Félek, hogy csak még jobban beleszeretek

2013. július 31. 07:48 - csajokespasik

Posztolónk randi előtt áll. Egy különleges lány a cél, aki rettenetesen tetszik neki és nem szeretné elszúrni a dolgot kapkodással. Vajon korai még rámozdulni arra a nőre, aki csak két hete szakított az előző párjával? Levélírónk ezen dilemmázik. 

 

Sziasztok! Van egy lány, aki nagyon tetszik. Viszont csak két hete szakított a párjával, akit én csak látásból ismerek, igazából a nevét sem tudtam sokáig. A lánnyal viszont sokat beszélgettem azóta. Érzem, hogy lenne nála esélyem. De nem tudom, hogy nem túl korán lépek-e, mert csak 2 hete van egyedül. Szeretném őt, de ő annyira más kaliberű, mint a volt barátnőm, hogy bizonytalan vagyok és nem sok tippem van, hogyan fogjak hozzá, hogy legyen valami.

Egyelőre annyi történt, hogy Facebook-on bejelöltük egymást és néha-néha ráírok. Ezekre a bejegyzésekre aztán sokáig nem válaszol, majd maximum egy-egy szó és egy mosoly a reakció. Ez nem tudom, biztatónak számít-e. Megkérdeztem tőle, lenne-e kedve találkozni, és igent mondott. A programon még gondolkodom, pénteken fogunk találkozni, addig még kitalálom, vagy mozi lesz vagy lődörgés. Az hogy beleegyezett egy találkozóba még nem jelent semmit, vagy mégis? Nem tudom, hogy nem korai-e még valami ajándékot vinni neki. Szeretném boldognak látni, ugyanakkor nem akarom a dolgokat nyomulással elszúrni sem... Különleges lány és nagyon tetszik. Még arra gondoltam, hogy megírom neki, hogy ne randinak fogja fel, tehát semmi elköteleződés, csak két ember találkozik, és majd kialakul valami. Mert én érzek egy kis vonakodást a részéről. Viszont részemről akkor annyi lesz, hogy akármilyen felállásban is találkozunk, én csak még jobban meg fogom őt szeretni, úgy érzem. Vagy legalábbis ennyire már ismerem magam azért… Akár lesz valami, akár nem, utána már nem leszek ugyanaz : )

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr415435134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blarke 2013.07.31. 08:01:31

1: 'ne randinak fogja fel'? Instant friendzone.
2: eloszor azt irod, hogy szoktatok beszelgetni, aztan pedig azt, hogy rairsz, sokaig nem valaszol, aztan egy mosoly. Ez picit paradox.
3: 2-hoz folytatasul, nem gondolod, hogy maskepp latod a viszonyotokat, mint o?

+1: ne gorcsolj. Az semmikepp nem fog hasznalni. A hatarozottsag es hogy tudd (lehetoleg o is), hogy mit akarsz, viszont fontos. Ettol meg nem kell nyomulnod.

Darth Zed 2013.07.31. 19:36:04

1. Ne moziba. SOHA nem szabad moziba vinni az elso randin. 1.5-2 orat elcseszel a rendelkezesre allo idobol azzal, hogy kussban ultok egymas mellett sotetben. Legrosszabb terv a mozi.
2. Veletlenul se ird meg neki, hogy ez nem randi lesz. Attol nem fogsz jobban imponalni neki, hogy megprobalod ugy beallitani, mintha nem is tetszene igazan, vagy még nem dontotted el, hogy tetszik-e, akarod-e. Nagyon rossz lepes. Igenis tudnia kell, hogy akarod öt, tudja csak meg, hogy egy ferfi most öt AKARJA.
3. Legyel egyertelmu, egyenes de azert ne nyomulos. Legyel galans, legyel lovag de azert ne komplett idiota.
4. Talalj ki valami extrat a randira, az nem valami vonzo, hogy csaszkaltok es beultok vhova, amiutba esik. Talalj ki valami celt, egy kedvenc helyedet, amit meg szeretnel mutatni neki, kedvenc pubot ahol szeretsz beulni, vagy valami klassz helyet ahonnan szép/kulonleges a kilátás (csak hasra utottem most). A lenyeg a kezdemenyezokeszseg, sokszinuseg, otletesség, ami mind imponal a lanyoknak.

Dusan (törölt) 2013.08.22. 07:57:03

Na, hogy alakult a randi?
süti beállítások módosítása