogom hagyni, tudja. Már semmi nőiség nincs benne, káromkodik, szidja a szüleimet, vagy éppen utánam kiabál az ablakon, mint valami paraszt, ha éppen veszekedtünk, én pedig otthagytam.

És nem érti, miért akarom elhagyni, és nem fogadja el. Ennek a másik lánynak a kapcsolata sem a legjobb. Vele egyelőre azt beszéltük meg eddig, hogy év végén felutazom hozzá, és nála töltöm a Szilvesztert. Ugyanis a pasija akkor külföldön lesz, nem fog ránk nyitni, akármi is történjék és akármeddig is megyünk el. Tudom, hogy titkot csinálni valamiből a másik előtt a legidegesítőbb dolog, de jelenleg nem tudok jobbat. És most az a kérdés, hogy elmenjek-e hozzá? Nagyon sokat vagyunk msn-en. Nem tudom, hogy csak magamat áltatom azzal, hogy lesz köztünk több is, ha úgy dönt, lekoptatja a pasiját, aki mellett úgyis csak gyötrődik. És én is a jelenlegi barátnőmet, mert ami most köztünk folyik, azt úgy sem viselem el sokáig. Így is, úgy is vége. Persze, erre a kérdésre nem is lehet válaszolni, mert ki tudja, mit hoz a jövő és mi hogy viseljük majd egymást. Most ki kell találnom valamit a csajomnak, hogy miért nem vele töltöm a Szilvesztert és hova kell mennem olyan sürgősen akkor… Ez még előttem áll, de az ügyön vagyok. Nincs veszteni valóm, ha elhagy, elhagy, így jártam, úgyhogy nagyon megfeszülni sem fogok. Vagy simán szakítsak vele, így karácsony előtt?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr984974232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása