Van egy feleség, egy barátnő, meg én

2013. szeptember 30. 07:29 - csajokespasik

„Nem várom el senkitől, hogy miattam rúgjon fel kapcsolatokat. Még azt is elfogadnám, ha engem dobna” - Levélírónk még akkor sem zavarja el a lovagot, amikor megtudja, hogy éppen válik a nejétől, ráadásul egy szerető is befigyel. A pasi 1 hónapot kér, hogy rendbe szedje a dolgait, utána pedig majd csak lesz valami …

 

Sziasztok,

Megismertem valakit, ott, ahol dolgozom. 36 éves, (én 24). Amikor jön, vagy épp távozik, sokat szoktunk beszélgetni, kedves, normális, nagyon tetszett akkor is / és most is. Gyakran megvárt zárás után, sokszor későn is, vagy hazavitt, vagy beültünk valahova. Már a legelejétől tudom, hogy nős, mint ahogy azt is, hogy éppen most válnak. Azt is tudtam, hogy vidéken van neki egy barátnőféle, akivel egyre ritkábban tartja már a kapcsolatot. Nem is történt köztünk semmi, sétáltunk, beszélgettünk, egy-egy mozi. Múlt héten láttam utoljára.

Zárás után jött, azt mondta, szeretne beszélni velem. Hát, ez nagyon komolyan hangzik… Én gondoltam ekkor mindenre, de arra nem, amit mondott. És ez még nem is a rossz rész. Azt mondta, 1 hónapra most el szeretne tűnni. Nem a munka miatt, hanem azért, mert van az a barátnője vidéken, akivel szeretné lezárni. Jó, mondtam, lazának próbáltam maradni, pedig tudom, hogy a dobni készült lányok képesek mindent bevetni, a nem túl határozott férfiak pedig hajlamosak visszakozni és nem szakítani. Szóval nem vagyok nyugodt. E-mailben is lehet szakítani valakivel, de ezt nyilván nem mondhatom neki. Becsülöm, hogy elmondta nekem, én sosem értékeltem magam túl, de volt pár kalandom, akár még nagyképű is lehetnék, de sosem ráztam le senkit, mert hibázott. Azt viszont nem várom el senkitől, hogy miattam rúgjon fel kapcsolatokat. Még azt is elfogadnám, ha engem dobna, igaz, hogy fájna… Ez egy hülye érzés, hiszen mi még nem járunk igazán… De ez még nem került szóba se, hát nem is rágom magam ezen. Akkor halogatás helyett azt mondta volna, hogy ne kezdjünk el inkább semmit és ott a vége. Ő tudja, mit akar, és úgy érzem, nekem ebbe semmi beleszólásom, nem is kérte a tanácsom, egyszerűen csak elmondta, mit akar. Én meg a csalódástól óvnám magam… mert ha nagyon megszeretek valakit, akkor ragaszkodom hozzá. Minek egy lezáráshoz 1 hónap? Nem zavar, hogy ilyen kusza viszonyokat épített maga köré, ha képes felszámolni azokat. Ha képes – ezen van a hangsúly.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr925540633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joe69 2013.10.02. 22:23:02

Tipikus apakomplexusozó nőspasizó sztori.Szexről nem ír pedig a pasi részéről erről szól. Csajszi meg megy utàna mint egy kiskutya. Mert a nőspasi mindig érdekesebb.
süti beállítások módosítása