Ha dicsérem az egóját, bármit kiszedek belőle

2014. február 20. 07:40 - Panni CsP

„Tudom, hogy neki bejön a szingli élet és az hogy akármikor akárhova elmehet és akárkivel szóba állhat” - és ha a Senki telefonál, majd a pasi hosszú időre eltűnik a másik szobában, lehet, hogy az a Senki mégis Valaki. Ha a pasid a család fekete báránya, nem biztos, hogy alattad kezessé válik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.


Sziasztok! Sajnos kicsit kétségbe vagyok esve, mert az utóbbi időben úgy érzem, mintha a barátom átnézne rajtam. Mintha már nem számítanék neki sokat. Vagy csak felszínes. Lehet, hogy megcsal, bár bizonyítékom nincsen, nevezzük megérzésnek. Én 19 éves vagyok, ő 25, és sokat él éjszakai életet. Én régebben vele tartottam, de az utóbbi időben ráuntam, ő pedig ment nélkülem. Nem zavarta, nem hívott sokat. Én egy szóval sem mondtam neki, hogy ne menjen, vagy menjünk máshova. Menjen egyedül, eddig nem volt gond ebből.

Nekem is jó, neki is jó. Ami miatt azt gondolom, hogy megcsalhat: ha éppen nála vagyok és szól a telefonja, ő megnézi a kijelzőn, ki az, majd gyakran eltűnik hosszú időre egy másik szobában. Ha megkérdezem, ki volt az, azt mondja: senki. Na, akkor ez a senki, lehet, hogy valaki. Azt megfigyeltem, hogy ha az egekbe dicsérem, nehogy megbántsam az egóját, akkor bármit kiszedek belőle, de ha így se megy, akkor az a titok tényleg titok. Két dolog van, amitől félek:

1. tudom, hogy neki bejön a szingli élet és az hogy akármikor akárhova elmehet és akárkivel szóba állhat. Bulizhat hajnalig.

2. az ex barátnője szerint (ismerem és jóban vagyunk, de ő nem tudja) ez nála csak menekülés, mert a családja utálja, ő a fekete bárány, semmirekellőnek tartja, alig várta, hogy eljöhessen hazulról az albijába. Két nővére van, akikkel sokat veszekedik. Ezért van az, hogy belemegy az életbe és hajrá. Feledni akar. Az ex nője nagyon sokat félt a reakcióitól, de nem csalta meg, más miatt mentek szét.

Én is sokszor vigasztalom magam azzal, hogy, á, nem, nem hiszem, hogy megcsalna. De azt is tudom, ha magamra erőltetem ezt a helyzetet, és nem veszem észre a tényeket, akkor tovább fogok szenvedni. De ha ok nélkül, kellemetlenség miatt elhagyom, akkor esélyt sem adok neki.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr355823514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása