A csaj számára nem fontos a szex

2013. március 29. 07:18 - Panni CsP

„Nem bírom már az örökös próbatételeit, ugyanakkor szeretnék már tovább jutni, megismerni az igazi énjét, szeretni őt” - Levélírónk a neten szedett fel egy lányt, akivel elég nehezen boldogul, mert fél éve csak vizsgáztatja, így a csóknál több még nem történt. Reméljük, hétfőn egy vödör hideg víz majd észhez téríti. Kellemes Húsvétot!

 

Sziasztok! Egy internetes társkeresőn találkoztam a lánnyal. Fél éve ismerem, fél éve találkozgatunk - azért mondom, hogy találkozgatunk, mert több nem volt, és még mindig nem történt több a csóknál. Már nem először érzem úgy, hogy csak mutogatja magát és játszik velem. Folyamatosan úgy érzem, hogy próbatételeken és vizsgákon kell átmennem, hogy komolyabban is elinduljon köztünk valami. Igen, úgy érzem vizsgáztat, amikor feltesz egy provokatív kérdést és várja a reakciómat, vajon erre hogyan válaszolok és abból ő leszűr valamit.

Ez a játék szintjén még elmegy, ám annak a rovására, hogy a valós dolgokat sem veszem majd komolyan. Nem tudom, ezzel jól jár-e. Például amikor azt mondta, hogy számára nem annyira fontos a szex. Szereti, meg megfelelő partner esetén örömmel megy bele, de nem elsődleges fontosságú számára egy kapcsolatban. Ez megint egy vizsgakérdésnek tűnik. Semmit nem feleltem rá, mert ez egy olyan dolog, hogy az „igen” is, meg a „nem” is hülyén jön ki. A „hát, jól van” meg még hülyébben. Amikor ilyeneket kérdez, hosszasan bámul a pofámba, várva, hogy na, most mit válaszolok a vallatólámpa fényében. Egyik összejövetelen a volt párom is ott volt. A csaj ránéz az ex-nőmre, majd azt mondja: „elég csúnya”. Amikor finoman rászólok, hogy ne már, vagy ha igen, hát ne ilyen hangosan… megint ránéz az exemre, és azt mondja: „Nem is csúnya. A fény esett rá furán”. Nem bírom már az örökös próbatételeit, ugyanakkor szeretnék már tovább jutni, megismerni az igazi énjét, szeretni őt. De ezek a dolgai falakat húznak közénk, és nem tudom, mit kéne tenni: hagyni vagy kitartani. Nem tudom eldönteni, hogy csak játszik velem, vagy tényleg érdeklem, lehet, hogy csak fél, mert korábban már sokat csalódott, sokan átvágták. Legutoljára, 2 napja, az volt, hogy felhívtam, és azt mondta, 10 perc múlva hívjam vissza. De nem tettem - ő miért ne hívhatna vissza? Még nem hívott azóta. Üdv: Zoltán.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr445179190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása