3 hónap után sem tette túl magát rajtam

2013. január 22. 07:25 - csajokespasik

A csaj látszólag zökkenőmentesen veszi tudomásul, hogy nincs tovább. Több ok miatt lett kirakva a szűre, részben egy magas telefonszámla miatt. A dolognak itt még nincs vége, mert ha egy csaj-csorda bevonul egy kocsmába és elég bátorítót visznek be a szervezetbe, hajlamosak körbeadni a telefont és bosszúból este is zaklatni szegény exet.

 

Tavaly ismerkedtem meg egy lánnyal, kb. 2 hónapot jártunk. Amikor úgy éreztem, hogy nem passzolunk, szétmentünk. Ennek részemről több oka volt, az egyik, hogy ő sokat nyafogott és olyanokat követelt, amiket nem tudtam teljesíteni, érzelmi alapon. Egy valamit azért kiemelnék: megcsinálta azt is, hogy azt mondta, lemerült a telója, de egy életbevágó hívásra adjam oda neki, lécci-lécci, az enyémet. Megtörtént. 15 percen át nevetgélt valami pasival, aki történetesen Németországban volt. Nem mondta egy szóval sem, hogy külföldi hívás, szép számlám is lett.

Amikor ezt a fejére olvastam, azzal érvelt, hogy akkor miért adtam oda neki, ha spúr vagyok… azt mondta, akkor kifizeti a felét. Nem fizette. Kiment a fejéből. Szóval, ilyenek voltak. Amikor azt mondtam, hogy zárjuk rövidre a kettőnk dolgát, ő látszólag lazán fogadta, elfogadta és azt hittem, rendben is vagyunk. A szakításunknak már több mint 3 hónapja. Amit azóta kaptam: felhív éjszaka, és elmondja, hogy milyen szemét vagyok. Kettő: ha nem veszem fel, sms, ha arra sem reagálok, e-mail. A múltkor este 11 után szól a telefonom, … sokáig nem szól bele senki, de hallom egy kocsma háttérzaját, még valami játékgépet is. Az ő telefonján hívott valamelyik barátnője. Hogy ő azt üzeni, hogy xxxx vagyok. Ezt majdnem minden héten újra játszottuk. Szerintem az a sablon játszódott le, mint amikor az átlag pasi szakít az átlag csajjal, aki egy pillanat alatt kedves lányból, bosszúálló démonná vedlik. Nem fogadja el, hogy egy ilyen égi ajándékot, mint ő, ott merészelnek hagyni. Ekkor beül egy bárba a barátnőivel, szétbeszélik a pasit, majd brutálisan megalázva magukat berúgnak, mert „Most aztán megmutatjuk, mekkora nők vagyunk, és ezt velünk nem lehet megcsinálni!” Ekkor van az, hogy előkerül a telefon, megtekintésre és anyázásra körbejárnak a srác utolsó sms-ei, végül használják is azt a készüléket… Én nem akartam bántani, de most egy olyan arcát mutatja, amiből nekem már akkor elegem volt, amikor még jártunk + a jelenlegi fel van turbózva. És most ő is, meg a barátnői is azon vannak, hogy engem gyalázzanak. Én úgy érzem, korrektül lezártam a dolgot. Abban bízom, hogy majd csak megunják egyszer.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr355033748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása