A barátja mellett pasiháremet tart

2014. február 26. 08:27 - Panni CsP

„Beültünk egy helyre, majd azt mondta, hogy csak délben mehetünk fel hozzá. (?) Merthogy nem egyedül lakik. A barátjával” - Posztolónk rájött, hogy az eszméletlenül szép lányok nem neki tartogatják azt a szép közvetlenségüket. De a legnagyobb meglepetés csak akkor várja, amikor szülőföldjén látogatja meg a lányt. Most megtudhatod, hogy aki szép, az könnyen vissza is élhet vele.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod. 

A tegnapi írást olvasva arra jöttem rá, hogy komoly gond lehet azokkal a híres magyar nőkkel – és újra: tisztelet a kivételnek. Az én történetem is ezt látszik alátámasztani. A történet 2012 októberében indul, amikor lementem Szolnokra egy lányhoz. Akkor már két hónapja ismertük egymást, amikor ő Budapesten járt egy olyan helyen, ahol én is, és valahogy szóba elegyedtünk. Tetszett, ahogy gondolkodik, tetszett a közvetlensége, hogy laza és figyel arra, amit mondok neki.

Ő hazament. Ezután két hónap ment el azon, hogy mikor találkozzunk? Ha neki volt jó, én mondtam le, ha nekem, akkor ő – az utóbbira több példa volt. A szépsége mellett szerénynek is tűnt, mintha nem lenne adottságainak tudatában. Ez is vonzó volt számomra. Amúgy ennek a történetnek lehetne az a címe, hogy „A szende lány titka”. Mert volt neki. Történt, hogy 2012 októberében azt javasoltam, meglátogatom. Belement. Elmentem hozzá. A vonatállomáson várt. Kicsit zavart volt, és kicsit ápolatlannak tűnt, és mintha három napja ugyanaz a semmilyen gönc lenne rajta (egy eszméletlenül szép lányt képzeljetek el, aki ha nem tökéletesen öltözködik, és nincs rajta minden a helyén, akkor az rettenetesen meglátszik rajta). Beültünk egy helyre, majd azt mondta, hogy csak délben mehetünk fel hozzá. (?) Merthogy nem egyedül lakik. A barátjával. Itt tudtam meg, hogy van neki egyáltalán. Azt mondtam, hogy akkor ne erőltessük, ha így áll a helyzet, akkor én nem is akarok menni hozzá, akkor se, ha ő nincs ott, mert minek? Mit akar? Legyen egy klasszikus kabaré helyzet? („drágám, ma korábban jöttem haza…” - én meg bújjak a szekrénybe…) Nem hiányzott. Ezen még most is röhögnöm kell. A következő vonattal eljöttem és egész úton szidtam magam, milyen hülye voltam. Persze, nem az én hibám, nem tudtam, ő meg nem mondta, mi a helyzet. 1 hét múlva a csaj ír, hogy feljön Budapestre, három napra, találkozzunk. Egy ismerősénél lakik majd. Oké. A randi előtt két órával felhív, hogy nem egyedül jönne. Végül egy pasival érkezett meg. Ülünk, iszogatunk egy helyen. Amikor a csávó kimegy a vécére, kérdem tőle, ki ez? Azt mondja, csak haver. Ezzel a csak haverral úgy este 10 körül olyan vadul smárolt a sarokban, hogy majd’ lenyelte. Na, ezzel végeztem, mondtam magamnak. Aztán megint felhívott. Találkozzunk. Mondtam neki, inkább nem kéne. De hogy ő a barátjának tekint engem (mármint, ahogy ezt megbeszélte magával). Nekem ez a könnyűvérű stílus nem tetszik valamiért. Hát erre kiosztott, hogy ő nem és nem, ő hűséges a pasijához. Ja, láttam. Aztán úgy alakult, hogy a közös ismerősünk szülinapját ünnepeltük, ahova egy másik csávóval érkezett. Nem hiszem, hogy a bátyja volt. A bátyánkra nem így nézünk, ahogy akkor ő nézett. Ekkor már nem is köszönt nekem. És amennyi pasi-ügyéről még nem tudtam…, lehet, hogy háremet tart otthon is, meg itt is. Nála a külső és a belső nem egyezik, ahogy a dal is mondja. Az elején tetszett a közvetlensége, de rájöttem, hogy azt nem csak nekem tartogatta.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr445833255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek 2014.02.28. 22:24:59

Minel szendebb annal tobbet s.pik!!!
süti beállítások módosítása