Azt mondja, szálljak le a családjáról

2013. július 08. 07:46 - csajokespasik

„Annyi történhetett, hogy alaposan kicsajozta magát, és hazajött családozni. Azt hiszi, minden úgy történik, ahogy ő akarja” – Posztolónk cseppet sem örül annak, hogy a nő egykori párja fölbukkant. Neki tisztulnia kell, mert kiderül, hogy az ex nem is ex, és vissza akar kapni mindent, ami egykor az övé volt.

 

Van valaki az életemben, aki fontos nekem, és sokáig azt hittem, én is fontos vagyok neki. Van egy gyereke is. A barátja kiment külföldre, és abba maradtak a nővel, hogy nem maradtak semmiben. Egyik napról a másikra kitalálta, hogy ott majd megszedi magát és lesz lé, mert valaki tud neki valamit. Azt se mondta, mikor jön majd vissza. Kiment, a nő pedig lassan letett róla, hogy látja még.

A pasas egyre ritkábban kommunikált vele, stb. Így hát örült a társaságomnak, mert figyelmes voltam vele és igyekeztem a kedvébe járni, segíteni, stb. Mindezt a nő mesélte, akivel azóta már kapcsolatban vagyunk (vagy voltunk). A napokban annyi történt, hogy a faszi visszajött, négy év után, bejelentés nélkül beállított, éppen én is ott voltam, elég bunkón mutatkozott be. persze, nem örült nekem. Ahogy láttam – szerintem - annyi történhetett, hogy alaposan kicsajozta magát, és hazajött családozni. Azt hiszi, minden úgy történik, ahogy ő akarja, …utálom az ilyen fajtát, aki azt hiszi, mindennek körülötte kell forognia, mert ő a lényeg, és hozzá kell alkalmazkodni. Majd ő irányít és majd megmondja, kinek, mikor, mi a jó.

Eltűntem a házból. Nem volt más választásom. Bár csak félig laktam náluk, van saját lakásom. A csávó két nap múlva felhív a nő mobilján, hogy szálljak le a családjáról és hagyjam a nőjét, meg a gyerekét békén (akikkel éveken át nem foglalkozott). Szerintem volt egy kis beszélgetésük, miután én elmentem. Korábban a nő is úgy gondolta, hogy annak a kapcsolatnak már annyi volt, most meg befenyeget, hogy szálljak le róluk?? Mit követel vissza? Korábban még a nő is azt mondta, hogy valószínűleg minden nőt meghúz odakint, mert ő olyan, és nem is baj, hogy így alakult, ahogy. Ami jelenleg van, az annyi, hogy a nő is kiáll amellett a szemét mellett (nem értem a nőknek ezt a logikáját) vissza a régihez, még ki is oktatott…

Mert igen, mégis ez a gyerek apja, kiáll mellette. A nő védelmezi már, ezzel megalázza magát, elfelejtve, hogy a pasi meg lesz*rta őt is, meg a gyerekét is, ahogy eddig. Oké, jobb pasi és fiatalabb, mint én, de tényleg ennyire hülyék a nők? Hogy mégis egy ilyen szemét mellett horgonyoznak le? Milyen joga van ennek erre a kapcsolatra és a gyerekre? Ezek után?? Mi változott? Addig jó voltam, most már inkább a régihez húzna vissza, aki nem törődött vele/velük. Akkor ennyi volt, ami köztünk történt, ennyire kellettem neki.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr285395471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása