Agyamra ment a jó tanácsaival

2014. június 11. 07:55 - csajokespasik

„Csalódás lehetett neki, hogy nem tudott betörni. Ahelyett hogy elégedett lenne magával, hogy megszabadult tőlem” – ha a csajod életmód tanácsadóvá változik, és nem vagy jó páciens, szabadulj meg tőle. A jó nők gyakran azt hiszik, bármit megtehetnek, és ha csalódnak, igen bosszúállóak tudnak lenni. Egy ilyen példány most éppen rossz hírét kelti Levélírónknak, aki nem tudja, hogyan kéne leállítani őt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Nem rég volt egy kapcsolatom, aminek én vetettem véget. Sokáig türelmes voltam vele, de a sok számonkérés és életmódtanács az agyamra ment. Azt még megértem, ha nem szeret betintázva látni – mint mondta - de heti egy ivászat még nem alkoholizmus és sosem látott csatak részegen. Én 25 vagyok, ő 26. Folyton hibákat, okokat, felelőst keresett, mindezeken túl állandóan nevelni akart. Ő elég jól nézett ki. A jó nők gyakran azt hiszik, irányíthatnak, abban a hitben, hogy megtehetik. Jó test, rossz jellem – ez a véleményem utólag is.

Kedvencem: „Nem keseregni kell, hanem megoldásokat keresni” – ezt úgy mindenre. Továbbá: „Legyen önbizalmad és életkedved” – ezt akkor vette elő, amikor magam alatt voltam valamiért. De nem értette meg, hogy az önbizalom az nem egy formálható dolog, ami ha nincs, csak fel kell fújni és van. Ha nincs életkedv, akkor egyszerűen nincs, és azt nem lehet felpumpálni, mert nem egy olyan dolog, amit csak fel kell hozni a pincéből: az egy állapot. Ezekkel a tanácsokkal nem segített, inkább még rátett egy lapáttal, felidegesített velük. Hiába mondtam finoman, hogy ne tanítson, lepergett róla. Ő az a típus volt, aki elolvasott 2 pszichológiai könyvet, és onnantól feljogosítva érzi magát, hogy manipuláljon másokat. Remélem, az utánam következő pasiknál sem jön be. Ez adott neki egy önképet amitől nagyon okosnak érzi magát, de a felszín alatt ott a régi énje, ami egy birtokló én. Azt mondta egyszer, ha nem szeretem az embertársaimat, akkor magammal van problémám, mert magamat sem tisztelem. Ezzel kb. annyit mondott, hogyha te nem mentesz meg minden nap egy kóbor kutyát, akkor te gyűlölöd az állatokat. Sok embert nem szeretek, mert egyszerűen nincs rajtuk mit. A munkatársaim közül 1-2 embert kedvelek csak, a többi képmutató hazug, aki csak a saját hasznát lesi, és azt hiszi, az a karrierépítés, ha átgázol mindenkin. És egy idő után már munkahelyi problémákat sem tudtam vele megosztani, mert ez a nő jött a bullshit hülyeségeivel. Próbált megváltoztatni. Amikor megelégeltem, kicsit visszaszólogattam és rendszerint ő hallgatott el, ha alulmaradt és nem tudta megcáfolni, valahol belátta, hogy egy demagóg közhelyes butaságot mondott, de a felszínen inkább kihátrált és durcizott. Az okosságától függetlenül sok mindenben hazudott a múltjával kapcsolatban, de ezt most hagyjuk. Amikor egy rossz pillanatomban kapott el, kiraktam. És nincs vége még. Nagyon kiborult és azóta sem hagy, folyton támad, ha hívogat, már fel se veszem.

És amiket hirdetett és nekem mondott, pont azokat nem tartotta be, magának nem tudott jó tanácsokat osztogatni. Mindezeket az okosságokat magára nem tudta alkalmazni, ma is rossz híremet kelti, és hülyeséget terjeszt másoknak, hogy depressziós vagyok és ő ennek esett áldozatául. Csalódás lehetett neki, hogy nem tudott betörni. Ahelyett hogy elégedett lenne magával, hogy megszabadult tőlem, a kezelhetetlen és hitetlen tanítványtól. Nem tudom, hogyan kéne barátságosan leállítani. Vagy egyszerűen csak ne vegyem fel.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr26294372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása