Annyira szeretem, hogy látni se akarom

2013. május 23. 07:54 - Panni CsP

A barátságból egyoldalú szerelem lett és Levélírónk azon gondolkodik most, hogy inkább nem találkozik többet a lánnyal. Igen ám, csak akkor ez az egész úgy is elsülhet, mintha bevágta volna a durcát. Így is, úgy is oda a barátság.

 

Sziasztok! Ezt a lányt úgy ismertem meg, hogy 4 évvel ezelőtt egy szórakozóhelyen rám mosolygott, majd nem sokkal utána, amikor összeszedtem a bátorságom, megszólítottam. Beszélgetni kezdtünk. Valamiért nem jöttünk össze akkor. Azóta sem. Én nem mertem lépni komolyabban, csak poén szinten célozgattam rá. Aztán voltak közös bulik és egy együtt nyaralás is, de még mindig nem léptük át azt a határt.

Közben neki lett egy pasija, bár rövid kapcsolat. Nem esett jól, nem tudtam vele együtt örülni, amikor róla beszélt, hogy milyen boldog vele. Nem volt sokáig az. Hamarosan szét is mentek, mármint a pasi hagyta el őt. Most egyedül van. A problémám az, hogy eddig csak barátok voltunk, de közben beleszerettem, sokat gondolok rá, mióta ismerem, nem múlik el nap, hogy egyszer legalább ne gondoljak rá. Pár hete megírtam neki az érzelmeimet, és olyan választ írt vissza, ami tulajdonképpen se igen, se nem, egy semleges valami, ilyenek, hogy fontosnak tart, de még nem áll készen… mert ő is érzi, hogy ha egyértelmű nemet mond, azzal mindent kockára tesz. De ez az óvatos ködösítés a legrosszabb variáció. Én nemnek vettem. És most azon járatom az agyam, hogy azt írom neki, inkább nem találkoznék vele többé, mert ha most kiadtam magam, tudja, mi zajlik bennem, semmi nem lenne már a régi ezután. Hogy találkozzunk barátként ezek után? DE ha ezt így megírom neki, akkor az nem úgy fog átjönni neki, hogy besértődtem? Ha ez nem, akkor milyen lehetőség van még? Mert az érzelmeimen változtatni nem tudok, és azt sem tudom visszavonni, amit már tud.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr375313953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása