Boldogságunk közé csak a férje áll

2013. július 17. 07:52 - csajokespasik

„Volt pár kapcsolatom, de folyton ő járt a fejemben, hogy vele milyen jól érezném most magam” – Levélírónk megízleli a tiltott gyümölcsöt, ugyanis férjes asszonyba szeret bele. Amikor a nőnél kiderül a dolog, minden borul. Megszakítják a kapcsolatot… egy darabig. Létezik fenntartható házasságtörés?

 

2009-ben megismertem egy nőt, akiről tudtam, hogy férjnél van, 10 éve, elég érzelemszűk kapcsolatban. Úgy alakult, hogy a baráti kapcsolat átalakult köztünk. Amikor nem sokkal később a férje megtudta (az asszony vallott neki, mert nem bírta tovább a nyomást) hatalmas dráma volt. Mindennap veszekedés, további lehetőségek latolgatása, leplezni a gyerek előtt, megbánás. A férje aztán engem hívogatott, hogy ilyen meg olyan rohadék vagyok. A nővel minden kapcsolatot azonnal megszakítottam.

Ő is így látta a legjobbnak. Utolsó sms-ében azt írta, hogy szerelmes volt belém, és tudja, hogy többet ilyet nem érez még az életben férfi iránt, és milyen nehéz lesz ezután neki. De tegyük ki a pontot, nincs más választás. Lassan kezdtem őt elfelejteni. Teltek az évek. És most, alig egy hete, ismeretlen e-mail címről ír nekem, hogy hiányzom neki és az évek alatt még mindig nem tudott elfelejteni. Kérdeztem, változott-e a helyzet? Azt mondta, ha elváltak volna, arról tudnék. Annyi változott, hogy újra tudnak családként, normálisan beszélni egymással. A férje pedig lecsillapodott, az ügyünk után pedig hónapokig a tenyerén hordozta őt, hogy kimutassa a gondoskodását, de ez az időszak hamar elmúlt és minden visszament a régibe.

Ha esetleg újra elkezdenénk valamit, de óvatosabban, lenne értelme? Mert szomorú számomra az, hogy van két ember, aki összepasszolna, mégse lehet semmi - a nő boldogtalan egy férj miatt, akinek csak a megszokás kell vissza. Hogy mivel járna, ha újból lebuknánk, már tudom. Amikor együtt voltunk, a férje utána járkált és az asszony állandóan paranoiás volt, kirohangált a helyekről, ahol éppen találkoztunk, hogy megnézze, nem áll-e a környéken valahol a férje kocsija. Volt olyan, amikor feljött, hogy 10 percenként nézett ki az ablakomon emiatt. Ez várható újra. Ha. Nem merek vele személyesen találkozni, mert felélednek a régi emlékek és hülyeséget fogunk csinálni.

A 2009-es ügy óta volt pár kapcsolatom, de folyton ő járt a fejemben, hogy vele milyen jól érezném most magam. És most, hogy tudom, ő is így van vele, csak nehezebb, sőt. Mert nem felejtett el, sok kérdést felvet bennem. Köztük azt is, hogy: jobb lenne teljesen elfelejtenem őt? És akkor béke és boldogság… (boldogság nem lesz, de béke igen).

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr125409126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása