A nagy Ő-vel két hétig járt

2013. január 16. 07:27 - csajokespasik

Egy kifakadás következik, melyben egy pasi úgy látja, kihaltak már a rendes nők, mindenfelé csak hazugságot és átverést tapasztal. Aztán úgy tűnik, talál valakit, de ez a lány is hamar igazolja Levélírónk elméletét. Érdemes szülinapi köszöntést írni egy érzelmi nyomoréknak?

 

Hova tűntek az igazi nők? Mert az a tapasztalatom, hogy alig látni már normális nőt, aki nem váltja a pasiját hetente, nem a külsőségekre meg az anyagiakra megy, nem a divat megszállottja, nem ver át, nem hazudik, és nem csak akkor bátor, ha iszik. Vagy lehet, én nem járok a megfelelő társaságba. Több közönséges, bárkihez odacsapódó, festett fejű, műtetkós buta nőt ismerek. Igazi érzelmi nyomorékokat. De hol vannak az igazi nők? Aki kedves, őszinte, művelt és tud öltözködni is? (értsd, akkor visel magas sarkút, ha járni is tud benne).

Tudom, hogy a mai világ ennek az ellentétéről szól, felborult a hagyományos értékrend, de nem hiszem, hogy minden nő ennyire megvezethető. Nem halhattak ki a normális csajok. Ja, meg van az ál-művelt csaj, aki egyből lebunkóz, ha nem láttad ezt és ezt az idióta művészfilmet, nem olvastad ezt és ezt a könyvet, amiről a büdös életbe nem hallottál. Sztori: úgy nov. elején elmentem egy buliba. Szolid kis buli volt, semmi zúzás. Meglátok egy csajt, úgy tűnt elfele készülődik… nem hagyom, hogy elmenjen, anélkül hogy meg ne ismerjem. Odamegyek, beszélgetünk, úgy veszem az adást, hogy bejövök neki. Egyre többet megtudunk egymásról, alakul a dolog. Napok múlva találkozunk. Csók + szex. Jó volt. Úgy tűnt összejöttünk. Egyszer csak ír nekem egy mélt, napokkal később, hogy lenne másik pasija, és értsem meg, inkább vele jár, mert benne megtalálta azt a …blabla… és amúgy köszönjem meg, hogy szólt egyáltalán. Azt mondta ezt a faszit régóta ismeri, de korábban összejött egy másik lánnyal, akit azóta dobott már és most szabad. És azért akar vele inkább járni, mert sokkal jobban ismeri, mint engem… Ezt így szépen megírta nekem. (ja az a nagy szerelem egyébként kb. 2 hétig tartott nekik). A nagy Ő-vel… Kicsit később. Szilveszter. Összefutottam vele egy másik bulin. Egyedül ült, melléültem, rám sem nézett, piszkálta a poharát, aztán a telefonját - majd egyszer csak felpattant és mintha levegő volnék, otthagyott, mintha sürgős dolga lenne, vagy meglátott volna valakit. Mi volt ez? miért csinálta? Ilyen csaj-hazudott-átvert típusú sztorim van még, de kb. hasonlók. Legalább kiadtam a dühömet. Nem rég volt a csaj szülinapja, írtam neki egy köszöntő sms-t, amire nem is válaszolt… Persze voltak már pozitív csalódásaim is, csak nem sok.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr975020968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása