8 éve még utálta az internetet

2014. március 04. 07:46 - Panni CsP

Mennyi esély van arra, hogy 8 év simán kicserél egy pasit? Annak idején annyira megbízhatatlan és elérhetetlen volt, hogy harmadik randira már nem is került sor. A netgyűlölő pasi most erőt vett magán és bejelölte Fészen az akkor elszalasztott lányt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Tavaly küldtem Nektek legutóbb levelet, de azóta megint történt valami. Úgy 8 évvel ezelőtt megismertem egy helyes fiút. Akkor úgy volt, hogy lesz valami, és majdnem lett is valami, de együtt bénáztuk el. Nem szeretném rá hárítani a teljes felelősséget, de főleg miatta. Amikor megismerkedtünk (egy moziban) beszélgettünk és számot is cseréltünk. Tudtam a mélcímét is, de hiába írtam rá, azokra soha nem válaszolt. Egyszer elárulta, hogy havonta egyszer nézi…

A második randi igen elhúzódott, én többször hívtam, hetekig semmi, a telefonja nem csöngött ki, ki volt kapcsolva, azt hittem ellopták neki és lemondta az előfizetést. Aztán felhívott úgy 3 hét múlva, hogy bocs, de a régi száma már nem él. A második találkozás után megint felszívódott. Amikor újra felhívott, kicsit mérgesen azt mondtam neki, hogy hagyjuk az egészet, ez így nem tetszik. Megértő voltam, türelmes voltam, de eddig. Erre annyira megsértődött, mintha nem tudom, mit követtem volna el ellene, illetve ezt az egészet, mintha én kevertem volna. Azt mondta, nem fogadja el a döntésemet. Ekkor leraktam. Utána még küldött pár sms-t, újabb lehetőséget kért, írtam, hogy nem érdekel - de aztán ezek is abbamaradtak. Most, kb. 8 évvel ezután, (akkor még 21 évesek voltunk mindketten) bejelölt a facebook-on. Láttam, hogy egyedülálló, és nincs sok barátja se (ezek szerint még mindig anti-internetes). Azt írta nekem: „csak úgy visszaigazoltál, vagy tényleg tudod, ki vagyok?” írtam, hogy tudom. Ezt az egy szót. Most nekem sincs senkim, így nagy a kísértés. Meg annak az esélye is nagy, hogy újra időt pocsékoljak. Azt írta, biztos nem akarok vele találkozni. Még nem válaszoltam. Kezdjük újra? Tudom, hogy a múltból nem lehet ítélni, de mi lesz, ha megint eljátssza ezt?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr385842445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.05.07. 08:22:40

Miért játszaná? 7 évente nagyot változik az ember. Lehet akkor még nem tudta mit akar, most pedig igen. Lehet azonban, hogy most se fog működni, lehet igen. Mit veszítesz, ha megpróbálod?
süti beállítások módosítása