Addig kellettem neki, amíg sikereim voltak

2023. február 13. 07:41 - csajokespasik

       

               „Nem voltunk házasok, ő mégis úgy érezte, mert sok tulajdonomat, amire igényt formált, egyszerűen magával vitte, én meg úriemberként nem tettem szóvá” - Amíg jól ment a biznisz, a barátnő is elégedett volt, ám amikor a vállalkozás becsődölt, a csaj úgy érezte, hogy pasija problémái immár megterhelőek számára.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem mai történet, de azért leírom, közös okulásra...
Abban az időben sok mindenen mentem keresztül. Családi vállalkozásunkban dolgoztam, sok volt a megbízás, a pénz is szépen jött. Amikor egy csinos barátnőre is szert tettem, azt hittem, ez az aranykor maga és még lehet jobb is, de később rájöttem, hogy az volt az aranykor kezdete - és vége is egyben. Nem sokkal rá be kellett zárnunk, ez egy fokozatos folyamat volt, de kb. fél év alatt tudomásul kellett vennünk a valóságot. Ez is nagymértékben hozzájárult a kapcsolatom tönkremeneteléhez. Röviden, az exem sajnos nem volt támogató egy nagyon nehéz élethelyzetben. Azt mondta, hogy benne rengett meg valójában a bizalom, és a problémáim megterhelőek számára.        

       

               Pedig a melóval kapcsolatos dolgaimat sosem akasztottam a nyakába, sőt, az utolsó pillanatig igyekeztem fenntartani a látszatot, hogy minden oké, nem vittem haza a gondokat. Persze, megérezte és szakított. Nem voltunk házasok, ő mégis úgy érezte, mert sok tulajdonomat, amire igényt formált, egyszerűen magával vitte, én meg úriemberként nem tettem szóvá neki, vigye. Talán nem is nekem akart tetszeni, míg mellettem volt, hanem csak önmagának meg a külvilágnak, hogy lám, van egy vállalkozó barátja. Attól szebbnek érezte magát és értékesebbnek.
Úgy kezdődött, hogy hamar megtalálta a módját, hogy kiprovokáljon egy veszekedést, ki-és belépkedjen az áldozatszerepbe. Ő olyan, hogy pontosan érzi, ki az, akit befolyásolni tud és mikor, és a hatékonysági eszközeit is ennek megfelelően válogatja meg. Aztán, hogy önmaga előtt tisztán kerüljön ki ebből, azt mondta, azért undok velem, mert én is az vagyok vele... Nem éreztem igazságosnak, mert szinte minden nap valami csinált baja volt velem, még akkor is, ha nem szóltam semmit. Nem én kezdtem a beszólogatásokat sem.
Kezdetben látványelemeket is bevetett, hogy elaltassa a gyanakvásom, pár számlát az elején nem engedett nekem kifizetni, majd ő, aztán ez is hamar abbamaradt, amint a kapcsolatunk jobban elindult.
A vállalkozást a szüleim alapították, sokáig jól is ment, és ők mindkettőnket támogattak, őt szinte úgy kezelték, mintha a lányuk lenne. Ha neki kellett valami alapanyag, beszerzési áron kapta, és még azt is mondták neki, hogy ráér majd fizetni. Mégis a nehézségek miatt nem érte meg neki tovább velem maradnia. Ez már teher volt neki. Neki csak a kényelmes része tetszett, az volt elfogadható az egészből.         

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2718048108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chendrys19 2023.02.13. 08:23:33

"...mert sok tulajdonomat, amire igényt formált, egyszerűen magával vitte, én meg úriemberként nem tettem szóvá neki, vigye." - Te nem úriember vagy barátom, hanem egy balek.

body_andras 2023.02.13. 11:09:26

@Chendrys19: az első kiprovokált veszekedésnél kellett volna kitenni ezt a narci aranyásót, akkora szatyorral, amekkorával érkezett.

Motorogre 2023.02.13. 12:18:33

Nem tudni hogy a csaj honnét jött és mit hozott a partiba. A leírtak alapján azt lehet mondani: olcsón szabadultál. No és a tapasztalatot meg kell fizetni.

antisocialnetworkagain 2023.02.13. 15:10:07

Nem aranyhalat fogtál, hanem aranyásót.Legközelebb tessék jobban odafigyelni.

Sadist 2023.02.13. 16:17:20

"A woman's loyalty is tested when her man has nothing. A man's loyalty is tested when he has everything."

Sadist 2023.02.13. 16:21:39

@Chendrys19: Így.
Másik poszt alatt is írtam, hogy ki kéne végre irtani az elmékből ezt a baromságot, hogy a hitvány viselkedés megtorlatlanul hagyását úriemberségnek nevezzük.

fkv.119 2023.02.13. 17:55:58

Ezt hívják aranyásónak, magyarul kurvának.

"Nem voltunk házasok, ő mégis úgy érezte, mert sok tulajdonomat, amire igényt formált, egyszerűen magával vitte, én meg úriemberként nem tettem szóvá neki, vigye."

Jó h.lye vagy, b+, még elő is segíted az aranyásást...

Olasz Bazsa 2023.02.13. 18:54:24

Mégis hány éves vagy poszter? 16? Tutira nagyon fiatal vagy, ha az "alaptörvényeket" még nem fújod fejből.
Amég gurul a szekér, álompasi vagy, ha nem gurul, lúzer vagy. Az lenne a csoda, ha ez a sztori nem így lett volna és a csaj melletted marad, mikor beüt a szar. Én még ilyet csak a tévében láttam.
OFF, de szintén érdekes alaptörvény:
Ha egy csaj külföldre költözik, érdekes módon mindig két héten belül "megtalálja a szerelem". Ha férfiként egyedülálló vagy kiköltözéskor, hát bizony úgy is maradsz.
Koránt sem azt akarom sugallni, hogy a segítség, lakhatás nem csak euróért, hanem punciért is kapható. A f.sz meg ingyen van. A valósággal való egybeesés csak a véletlen műve...

Reactor 2023.02.13. 23:23:36

@Sadist: A hitvány viselkedés megtorlás nélkül hagyása konkrét gyávaság.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.05. 09:33:52

Üdv a való világban!

Így működnek a nők!
süti beállítások módosítása