5 év után egy hippiért hagyott el

2014. január 10. 07:57 - csajokespasik

„Üzenem az összes hasonló gondolkodású nőnek, hogy az egzisztencia hiszti, meg a párkapcsolati válság, a szociális pánik, hogy nektek csak a biztonság kell, csak duma" – 5 év után a nő lelép egy bizonytalan egzisztenciájú szabadfoglalkozású életművésszel, így Posztolónk kissé kiborult.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A hétvégén szakítottunk, egy 5 éves kapcsolat után. Az ok: arra a hapsira fájt a foga, akit kb. 2 éve megismert rajtam keresztül és majdnem félre is lépett vele akkor. Most már meg is lépte. Már sokszor tapasztaltam, hogy a nők sokszor választják a vad kalandot ígérő ’rossz fiút’, akivel izgalmas az élet, akivel nyáron majd fel-le motorozhatnak Siófokon, meg mit tudom én, milyen fantáziáik vannak… jobban kell nekik, mint a diplomás, értelmes, egzisztenciát biztosító ember. Aztán sokan meg sírnak (itt is), hogy nahát, milyen szemetek a férfiak, csak az kell nekik, …de NEKTEK IS!!

Hát, lányok, sűrűn van, hogy ti nem látjátok a dolgokat rendesen, és nem tudjátok, mit is akartok a másiktól, mert a babaházból rossz a kilátás. Ha úgy érzitek, kimaradt valami a fiatalkorotokból, még 40 évesen sem szégyellitek behozni, kerül, amibe kerül.

A fickónak se állása, se állandó lakása, folyton tengődik, zűrös ügyekbe keveredik. Tengő-lengő hosszú hajú hippi. Két nyelven beszélek, középvezető vagyok, van pénz, okosan is bánok vele, nem vagyok elszállva magamtól, gondoskodó vagyok. Ezzel a lépésével saját magát is nem gyengén alázta meg. Most próbálja elhitetni velem azt, hogy éretlen vagyok, neki van igaza, és próbál felülemelkedni a helyzeten, mire én azt mondom neki, minél hamarabb költözzön el, és ne dumáljon - ezt nem lehet megmagyarázni sehogy sem. Csak szívességből gondoskodik rólam, (mármint ál-törődés ez) inkább csak magát akarja megnyugtatni, hogy nem rossz ő, nagyon is jól döntött. Még emögött is egoizmus van és színjáték.

Nem tudom, mi lesz, ha elmegy, egyedül leszek. De mennie kell. Hiába hiányzik, hiába ébredtem mellette 5 éven át, ez most mind megy le a lefolyón. Nem maradunk barátok, mert én 41 vagyok, ő 36, van még esélyem nekem is normális nőre. Nekem az ad erőt, hogy egyszer sikerül felednem. Fiatalabb nálam, de nem annyira hogy ilyen felelőtlen merészségbe vágjon. Felrúg mindent, hogy az ellenkezője legyen annak, ami eddig volt. Úgyhogy üzenem az összes hasonló gondolkodású nőnek, hogy az egzisztencia hiszti, meg a párkapcsolati válság, a szociális pánik, hogy nektek csak a biztonság kell, csak duma. Megmondjam, mi kell nektek? Igen! az! ami ideig-óráig kitölt titeket, aztán majd lesz valami.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr885749930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása