Miért kell neki 4 gyerek?

2013. július 02. 07:44 - csajokespasik

Levélírónk igazságtalannak tartja, hogy neki egy gyerek sem jut, míg más méltatlannak négy is. A szomszédjában egy nagycsalád él, elég hangosan. A sok gyerek megváltoztat?

 

Sziasztok,

Nem lesz nagy sztori, inkább egy megfigyelést osztanék meg. Nem értek valamit. Tavaly a szomszédunkba költözött egy nagycsalád. Apa + anya + 4 gyerek. Nem kukkolom őket, mert sajnos akkor is figyelek rájuk, ha nem akarok. Az anyától még nem hallottam kedves szót a gyerekeire, fejhangon üvölt velük egész nap. Ha jó idő van, kirakja őket az udvarra és 10 percenként az ablakból kikiabál nekik valamit. Minek ilyennek gyerek? Pláne négy?

Ha láthatóan idegesíti őt. Az apuka a házban minden nőnek csapja a szelet, nekem is, nem hiszem, hogy sokat tudnának a porontyok ettől tanulni az életről, bölcsességről, ilyesmiről. Ha a gyerekek ezen nőnek fel, ugyanezt adják majd tovább a saját gyerekeiknek, mert ezt látták, ugyanilyenek lesznek. A szülők átörökítik a hülyeséget, a rossz példát rájuk. És ezt nézni is fáj. Nem értem, miért nem lehet a gyereket partnerként kezelni? Nem hülye, megérti akkor is, ha nem kiabálnak vele és nem úgy kezelik, mint egy kiskutyát. Én azt látom, hogy az az anya nem szereti a gyerekeit. Sosem láttam, hogy elmagyarázott volna nekik valamit, mindig fentről üvöltött le rájuk, hogy ezt csinálják, azt csinálják, mars be, mars ki. Miért választanak ilyen tartalmatlan, öncélú és semmilyen életet egyesek? Mert ha az anyának szenvedés, mert láthatóan az, akkor minek tolt ki 4 gyereket? Vagy: Lehet, hogy ő sem volt mindig ilyen? Ilyenné vált? Lehet ez? Vajon én is ilyen leszek majd, úgy, hogy észre sem veszem? Azért agyalok most ezen, mert a párommal évek óta rajta vagyunk a témán és nem sikerül - ilyen méltatlanoknak pedig négy gyerek is jut, és ez igazságtalan. Tudom, nem lehet reklamálni sehol ezért, így osztotta le a természet...

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr935387172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fizetekmegegysort 2013.07.02. 11:45:40

Egy gyereket partnerként kezelsz, kettőnél próbálod őket partnerként kezelni, de már nem mindig megy, háromnál már előfordul, hogy kiabálsz és türelmetlenkedsz...
Szerintem egyàltalán nem biztos, hogy nem szereti a gyerekeit, valószínűleg fáradt/kiégett/idegbeteg a monotonitástól. Nem védem, csak tudom mennyi a meló egy öt fős háztartással, és milyen 3 pici gyereket nevelni... Szóval mostanra sokkal empatikusabb vagyok azzal, aki kiborul és üvölt a gyerekeivel, mint akkor, amikor még csak terveztük, aztán nagyon akartuk őket, de bizony nem jöttek azonnal. Én is ítélkeztem, én is jobban tudtam...
Kedves Posztoló, elhiszem, hogy rossz hallgatni őket, elhiszem, hogy azt gondolod, Te mennyivel jobban csinálnád, és még azt is elhiszem, hogy az anyuka sok mindent rosszul csinál. Mondd, ítélkezés helyett próbáltál már barátkozni vele? Megkérdezni, segíthetsz-e? Esetleg felajánlani, hogy szívesen vigyázol egy órácskára a gyerekekre, míg ő elszalad a sarki fodrászhoz, hogy egy órára ő is fontosnak érezze magát?
Igen, ő vállalta a 4 gyerekét, de ez tipikusan az, amiről nem tudod milyen, míg nem vagy benne.

Sillyrabbit 2013.07.02. 12:47:41

Nincsen gyereked, nem tudhatod, milyen a gyerekeket szeretni, hogy o szereti e őket vagy sem. Csinald jobban 4 gyerekkel es egy férjjel aki felrekacsintgat.
süti beállítások módosítása