Egy jó fej 40-es lány

2014. július 02. 07:22 - csajokespasik

„Nem tudom, hogyan lehetne a tudtára hozni az érzelmeimet, anélkül, hogy esetleg elriasztanám” – rövid sztori, fontos kérdés: megmaradni a jelenlegi mellett, vagy váltani a jó fej vásárlóra?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem igazán szoktam szerelmi ügyekben tanácsot kérni senkitől, de most nem tudok magam dönteni. A történet lényege, hogy van egy boltunk a párommal, 44 évesek vagyunk. Két éve körülbelül elkezdett bejárni hozzánk egy lány vásárolgatni (a közelben volt a munkahelye). Jó fej lány (40-es), hamar egy frekvencián voltunk, mind humorban, mind érdeklődési körökben. Aztán munkahelye megszűnt (távolabb költözött), de azóta is mindig visszajár, hol ezért, hol azért.

Én jómagamon azt vettem észre, hogy egyre jobban vonzódom hozzá. És itt nem csak a testiségre kell gondolni, hanem lelkileg is. Úgy vettem észre, hogy Ő sem közömbös irányomban, de ezt még egyikünk sem fejezte ki verbálisan. Nem tudom, hogyan lehetne a tudtára hozni az érzelmeimet, anélkül, hogy esetleg elriasztanám. Azt érzem, hogy esetleg két szék között a padlón találhatom magam, azt pedig ki szeretné? A mostani párommal is jó elvagyunk, de már nem az igazi. Úgy gondolom, hogy ha esetleg viszonzásra találnak az érzelmeim, akkor le tudnám zárni a mostani kapcsolatomat, lelkiismeret furdalás nélkül. Megcsalás nem volt, nem is lesz, az nekem nem fér bele az értékrendembe. Tanácsot szeretnék! Ha esetleg zagyván fogalmaztam, akkor azért elnézést. De annyira szanaszét vannak a gondolataim :-)

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr536465797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belevauvau 2014.07.02. 16:54:34

Valahogy "próbálj rá" a dologra. Ebben a stádiumban még akármerre fordulhatnaka dolgok. Leginkább a sexuális "összecsengés" ami nagyon fontos, ez rögtön megadja a további partnerkapcsolat alaphangját. Ha valaki 40 éves, és még lány (nem elvált) ott azért felmerülnek olyan kérdések, hogy mivégre tart "még csak itt"?

Joe69 2014.07.05. 09:47:31

Az tipikus, hogy kapcsolatban lévő pasi mindig érdekesebb a nőknek. A 40 körüli szinglik màr erőteljesen náluknál fiatalabb pasikra hajtanak, lehet, hogy pasihősünket jóval fiatalabbnak hiszi. Én mindenesetre felajánlanék egy titkos szeretői viszonyt, nagy valószinüséggel úgyis nőspasizással cseszte el az idejét, îgy maradna az üzlettársnő is. Egy boltosnak ez nem lehet probléma.
süti beállítások módosítása