Tetszik a lány, pedig elég egyszerű

2014. április 25. 07:42 - csajokespasik

Ha a kiszemelt nőt csak a Facebook, a vásárlás meg a zsebkutyája érdekli, lehet, hogy neked már ott nem marad hely. Posztolónk még azt is bevállalná, hogy az esetleges kapcsolatuk alatt kinevelje az egyszerű csajt. Lehetetlen vállalkozás?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy lány, akivel baráti kapcsolatnak indult, de ő kezdett közeledni. Tetszik, de nem tudom, hosszútávon van-e értelme. Én 27 vagyok, ő 21, és az előző pasija egy 20 körüli srác volt, akit csak látásból ismertem. Nem volt szimpatikus, állandóan zakókban járt és be volt lőve a haja, az a fajta divatmaki nyálgép, akit kerülni szoktam. Zsúrfiúnak hívtam magamban. A lány igen egyszerű, főleg három dolog foglalkoztatja: fészbuk, vásárlás meg van egy zsebkutyája, akivel mindenhova mászkál.

Hol van munkája, hol nincs. Viszont nem hivatja meg magát, ami már egy jó pont a szememben. Ragaszkodik hozzám. Elmondta, hogy fontos vagyok neki, és többet is szeretne tőlem. És innentől én jövök. Mert nekem számít, hogy a lánnyal teljesen egy hullámhosszon legyünk, de neki egyetlen dolgával sem tudok azonosulni, mert miről beszélgessünk? Az olyan kapcsolatok, ahol csak a testi dolgok tartják össze a feleket, azok elég rövid lejáratúak szoktak lenni. Sajnos nem vagyok az a fajta, hogy "húzd meg, amíg lehet, aztán dobjad” és hogy ne agyaljak rajta, mert ez nem tisztességes a másikkal szemben. Nem csináltam ilyet soha. A kérdésem: van olyan, hogy valaki a másik hatására, egy kapcsolatban megváltozzon? Elmondása szerint életében, ha 3 könyvet olvasott és a filmek közül is csak az egyszerűbbek érdeklik. És ezeket úgy meséli, mintha még büszke is lenne rá, mintha vicces dolog volna ez… Én hiszek benne, hogy meg tudom változtatni, és talán hajlandó is lenne rá, amíg észre nem veszi, hogy nevelni kezdtem. Nem megváltoztatni akarom, hogy nekem megfeleljen, hanem fejleszteni a személyiségét, az ő érdekében is, mert nem hiszem, hogy neki így jó. Mert amúgy kedves lány, csak felszínes és egyszerű. Nagy vonalakban ennyi a történet és kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve, ha valakinek volt dolga hasonló nővel, hogyan hidalta át az eltérést. Köszönöm. Szép napot: Zoltán.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr156083673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása