Az új nője kicsinálta

2013. november 08. 07:50 - csajokespasik

„A nő lehet hogy anyának nem jó, de a szülei révén eléggé jól el van eresztve anyagilag” - a pasi elhagyja nőjét egy másikért, aki hamarosan munkához is lát, és saját céljaira idomítja be. Az ex nő nem bírja végig nézni, ahogy egykori kedvese átalakul.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A volt párom egy elvált nőért hagyott el, ráadásul egy olyan nőért, akitől elvették a gyereket, mert nem találták alkalmas anyának, most a volt férje neveli. Valamiért mégis az én páromat szemelte ki, ő pedig nem ellenkezett. Ha megérte neki, hogy engem elhagyjon azért a nőért.... Sejtem, mivel fogta meg, de azt nem, hogy ő mit vár tőle. Legalább annyi volt benne, hogy már az elején elmondta, mi a helyzet és nem a hátam mögött járt el, és azóta is próbálja velem tartani a kapcsolatot

A nő lehet hogy anyának nem jó, de a szülei révén eléggé jól el van eresztve anyagilag. Ezzel nem tudok versenyezni. Lehet, ez vonzotta elsősorban a páromat. Ennek már négy hónapja. De azóta mintha nem is ő lenne, teljesen kicserélődött, nem tudom, hogy jó vagy rossz értelemben (de ha valaki teljesen másként viselkedik, mint korábban, az azt hiszem rossz). Megváltoztatta a profilképét egy olyanra, ami nem a valós énjét tükrözi, hanem egy műembert és teljesen új stílust vett fel. Minden szövege, még élőben is, negédes, valahogy mű, ami egyáltalán nem áll jól neki. Azt hiszem, a csaj idomította, saját célra.

Sok ismerősöm nem érti, miért ragaszkodom még mindig hozzá ennyire, ezek után is. Mert végig kell néznem, hogy egy ember, akit egykor szerettem, hagyja, hogy bábot csináljanak belőle. Nem tudom csak úgy lezárni és elfelejteni. Úgy fogom fel, mint egy olyan dolgot, ami most nincs a helyén és majd idővel elmúlik. Csak nem értem őt és még utólag is, amikor minden mindegy, szeretnék valami magyarázatot. Ő olyan, hogy képes dicsekedni a csalódásaival is, de nem olyan, aki pár sör után elmegy egy másik nővel! Miért kell neki az elnyomás? Mert új személyiséget kapott a nőtől?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr245620288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása