Ő be akarja fejezni, én nem

2013. június 07. 07:44 - csajokespasik

„Ha azt ajánlja, tartsunk szünetet, nem fogadom el, mert a szünet nem több csendes végnél” – Levélírónk semmi magyarázatot nem kap, hogy a barátnő miért akar másfél év után lelécelni. Elég lírai alkat ahhoz, hogy magát vádolja mindenért és bármit megtenne, hogy a lány meggondolja magát. 

 

Sokáig azt hittem, harmonikus kapcsolat a miénk. Mint legutóbb kiderült, tévedtem. Másfél év után a barátnőm azt mondta, szakítani akar. Nem indokolta meg, miért. Ennyi idő után, azt hiszem, járna. Nem sokat faggattam ez ügyben, mert azzal csak rosszabbat teszek, és féltem is kicsit attól, amit mondani fog. Amit mondhatna. Amikor legutóbb beszéltünk, úgy éreztem bizonyos mondataiból, lenne még visszaút. Nem szeretném elveszteni.

Találkozni akartam vele, hívtam, lemondta - azt mondtam telefonon, kezdjük elölről. Bármiért is akar velem szakítani, biztos meg tudjuk oldani. Felmentem hozzá, de nem tudtunk beszélni, mert az egyik barátnője volt ott éppen. Egy kellemetlen negyedórát bírtam ott tölteni, kínos csendekben, amikor mindenről beszélünk, csak arról nem, amiről kéne. Ha azt ajánlja, tartsunk szünetet, nem fogadom el, mert a szünet nem több csendes végnél. Azt mondja, nem tud dönteni, és nem képes megfogalmazni az érzéseit sem, nem tudja, mi legyen. Ha ő nincs tisztában a saját érzéseivel, akkor úgy gondolhatja, csak az idejét vesztegette. Vagy fél az elköteleződéstől. Valószínűleg az én hibám, ha úgy érzi, magamhoz akarom bilincselni, igen, ragaszkodó, gondoskodó típus vagyok, szeretném, ha azt érezné, szüksége van rám. Most ha időt kér, és én adok neki, nem is hívom, nem keresem, akkor annak az lesz a vége, hogy az egész ügy lassan ellaposodik és ő szépen eltűnik, kisétál ebből. Én meg várhatok. Ha most, ebben a stádiumban elkezdenék neki ajándékokat venni, vagy elhívni vacsorázni, az olyan, mintha le akarnám kenyerezni. Más kevés ötletem van.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr125349137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása