Edzőterem helyett inkább a kocsma

2014. május 21. 07:48 - csajokespasik

„Lehet, hogy péntekenként ezentúl edzőterem helyett inkább kocsmába fogok járni, hogy enyhítsek lelkemen” - létezik 29 éves szűz férfi? Nincs annál furább érzés, mint amikor a kapunyitási és kapuzárási pánik egyszerre jelentkezik. Levélírónk egy ideje aktívan próbál csajozni, de a szerencse egyelőre nem igazán kedvez neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy ideje aktívan keresek párt, de nincsenek illúzióim, hogy tökéletes külső + belső, mivel én sem tudom ezt nyújtani. De a keresés eddig sajnos nem járt sikerrel. A dolog kicsit már kezd frusztrálni, hiszen ez volna az első alkalmam egy nővel, és már 29 vagyok, idén töltöm be a 30-at. Tudom, hogy ez nem a szokványos idő kibontakozni, eleinte kapunyitási pánik volt, de most 2-3 évvel miután elkezdtem aktívan is "csajozni" már a kapuzárási pániknál járok. Az idő nagyon gyorsan telik, nap-nap után, hetek, hónapok, de eredmény semmi - legalábbis ilyen téren.

A munkámat szerencsére szeretem - programozó vagyok, ráadásul sok időt elvesz az önképzés otthon, amire szükség van, ha az ember követni akarja a változásokat. Egyre gyakrabban ugrik be a gondolat a fejembe, már nap közbeni munka során is, hogy még csak egy csók sem volt eddig még soha életemben, hogy a gyerekkori hancúrokat, nagy szerelmeket ne is említsem. Úgy érzem, valami véglegesen kimaradt az életemből: nincsenek jó emlékeim, jó élmények, amikre jó visszaemlékezni, egy kedves lánnyal. Semmi. Kb. 2,5 éve kezdtem társat keresni, de csak online: élőben nem merek kezdeményezni, ráadásul nagyon nehezen viselem az elutasítást, ami online könnyebben megy. Voltak is randijaim lányokkal a netről, de sajnos nem lett belőlük semmi. Így túl vagyok már jópár randin, és kezdem úgy érezni, hogy kifutok az időből: idén már 30 leszek, utána 40, 50... és kész. Tényleg ilyen rövid az élet? A külsőm átlagos: kb. két méter magas vagyok, némi extra izomtömeggel, átlagos arccal. Nem tudom, mi lehet a baj, de már kezdek beletörődni. Nem iszom alkoholt, de lehet hogy péntekenként ezentúl edzőterem helyett inkább kocsmába fogok járni, hogy enyhítsek lelkemen.

 
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr916189761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abc 2014.05.21. 23:33:03

Qrvázni kell az megadja a kezdést.

mkuk 2014.05.22. 02:14:10

@abc: meg a folytatást is☺

A viccet félretéve egy kocsmában nagyobb eséllyel találkozol "magányos" nőstényekkel, illetve az sem árt ha ismered az embereket/nőket és megfelelően kezeled őket. Van egy haverom, lekezel, manipulál és irányít minden nőt, viszont akkor és azzal dug amikor és akivel akar...
Ha szerelemre vágysz az már nehezebb eset, ahhoz először szerelmesnek kell lenned☺ egy megfelelő példányba, viszont a legtöbb csaj csak dugni akar eleve, vagy azt h megnevettesd és utána dugd meg, vagy a pénzedet és akkor baszhatod bármikor... A tisztelettel, megértéssel nem sokra mész én úgy vettem észre, de ennek állítólag genetikai/biológiai okai vannak.

Croma Soma 2014.05.22. 08:29:55

A saját lelkedet kellene rendbe hoznod, ezt jól látod.
De a kocsma helyett inkább egy pszichológust esetleg egy nem sarlatán kineziológust tudnék ajánlani.

mkuk 2014.05.22. 12:39:24

@Croma Soma: vagy egy igazi barátot aki tűzön-vízen át keresztül viszi a dolgot... A lényeg az a kisugárzás, a frusztrációt azt teljesen el kell tüntetni, mert az rendkívül negatívan befolyásolja a dolgot.

Sok sikert!
süti beállítások módosítása