Úgy jöttünk össze, hogy megvédtem őt

2013. január 15. 07:27 - csajokespasik

„Azt mondtam, húzzon el, mert belököm a medencébe, és tényleg, majdnem verekszünk: én combon rúgtam” – egy nyári, külföldi rock-búcsúba megyünk ma. Véletlenül úgy alakul, hogy nem hárman, hanem csak ketten kerülnek a kocsiba, így könnyebben össze tudnak melegedni, amire a citromos vodka is rásegít, műsornak pedig egy goromba kövér csaj érkezik.

 

Ez egy kicsit más történet lesz. Azt írnám le, milyen szürreális körülmények között jöttem össze a jelenlegi barátommal tavaly nyáron. Én 27 vagyok, ő 30. Addig csak barátok voltunk. Tavaly augusztusban történt, hogy az egyik velünk határos országban vendégeskedtünk, közel a határhoz. Ugyanis meghívták őt, meg 1 másik barátját, de ő időközben visszamondta, így kettesben mentünk le, az ő autóján. Valami nagy népi rendezvény volt, rock-búcsú, vagy ilyesmi, amit egy nyitott termálfürdő mellett rendeztek. Jó volt a hangulat. Két napra mentünk, hogy a szombat estét vasárnapra kipihenjük. Nagyon sokat ittunk, sajnos én is, mert, ha mindenki iszik, akkor ugye ki vagy nézve, ha te nem.

Ő viszont annyira nekilátott, (helyi specialitás a citromos vodka) hogy este többször majdnem beleesett a medencébe, mert amíg ült, nem érezte a hatást annyira. Egyszer csak odajön hozzánk egy alacsony, csúnya, kövér csaj, tiszta karikatúra: bongyor haj, kerek szemüveg. Egy másik nővel jön, de az leül távolabb. Azt mondja, interjúzni akar, valami budapesti rádiótól van és lenne-e kedvünk, mondom, nem vagyunk olyan állapotban, ő pláne. Tovább erősködött. Nem adta fel. A pasit is ezzel izélgette… Mondom, hogy ne, mert ittas, de a nő kitartott, nem kopott le. Végül odaül hozzánk. Valamiért csak kökénypálinkákat ivott, egyszer csak elkezdett szemét lenni és ilyet szól a pasinak: ”csoda, hogy így is le lehet élni egy életet”. Akkor esett le, hogy ez csöves hippiknek néz minket. Nem tudta, hogy ő nem idült piás, és nem csöves, mert otthon saját cége van, sikeres családi vállalkozása, ő meg közgazdász végzettségű. Azért mert egyszer berúgott, nem jelenti azt, hogy folyton ilyen állapotban van, nem is ismeri. Nagyon felbosszantott. A pasit nem, mert alig látott ki a fejéből, de azért hozzá is eljutott pár mondat… mindjárt kiderül, miért. Szóval, ez a csaj azzal oltotta, hogy részeges és a fajtája milyen fölösleges. Egyszer csak a pasi azt mondja neki, „menj már innen a pics*ba!”. Erre a nő sértetten feláll, borul az egész asztal és elmegy. A távolból ugat valamit. Erre odamegyek hozzá, mert utálom, ha egy idióta miatt mindenki minket bámul. Valószínűleg az sem igaz, hogy rádiótól van, persze, ő meg csak pasit keres éjszakára, hogy ne legyen egyedül a nagy valaga. Ez az előítéletes beállás csak azért van nála, mert évek óta nem járt benne hímtag. Ezt meg is mondtam neki. Na, a csaj hőbörög, én meg visszaülök… Azt vonyítja, ránk hívja a rendőröket, mire én, oké, de akkor erre a 60-70 emberre is hívja, akik rajtunk kívül itt vannak. És mit mond a rendőröknek? „Megsértették az alakzatomat?” Mert nem történt semmi. - ja és a barátnőd is részeg, ott ül, nézd csak. Azt mondtam, húzzon el, mert belököm a medencébe, és tényleg, majdnem verekszünk: én combon rúgtam, ő üvöltött (kicsit túljátszva, hogy nagyon szánalmas legyen). Végül visszaültem és folyt tovább az este. Amikor már nagyon elfáradtunk a pasival visszamentünk a panzióba, egy ágyban aludtunk. Reggel a pasi semmire nem emlékszik, szerencsére azt az ellenszenves csajt nem láttuk másnap, nem tudom, hol lakott. Lehet elment, valakivel. Hazavitte a barátnője. Reggel elmeséltem a pasinak, mi volt, de semmire nem emlékezett. Azt mondta, „akkor te most megvédtél egy csajtól?„ Hazafelé az autóban azt mondja, kár, hogy olyan hamar elaludt és annyit ivott, mert talán történt volna valami. Visszaélt volna azzal, hogy egy ágyban vagyunk. És ebből a beszólásból sűrű találkozások lettek. Azóta együtt vagyunk.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr305019124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása