Lehet, hogy csak játszanak velem

2012. december 28. 07:13 - csajokespasik

„A nővéremen keresztül ismertem meg, és úgy lett volna, hogy ők járnak majd, de a pasinak nem ő kellett” – hogy mivel kavartak a hátad mögött, míg te külföldön voltál, alighanem soha nem tudod meg. Muszáj hinned a pasidnak és a nővérednek. Akkor is, ha hazudnak.

Már nem sok van hátra az évből, úgyhogy ne feledjétek: segítünk a legjobb szilveszteri program megtalálásában, sőt, társaságot is ajánlunk hozzá! A CsP-n egyre több szilveszteri program közül válogathatsz, és megmutatjuk azt is, kik lesznek ott az egyes helyszíneken. Érdemes benézni hozzánk. A programlista folyamatosan bővül: ha tudsz egy eseményről, küldd el nekünk a szilveszter@csajokespasik.hu -ra, ha jó a buli, bekerülhet a listánkba.

 

Több mint 8 hónapja vagyok együtt egy férfival, nagyon szeretjük egymást, bár nem is olyan rég volt egy elég erőteljes történés, ami mindent megváltoztatott volna, szétmentünk volna. (Gy. 32 éves, én 34) Október végén kimentem 3 hétre Erdélybe, a rokonokhoz. Magyarországon csak a nővérem van. Ez idő alatt a neten tartottuk a kapcsolatot. Ő akkor egy egész napra eltűnt, nem tudtam, mi van vele. Szokatlan volt. Amikor végül válaszolt a méljeimre, elmondta, hogy elment a net otthon, azért nem láthattam előző nap. Én meg azt gondoltam, hogy a netnek semmi baja nem lehetett.

Miért volt szükség erre a hazugságra? Végül a gyanú beigazolódni látszott: Gy.-t a nővéremen keresztül ismertem meg, és úgy lett volna, hogy ők járnak majd, de a pasinak nem ő kellett. Azóta kissé fagyos a kettőnk közti viszony. A kapcsolatunk elején sokat féltékenykedtem és aggódtam amiatt, mi lesz, ha addig teper a nővérem, míg meg nem kapja őt? De a párom biztosított, hogy nem, és csak én. November végére már oldódni látszott a helyzet, így felhívtam a nővérem, meséljen, mi volt akkor. Azt mondta, hogy beszélt akkor Gy.-vel, és letagadott engem, hátat fordított nekem. Érezzem, hogy lassan változás lesz és lapátra kerülök. Mondtam neki, hogy ne vegye el tőlem, és remélem, csak hazudik, erre azt mondta, hogy a hátam mögött kinevettek Gy.-vel. Hát, ha Gy. ebbe belement… pedig én tiszta szívemből szerettem őt. Ki hazudik? A nővérem akciója után mindketten megrémültünk, mert ha ilyen bizalmatlanok vagyunk egymással, akkor lehet, ennek nincs sok értelme, és nem egymást keressük. Az önbizalmamnak sem esett túl jól ez az egész. Honnan vette a bátorságot a nővérem, hogy azt hazudja, amit? Gy. azt mondta, nem akar elveszteni és a nővérem nem normális. De én sem, hogy hittem neki odakint, telefonon keresztül és hagytam magam felzaklatni. De az az igazság, hogy már nem tudok másra gondolni: lehet, hogy mégis van / volt köztük valami és csak játszanak velem?? Még mindig bennem van a félsz.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr934984441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása