Mire féltékeny, amikor nem is járunk?!

2013. október 25. 07:57 - csajokespasik

„Van most egy olyan pasi, aki elérhetetlen számára, mégis kúszik-mászik érte. Közben meg másokkal vigasztalódik” – a nőt simán lehet ugratni és gyalázni, úgysem veszi fel. Sőt, ha nem vigyázol és pakolod elé a pálinkákat, még meg is kaphatod. De ha mást nem is, az indokolatlan féltékenységet biztosan. Hibás lelkű nő, sok felkiáltójel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Hali!

Van egy nő, legyen B. 25 éves. Barátinak nevezhető kapcsolat van köztünk, de ez is erős jelző. Hat éve ismerem, mégse tudom leírni a jellemrajzát, a lényeg, hogy egy olyan csaj, aki folyton panaszkodik, hogy nem talál rendes pasit, mert mind mocskos, mégis minden héten más pasas oldalán látjuk! Idén nyáron történt meg, hogy úgy alakult, hogy pár ismerősömmel kiültünk egy sörözőbe, amikor csörög az egyikük telefonja. Ő az. Kihangosít. Elmondja, hogy hol van, mit csinál. Kérdi, mi hol vagyunk, mit csinálunk, és csatlakozhat-e?

Mondja, ja, miért ne! B azt mondja, most metróra száll és fél óra múlva itt van. Másfél óra múlva állít be a husi. A kifejezés nem véletlen, mert B. folyton azt kérdi, hogy nem kövérkés-e, nem eresztette-e el magát, merthogy épp most fogyózik… és mindenki engedelmesen azt mondja neki, hogy „á, dehogy, te nádszál vagy és az is maradsz” a sok kis simulékony majom, aki meg szeretné csavarni őt. 2 sör és 2 pálinka után B megkérdezi, hogy nem öreg-e? Már hogy szépen fog-e majd öregedni? Csak nekem volt merszem elmondani neki, hogy de, kicsit kövérkés vagy, elengedted magad, és nem, nem tagadhatsz le sehány évet, te pont annyinak látszol, amennyi vagy, semmivel sem fiatalabb! Ő erre kinevet, mert azt hiszi, megint csak viccelek! Erre elkezdett a telefonján jó pár évvel ezelőtt készült fotókat mutogatni, mintha modellügynökségen lenne!

Engem így fogadott el, hogy én vagyok a viccesen beszólogató gyerek, amivel azt értem el, hogy ha sértegetni próbálom, nem veszi fel.

Régebben egyszer csókolóztam csak B-vel, szintén hasonló tudatmódosult körülmények között, és azóta azzal ugratom őt, ha találkozunk ilyen be nem tervezett alkalmak során, hogy folytassuk, ahol abbahagytuk. Ő erre mi mást csinálna, kinevet! Vagy azt mondja, miről beszélek? Ez nagyon idegesítő.

Aznap újabb adalékkal folytatódott a „kapcsolat”, mert amikor a nőkről beszéltem, elég nyíltan, ő úgy csinált néha, mintha féltékeny lenne! azt tudom, hogy van most egy olyan pasi, aki elérhetetlen számára, mégis kúszik-mászik érte. Közben meg másokkal vigasztalódik. Ezután a nap után nem akart velem mutatkozni... Nem mondja el, miért. Nincs türelmem feltárni a lelkét, de az sem vezet semerre, hogy ilyen követelőző! Mert mire fel? Egyszer azt írta sms-ben, hogy „azzal megyek XY helyre, aki szívesen lát!” - nem értettem. Szerintem, ti sem. Azt mondja, biztos mindenféle nővel elmegyek – de még ha így is lenne, akkor sincs semmi köze hozzá! Nem voltam elég egyértelmű korábban, amikor én akartam, hogy összejöjjünk, de ő távolodott el a témától. Nem járunk. Jobban megismerve vérmérsékletét, őszintén szólva, gusztusom sincs már rá… De sokszor találkozunk és sajnos csak azért is előkerülnek ezek az új és érthetetlen sz*rakodásai.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr375598342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása