Kihívott magához Berlinbe, hogy bevallja: háremet tart

2013. július 15. 07:49 - csajokespasik

”Próbáltam élvezni külföldi kiruccanásomat, de szörnyen zavart a hidegsége, annyira nem ilyennek ismertem meg” – a pasinak már meg van a nagy Ő, mégis nyughatatlan. Nem találkoznak sűrűn, így bőven van alkalma csajozni, és mivel a szerelem hosszútávon unalmas, különböző kapcsolatokkal frissít. Katalin mindent megbocsát.

 

Én magam 26 éves, vékony lány vagyok, táncoktatóként dolgozom. A 36 éves magas, kissé pocakos, de kedvesnek tűnő férfi, akivel ez az ügyem volt - nevezzük Sándornak- három éve Berlinben él. Egy közös ismerős révén ismertük egymást előtte évekig, és ezúttal interneten újra felvettük a kapcsolatot. De mivel nekem is volt barátom, és ő is folyton az egykori nagy szerelme után sóhajtozott, akit itthon hagyott (nevezzük Katalinnak, aki 40 éves), akivel tizenöt év alatt az együttélésig sem jutottak, köztünk megmaradt netes udvarlásnak a dolog, ami tíz hónapig tartott.

Ezalatt tavasszal én és a barátom szakítottunk, mert kihűlt a kapcsolatunk. Sándornak munkaügyben haza kellett utaznia, és úgy alakult, hogy együtt töltöttünk egy pár napot, amit állítása szerint már nagyon várt. Miután nála aludtam, és napközben is együtt voltunk, bevallotta: még soha senkivel nem érezte ennyire, hogy tökéletesen egy hullámhosszon lenne vele, nem csak testileg, lelkileg úgyszintén. Bemutatott az édesanyjának is. Innentől kezdve megindult a napi szintű sms-, chat- és híváshadjárat. Romantikus és forró üzenetek váltották egymást, és többször felvetette az ötletet, hogy költözzek ki hozzá, és alapítsunk családot, mert már nagyon vágyik gyerekekre, míg egy szent napon megkért: látogassam meg nyáron egy hétre.

Két hónapig hűségesen vártam a találkozást, és minden nap órákat eltelefonáltunk, együtt számoltuk a napokat, majd azon a bizonyos estén izgatottan szálltam ki a gépből, hogy végre magamhoz ölelhessem Sándort. Az ám, de amikor megérkeztem, rám se nézett. Nyomkodta a telefonját, nem keresett a szemével a tömegben, pedig még akkor is lelkesen írt sms-eket, amikor a magyarországi reptérről jelentkeztem. Hazacipelt magához, majd az elkövetkező napokban szexelni se akart nagyon, pedig azelőtt napokig erotikus sms-eket pötyögött. A tetejében ráadásul több hölgyike fotója között az ágy felett Katalinnal közös képe várt, aki még sose járt nála Berlinben...

Gondolhatjátok, hogyan éreztem. Próbáltam élvezni külföldi kiruccanásomat, de szörnyen zavart a hidegsége, annyira nem ilyennek ismertem meg. Sokszor a számítógépet nyomta ahelyett, hogy velem foglalkozzon, aki az összes női praktikát bevetettem (szexi fehérnemű és társai), csaknem semmi sikerrel.. Míg aztán egy nap közönyös hangon mesélt róla, hogy ő ugye mélyen szereti Katalint, hiszen ő számára a nagy Ő, és soha nem is lesz más a szívében, csak mivel hosszútávon ez is unalmas lenne, ezért különböző csajocskákkal dobja fel az életét, és szüneteket tart a nővel, van, hogy több évig, de hát a szíve az az övé. Ezek a lányok egyébként azok, akik a közösségi oldalon folyton írogatnak neki, van, amelyiket kihívja magához, és ez neki nagyon kényelmes. Katalint persze bántja a helyzet, de nyilván megérti, hiszen ez a nő neki bármit megbocsát, mert mindketten tudják: összetartoznak...

Még aznap este hazamenekültem Magyarországra, ő pedig azóta se érti: miért lihegem ezt a csaknem egy évet így túl? Vagy talán azt gondoltam bármilyen okból, hogy komolyak voltak a szándékai? Egyáltalán, miért baj, hogy háremet tart?

Megírtam neki: ha még csak kaland lett volna, és a családalapítós és a te-vagy-a-tökéletes-számomra-dumákat nem is nyeltem volna be, akkor se értettem, miért csak első nap ért hozzám, és miért inkább a gépet nyomkodta, nézegetve, hátha írt valamelyik "háremhölgy", minthogy igazából kiélvezze egy csinosnak mondott nő társaságát. Erre azóta sincs válasz, gyanítom, nem is lesz soha. Egyedül ül, azóta is, mint azelőtt évekig, notórius módon siratja Katalint, közben vigaszképpen udvaroltat magának fiatalabb nőkkel, egyre kevesebb a haja, és hízik azóta is boldogtalanul, az élet meg telik, telik elfele...

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr455405092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása