Túl sokat beszél az ex-pasijáról

2014. január 09. 07:55 - csajokespasik

Az első randi nem a legjobb alkalom az exek kibeszélésére, pláne, ha egy új jelölttel ülünk szemben. Ártalmatlan dolog is lehet az ex-pasi felemlegetése, de ha alig tud másról beszélni a csaj, az annyit jelent, hogy még élénken él benne és csak idő kérdése, mikor megy vissza hozzá. Mit kapsz ma egy kávé áráért?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Én még viszonylag friss tag vagyok itt. Általában 30-on felül szoktam ismerkedni (én 28), mert ők normálisabbak, komolyabbak és jobban tudják, mit akarnak, egyenesebbek, jobban megértem magam velük, több a tartás bennük, lenyugodtak már, ami számomra a legfontosabb. Megismertem egy nagyon helyes nőt itt. Óvatosan írok róla, mert lehet, ő is olvassa a blogot. De végül is semmi kompromittálót nem fogok róla feltárni.

Szóval találkoztunk – ő volt az első eddig, akivel személyes találkozóra is sor került, ő 30 körüli – kiderült, hogy közel lakunk egymáshoz, így összejöttünk egy kávéra. Éreztem, hogy szimpatikus vagyok neki, amúgy ő is bejött nálam, ezzel nem volt gond. Szinkronban voltunk. Csak annyi történt, hogy ő túl sokat beszélt az exéről. Pedig nem kérdeztem, nem érdeklődtem, teljesen magától kezdte. Én pedig mit tehettem volna mást, udvariasan végighallgattam. Lassan azt hittem, félreértettem valamit, és nem is akar velem összejönni, csak beszélgetni, igaz, a hirdetésemben nem voltam túl konkrét, kit keresek, lehet, csak barátkozni akar, nem sokat írtam magamról. Ami egyértelmű: nem lépett túl rajta.

Lehet, hogy azért nyílt meg ennyire, mert én olyan típus vagyok, aki kíváncsi az emberekre, legalábbis a figyelmemmel képes vagyok ösztönözni és megnyitni embereket, és valójában teljesen ártalmatlan dolog az exen való rugózás ... De: Ha alig tud másról beszélni, az azért, mert élénken él még benne. Én úgy vagyok vele, hogyha valaki tetszik, akkor nem beszélek neki az exekről, sőt az exem eszembe se jut. Mert már túlléptem rajta. Akiket eddig megkérdeztem, szintén azt mondták, hogy még ott van az életében a volt barátja … és én csak reménykedjek, hogy nem megy vissza hozzá, és egyszer csak már nem akar látni. Sajnos, egyelőre csak találgatni tudok. És várni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr325748210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása