Nem merem kirakni az angol csajt

2013. április 15. 07:23 - Panni CsP

„Az az érzése ezzel a lánnyal kapcsolatban, hogy ő az a fajta, aki minden dráma nélkül költözne egy másik hapsihoz, ha én kiraknám” – akinek hazug a szeme csillogása. A lány egyedül lett hagyva a londoni lakásban és Levélírónk csak abban bízik, hogy nem rámolja ki, míg ő távol van. Bár a csaj kedves és jó vele az ágyban, nem túl jó beszélgető partner, ráadásul túl sokat ólálkodik a pénztárca körül.

 

Elkövettem azt a végzetes hibát, hogy beleszerettem egy külföldi lányba, ami könnyű kapcsolatnak kellett volna, hogy maradjon. 8 hónapja élek Londonban, és megismertem egy angol lányt. Eleinte nagyon kedves volt, nekem nagyon bejött. Aztán elkezdett magától értetődőnek venni olyan dolgokat, hogy bármikor elvehet pénzt a megkérdezésem nélkül, azt rendel, amit akar és beköltözhet hozzám. Most is ott van a lakásomban, egyedül, én itthon, és egy hét múlva megyek vissza. Tudom, hogy hülyének néz és hülyét csinál belőlem, de nem tudok rá haragudni.

Ő 24 éves, én 29. Ezek a gondolatok csak itthon csapódtak le bennem, amikor józanul és tőle távol ráláthattam az egészre. Mutattam róla (rólunk) pár fotót barátoknak és barátnőknek, akik azt mondták, hogy helyes, de egy valaki azt mondta rá, hogy ha nem adna ennyit magára, haj, frizura, smink stb, akkor teljesen közönséges csaj lenne. Van egy barátom, akivel megbeszéltem ezt az egészet, és azt mondta, hogy az az érzése ezzel a lánnyal kapcsolatban, hogy ő az a fajta, aki minden dráma nélkül költözne egy másik hapsihoz, ha én kiraknám. „Hazug a szeme csillogása” – mondta egy másik, nőismerősöm. Úgyhogy rakjam ki. A másik érv ehhez, hogy amikor vele vagyok, ő kedves, jó az ágyban, mégsem érzem részéről azt a vibrálást, amit ilyenkor kéne. Szeretek mellette ébredni, de valami mintha hiányozna… Lehet, csak én vetítem bele a tartalmat ebbe a kapcsolatba. Mert valóban vannak olyan nők, akik szintén csak menekülnek, egyik pasiról a másikra, életvitelszerűen. De remélném, ő nem ilyen. Tőle nyílván ezt nem tudom ilyen egyenesen megkérdezni, de a jelek alapján… beszélgetni vele mély dolgokról nagyon nem is lehet. Nem mesél nagyon magáról semmit, faggatni meg nem akarom, ha magától nem mondja. Azt hiszem, mindent leírtam. Mellesleg ő is egy fontos érv lenne a további kint tartózkodásomnak, ha egy kicsit megnyílna, és többet hagyna magából megismerni.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr175223125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mike288 2013.04.15. 17:28:47

Szia,

Erdekes a cikk, mar csak azert is, mert en epp a multheten beszelgettem az angol es feka csajokrol egy janmacai kolegammal ( en is Londonban dolgozom )
O azt mondta, a 80 szazalekuk a penzre hajt, ezt tapasztalatbol mondta, (40-50 ev kozott van a kolegam), es azt mondta ezeknek a noknek aligha vannak igaz erzeseik. Eloszor megnezik hogy mid van, aztan mondjak : i lav u. Abban is teljesen egyetertek vele, hogy angliaban noi uralom van, a no akar lenni a toppon, es o akarja uralni a penztarcadat. Amit leirtal hogy siman tovabbalnak ha valami nem ok, ugyan ezt mondta a kolegam is. Persze mindenki mas, de az oszintet megvalva, nekem nem tunnek mely lelkueknek az angol nok, nem tudnam elkepzelni hogy angol nom legyen. De neked sok sikert, csak legy azert ovatos.
Ui:
azt mondta a kolegam: bring a bird from Hungary, and be happy with here. vegulis... van benne valami:)

Bicepsz Elek77 2013.04.15. 21:38:28

Nem nemzetisegfuggo. En is voltam Londonban nekem a magyar csajom volt ilyen, akit ott ismertem meg(en 3 eve voltam ott, o 3 honapja). Mindig en vegyek neki ezt-azt(nem draga dolgokat, de egy ido utan mar vagta apofakat, amikor nem vettem semmit es elkezdtem ezzel fenyiteni). Megmondtam neki, hogy 3 honapot kap aztan vagy megvaltozik vagy kukazva lesz. Az emberek persze nem valtoznak. Az ilyen nok vadasznak a gyenge ferfiakra(o is ilyeneket gyujtott utanam be).
Szoval kukazd a p..ba. Nincs jobb megoldas, mint jobb not szerezni!!

Bicepsz Elek77 2013.04.15. 21:39:29

@mike288: A fekak mind ezt mondjak. De ok csak penzert vesznek not Afrikaban, es azt hiszik ez nalunk is igy megy!
süti beállítások módosítása