Túl sok férfi van az életében

2013. május 06. 07:17 - Panni CsP

Levélírónk csaja jobban kedveli a férfitársaságot a barátnőkénél. Ezzel nem is lenne probléma, az viszont már tűrhetetlen, ahogy egészen közel engedi magához őket, néha meztelenül is alszik velük, és azt állítja, nem történt semmi. Hol kezdődik a beteges féltékenység, és hol a jogos?

 

Van egy barátnőm, kb. egy éve vagyunk együtt. Jól megvagyunk, a témának ezzel az oldalával nincs is probléma. Ami zavar, az az, hogy őt nem érdekli egy olyan dolog, ami nekem félreérthető. Ugyanis neki rengeteg férfi barátja van, akikkel együtt bulizik, néha a lakásába engedi lakni őket. Pár hete történt, hogy vidékről jött fel hozzá egy ismerőse és napokig ott lakott nála. Azt válaszolta, azért nem megy máshova, mert így beszélték meg, hogy ott lakhat arra az időre. Az illetők a munkahelyéről, a volt munkahelyéről és innen-onnan, különböző társaságokból származnak.

Amikor jeleztem, hogy ez nekem nem tetszik,… - igazából akkor mondtam el neki, hogy ez az egész, közvetlen viszonya a más pasikhoz nem tetszik… - akkor azt mondta, hogy nem csal meg, eszébe se jutott, de gyerekkora óta több férfi barátja van, mint nő. Az rendben is, hogy ő kimondta, hogy csak baráti viszony lesz – de ezt velük is közölte? Azt mondta, igen, és tiszteletben is tartanak engem, tudják, hogy vagyok neki. Mi kell több? Nem tudom, de azt senki ne magyarázza meg, hogy a kísértés nincs végig ott köztük. Azt is elmesélte, hogy olyan is volt már, hogy egy buli után meztelenül aludtak egymás mellett és nem történt semmi. Engem ez nem nyugtatott meg, a meztelenül alvás-dolog kifejezetten nem. Én vagyok a gyanakvó és bennem van a hiba, mert pasikkal veszi körbe magát. Most azt érzem, hogy ő neheztel rám azért, mert felhoztam ezt az egészet és a nem tetszésemet fejeztem ki. És azt érzékeltetem, nem bízom benne. Mit tudok annál többet tenni, minthogy szóltam neki, hogy nem tetszik a dolog? Én nyilván nem tilthatom meg neki, hogy kivel és milyen viszonyt ápolhat.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr765283123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása