Feltörte a Facebook-om és megtiltotta a magassarkút

2013. január 30. 07:24 - csajokespasik

„Hajnalok hajnalán többször is telefonált, de ekkor én aludtam, másnap bevallotta, ő valójában még a feleségénél él” – a pasi már az első randin sumákol, de a java csak ezután jön: megtiltja a magassarkút, mert szerinte túl kurvás, majd Levélírónk Facebook-ján is garázdálkodik. Hamarosan kiderül, hogy a pasinak csak ingyen pesti szállást jelent a hölgy. Most megtudhatod, mire képes a társadalmi nyomás.

 

Kedves Blog!

Véletlen egybeesés. Tegnap hajnalban, amikor megtaláltam eme posztot, majdnem leestem a székről. Az említett hölgy ugyanis nagy valószínséggel az exem utánam következő csaja. Így lánctörténetté fejleszteném, és érthetővé tenném az előttem író sztoriját. Én is egy gyermekes anyuka vagyok, a fiam 16 éves. A kedves pasival egy internetes társkeresőn jöttem össze. Az illető a végletekig kedves volt, levett a lábamról. Már az első randin nem mondott igazat. Az első randink éppen a férfi születésnapjára esett. Elmentünk szórakozni, és összemelegedtünk, én egy kései órán pedig szerettem volna a lakása felé venni az irányt, amire ő nemet mondott.

Hajnalok hajnalán többször is telefonált, de ekkor én aludtam, másnap bevallotta, ő valójában még a feleségénél él. Nos, ekkor kellett volna lelépnem, de ezt balga fejjel nem tettem meg. Az első hónap után kitört a féltékenység a férfiból, folytonosan féltékenykedett, megjegyzéseket tett az öltözetemre, bár egyéni stílusom van, de az üzleti szférában dolgozom, többnyire blézerben járok. Ő majdhogynem tiltotta az ilyen öltözéket, és haragudott a magassarkú cipőimre, mert szerinte ezek túl kurvásak. Mivel nekem van saját személyiségem, ezeket a dolgokat próbáltam nem meghallani. Egy idő után, amikor is 3 hónapnyi járás után sem költöztünk össze, “csak” heti 3-4 alkalommal találkoztunk, a problémák sűrűsödtek, a veszekedések mindennapossá váltak. Egy alkalommal feltörte a Facebook honlapomat, majd azzal vádolt, hogy azon keresztül szerzett bizonyítékokat ellenem (persze, hogy sosem léptem félre). A végére odáig fajult a dolog, hogy egyetlen hétvégén sem ért már rám, mivel állítása szerint a fővárostól 250 km-re dolgozott, mondjuk akkor fogtam csak gyanút, amikor már ötödik hete volt távol. A végén borítottam a bilit, kiderült, hogy mellettem gyakorlatilag folyamatosan társkeresőzött, és addigra már kapcsolatban volt egy Pesttől 250 km-re lévő településen élő, 36 éves hölggyel, akinek van egy 4 éves kislánya. Amikor megkérdeztem, mi volt ennek az oka, azt mondta, hogy hatalmas rajta a társadalmi nyomás, hogy neki gyereke legyen (a férfi 40, előtte 17 évig élt gyermektelen házasságban). Én nem vagyok fogamzóképes, mivel súlyos betegségem van, a saját gyermekem valójában már egy félig felnőtt férfi. Úgyhogy értsem őt meg. Neki gyerek KELL. Nem tudtam megérteni őt. Közben jópofa ismerősök felhívták a figyelmemet az új hölgyre. A szakításunk nem volt egyszerű, több hónapig elnyúlt, közben az illető már az én lakásomban is élt. Ez idő alatt a távoli hölgy is folyamatosan kapcsolatban volt vele, a férfi esküdözött, hogy a távkapcsolatban nem szerelmes, én vagyok az igazi. Nagy nehezen leesett, hogy csak pesti szállásra van szüksége tőlem, ingyért. Amikor erre rájöttem végre, már majdnem év végét írtunk. Azóta sem épültem fel teljesen ebből a tanulságos kapcsolatból. A férfival, mikor pár hete újra az internetes társkeresés mocsarába süllyedtem, persze, hogy összefutottam itt-ott, láttam ám, hogy a régi reglapjai újra aktívak.

Mi is ebből a tanulság? 40 felé óvatosnak kell lenni egy nőnek, nem lehet pár rózsaszín hónap miatt feladni állást, a gyerek oviját, pajtásait! Egy távkapcsolat során egyébként is sokkal hosszabb idő kideríteni, hogy a férfi alkalmas-e az együttélésre. Ki az a kommentelő, aki szerint félévnyi járás után egy négyévesnek az új pasit apukaként kell bemutatni? A távkapcsolatoknak sok lehetősége nincsen, vagy hamar rendes kapcsolatba torkollanak, vagy elhúzódó kínszenvedést okoznak. Egyébként azt a kérdést senki sem tette fel, hogy a férfi miért nem költözik oda a hölgyhöz? Ha igazam van, akkor erre rém egyszerű a válasz. A férfi a fővárosban lakik, kultúrafüggő, sosem tudna hosszútávon vidéki életre berendezkedni. Mivel nem az történik, amit ő elképzelt, és már rémesen frusztrált is (a házassága, emellett egy szeretői viszonya, és most egymás után két kapcsolata) kudarccal ért véget. Ez nem növeli az önbizalmat. Egyébként a férfi minden egyes esetben a féltékenységgel a saját félrelépését álcázta. Az adott férfi, akiről az esetemben szó volt, ezek miatt egy időben pszichológustól is segítséget kért, nem sok sikerrel.

Egy pszichológus barátnőm úgy magyarázta el nekem, hogy a férfi hasítja a valóságot, tehát a maga képére formálja azt, hogy önmagát minden szituációban fel tudja menteni. Amennyiben igazam van, már egy új kapcsolata is van a férfinek, a hölgy akkor cselekedne a saját, és a gyermeke szempontjából helyesen, ha azonnal bontana minden információs vonalat, így talán pár hónappal csökkentené saját szenvedéseit.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr245052391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása