Ülünk, tévézünk, megfulladok

2013. május 29. 07:42 - Panni CsP

„Hogyan mondjam meg neki, hogy nem megyek hozzá, sőt, el akarom hagyni?” – kérdi röviden és tömören mai Levélírónk, aki már éppen megmondta volna párjának, hogy vége, amikor az már majdnem gyűrűt vágott hozzá. Otthon ülés vs. önhülyítés.

 

Nem lesz hosszú történet, azt sem szeretném, hogy a párom magára ismerjen, bár nem valószínű, hogy olvas ilyesmit. Kettő éve vagyunk együtt, én meg egyre többet tűnődöm azon, hogy be kéne fejezni. Amikor nem régiben elhatároztam, hogy most már megmondom neki, pont akkor jön elő az eljegyzés-házasság-gyerek témával. Akkor nem tudtam megmukkanni, mert lelkes volt és őszinte.

Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy hogyan mondjam meg neki, hogy nem megyek hozzá, sőt, el akarom hagyni? Tudom, hogy minél hamarabb kéne. Tudom azt is, hogy majd talál egy másik nőt, aki olyan, mint ő és szereti 28 évesen az otthon ülést, meg a közös filmnézést laptopról, összebújva a díványon. Ülünk, tévézünk, megfulladok – röviden így tudnám jellemezni a hangulatom. Majdnem így telt el ez a két év, mert az elején még kimozdultunk, a közepén már csak akkor, ha b*szogattam érte. Egyre többször mondta, hogy „nem lenne baj, ha egyedül kéne menned?” Megváltozni nem fog, nem is kérem, mert az sehova nem vezet, hogy „valamit teszek, ami nem az alapvető tulajdonságom, csakhogy a másik befogja és boldog legyen”. De ez csak megjátszás és színlelés. És igazából eddig is ez volt. Későn jöttem rá, hogy nem passzolunk. Szerintem ő is rájött, csak a másik úton indult el: ha laposodik egy kapcsolat, mert eltűnt belőle valami (vagy mert soha sem volt jelen, csak azt hittük, vagy vártuk) két út van: 1. szakítás, 2. házasság. Nem akarok színlelni se, vagy az önhülyítő hibákba beleesni. Csak ez az egész így most nagyon bután jött ki, világos.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr435331627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dusan (törölt) 2013.05.30. 03:08:03

28 evesen, ha te is kb. annyi vagy, mar reg szulnod kellett volna, nem azon baszakodni meg nyavalyogni, hogy "ma este is filmet kellett nezni otthon, szornyu"...

Pontosan az ilyen idiota, eletkeptelen, agyilag nulla es elkenyeztetett gyoker picsak szoktak 38 evesen "eszbe kapni", hogy mar szulni kellene, meg de jo lenne a gyerek, csak akkor mar annyira le fogod lakni magad az allando "menestol", hogy a kegrusnyabb hajlektalan sem fog meg kopni sem rad, masreszt akkor mar jo esellyel majd intezetbol intezetbe rohangalsz, hogy akarhogyan is alapon, csak essel teherbe.

De mindez nem erdekese, mert egy kapcsolat a benne levo lapos emberektol laposodik el, es ez igaz a masik felre is, nemcsak a laptopos baratodra, akivel egyetlen jo dolgot tehetsz, ha kicsit is kedveled: tiplizel es nem cseszed szet az eletet, mivel a "megvilagitott" mentalitasod alapjan nagy valiszinuseggel egy qrwanagy nulla lennel mint haziasszony es, de foleg mint anya.

Bedra 2013.06.25. 20:50:02

Hu de frusztralt valaki.. Ugy tunik, valaki nagyon kibabralt Veled. De mivel nem a leveliro volt az,ne ot bantsd:)
Kedves Panni, tenyleg vegyel erot magadon es mondd el neki oszinten,hogy masra vagysz,mint o. Vegyel egy nagy levegot es add meg mindkettotoknek az eselyt,hogy uj eletet kezdjetek.
süti beállítások módosítása