Húszezret adtam neki, el is tűnt vele

2014. február 28. 07:47 - Panni CsP

„Azt mondtam neki, hogy nekem nincs kedvem mindig szexelni, nem vagyok 17 éves” – és talán ezt nem kellett volna mondani egy olyan legénynek, akinek a csajozás nem kellemes szabadidőtöltés, hanem életstílus. Mit kapsz ma húszezerért?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,

megismerkedtem egy nálam 7 évvel fiatalabb férfival. Nekem természetes, hogy segítek valakinek, de az már nem természetes, ha ködösít, csak magyarázat van, vagy az illető ezt természetesnek veszi. Eddig két alkalommal találkoztunk, egy hete beszéltünk utoljára. Ő halogat, bár tudom, hogy húzós a melója, három műszakban nyomja. Az jár a fejemben, hogy az együtt töltött éjszaka után talán meggondolta magát. Mert kicsit megijesztett a rámenőssége.

Azt mondtam neki, hogy nekem nincs kedvem mindig szexelni, nem vagyok 17 éves, egy olyan embernek mondtam ezt, akinek (szerintem, ahogy lejött a szövegeiből) a csajozás nem csupán kellemes szabadidőtöltés, hanem életstílus, létszükséglet. Szerintem most azt hiszi, nem leszek jó parti neki... De nem úgy értettem, ahogy ő értette valószínűleg. Kívánom a szexet, de nem olyan sűrűn, ahogy ő állítja be magáról. Ő önbizalommal túlságosan el van engedve, ami nekem sosem volt erősségem. Nem akarok beleszeretni, de nem hiszem, hogy rajtunk múlik az ilyesmi. Egyelőre tisztán látni szeretnék. Mi van, ha mégsem szeretne már velem találkozni? Ez is lehet. A legutolsó beszélgetésünkkor elmondta, hogy jól volt velem, meg kedvel, de ezek csak szavak, ő meg azt mond, amit hallani szeretnék. Adtam neki kölcsön húszezer forintot, nem kérte, csak panaszkodott, magamtól ajánlottam fel. De ez nem is annyira érdekel. Lehet, hogy korán aggódom, hiszen semmi végleges nem történt, csak fura. De miért nem tud velem találkozni, amikor nem az ország másik végén lakik?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr15836476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása