Hozzám menekül a férjétől

2013. július 05. 07:26 - csajokespasik

„Elmondta, hogy boldogtalan, de nem bírná a válással együtt járó problémákat, sok rossz példát látott már” – Levélírónk egy férjes asszonyba szeret bele. Mivel az érzés kölcsönös, most egy helyben toporognak, mert a nő válni nem mer, de abban a boldogtalan kapcsolatban sem maradna. Mozdulni, de merre?

 

Sziasztok! Leírnék egy esetet, aminek még nincs vége, és nem is tudom, lehet-e ennek pozitív lecsengése. Sosem voltam olyan, aki más kapcsolatába belerondít, de olyan helyzetbe kerültem, amikor a saját elveimet, úgymond, a történések írták át. Merthogy az a kapcsolat nem harmonikus, amiben jelenleg az a hölgy él, akivel lassan fél éve… hát, elvagyunk. Szilárd kapcsolatról sem beszélhetünk, legalábbis én nem beszélhetek, hiszen a hölgy férjnél van.

Egy barátom tavaly nyáron tartott egy összejövetelt, akkor ismertem meg, és akkor kezdődött köztünk egy levelezés. Eleinte csak szakmai tapasztalatokat cseréltünk, segítettem a munkájában, amiben tudtam. Aztán találkoztunk, egyre többet, de még mindig csak baráti alapon. Tudtam, hogy férje van. Onnan, hogy nagyon sokat panaszkodott a férjére. Ők már öt éve házasok, idén újították fel a családi házat, gyerek nincs. A pasi nem akar gyereket még.

Ő akkor tett nekem egy vallomást: azt mondta, valahányszor velem találkozik, az neki olyan, mint egy menekülés a férjétől. Ekkor a kapcsolatunk szorosabb lett és többször lefeküdtünk. Nem így terveztük, de így alakult. Elmondta, hogy boldogtalan, de nem bírná a válással együtt járó problémákat, sok rossz példát látott már, van olyan ismerőse (ahogy nekem is több) akik még mindig nem egyeztek meg, évek óta folyamatosan megy a gyűlölködés meg a filléreskedés meg az egymás legyalázása.

Nem kifogásokat keresek, és nem is magam akarom felmenteni és kivonni ebből az egészből, mert én is éppúgy benne vagyok - csak azt szeretném, ha ő boldog lenne. Azt nem ígérem, hogyha elhagyja a férjét, én elveszem majd, mert ez megint hazugság lenne. Vagy most kéne abbahagyni, amíg a férje nem tudja meg, vagy folytatni annak tudatában, hogy bármikor lebukhatunk. Ha tudnátok ebben segíteni, megköszönném. M.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr235391885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása