Fiatalabb kakas kell a szexnagyinak

2013. december 20. 07:22 - csajokespasik

„Ez a degenerált ribanc nem elégelte meg annyival, hogy néha rájár a fiatal húsra, hanem két hét után bemutatta a gyerekeinek” - igazán üdítő történettel zárjuk a hetet. A hölgy az elején még egész jó partner, minden téren, hiszen tapasztalt, tűzről pattant, vagány, érett nő, az a „tudom mitől döglik a légy” - típus. Csak éppen nem sokáig hűséges.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A történet már a múlt ködébe vész, de azért élénken emlékszem minden momentumra... hogy is lehetne elfelejteni? Kb.10 évvel ezelőtt ismertem meg a hölgyet (hívjuk mondjuk Györgyinek), ő akkor volt 45 éves, én 30. Nagyon csinos volt, szép alakkal és extra kihívó öltözettel, az az igazi dugni való szerető típus. Én akkor már egy haldokló kapcsolatban az utolsókat rúgtam a barátnőmmel, Györgyi pedig egy 8 éves kapcsolatban élt, extra jó egzisztenciával, tehát a dolog szeretői kapcsolatnak indult.

Annál is inkább, mert én akkor már családot szerettem volna és megállapodni, ami vele nem igazán sikerült volna, hiszen gyereket már nem akart, ráadásul volt neki kettő is, az egyik már bőven nagykorú... és hát nem voltak illúzióink, a korkülönbség nagy volt.

Ritkán találkoztunk havonta átlagban 1-2-3 találkozás volt, vagy a barátnője lakásán vagy a munkahelyemen az irodámban, klasszikus lopott órák keretében. Megismerkedésünk után pár héttel talán a negyedik-ötödik randin közölte, hogy fülig szerelmes belém és kivágja a párját, hiszen nem tud elképzelni más embert maga mellé, csak engem, és kivárja, amíg az én kapcsolatom is (hátha) tönkre megy, mert csak én számítok neki. Teltek-múltak a hónapok ... és egyre inkább belelovalta magát a dologba. Ha tudta, hogy éjszaka a barátaimmal és távol vagyok a páromtól, akkor hajnal 2-3 körül is felhívott a wc-böl susogva, hogy a párja ne hallja.....vagy kivitte a kutyáját a Duna-partra éjszaka sétálni, hogy fel tudjon hívni. Kb. 2 éve voltunk együtt, amikor minden könyörgésem ellenére felszámolta a kapcsolatát miattam és egyedül maradt. Innentől már kezdett számomra terhes lenni a dolog, mert tényleg naponta 2-3x hívott és nagyon komoly presszió alá voltam helyezve érzelmileg... de én továbbra sem akartam semmi komolyat, amit meg is mondtam neki. Megismerkedésünk után 3 évvel úgy alakult, hogy az én kapcsolatom is tönkrement és haza költöztem a barátnőmtől a saját lakásomba.

Györgyi innentől teljesen meg volt őrülve... látván, hogy már én is egyedül vagyok, teljes gázt adott és egyre többet találkoztunk, egyre többet aludt nálam ... és egyre intenzívebbé vált a kapcsolat, majd végül feladtam a küzdelmet és azt mondtam, oké. Te vagy a barátnőm és felvállaltam az egykori szeretőt mindenhol. Bevallom nem volt rossz kapcsolat....majd minden nap találkoztunk, jó partner volt minden téren, hiszen tapasztalt, érett nő volt. Okos, dögös... az a „tudom mitől döglik a légy” - típus.

Döbbenetes tervei kezdtek lenni ... el akarta adni mindkettőnk lakását, hogy vehessünk egy házat a Pilisben, ami mindkettőnk álma volt, és gyermeket akart szülni nekem!!! (akkor már 49 volt!) És minden nap elmondta, hogy ő még nem érzett ilyet soha életében és már soha többet nem tudna más férfivel élni...

Telt-múlt az idő, rengeteget voltunk együtt, hetente 4-5 alkalommal legalább nálam aludt, és naponta volt 4-5 telefon, nyaralások, síelések, szóval elég intenzív kapcsolat volt. Majdhogynem együtt éltünk, de ez hivatalosan nem lett kimondva, mert neki még a kisebbik gyerek nem volt nagykorú és nem volt mód hármasban összeköltözni. (ezt most nem részletezném, miért) Györgyi továbbra is 1000 fokon égett és tényleg leste minden szavamat, szándékomat....tényleg ideális partner volt. A barátaim rajongtak érte, hogy mennyire "százas" és milyen egész ember stb... ekkor már 2010-et írtunk és több mint hat éves volt a kapcsolat, én 36, ő pedig 51 éves de még mindig bomba formában volt.

Történt, hogy egy októberi napon, amikor éppen nem aludt nálam, felhívtam későn este és elég fura volt a hangja a telefonban, miután letettem elgondolkodtam, valami nincs rendben. Kocsiba ültem és odamentem a lakásához. Az autója természetesen nem állt a ház előtt, mivel már éjfél volt, nem igazán kellett sokat gondolkodnom, merre lehet. Újra felhívtam, hogy merre van, mert nem látom az autóját...erre ő azt mondta, a fia elkérte kölcsön az autót. Gondolkodtam, mit tegyek...arra kértem, akkor jöjjön le a ház elé, mert beszélni akarok vele... ekkor sírásban tört ki és bevallotta, nincs otthon, de várjam meg, mert elindul haza azonnal és mindent megbeszélünk....letettük a telefont. Elmondani nem tudom a csalódást, amit éreztem....rendes sokkot kaptam, kezem remegett, hányingerem volt és a sírás kerülgetett, mert közben tényleg megszerettem.

Még aznap éjszaka feljött hozzám és elkezdtünk beszélgetni....kiderült, úgy ismerkedtek meg, hogy fb-n írt neki egy levelet az ürge és ez volt a második randijuk, amit egy szállodában töltöttek. Megbeszéltük, szakítunk, összeszedte a cuccait, de még beszélgettünk reggelig. Amíg kiment wc-re belenéztem a telefonjába ..nem volt nehéz megtalálni "Ő"-t. Felhívtam az ürgét és legnagyobb meglepetésemre, amikor megtudta, ki vagyok, elsírta magát!!!! Merthogy a drága 21 éves volt és gondolom még nem volt ilyen helyzetben!!!! 30 év volt köztük!!! Leesett az állam, hiszen én ezek szerint már öreg voltam neki!!! :) Tudathasadt állapot, nem mondom. :)

A hab a tortán, hogy Györgyi kisebbik fia ekkor pont 21 volt, mint az új "apa" a nagyobbik pedig pont egy tízessel több. Azért írok új "Apát" mert ez a degenerált ribanc nem elégelte meg annyival, hogy néha rájár a fiatal húsra, hanem két hét után bemutatta a gyerekeinek...vagyis a 21 éves bikát a 21 és 31 éves fiának! Ez volt a legnagyobb csalódás számomra, hogy az a nő, akiről azt hittem mennyire normális és úgy szeretett engem, mint soha senki, ilyet tudott csinálni... döbbenet. Azóta eltelt 3 év, én már egy új kapcsolatban élek és nagyon boldog vagyok. Györgyi még mindig együtt van a most már 24 éves ! emberrel és teljes vállszélességgel felvállalja a kapcsolatot, gyermekei minden rosszallása ellenére. Apró adalék, hogy van ismerősöm a srác baráti körében, és az első perctől szexnagyiként emlegette Györgyit a barátai előtt... szép, tiszta kapcsolat, de hát erre van szüksége egy 54 éves nőnek! Férfitársaim ... okulni, és soha nem hinni !!!! :)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr915700667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása