Kinek falazzak, ha mindkettő hazudik?

2013. szeptember 11. 07:22 - csajokespasik

Ha a barátaink arra kérnek, falazzunk nekik, nehéz nemet mondani. Levélírónk szívesen kivonulna a képből, de nem akarja felrúgni a barátságot. Két haver titkát kell lepleznie egy harmadik fél előtt, most hétvégén.

 

Sziasztok,

Kicsit szappanoperás lesz, bocs… Hétvégén lesz egy meredek találkozóm. Eset: pár hete ezzel a két Illetővel mászkáltunk a városba. Legyen Szilvi és Balázs. Régóta nem látták egymást, s hamar megtalálták a közös hangot. Szilvi sokat ivott és Balázs látta, hogy lehet egy laza estéje, ha felviszi magához. A lányt se kellett kéretni, ha iszik, hajlamos mindenfélébe belemenni és nem gondolkodni. Igen ám, de Szilvi valójában egy másik pasiért van oda, mást nézett ki. Reggel nagyon szégyelli magát, azonnal felhív.

A másik pasi neve legyen Gábor. Ezen a hétvégén sor kerül egy olyan találkozóra, ahol Szilvi, Balázs és Gábor egyazon társaságba kerül. Gábor nem tudhatja meg, hogy azok ketten összefeküdtek, mert akkor széthullik Szilvike álma és Gábor többé rá se néz. Időközben Balázs is jelentkezik. Eleinte hülyének néz, és azt mondja, nem volt semmi, mert nem tudta, hogy Szilvi már korábban beszámolt nekem róla. Amikor felhívom a figyelmét, hogy kár a gőzért, azt mondja, el ne köpjem Gábornak azt a kis affért. Egyéjszakás volt, úgysem lesz folytatás, egyikőjük sem akarja, ő pedig nem szeretné Gáborral összerúgni a port. Most mindkettőnek falazhatok, de lassan már én is belezavarodok. Nem akartam belekeveredni, mégis sikerült.

Ha ember lennék, kivonulnék a képből, de nem akarom a barátságot felrúgni. Szilvikét nem tudom sajnálni ebben a történetben: eljátssza a lotyót és utána fel van háborodva hogy akként is kezelik. És képes nekem sírni, ha hülyeséget csinált. Neki gyakran vannak ilyen gyors kapcsolatai, utána mindig szégyelli magát és fogadkozik, hogy többé soha. Számára az ilyen kaland csak stressz-levezető, igénye van rá, hogy a férfi hímtagja minél jobban kitöltse a hüvelyét, és kiszorítsa belőle a feszültséget. Az a kérdés, hogy szálljak-e ki az egészből most, még időben, vagy legyek jófej és segítsek rajtuk, kibírom. Bízva benne, hogy még nagyobbra nem dagad az ügy…

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr345506790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása