Tudod, mi a gáz? A lebukás

2013. február 04. 07:26 - csajokespasik

„Nagyon jól tud hárítani, meg kibújni a felelősség alól: elmondta, hogy gyűlöli magát, amiért megtörtént” - ha először lép félre a pasi, aki ráadásul minden helyzetből kiválóan ki tudja dumálni magát, egy megbocsátás még belefér. De ha újabb nagy levegőt vesz, egy újabb vallomáshoz, akkor más módszerhez kell folyamodni.

 

Sziasztok!

Nem vagyok híve az érzelmi ámokfutásnak, a melodrámának, de van, amiről beszélni kell, mert ha bent marad, az sem jó. Úgy 1 éve van egy kapcsolatom. Röviden: a pasi félrelépett, én meg megbocsátottam. Megéri megcsalni valakit úgy, hogy tudod, a másik úgysem tudja meg? A párom szerint, igen. Ha ő nem mondja el, nem is tudom meg. Talán nem. Kezdjük ott, hogy ő mindig is nagyon féltékeny volt, még a közvetlen munkatársaimra is, akik velem egyidős férfiak, pedig a munkatársi kontaktuson túl semmi több nem volt köztünk, de a párom szerint „nyomultak rám”. Aki ott sincs, az mindig jobban tudja, mi hogyan történt, annál, mint aki benne volt – erről ennyit.

Miért csaltam volna meg? Nem terveztem semmit a háta mögött, elég volt ő nekem, boldog voltam vele, miért tettem volna? De ő csak gyanúsítgatott, egyre ezek a hülye vádak, amiket magában eldörmög, azt hiszi nem hallom, de nagyon is hallom. Érett gondolkodásúnak tartom magam ahhoz, hogy ajtót becsapva, mindent hátrahagyva, hisztizve kivonuljak ebből a kapcsolatból. Más megtette volna. Bár lehet, én voltam az, aki elvesztette a kapcsolatot a valósággal. Róla viszont tudom, hogy ő, amikor még nem voltunk együtt, akivel lehetett kavarni, azzal kavart, és most talán a saját álvalóságát vetíti ki rám. Ő a korábbi kapcsolataiban csak félig volt benne, nehezen kötelezte el magát. Tudod, mi a gáz? A lebukás. Nagyon jól tud hárítani, meg kibújni a felelősség alól: elmondta, hogy gyűlöli magát, amiért megtörtént, nem volt megtervezve, nem is volt jó stb. stb. Nem tudtam gyűlölni ezért, én is voltam már hasonló helyzetben egy korábbi kapcsolatomba, de ott a kapcsolatunk már széthullóban volt, és ennek tudatában tettem, amit tettem. Azért ez más. Múlt hét közepén újra bujkálós és gyanúsan kedves lett…. Pont, mint korábban. Úgy érzem, megint készül mondani valamit. Rosszat sejtek, de ha másodszor is megcsinálta, akkor nem biztos, hogy erre is fátyol kerül.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr565061639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása