Verseket ír és nem megy el

2013. december 31. 07:20 - csajokespasik

„Az volt a csúcspont, amikor csaj exe felült egy asztalra, ami megadta magát és összetört alatta. Nem számítottunk rá, borult minden” - vicces sztorival zárjuk az évet. Posztolónkat éppen kirakták, ám ő egy házibuliban új ihletet merít. Köszönjük az egész éves olvasást, posztolást és kommentelést. BUÉK !

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

26 voltam, amikor épp átestem egy szakításon, nagyon fájt, és próbáltam keresni egy nyugodt zugot, ahol kisírom magam. Tehát otthon akartam maradni. Barátnőm azt mondta, nem jó, menjünk valami szórakozóhelyre, de én azzal passzoltam, hogy nem akarok tolongani, pláne egy rakás idegen ember között lenni. 10 perc múlva visszahívott, hogy lenne egy házibuli. Azt mondta, lesz közös téma a házigazda csajjal, mert ő is most hagyta el a barátját.

Azért nem ugyanaz elhagyva lenni, vagy elhagyni valakit, így a téma csak félig közös. Jó lesz, gondoltam. Menjünk. A csaj első pillantásra szimpi volt, sokat beszélgettünk. Elmondta, hogy a párja állandóan büszkélkedett vele, mint egy új cipővel, és lefotózta, a fotókat felrakta mindenhova, fészre, akárhova, és már annyira rámászott, hogy muszáj volt dobnia. Verseket is írt neki, amiket a buszon is képes volt elmondani neki fejből. Amikor kirakta, a pasi teljesen kiborult, nem fogadta el. Ennyit mesélt. Pár óra múlva szól a csaj telefonja, az exe hívta, akiről az előbb szó volt – ezt utána mesélte, de már abból rájöttem, hogy azt mondja a telefonba: „ne, ne gyere ide, megmondtam, hogy nem”. A csaj ideges lett, mert azt mondta neki az exe, mindjárt itt lesz. Fél óra múlva be is állít. A nő beengedi, de hideg vele. A hapsi 1 órán belül rettenetes berúg. Mivel kocsival jött, hát most már vagy ott alszik, vagy felhív egy sofőrszolgálatot, vagy taxit, sok mindent javasoltak neki, azok, akik abban bíztak, mindjárt elhúz, sőt minél hamarabb húzzon el. De a pasi nem ment.

A beszélgetős házibulinak indult valami nagyon hamar átment viccbe. Nagyon zavart a vitájuk, féltem, hogy elcsattan majd egy-két pofon is. És nem mellékesen: ilyen körülmények közt ismertem meg a párom, akivel ma is együtt vagyok. Hajnalig a nevét sem tudtam, csak azt, hogy nagyon próbálta békíteni őket, próbálta józanítani a férfit, aki elég elutasító volt vele. Az volt a csúcspont, amikor csaj exe felült egy asztalra, ami megadta magát és összetört alatta. Nem számítottunk rá, borult minden. A csaj nem volt ennyire gondoskodó, hangosan röhögött, ami még jobban feldühítette az exét. Azért sajnáltam, hogy egyikben sincs annyi, hogy / a. A nő ne vitázzon vele, ha kirakni már nem tudja / b. vagy a pasi magától távozzon és aludjon a kocsijában - egyáltalán, minek jött, mire számított? Aztán nem tudom, mi lett köztük, én beszélgettem, a másik férfit pedig csak hajnalban láttam újra. Döcögött a buli, én korábban úgy terveztem, hogy mindenképpen lelépek 11-kor, ehhez képest hajnali 4-kor indultam haza az említett férfival (ekkor mutatkoztunk csak be). Elkérte a számomat azzal az ürüggyel, hogy tudjon szólni, ha megint lesz buli… Buli nem volt, de mi azért találkoztunk.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr105718394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása