Úgy főz, mint az anyja, úgy iszik, mint az apja

2014. április 02. 07:58 - csajokespasik

„Amúgy korrekt nőnek ismertem meg, azért volt váratlan a helyzet. Most már abszolút nem tudom követni” – ha a barátnő váratlanul az ország másik végébe költözik, akkor vagy valami elől menekül, vagy egy új jelölt felé veszi az irányt.

Barátnőt szeretnél vagy ivócimborát?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Helló Nép! Egyszerű történet egy bonyolult lélekről. Volt egy barátnőm, (egy hete még azt írtam volna, hogy van) akivel tulajdonképpen egész jól megvoltam. Aztán ő – előjelek nélkül - csak azért vetett véget a kapcsolatnak, mert ő el akart költözni az ország másik végébe. Ennyi volt az indok. Most ez mennyire hihető? Azt nem tudom, tényleg elköltözött-e oda, mint ahogy azt se árulta el, miért, csak hebegett, hogy valami rokon-izé miatt. Nem mondta, mikor menne és mennyi időre.

Olyan volt, mint egy nagyon rossz lerázós szöveg. Fel sem merült benne egy esetleges távkapcsolat lehetősége. Ő az egyetlen olyan volt nőm, akire szívesen emlékszem – igen, tudatos a múlt idő. Gyakori vendég voltam a családjánál, legutóbb az apja kitalálta, hogy csinálnak kerti partit, és bár nappal jó az idő, este azért hűvös van, de nem baj – mondja az apja – addigra már fűt a pálesz! És itt hozzá tartozik a dologhoz, hogy a barátnőm is szépen ápolta a családi tradíciót. Van az a mondás, hogy „Úgy főz, mint az anyja, úgy iszik, mint az apja” – és ez fizikailag megjelent nála is. Jól bírja. Elég szépen tudott inni, bár nem látszott lestrapáltnak ettől. Talán, mert még fiatal. Most annyi van, hogy üzengetünk egymásnak. Azért hülye sem vagyok, meg az a rózsaszín felhő is oszlik már. Aggódom miatta, hogy milyen nő lesz így belőle.

Amúgy korrekt nőnek ismertem meg, azért volt váratlan a helyzet. Most már abszolút nem tudom követni. Azt mondta egyszer, hogy túlságosan szeret ahhoz, hogy csak úgy kimondja, amit mindketten tudunk. De jó, hogy olyat tud, amiről nekem csak fogalmam lehet. Honnan tudja, mit tudok? Ez olyan női megérzés-féle? Nem is kérdezte a véleményem. Hajrá, magabiztos nők! Szerettem volna igazán megismerni, valóban közel kerülni hozzá – talán újra. Talán még nincs veszve ez a rész sem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr315890081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása