Hogyan tudnám elfelejteni őt?

2014. február 05. 07:56 - csajokespasik

A pasi nem foglalt, heteroszexuális, annyira nem is szívtipró, mégis visszautasítja Levélírónkat, aki már évek óta oda van érte. Most nem az ostrom a terv, ellenkezőleg: megpróbálja magában lezárni és feledni. Csak nem megy.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ez a történet nem arról szól, hogy miként tegyünk rendbe egy ellaposodott kapcsolatot, vagy miként végezzünk ki egy lejárt kapcsolatot, hanem arról, hogyan tehetném túl magam egy olyan viszonyon, ami ki sem alakult igazán. A viszonzatlan és elérhetetlen szerelmekről (vagy ha nyálas a szó, és jobban esik helyette: a kiszemeltekről) van szó. Én nem félek a szerelem szót használni, tudom, milyen érzés, egy megfoghatatlan dolog sodrásába kerülni és szenvedni, gyötrődni miatta.

Tényleg bolonddá tevő dolog. Ki is ő? 28 éves, körülöttem senki nem tartja nagy durranásnak, átlagos, középszerű valaki. Nem is kisportolt, nem gazdag, semmi nincs rajta, amitől egy nagyvárosi nő beizgulna. DE bennem elindít valamit, nekem jelent valamit. Nem tartom olyan tökéletesnek, ahogy magamat sem. Nincs barátnője, és amikor egyszer egy őrült pillanatomban bepróbálkoztam nála, vagyis megmondtam neki, mit érzek, finoman visszautasított (és a finom visszautasítás is visszautasítás): azt mondta, most nem akar senkit. Nekem már évek óta tetszett, akkor is, amikor az akkori nőjével jelent meg. Azóta más nővel nem láttam.

Majdnem biztos vagyok benne, hogy vele jól (beteljesülve?) érezném magam… és ez az, amit nem tudok megmagyarázni, mert nála 100x jobb pasikat utasítottam vissza én, mert nem volt meg benne az… az a valami, amit nem tudok megfogalmazni. Amikor tavaly leveleztünk, azt írta helyes vagyok és ha nem lenne barátnője, találkozhatnánk. Itt az a helyzet - és semmi. És most mit tudok tenni, azon túl, hogy várom, hogy döntsön?? Reménytelen a helyzet? Azt mondják körülöttem, hogy felejtsem el, mert ha így reagál, akkor becsavarodott. És én most próbálom őt elfelejteni tényleg. De nem megy. Nem vagyok jó lezárásokban. Nekem a legutóbbi páromnál, mikor szakítottunk fél év kellett, hogy túl legyek rajta.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr845799556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása