Azt ígérte, nem alszik annál a srácnál

2014. augusztus 04. 07:40 - csajokespasik

A barátnőnek le van tiltva a srác, de ő újra és újra összefut vele. Végül bevallja, hogy megszegte a tilalmat, és átlátszó indokokkal próbálja menteni magát. Tényleg csak azért találkozik azzal a sráccal, mert lelki gondjai vannak és segíteni akar rajta? Arra a kérdésre, hogy miért csaltad meg a párod, nincs jó válasz.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Arra vagyok kíváncsi, hogy ezek után megbíznátok-e egy ilyen nőben? Én 27 éves vagyok, ő 22, egy 1 éves kapcsolatban vagyunk. Van egy pasas, akit nem kedvelek, többek között azért, mert sokat legyeskedik a barátnőm körül. Pár hete a kedvesem bevallotta, hogy amikor 2 napig nem értem el, ő egy vidéki ismerősénél volt. Utána elmondta, hogy ez a gyerek is ott volt. Még együtt is strandoltak. Azt mondta, mivel tudja, hogy mennyire féltékeny vagyok, inkább nem árulta el, mert tudta, hogyan fogok reagálni.

Amikor ezt így elmondta, magától értetődő természetességgel, teljesen megsemmisültem. De az, hogy most elmesélte mindenestül, azt jelenti, hogy nem történt semmi köztük – érvelt ő. Mintha a vallomása igazolás lenne. A srácnak lelki gondjai vannak, és azt mondja, csak azért találkozik vele, hogy segítsen rajta. Mert szeretne segíteni. Ha ennyire buzog benne a jó szándék, hát akkor itt lakik a sarkon egy magányos öreg hapsi, senki nem beszélget vele, magában beszél, biztos sok lelki gondja van … rajta miért nem akarsz segíteni, te kis önfeláldozó? Hát, mert vele nem akarsz lefeküdni. Hazugsággal kenni el a tényeket, még önmaga előtt is, mert így jobb neki a tükörbe nézni. Én erre gondolok. Még az elején finoman kértem, hogy az egyik buli után - amire én nem mentem, mert dolgoztam – ne aludjon annál a srácnál (mert ezt tervezte, mondta is). Másnap beszéltünk, azt mondta, nem aludt ott, hazament. Később az anyjától, egy véletlen beszélgetés alatt tudtam meg, hogy aznap este nem aludt otthon. Nem firtattam, biztos az egyik barátnőnél aludt,… és ezzel nyugtattam le magam. De valahogy tudtam, hogy megint át lettem verve. Hogy annál a srácnál aludt. „Kezelgette” Az ilyen húzásai miatt úgy érzem, már teljesen közömbös vagyok neki. Én egy nyugodt kapcsolatot akarok, ahol nem kell állandóan azon aggódnom, hol van, kivel csal meg, vagy kivel nem, vagy majdnem. Arra a kérdésre, hogy miért csaltad meg a párod, nincs jó válasz. És ez a legrosszabb, hogy nem tudom, megcsalt-e, csak azt érzem, hogy hülyére vagyok véve és semminek nézve, ami legalább annyira rossz.

 
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr26571777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sillyrabbit 2014.08.05. 05:56:25

Tenger hülyére vagy véve. Míg hagyod, addig ez igy is marad. Lapátra vele ....

smiley667 2014.08.15. 16:58:24

Dobd ki a nőt,mert az ilyen kb.2 forintot nem ér!Amiket leírtál,az alapján,már megcsalt!Ne legyél barom,hogy hagyod magad hülyének nézni!Jobbat érdemelsz!

smiley667 2014.08.15. 16:59:29

Dobd ki a nőt,mert az ilyen kb.2 forintot nem ér!Amiket leírtál,az alapján,már megcsalt!Ne legyél barom,hogy hagyod magad hülyének nézni!Jobbat érdemelsz!
süti beállítások módosítása